Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
SELAM KIZLARRRR ANCA GELEBİLDİM Bİ OKUYAYIM DEDİM AMA YETİŞTİREMEDİM NASILSINIZ HERKESTE MORALLER FUL BAKIYORUM DAAA MAŞALLAH

ASERENHAN CANIM TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMIZA RABBİM BİZEDE TEZ VAKİTTE BU DUYGUYU YAŞATIR İNŞALLAH

DÜN Bİ KIZ ÇOCUĞU ALDIM KUCAĞIMA OKADAR DUYGULANDIM Kİİİ AĞLIYODUM NERDEYSE DİYEMEYECEĞİM AĞLADIM
DUA ETTİM RABBİM İSTEYEN BEKLEYEN ÖZLEYEN HERKESE NASİP ET BİZEDE NASİP ET DEDİM AMİNNNN

Son düzenleme:

öyle deme yaaa benide ağlattınnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada beyaz_35 canım en son yazdığın beni çok üzdü, sonrada gelmemişsinnn sakınnnn kendini yaşanan tatsız olaydan sorumlu hissetme, hiçbişe senin yüzünden olmadı canım. Böyle düşünmen beni çok üzer. Senle alakalı hiçbişe yok, sadece arkadaşın sana yazdığı üslup ümit kırıcıydı, buna müdahale etme gereği duydum. Evet burda hiçbirimiz gözümüzü karartıp kesin hamilesin diyerek birbirimizi ümitlendirmiyoruz. Ama bu öyle hassas bi dönemki, insanın şevkini kırmaya ufacık bir söz bile yetiyor. Bu yüzden her yazdığıma dikkat etmeye çalışıyorum, hem ümit vermemek, hem ümit kırmamak adına... Bir söz vardır çok severim : " Asla birinin ümidini kırma, belkide sahip olduğu tek şey odur..."

Seni özledik canım geri gelmeni bekliyoruz.

selam cnm nasılsın ?görüşmeyeli napıyosun?

benide ağlattın be hafzam
Allahım güzel gönlüne göre versin canım benim tez vakitte inşallah
güzel rabbim dualarımızı asla geri çevirmez mutlaka kabul etmiştir zamanını bekliyordur sadece ben öyle hissediyorum.
Ağlama bundan sonra tamammı canım arkadaşım

Kıyamam sana yaaaa... Olacak canım üzülme lütfennn, bizimde bebeklerimiz olucak Allahın izniyleeeeee

İyiyim canım teşekkür ederim, sen nasılsınn? Görünmüyordun uzun zamandır Bat 21 Nisan az kalmış, güzel haberlerle gelirsin umarıımm

sağol cnm iyiyim bende ewet bu aralar gezmelerim fazala oldu arada girdim işte .YA doğru sölüon batmı az kaldı ama malesef güzel haber veremem çünkü bu hafta dktra gittim kontrol amaçlı baktı sonuç tüplerim tıkanmış uzun süre korununca havayla açılması gerekiyo dedi biraz canım yanabilirmiş ağrı olurmuş hadi onları geçtim bi anlık gelir geçer.Ama kararsızım napıyım bilmiyorum benden haber bekliyo dktr gel hemen yapalım diyo bilmiyorum.............

kızlar selam nasılsınz
yenı hamıslerı tebrık ederım allah kucagınıza almayı nasıp etsn ıns
lıste ne durumda bılmıyorum ama hbr vereym ıstedım
ben nobat 10 nısan yazdırmstım
hala adet olmadım ancak 9 nısan aksamı rahatszlandım acıle gıtt
orda onde kan testı ıstedım negatıf cktı
suanda rahatsızım raporluyum ve bıcok ılac alıyorum belkıde onlar gecıktırdı bılmıyorum
bu aydan beklentm kalmadı ztn olmamasıda bnm ıcın ıyı
tedaavı olacagım bel fıtıgı ıcın.
Hepınızı opuyorum yenı bı ayda yenı bı lıstede karsılasmayız ınsallah
sız hamıs olun ben arkadan gelırım :))

geçmiş olsun cnm üzülme allah inşallah gönlüne göre verir.umarım önümüzdeki ay hayırlısıyla hamiş kalırsın tatlım önemli olan senin sağlığın ............

Biran önce git hallolsun canım, sonra güzel haberlerle gel inşallah. Doktora erken gitmek = erken bebek sahibi olmak demek, bu tarz sorunlar varsa eğer ben böyle düşünüyorum erteleme canımm

Geçmiş olsun canım üzüldümmm inşallah sağlığına kavuşunca sağlıklı bir şekilde bebeini kucağına alırsın. Acil şifalar diliyorum sanaaa

tesekkur ederım kızlar
ıns saglıgıma kavusunca yenıden bebek calısmalarına hız verecegım
umarım cok gecıkmemmmm
sızın guzel hbrlerınızı alalımda moral olsn bızlerede ıns.
Bıde su adetım sokulse daha bı rahatlıcam ıns gelır artık.

öylemi diyosun cnm doğru sölüon erken gitmek en iyisi sağol bakalım nolcak hayırlısı olur inşallah ama reglim geçince gitmem gerekiyomuş bekliycem bu ayda önümüzdeki aya nasipse havalanayım bari bi hava verdirip geleyim napalım bebişler için herşeye katlanılır onlar herşeye değer.......

Yaa kızlar ağlamayın yaaa ben zaten buluttan nem kapıyorum ağlamaya yer arıyorum

periminde dediği gibi inşallah anne olacağız

sonesinti canım aman ağlıyım demeeee deeettt
Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Ben gidiyim yemeğimi yiyimde geliyim biraz açık hava iyi gelicek bana dönüşte müsait olabilirsem yine gelirim kızlar.

tatlımm bncedee biran önce git doktora en iyisi..
ne kadar erken baslarsan o kadar iyi..
kac yıl korundun canmm..

herkese selamlar nasilsiniz arkadslar takip ediyorum sizi ama yazmaya firsatim olmuyo. annemler pazartesi gidiyo salidan itibaren yine sizinleyim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…