- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.521
şantiye yengesiiiiiiiimestramm güldürdün beniiii
aldım bi tane canım siyahından aslında 2 tane alıcaktım ama beden nasıl olur kestiremedim bu bi gelsin olmazsa netten bi yerden bulur bi tane daha alırımm
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
Deroşummmm test mi yaptırcakkkk hadi hayırlısıııııııııııııııı ama hamişşşşş Allahın izniyle yaaaa
Hafzosum mesosummmm zeytoşummm mehmetimderyammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar yeni konu açmak istemedim hayal kırıklığına uğramamak için
ben geçen ay soğan suyu içtim soğan suyundan 9 gün sonra adet oldum
4 gün sürdü ve suan 24 gün oldu hala adet olmadım test yapmalıyım sizce normalde 21 günde oluyorum
çok heyecanlandım ya sizce varmıdır bişey :)
eczaneye g,d,yorum hemen inşallah hamileyimdir
ALLAH IMMMM çok heyecanlandımmmmmmmmm
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
Deroşummmm test mi yaptırcakkkk hadi hayırlısıııııııııııııııı ama hamişşşşş Allahın izniyle yaaaa
Hafzosum mesosummmm zeytoşummm mehmetimderyammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayhh bende çok sevindiim...umarım tam üzerine göre olurrrr..güle güle büyüsüünn, sağlıklaa büyüsüünnn bebişimizdeee....
Canımmm bebişlerimizin cicilerine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yatakları daaaaaaaaaaaaaaa takımları da çok çokkk güzellllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla uyusunlar içlerindeee canlarım benimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya kızlar yeni konu açmak istemedim hayal kırıklığına uğramamak için
ben geçen ay soğan suyu içtim soğan suyundan 9 gün sonra adet oldum
4 gün sürdü ve suan 24 gün oldu hala adet olmadım test yapmalıyım sizce normalde 21 günde oluyorum
çok heyecanlandım ya sizce varmıdır bişey :)
günaydınnn perimmm
perimm nerde gördün deryanın cicilerini bende istiyommm :26: :26:
Canımmm bebişlerimizin cicilerine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yatakları daaaaaaaaaaaaaaa takımları da çok çokkk güzellllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla uyusunlar içlerindeee canlarım benimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
perimm nerde gördün deryanın cicilerini bende istiyommm :26: :26:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bikaç sayfa geride link vermişti kuzummmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bikaç sayfa geride link vermişti kuzummmmmmmmmmmm
çene çalmaktan görememişiizz
Gördümmm çok güzelmiiiiişşşşşşş deryaaammmmm..güle güle, sağlıkla kullnasınlaarrrr..
kızlar testi yaptım bir çizgi çok net ama diğer çizgi belli belirsiz ne yapayım doktora gidiyim mi hemen çünkü benim bi tanede boş gebeliğim var
yaa nerde kaçıncı sayfaa ayy biride bana sölesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?