Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hadi bakalim allah kucagina almayida hayirlisiyla nasip etsin diyorr ve ekliyoruzzzzzzz LililililililiiilillililililililililliilLiLilililillilililililililililililililililililililililililililili

Yuce rabbim hepimize bu mutlulugu hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin insalahhh ......

canimmmmm yuce rabbimmmm bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn insallahh .. mutlulugunu huzurunu bereketini arttirsin yuvanin ....optumm

veeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee haydii halayaaa lililililiilililililililililillilililililililililililililiililililillililillilil

MESSIIIMMMM cnmmmm kalk kizz bizde gelecek bebislerimiz icin halayimizi cekelimm tut elimiii haydiii hopppaaaaa

Hihoytttttttt buda gelecek bebislerimizin halayiiiiii

MESSIIIMMMM cnmmmm kalk kizz bizde gelecek bebislerimiz icin halayimizi cekelimm tut elimiii haydiii hopppaaaaa

Hihoytttttttt buda gelecek bebislerimizin halayiiiiii

Bebişkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm

Kuzucuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Enerji patlaması yaşıyorum şuannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hadi bizde gelecek bebişlerimize çekelimmmmm halayımızıııııııııııııı

Birgün bizde anne olucaz :119:

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
listeye bak listeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemen sizdee hamiş kalınnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahım sizedeeeeee bir evlat nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok sallanma güzel yarim cahilim aklım gidersağol hayatım darısını hepinize inşallah bana da allah tamamına erdirsin

esra86 ilk kankilerden 5 kasimda annecik oluyoo
alpella
tarcin
polypoly

hepsi bu ay anne oluyomussss
allah yar ve yardimcilari olsunnnn bebisleri saglikla dogsun insalahhhh..

Son düzenleme:
alpella
tarcin
polypoly

doğru yaaa alpellanın sayfasından geldim bendeee...canıımmm sağlıkla doğsunnn..ne çabuk geçtii...bize geçti tabii...

esranında yazısını hatırlıyorum daha hamileliği kesinleşmeden hissedip yazdığııı...

Son düzenleme:
alpella
tarcin
polypoly

evet yaaa canlarımmmmmmmmmmmmm benimmmmm

Esram msg atmışşş canm benimm Allah hepsini bi avazda kurtarsın inşallahhh sağlıklı hayırlı evlatlar versinnnnnnnnnnn hepsineeee

kislarrr ilk denemeyle falimi koydummmmmmmmmm
cumle kuraninnnnnnnn tumm dilekleri kabullll olsunnn gobusleriii bebislerleeeeeee gobuslerinde bebisleriii olanlarinnnn kollariiii bebislerle dolsunnnnn
sizi seviyorummmmmmmmmm
muckssssssss

SEYZENNNNN immmm PERIMMMM mucksss diyorumm baskada bisey demiyorummm

yanliz bir yengecin fali bu kadar YAN YAN olabilirrrrr

amaaa bilemedimm baska turlu hep yandan cikmisss

Bebiişkommmmmm falını çokkkkk güzel gördümmm kuzummmm kocaman balıkların kısmetlerin varrr. O falın yanda olma olayı yıldızla işaretlediğim yer HAYATINDA ANİ DEĞİŞİKLİK olacağı anlamına geliyoooorrrrrrr . Bu değişiklikte aileye katılıcak olan bebişten başkası olamazz Allahımmmm nolurrr hadi inşallahhhhh. Farkettiğim bişey varrr senin halvet görüntülerrii hep fincanda çıkardıııı bu defa tabaktaaaa ve çok net çıkmışşşşşş halvetinin aydınlığa kavuşmuş düzlüğe çıkmış başarılı olmuş anlamında yorumluyorummmm hemen yanında bi yol var ve o yoldan iki kişi dönüyorsun gibi görüyorummmmmmm Allahım bunları söylerkenn içinden süreklii nolur Allahım diyip duruyorumm canım benim yaaaa artık öyle bi noktaya geldimkii yani Allahın izniyle hamiş kalırsak neler yapıcam bilemiyorum

Canım benim bu gördüğüm en güzel falınnnn. Sizin eşinle bu yol ayrılığınız uzun sürmüyor. Muhtemelen eşin Türkiyeye dönüyor tamamen ya da tam tersi sen dönüyorsun koca göbüşünleeee

Aklım başka şeye çalışmadı valla bebiş geliyor diyorum ben artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Kalpte sana bebişimmmmmmm

PERIMMM SENII BENN YERIMMMMMmmmmmmmm Otatli diliniiiiiiiiide senideeeee kocannn yesinnnnnnnnnnnn canimm benimmmmmm seni seviyorum kankimmm benimmmmmmmmmmm

allahhhhhh asklarimizii bebislerle suslesinn insallahhhhhhhHHhhHHHHhhhh
hayirli zamanimiz en kisa zamanda gelsinnnnnnnn cnmmmmmmm

bebisilerimiz missssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssss kokucakkkk eminimmmmmmmm kizz bizim bebislerde kokoss olurr kizcelerse egerrr :)))

Canım benimmm sevgi dolu kankarellam her daim pozitifcanımmmm hayatı hakkını vere vere yaşayannnnn bebikom benimmmmm

Ay hemde nası kokoş olurlarrrrrrrrrrrrr hahhaa yerim onları bennn yaaaaaaaaaaaaaaaa

eve geçmeden bi bakayım hemen dedim,yoğunum hep bakamıyorum size

perimmmmmm abin iyileşmiş Allahıma şükürler olsun binlerce kez balım çok sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah tüm hastalara şifa versin,bu sevinçle senin bebişin hiç şansı yok gelecek o da geleceeekkkk,seviyorum seni çok canım ya çok sevindim inan

canım benim güzel kalpli arkadaşım başınız sağolsun,Rabbim sizlere uzun ömürler versin.Allah rahmet eylesin amcana bitanem...

deragunum ve asosumm yerim sizin hamişliğinizi,sağ salim kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi.darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh
ben halaya katılmadım kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…