Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yaa birde birşey sorcaamm..aranızda coraspin içen oldu mu? aşılama zamanı doktor vermişti..ne kadar sıklıkla içileceğini yazmamış ya da ben dinlememişim..çok heyecanlıydım da..iğnelerle vermişti...sanırım rahim kalınlaşmasıyla ilgili...o zaman biiçtim biiçmedim..şimdi hergün içsem mi acaba? karar veremedim...

Bende iyiyim canım çok şükür.Bebişlerde iyilerdir inşallah teyzesi.Kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü foto ekleyemedim.Nedense olmuyor...Sen nasılsın canım benim?

iyiyim canım çok şükür yok bulantım olmuyo hiç turp gibiyimm Inanamamıştım evet ben kalp pıtpıtlarını görene kadar inanmadım kiiii Eşim bütün sülaleye yaydı haberi ben hala bişey belli değil diyodum

ben kullanmadım ama kullanan oldumu onuda hatırlayamadım şimdi messtraam canım sen doktorunu ara sor en iyisi tedavinde aksama olmasın sonra

Bende iyiyim canım çok şükür.Bebişlerde iyilerdir inşallah teyzesi.Kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü foto ekleyemedim.Nedense olmuyor...Sen nasılsın canım benim?

iyiiyiim canımm..kocamın yanında mutluyumm..ama çalışmayı özledim..bakalım nasıl olacak...:26:
fotografın boyutu büyük olabilir...neyse bakalım..
bebişler iyidir annesiii.. hayırlı, sağlıklı evlat olsunlarrr... sende kendine çok iyi bak deryaammm..son zor zamanlarıınnn...Allah yardımcın olsunn.....

ayy ne güzeeellll diippp boncuk gönderiimmm

bu haberi yaymakta ne güzel duygudur amaaa..

o pıtpıtları korusun meleklerrr....kış geliyo sende dikkat et kendine canımcım..bol portakal, mandalina..

ayy ne güzeeellll diippp boncuk gönderiimmm

Bu haberi yaymakta ne güzel duygudur amaaa..

O pıtpıtları korusun meleklerrr....kış geliyo sende dikkat et kendine canımcım..bol portakal, mandalina..

sende yaşıycaksın o duyguları mestraamm benim hemde daha güzellerini inşallah bizimki olduuu inan herkesin olur sadece dua dua sen rabbimden iste o hayırlı vakitte göndericek meleğini

aminn teyzesiii aminn

amannn bizde böleyiz işte çalışınca ev kadınlarına özeniriz çalışmayınca işi özlerizz

Amin canım,inşallah...
Allah razı olsun.Darısı da sana olsun inşallah.Hep dualarımdasınız.Kendim için ne kadar şükrediyorsam bebiş isteyenler içinde okadar dua ediyorum bu duyguları bir an önce sizlerde yaşayın inşallah diye...

ben kullanmadım ama kullanan oldumu onuda hatırlayamadım şimdi messtraam canım sen doktorunu ara sor en iyisi tedavinde aksama olmasın sonra

doktor bir iç bir içme didiydi sanki...iğnelerle birlikte..ama sonra dökül dökül bitmedi yaa..insan korkuyo birde..bende ters teper ilaçlar zaten..şimdi normalime döndüm....bu ayıda saldım zaten hafzakım..... doğal yaşam, pozitif düşünce...

http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2358843

böyle birşey varmış...üyelik isteyebilir...
Hamile kıyafetlerimizin en önemli özelliği ise bebeğin bulunduğu karın bölgesinde kullanılan özel kumaştır.

Bu kumaş %100 gümüş tellerinden dokunuyor.

Cep telefonlarının SPECIFIC ABSORPTION RATE denilen Özgül Soğurma Oranlarının Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından önerilen max değerinin 0.08 W/kg olması gerekmektedir.

Fakat kullanılan cep telefonlarının çoğu bu değerin kat ve kat üzerinde olduğundan sağlık açısından zararlıdır.

Hamile kıyafetlerinde kullanılan özel kumaş sayesinde bu zararlı elektromanyetik ışınlar bir ayna gibi vücudumuza değmeden uzaklaştırılır.

Böylece özellikle bebekler için zararlı olan etkiler sıfıra indirgenmiş olur.
atlet özelliği taa ne zaman tv de haberlerde görmüştüm yapılmış demekkii..

yok canım telden değil ama bilmiyorum.bu gidişle ben size bebişlerimin cicilerini gösteremeyeceğim galiba...

oyy senin bebişlerinin cicilerini yeriiiiiiiiiiimmmmmm

başka bi pc'den deneyebilirsin deryam komşununkinden akrabanınkinden yada anlayan birine sorsan bende göbüşünüüü çok merak ediyomm bide ikizlerimizin yataklarını

ben ev kadını da olamadımmm şantiye yengesiyiimmm...

şöyle oluyo yemek yok, ütü yok, çamaşır yok....bol çay, bol muhabbet işçilere psikolojik destek, bol internet, bol kitap, bol gezmek...birde spor yapıyorum neyse ki...

evimi özlüyorum ama yaa...paraa para paraaa varlığıı bir derrrtt yokluğuu yaraaaaaa....

canımm yaaa Allah razı olsun sanki içimi okudun bi yanımda fax bi yanımda pc bi yanımda cep telefonu çok korkuyorum bebişime bi zararı dokunacak diyee yanii sana nasıl teşekkür etsem bilemedimm canım yaa çok sağoll hemen alıyorum

ne demek canım sizin bebeğiniz bizim bebeğimizz...hem sizin için hem kendi genel kültürüm için araştırıyorumm

şantiye yengesiiiiiiii mestramm güldürdün beniiii

aldım bi tane canım siyahından aslında 2 tane alıcaktım ama beden nasıl olur kestiremedim bu bi gelsin olmazsa netten bi yerden bulur bi tane daha alırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…