- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.481
arkadaşlar bn arnıza yeni katıldım bu bahsettiginiz kür nasıl yapılıyor banada biilgi verin çok acil adetim yeni bitti ne yapacam
Peri alinir 3tasim kaynatilir uterine pidilga kronur kapak kapanir ilininca icilir
işte mutluluk iksiri....
Selamlar yeni raze babacigada saygilar
pidiloışuum ben diildim :26: eşim bilgisayarın başındaydı girip girip çıkıyor benim yorumlara kızımı görücem diyedoktorada soruyooo daha 5-6 haftalık bebişin cinsiyetini doktorda bozmadı hiç %50 kız dedi neyse ben şimdi bi göz atayım diye girdim uyumak üzereyim ama söz yarım ayrıntılı bi yorum gelecek falına baba adayıyla ortak bi çalışma yaparız
iyi geceler tatlım rüyanda bebişini gör
deragunum ve asosumm yerim sizin hamişliğinizi,sağ salim kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi.darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh
ben halaya katılmadım kiiiiii
amin canım darısı sana biliyosun senle benim ayrı bi gönül birliğimiz var aynı zamanda yaşamıştık inşallah aynı zamanlarda da mutlu oluruz
günayydın kızlaarrr nasılsınız bakalımmmm
cumartesi mesaisi hiç çekilmiyor yaaa kpss ile bi umut atanırım inşallah daa özel sektörden kurtulurum
idilgamm çok zamandır fallarını göremiyoduk senin fincan fotolarını görüncee aha dedim tamam topik eski günlerini buldu
evet yaaa idilgaaammm esra vardı poly poly vardı alpella vardıı ne günlerdi yaaa demek 9 olmuş haa biz bu yolculuğa arkadaşlığa başlayalıııbebişlerimizle nice dokuz yıllara inşallah
İnşallah olur kpss.Hakkımızda en hayırlısı olsun.Zaman ne kadar da çabuk geçiyor.Daha dün gibi topiğe yeni üye olduğum zamanlar...
günaydıınnn...
deragun bugün kan vrecektin sanırım...halayı içimde tutuyoruummm... :122::122:
Günaydın canım,inşallah hayırlı haberlerle gelir...
günaydıınnn...
Deragun bugün kan verecektin sanırım...halayı içimde tutuyoruummm... :122::122:
günaydııınn
değeri çok güzeldi eminim bugünde gayet güzel artacaktır sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?