- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.361
leynnnnnn adaooşşşş pek bi hanımhanımcıktın noldu doğumm muuu yaklaştııııııöptüm vede yaladımmm
adını Hakan koyalım diyoruz
daha karar veremedik
birde Emir den hoşlanıyoruz
sizce hangisi daha güzellllllllllllll??????????????
Yanliz ADDD e bi annelikk agirligi gelmissssss pekbi agirabla olmus yahuuuuuuu hic yakistiramadim kendisine bu agirligi hemen ruhunu silkeleyip aramiza katilmasini teklif ediyorummmmmmmmm :)))))
bu arada denizi gormek istiyoruzzzzz yahuuuuuuuuu
VITOMMMM nerde onun bebiside merak ediyorummmmmm ayyy bi suru torunumuz oluyoooooooo
AYBICEM durmak yokkk calismaya devammmmmmmmmmmm calis calis calis calis calis
beraber patlamayiii nasip etsin yuce rabbisiiiiiiiiiiiiii
bakkkkk ayni zamanlarda ADD icin ayni icerikliiiiiiiiii msj yazmisizzzz bu BERABER BU AY HAMIS olucazzzzzzzzzzzz a isaret diyorumm bennnn :)) ahnda totem budur
beraber ayni anda ayni seyleri dusunmek beraber hamisligin yarisidrrr puhahahahahahahahahahah
ayy ozlemisimm yahu bu muhabbetleriiii
mucksssssssssssssssss herkesee
huhhhhhuuuuuuuuuuuuu bak yeni farkettim bende. yazıyorummm buarayaaaaaaaaa bzi beraber hamiş kalacaz inşşşşşşş halvet haftamızda aynı, aynı anda aynı şeyleride düşünüyozzz çatlatma iğnemizde hazırrrr eeeeeeee ne bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
bende özlemişim balım yaaa güzel akışkan sohpetlerimizi
prensesinin ismi neydii cnmmmmmmmm
eylem se emir uyarrr derim ben emirhan da seviyorum ben
......................................hafzak...... ..................zuperz
bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................100.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20
toplam...............................501.......... ....................501
ekledim cicoşuum
ahaa bi benzerlik daha benim bebisin buyumus hali senin bebissss resmen baksana gozleeeeereeeeeee ahanda ayniiiii bunlarin hepsi isaret ....... bizim olay tamamdirrrrrr GELSINNN BEBISLERIMIZZzzzzzzzzZZZzzzzz
ay sonunda buyuk halayaa hazirlanin arkadaslarrrrrrrrrr tummm hazirliklarimizzz tamammmmmmmmmm gelioo bizimkilerrrr :))))))
PERIMMMM zaten asiyla birlikte 1 de 1 diyorum bennnnnnnn
amannnnnnnnn
kızçemin adı fatma
kaynanamın ve kendi anamın adı fatma ondan
ikisininde gönlünü alalım diye fatma koyduk
yaaaa kislarrr bu dua fatiha miydiii bende yasin zannediyorumm ya diyorum millet nasillll sakirsakirrr yasinleri okuyooo bu kadar cokkkkkkkkkkkk ben hic yanasmiyorummmm vayyyyyyyyyyyy anasini modunda izliyodum sizii yahuu bu fatihaymisssssss
ayy bende katilayimmmmmmmm yahu
allahh kabull etsinn insallahhhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrr hazırlanın 40 gün 40 gece halayyyyyyyyyyyyyy geliyoooooooooooo.pidiiiiiiiiiiii ahtım var 40 gün halayyy ekecem topikteanoyyyyyyyyyyy bebişlerimizde aynıııııııııııııııı
allakım şükürler olsun kac zaman sonra gecmişi okumaktan yorulduğum an oldubugünleride gördük topikte...ve bende yiğit yağız diorum.anılda güzel ama akını bende sevmem idilile aynı düşünüyoruz yani :13:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?