Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
gözümden kaçan şeyler varsa kusura bakmayın kızlar tam okuyamadım çünkü
çok öpüyorum hepiniziiiiii

seyzenimmm 30 fatiha okuyabildim bitanem eklersin

Selamlar yeni raze babacigada saygilar

pidiloışuum ben diildim :26: eşim bilgisayarın başındaydı girip girip çıkıyor benim yorumlara kızımı görücem diye doktorada soruyooo daha 5-6 haftalık bebişin cinsiyetini doktorda bozmadı hiç %50 kız dedi neyse ben şimdi bi göz atayım diye girdim uyumak üzereyim ama söz yarım ayrıntılı bi yorum gelecek falına baba adayıyla ortak bi çalışma yaparız
iyi geceler tatlım rüyanda bebişini gör

ayyyyyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmm
ilahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızmı diyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

doktorda ne güzel bozmamış canım işteee

deragunum ve asosumm yerim sizin hamişliğinizi,sağ salim kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi.darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh
ben halaya katılmadım kiiiiii

amin cnaım allah razı olsun bugün misafirleri yolcu edip akşam tekrar test yapılacak katlamış mı bakılacak

amin canım darısı sana biliyosun senle benim ayrı bi gönül birliğimiz var aynı zamanda yaşamıştık inşallah aynı zamanlarda da mutlu oluruz

amin canım sağolasın , sağlıkla gelsinde ben beklemeye alıştım galiba, inşallah senin güzel haberlerini duyarım canımmm.........

günayydın kızlaarrr nasılsınız bakalımmmm
cumartesi mesaisi hiç çekilmiyor yaaa kpss ile bi umut atanırım inşallah daa özel sektörden kurtulurum

idilgamm çok zamandır fallarını göremiyoduk senin fincan fotolarını görüncee aha dedim tamam topik eski günlerini buldu
evet yaaa idilgaaammm esra vardı poly poly vardı alpella vardıı ne günlerdi yaaa demek 9 olmuş haa biz bu yolculuğa arkadaşlığa başlayalııı bebişlerimizle nice dokuz yıllara inşallah

İnşallah olur kpss.Hakkımızda en hayırlısı olsun.Zaman ne kadar da çabuk geçiyor.Daha dün gibi topiğe yeni üye olduğum zamanlar...

günaydıınnn...

deragun bugün kan verecektin sanırım...halayı içimde tutuyoruummm... :122::122:

günaydııınn

değeri çok güzeldi eminim bugünde gayet güzel artacaktır sonucu

inşallaahhh bende ona inanıyorum hafzakımmm...yine de haberini bekliyorum heyecanla..

sen nasılsın başta sende inanamamıştın..alışmaya başladın dimi ? bulantın filan var mı?

derryaa anneemmm..sende durumlaar nediirr..nasıl aslan parçalarıııı....yaa bifotoda sen koyabilseydin keşkee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…