- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.421
kızlar yaz ortası bi yasadan bahsediyodunuz ilk bebişimiz gelmek üzere acaba o yasa çıktımı doğum izni uzadı mı haberi olan var mı :44:
kızlar yaz ortası bi yasadan bahsediyodunuz ilk bebişimiz gelmek üzere acaba o yasa çıktımı doğum izni uzadı mı haberi olan var mı :44:
leyn bikaçgün teknik arızadan dolayı gelemedim (pcim bozuldu yine hrrrrr...)topiiikkkk dolmuuşşş taşmıışşşş güzel haberlerleee çok şüküükürrr...cepten okudumdu birkaç haberii...
periiiiiimmm abine çok sevindiiiiiimmm canım beniimmmm..inşallaahh bu acıyı tekrar yaşatmaz allahımmm sizee....
adoşuummmmm canımmm bu ayda kocamın peşine takıldım, plan yapamadık. bu ayda saldım çayıra durumuuu..onun inancı var bende peki didimmm aralıkta geçsin de otoriter tarafım açığa çıkacaaakkk korkarım kiiözledik seni de canımcıımmmm.... yalamış yutmuşun hey yavrum dedim...
anamm belki 15-20 güne geçicez bierzurumdan işe göreee....:13::13::13::13::13: buarada hoş geldiinn alyoşumm...ne iyi ettin de döndüünn...bende biara veriim diyorumm ama olmuyooo hep sizi merak ediyoruummmm..burda olsam da olmasam da bir bebek ve bu topik hep aklımdaaa....
aaaa birde ben vardım amaaaa....perdoğanımmlaa 6 olduk muuu...halvet günleri haftaya başlıyo beniimmm....bojuummmm bende seni saymıyorum vallaaa...ayrıca çok sevincemm eğer olduysa bu sefeerrrr....
baktım ki bişememişiinn halaaa sabaha inşallaaaahh halaylarla haaa????
diyorum başka da bişiiii demiyoruummmmmmmm...
yaaa dahaa ne olsuunnnnn....artacaaakkkk....o bebekk o göbeğeee konacaaakkkkk...sağlıkla doğacaakkk kucağına konacaaakkkk...aminn...
asoşuummm bence de yerleşmeedir o...kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur diye okudum heeeppp...için rahat etmezse bidoktora görünürsün yarın bigünn...
deryaaamm ben yiğit-yağız diyorummm daha önce de buydu düşünceemmm...ayrıca pidiliimmm derin ismi benim de favorimmm...aman olsun da sağlıklısı, hayırlısı...
esoşuumm yaa bende çok duygulandıımmm..zamanı yaklaşıyor..hayırlsıyla gelsin bebeğimiizz....
seyzenim bende 80 okudum...kafamı toparlayamıyorum...bugün okuyabildim nihayet...az az devam ederim tatlım benimm...
alyaa liste bir harikaa sık kullanınlara ekledim bileeeee....
ayyhh böylee anacıımmmmm...
buaradaaa biz 5.yılımızıı devirdiikkkk....onun koşturmacası da vardııı....dedim ki bu sene başbaşa olmayalım ne öyle mırç mırçç romantik ortammm..bizi bozuyoo daa
kocacımaa süpriz yaptıımmm düğünümüz de olan tüm yakın arkadaşları topladııımmm..zaten ankara'ya çok az geliyo kocam herkesi görsün dediimmm...yemeğe gittik cümbür
cemaatt..düğün tekrarladık gibi olduu...hala dedikoduları geliyo arkadasların herkes çok mutlu olmuşş...tam istediğim gibii... allahım herkese güzel evlilik, iyi bir aile hayatı nasip etsinnnn...kocamı ve minik ailemizi çok seviyorum...ah bir de meleğimiz gelse çekirdek olsak tamamlansak...
evrene pozitif enerji yolluyorumm....ya tutarsa...
Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!! ne demekkkkk
günaydın kızlar
amcam vefat etti
birazdan çıkıcam
bu arada bu sabah regl oldum,hayırlısı bakalım
öptüm hepinizi
günaydın kızlar
amcam vefat etti
birazdan çıkıcam
öptüm hepinizi
Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!! ne demekkkkk
günaydın kızlar
amcam vefat etti
birazdan çıkıcam
öptüm hepinizi
günaydın kızlar
amcam vefat etti
birazdan çıkıcam
öptüm hepinizi
günaydın kızlar
amcam vefat etti
birazdan çıkıcam
öptüm hepinizi
canım onlar bu topiği açan biricik arkadaşlarımız adıııııııı
gerçektende hamiş kalmayan kalmadı
yanlız bir kendileri kalamadı dahaaaaaaaaaaaaaa
işte bu canımcımmmmmmmm
kür falan değil yani
he he mucckkkkkkkk
aramıza girmek istermisin ama gerçekten ilaç gibiler
neşe dolular insana pozitif enerji veriyorlar tatlımmmmmmm
nerden yazıyorsun bize ve ne zamandan beri bebiş istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?