- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.621
Canlarimmmmmmm gunaydinlarrrrr musmutlu bir gun olsunnnnnnkocacmla isyerindeyim bugunmnnn
ilk çıkarışım şerefinee
kızlar akıl verin ne yapsam geçeeerrrrrrrrrrrrr
gunun monusuuuu
kiymali karnabahar yemegi
pirasa
yogurtlu brokoli
salata
sanirim aile olarak birerede tipa lazim olucakkkk gazmen ve laydgaz seklinde gezinirizzzzz pekbi denk gelmis yahuuuuu yemeklerim :)))
herkesi opuyorummmmmmmmucksssss
ASOS ayran ve tuzlu cubuk krakerrrrrrrr -leblebi nohut badem muckssss
olsun miden bulandikca bu bulantilari bekledigin ve WC karsilastigin kirmizi kartlarini halalarini hatirla ve allahim sana cok sukurki midem bulaniyo deee mutluu olll
:)))
arıııııııı vızvızzzz arıııı vııızvızz vızzz
iyiyim deryaaam bende sana imrendim bak şimdi. ne güzel evin mis olmuş amaa sakın yorma kendini çok dikkat et.
ben de cumartesiyi iple çekiyorum doktora gideceğiz kalp atışı için vee bebişimi tüüm olarak göreceğim inşallah. heyecanlıyım biraz da gergin Allah sağlık versin diyoruum hep :18:
Amin canım benim inşallah kalp atışarını da duyacaksın,ilerde hareketlerini de hissedeceksin.Heyecan olacak tabi ki ama germe kendini rahat olmaya çalış.Hepimiz geçtik bu evrelerden ve geçeceğiz.En önemlisi sağlık tabiki.Hep diyorum,tek istediğim sağlık Allah ımdan.Rabbim sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,ayıpsız özürsüz,hayırlı,uzun ömürlü,şansları açık,rıskı bol nasip etsin inşallah bebişlerimizi.Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?