- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.641
ben bebişim ve mide bulantılarım geldiiiiiama ben sarkı söylüyorum
bulanmıyoki kusmuycam ki lay lay lay
sanada günaydın bebeğim lay lay lay
günaydın kızlaaaaaaaarr
bende hep günaydın diyip kaçar oldum 2 gündür işlerim çok yoğundu gelemedim birtürlü
deryaamm oh ne güzel evin mis olduu sen şimdi yavaş yavaş bebişlerinin eşyalarını hazırlamanın keyfini çıkar
BEREEEEEEEEEENNNN aycanın bereni geldimiiii ayyy ilk bebişimiz yuppiiiiiiiiiiiiiidarısı hamişlerimizin ve hamiş olacaklarımızın başına inşallah
İnşallah canım benim darısı da sizlere olsun...
amiiinn deryam isteyen herkese inşallah
bende temizlettiricem evimi ama daha önce hiç temizlikçi çağırmamıştık halıları filan siliyolar mı yanii tülleri yıkayıp asıyolar mı duvar silme işini filan hep yapıyolar mı havanında güzel olması gerek dimi :44:
canlarımmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muccckkkkkkkkkkkkk
hepiniz öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amiiinn deryam isteyen herkese inşallah
bende temizlettiricem evimi ama daha önce hiç temizlikçi çağırmamıştık halıları filan siliyolar mı yanii tülleri yıkayıp asıyolar mı duvar silme işini filan hep yapıyolar mı havanında güzel olması gerek dimi :44:
Merhaba arkadaşlar bende grubunuza yeni katıldım karamsar olanlardanım 3 yıldır uğraş veriyoruz ama hep olumsuz sonuç aldık bu ay 2 aşılamamı deneyeceğiz sizlerle birlikte moral bulmak istiyorum
ben halvet haftasını bekliyoruummm canımcıımmm sonraa da biş bişşşşş gününüüüü
sen nasılsınnnnnnnn? az az aazzzzzzzzzz kaldııııııııııııııııııı........................:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
o ne güzel anket öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallahhhhhhhhhhhh
a şıkkı gerçekleşecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?