Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkese günaydınlar
asoscumm ilk çıkarışın şerefine rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende bugün başlıyorum tedaviye artık bakalım hayırlısı rabbim hayırlısıyla nasip eder inş. asoscum nolur dua et bizlere

günaydıınnnn

asosşumm inşallah geçiverir bu dönem hemencecik...tuzlu yemek bastırsa gerek....:26::26:

tontiik vitoomm çok yakışmış vallaaa.... maşallah hamiş bolluğu var sizin orda galiba..bütün yakın arkadaşlarım doğurdu..tek başıma kaldım neyse ki siz varsınııızzzzzz....

herkese sevgileerrrr

evet yeni mesaj yazma alanımız hayırlı olsun...her ay bişi değişiyo yauu...küçücük olmuuşşş..
birde beğenme butonu kalkmışşş..

Son düzenleme:
Periimmm karaböcüküm nasılsın?foruma giremiyom işyerinden artık, kısıtlamışlar 😞 herkese çok selam söyle,fırsatını bulunca girmeye çalışırım.
klomene başladım bu ay,hayırlısı olsun inşaallah
bi gelişme olursa haber veririm
hepinizi çok çok seviyooommm kocaman öpüyooooooooommm 😃

Canlarrrr ponjuumuz giremiomus mesaj atmisssss kopyaladim aynennnn muahhh

herkese gunaydin guzel sansli neseli askli meskli bir gunnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

AYBICE dun sonra doktora gittinmi naptin ne ettin merak ettim cnmmm gelirsem hemen msj yaz optummm

gunun monusuuuu

kiymali karnabahar yemegi
pirasa
yogurtlu brokoli
salata

sanirim aile olarak birerede tipa lazim olucakkkk gazmen ve laydgaz seklinde gezinirizzzzz pekbi denk gelmis yahuuuuu yemeklerim :)))

herkesi opuyorummmmmmmmucksssss

ASOS ayran ve tuzlu cubuk krakerrrrrrrr -leblebi nohut badem muckssss

olsun miden bulandikca bu bulantilari bekledigin ve WC karsilastigin kirmizi kartlarini halalarini hatirla ve allahim sana cok sukurki midem bulaniyo deee mutluu olll

:)))

bugün ne sönük bir gündü ben yazamadım kimsede yazmamışşşşşşşşşşşşşş
kimsecikler yokmu be yaaaaaaaaa

Cosmetics ingredients search

bu siteye girip alicaginiz urunu yazip tum icerigini ve zararli faydali kisimlari gorebilirsiniz bi topikten buldum caldim ama superrr valaa

aynen kopyala yapistir yapiyorum muckss

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN Cosmetics ingredients search ADRESİNE GİRİN
SAYFADA "PROUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir ev karar verebilirsiniz..

demissssslerrr

ilk çıkarışım şerefinee
kızlar akıl verin ne yapsam geçeeerrrrrrrrrrrrr

ayy siz çok yaşayın emiii
kız ne demek ilk çıkarışım şerefineeee

canım hormon değerlerin yükseldiği için oluyormuş bu bulantılar kusmalar. ben midem bulanınca ekşili bişeyler yiyorum mandalinaa limonlu sodaaa ekşili salataaa v.b. ya da muzz belki sende de işe yarar :44:

sen bölüm değiştir pidiloşuum psikolog ol vayyyy bee ne güzel yazmışsın "kırmızıları düşün kustuğuna dua et"

bi de tıpaaaa koptum yaaw.
ayyy bende karnıbahar yedim bu akşaaam

Son düzenleme:
allah BEREN bebisimizin omrunu uzun saglikli sansini bahtini acik tahtini guclu eylesin ailesine ablasina annecigine babacigina hep mutluluk nese versin insallahhhhhhhhHHHHHHHH
darisi hepimizin basina olsunnnnnnn

opuyorum herkesiiiii

herkese güpgüzel bir gün dileriiim

zeytünüüüüüüm sana eşlik etmek istiyoruuum (öğrencilerimin de en sevdiği şarkılardan biridiiiir )

yaz geldi çiçekler açtı arılar hep dolaştııı (2 tekrar)
aarı vız vız vız diye çalıştıııııı-2

önce menekşeyi koklar sonra gülü emeriiiz-2
aarı vız vız vız diye gezeriiiiiz-2

Babamızı işe yolladık,ben bu hafta evdeyim haftaya iş başı :) Ondan sonraki hafta da 30.haftamıza girecez inşallah.Doğum iznine ayrılırım büyük ihtimalle.Temizlik 2 gün boyunca tam gaz devam etti.Duvarlar,camlar,kapılar,yerler,halılar,mutfak,kiler,vestiyer ve aklınıza gelen neresi varsa dipten bucaktan silindi,tozlar alındı.Şuan halılarım güneşleniyor balkonda.Ve makinaya atılacak battaniye,pikelerim felan var onları yapıyorum yavaş yavaş.Daha sonra da 1-2 güne yerleri tekrar silip halıları da serdik mi çok şükür işler tamam şuan için...

Ama daha sonrada bebişlerimin odası hazırlamaya ve kıyafetlerini yıkamaya başlıyacağım inşallah teyzeleri...

Zeytinim bebişin gelmesine az kaldı,hadi bakalım hayırlısı.Böyle 35-36.haftaları görünce imreniyorum.İnşallah bende o haftaları görürüm.İnşallah bebişlerim erken gelmezler...

Seyzenim sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

Son düzenleme:
iyiyim deryaaam bende sana imrendim bak şimdi. ne güzel evin mis olmuş amaa sakın yorma kendini çok dikkat et.

ben de cumartesiyi iple çekiyorum doktora gideceğiz kalp atışı için vee bebişimi tüüm olarak göreceğim inşallah. heyecanlıyım biraz da gergin Allah sağlık versin diyoruum hep :18:

Amin canım benim inşallah kalp atışarını da duyacaksın,ilerde hareketlerini de hissedeceksin.Heyecan olacak tabi ki ama germe kendini rahat olmaya çalış.Hepimiz geçtik bu evrelerden ve geçeceğiz.En önemlisi sağlık tabiki.Hep diyorum,tek istediğim sağlık Allah ımdan.Rabbim sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,ayıpsız özürsüz,hayırlı,uzun ömürlü,şansları açık,rıskı bol nasip etsin inşallah bebişlerimizi.Amin...

aaamin tatlıım aaamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…