Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
leynnnnnn adaooşşşş pek bi hanımhanımcıktın noldu doğumm muuu yaklaştıııııı öptüm vede yaladımmm

bakkkkk ayni zamanlarda ADD icin ayni icerikliiiiiiiiii msj yazmisizzzz bu BERABER BU AY HAMIS olucazzzzzzzzzzzz a isaret diyorumm bennnn :)) ahnda totem budur

beraber ayni anda ayni seyleri dusunmek beraber hamisligin yarisidrrr puhahahahahahahahahahah

ayy ozlemisimm yahu bu muhabbetleriiii
mucksssssssssssssssss herkesee

çalışmalar tüm hızıyla devam ediyorrrrrrrrrrrrrr zaman yumurta takibi zamanı yehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu pidilllllllllll gelsin artık bizim bebişlerimizde yaaaaaaaaaaaaaaaa özledimmmmmm onlarııııı herkeşlerinki geldiiiiiiiiiiiiiiii

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................100.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20

toplam...............................501.......... ....................501

ekledim cicoşuum

huhhhhhuuuuuuuuuuuuu bak yeni farkettim bende. yazıyorummm buarayaaaaaaaaa bzi beraber hamiş kalacaz inşşşşşşş halvet haftamızda aynı, aynı anda aynı şeyleride düşünüyozzz çatlatma iğnemizde hazırrrr eeeeeeee ne bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

bende özlemişim balım yaaa güzel akışkan sohpetlerimizi

ahaa bi benzerlik daha benim bebisin buyumus hali senin bebissss resmen baksana gozleeeeereeeeeee ahanda ayniiiii bunlarin hepsi isaret ....... bizim olay tamamdirrrrrr GELSINNN BEBISLERIMIZZzzzzzzzzZZZzzzzz

ay sonunda buyuk halayaa hazirlanin arkadaslarrrrrrrrrr tummm hazirliklarimizzz tamammmmmmmmmm gelioo bizimkilerrrr :))))))

PERIMMMM zaten asiyla birlikte 1 de 1 diyorum bennnnnnnn

amannnnnnnnn

yaaaa kislarrr bu dua fatiha miydiii bende yasin zannediyorumm ya diyorum millet nasillll sakirsakirrr yasinleri okuyooo bu kadar cokkkkkkkkkkkk ben hic yanasmiyorummmm vayyyyyyyyyyyy anasini modunda izliyodum sizii yahuu bu fatihaymisssssss
ayy bende katilayimmmmmmmm yahu
allahh kabull etsinn insallahhhhhhhhh

kızlarrrrrrrrrrr hazırlanın 40 gün 40 gece halayyyyyyyyyyyyyy geliyoooooooooooo.pidiiiiiiiiiiii ahtım var 40 gün halayyy ekecem topikte anoyyyyyyyyyyy bebişlerimizde aynıııııııııııııııı

kızçemin adı fatma
kaynanamın ve kendi anamın adı fatma ondan
ikisininde gönlünü alalım diye fatma koyduk

fatma cigimiza ikiside uymaz:)))) hangisini istersen koyabilirsin o zamannn
fatma fatih olabilir ?????

emir daha yumusak isim ses uyumu acisindan hakan da guclu isim
bence HAKAN

Son düzenleme:

bizimkiler okunduuuu balımmmm.sıra hamişlerde

okunan sezeyn asos ve deragundan haber yook ama onlarınki tuttu. inşşş bizimkilerde kabul olurr

kizzz ne topigiii istanbulda deilmisin sennn bulusuppp bagdat caddesinde halayyy cekmezsemmmmmm :))))))))))

akiskan muhabbettttttt :))))

bende hakan ismini çok seviyorum
uysun uymasın düşünmüyorum artık
hayırlısı olsun bakalım gülümmmmmmmmmmmmmm
sende doğuru ver gari bir kızannnnnnnn

herkeslere ii akşamlarr

oğluşu olacaklarrr yüz güzelliği içinnnn yusufffff suersi okunmalıymışş

kissss durmak yokkk katil akiskan muhabbeteeeeeee hosgeldinnn cnmcmmm
hosgeldinn bebisimmmmmm
bugun isim muhabbetinden gittik senin bebisss ZEYNEP miydiiiii ?????? prensesinin ismi ne cnmcmm

allakım şükürler olsun kac zaman sonra gecmişi okumaktan yorulduğum an oldu bugünleride gördük topikte...ve bende yiğit yağız diorum.anılda güzel ama akını bende sevmem idilile aynı düşünüyoruz yani :13:...

zeytinim cekirdegim yapisal olarak sende bi dinginlik huzur sakinlik hissediyorum ve seni gorunce direk zeytinle EMIR gelmis diyorum yani bebisinin ismi yakismisss diye dusunuyorummmmmm
insallahhhhhh saglikla al kucagina bitanemcimmmm
sanirim arastiriyosun
epiduralle normal dogum yapan arkadaslar cokcokcok memnun ki burdada yani londradada onerilen ve tavsiye edilen bu yapan arkadaslar cok memnun bende hamislik olursa bu sekilde dusunuyorum ki cok korkarim normal dogum cumlesinden ama sezeryanla arasinda fark yok yani ikisindede hissetmiyosun ama epidualde mutlu anini yasayabiliyosun canli canli ve daha saglikli
hadi allah yardimcin ve yarin olsunn insallaaahhh

bize dua etmeyide unutma cnmcmmmmmmucksssssss
annecigin geliomu doguma ankaradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…