- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.501
günaydınlarrrrr
günaydınlarrrrr
meessttrraa .!.:inşallaahhh bende ona inanıyorum hafzakımmm...yine de haberini bekliyorum heyecanla..
sen nasılsın başta sende inanamamıştın..alışmaya başladın dimi ?bulantın filan var mı?
derryaa anneemmm..sende durumlaar nediirr..nasıl aslan parçalarıııı....yaa bifotoda sen koyabilseydin keşkee....
inşallaahhh bende ona inanıyorum hafzakımmm...yine de haberini bekliyorum heyecanla..
Sen nasılsın başta sende inanamamıştın..alışmaya başladın dimi ?Bulantın filan var mı?
Derryaa anneemmm..sende durumlaar nediirr..nasıl aslan parçalarıııı....yaa bifotoda sen koyabilseydin keşkee....
yaa birde birşey sorcaamm..aranızda coraspin içen oldu mu? Aşılama zamanı doktor vermişti..ne kadar sıklıkla içileceğini yazmamış ya da ben dinlememişim..çok heyecanlıydım da..iğnelerle vermişti...sanırım rahim kalınlaşmasıyla ilgili...o zaman biiçtim biiçmedim..şimdi hergün içsem mi acaba? Karar veremedim...
bende iyiyim canım çok şükür.bebişlerde iyilerdir inşallah teyzesi.kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü foto ekleyemedim.nedense olmuyor...sen nasılsın canım benim?
Bende iyiyim canım çok şükür.Bebişlerde iyilerdir inşallah teyzesi.Kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü foto ekleyemedim.Nedense olmuyor...Sen nasılsın canım benim?
iyiyim canım çok şükür yok bulantım olmuyo hiç turp gibiyimmInanamamıştım evet ben kalp pıtpıtlarını görene kadar inanmadım kiiii Eşim bütün sülaleye yaydı haberi ben hala bişey belli değil diyodum
telden mi yapıyon deroşum neden olmuyo :44:
ayy ne güzeeellll diippp boncuk gönderiimmm
Bu haberi yaymakta ne güzel duygudur amaaa..
O pıtpıtları korusun meleklerrr....kış geliyo sende dikkat et kendine canımcım..bol portakal, mandalina..
iyiiyiim canımm..kocamın yanında mutluyumm..ama çalışmayı özledim..bakalım nasıl olacak...:26:
fotografın boyutu büyük olabilir...neyse bakalım..
bebişler iyidir annesiii.. hayırlı, sağlıklı evlat olsunlarrr... sende kendine çok iyi bak deryaammm..son zor zamanlarıınnn...Allah yardımcın olsunn.....
ben kullanmadım ama kullanan oldumu onuda hatırlayamadım şimdi messtraam canım sen doktorunu ara sor en iyisi tedavinde aksama olmasın sonra
yok canım telden değil ama bilmiyorum.bu gidişle ben size bebişlerimin cicilerini gösteremeyeceğim galiba...
sende yaşıycaksın o duyguları mestraamm benim hemde daha güzellerini inşallah bizimki olduuu inan herkesin olur sadece dua dua sen rabbimden iste o hayırlı vakitte göndericek meleğini
aminn teyzesiii aminn
amannn bizde böleyiz işte çalışınca ev kadınlarına özeniriz çalışmayınca işi özlerizz
Yok canım telden değil ama bilmiyorum.Bu gidişle ben size bebişlerimin cicilerini gösteremeyeceğim galiba...
canımm yaaa Allah razı olsun sanki içimi okudun bi yanımda fax bi yanımda pc bi yanımda cep telefonu çok korkuyorum bebişime bi zararı dokunacak diyee yanii sana nasıl teşekkür etsem bilemedimm canım yaa çok sağoll hemen alıyorumdoktor bir iç bir içme didiydi sanki...iğnelerle birlikte..ama sonra dökül dökül bitmedi yaa..insan korkuyo birde..bende ters teper ilaçlar zaten..şimdi normalime döndüm....bu ayıda saldım zaten hafzakım.....doğal yaşam, pozitif düşünce...
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2358843
böyle birşey varmış...üyelik isteyebilir...
Hamile kıyafetlerimizin en önemli özelliği ise bebeğin bulunduğu karın bölgesinde kullanılan özel kumaştır.
Bu kumaş %100 gümüş tellerinden dokunuyor.
Cep telefonlarının SPECIFIC ABSORPTION RATE denilen Özgül Soğurma Oranlarının Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından önerilen max değerinin 0.08 W/kg olması gerekmektedir.
Fakat kullanılan cep telefonlarının çoğu bu değerin kat ve kat üzerinde olduğundan sağlık açısından zararlıdır.
Hamile kıyafetlerinde kullanılan özel kumaş sayesinde bu zararlı elektromanyetik ışınlar bir ayna gibi vücudumuza değmeden uzaklaştırılır.
Böylece özellikle bebekler için zararlı olan etkiler sıfıra indirgenmiş olur.
atlet özelliği taa ne zaman tv de haberlerde görmüştüm yapılmış demekkii..
canımm yaaa Allah razı olsun sanki içimi okudun bi yanımda fax bi yanımda pc bi yanımda cep telefonu çok korkuyorum bebişime bi zararı dokunacak diyee yanii sana nasıl teşekkür etsem bilemedimm canım yaa çok sağoll hemen alıyorum
ben ev kadını da olamadımmm şantiye yengesiyiimmm...
şöyle oluyo yemek yok, ütü yok, çamaşır yok....bol çay, bol muhabbet işçilere psikolojik destek, bol internet, bol kitap, bol gezmek...birde spor yapıyorum neyse ki...
evimi özlüyorum ama yaa...paraa para paraaa varlığıı bir derrrtt yokluğuu yaraaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?