Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm

Deroşummmm test mi yaptırcakkkk hadi hayırlısıııııııııııııııı ama hamişşşşş Allahın izniyle yaaaa

Hafzosum mesosummmm zeytoşummm mehmetimderyammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şantiye yengesiiiiiiii mestramm güldürdün beniiii

aldım bi tane canım siyahından aslında 2 tane alıcaktım ama beden nasıl olur kestiremedim bu bi gelsin olmazsa netten bi yerden bulur bi tane daha alırımm

ayhh bende çok sevindiim...umarım tam üzerine göre olurrrr..güle güle büyüsüünn, sağlıklaa büyüsüünnn bebişimizdeee....

ya kızlar yeni konu açmak istemedim hayal kırıklığına uğramamak için
ben geçen ay soğan suyu içtim soğan suyundan 9 gün sonra adet oldum
4 gün sürdü ve suan 24 gün oldu hala adet olmadım test yapmalıyım sizce normalde 21 günde oluyorum
çok heyecanlandım ya sizce varmıdır bişey :)

günaydııınnnn hoşgeldiinn periimmmmmm

cmtsi bakılacak tekrar demişti sankiiii..değer yükselmiş mi diyeee.....

Canımmm bebişlerimizin cicilerine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yatakları daaaaaaaaaaaaaaa takımları da çok çokkk güzellllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla uyusunlar içlerindeee canlarım benimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yap kurtull..test yapmanın bizararı yok ki canımcımm...gününde geçmiş..biz gününe 5 gün kala başlıyoruzzz..iyi sabrediyosunuzz yaa

inşallaah hayırlı haberi veririsin bize de...ben soğan kürü yapmadım ama iyice temizleniyormuş rahim...

günaydınnn perimmm

perimm nerde gördün deryanın cicilerini bende istiyommm :26: :26:

döngün kısaymış canım ve ona göre 3 gün geçmiş patlat bi test

perimm nerde gördün deryanın cicilerini bende istiyommm :26: :26:

evet yaa gerilere bakıyorum kaçırmış mıyım diye...göremedim bişii..:44::44::44::44:

kızlar testi yaptım bir çizgi çok net ama diğer çizgi belli belirsiz ne yapayım doktora gidiyim mi hemen çünkü benim bi tanede boş gebeliğim var

kızlar testi yaptım bir çizgi çok net ama diğer çizgi belli belirsiz ne yapayım doktora gidiyim mi hemen çünkü benim bi tanede boş gebeliğim var

kan testi yaptır...birkaç saate verirler sonucu...idrar testini sabah uyanınca yaparsın birde...ayhh hadi inşallah bu sefer meleğin seninledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…