Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben bebişim ve mide bulantılarım geldiiiii ama ben sarkı söylüyorum
bulanmıyoki kusmuycam ki lay lay lay
sanada günaydın bebeğim lay lay lay

günaydın kızlaaaaaaaarr
bende hep günaydın diyip kaçar oldum 2 gündür işlerim çok yoğundu gelemedim birtürlü

deryaamm oh ne güzel evin mis olduu sen şimdi yavaş yavaş bebişlerinin eşyalarını hazırlamanın keyfini çıkar

BEREEEEEEEEEENNNN aycanın bereni geldimiiii ayyy ilk bebişimiz yuppiiiiiiiiiiiiii darısı hamişlerimizin ve hamiş olacaklarımızın başına inşallah

Son düzenleme:
İnşallah canım benim darısı da sizlere olsun...

kızlaarr imzamda bebeğimin organları oluşmuş yazıyooo 15 inde kontrolümüz varya 3. ay kontrolü oluyo işte ozaman cinsiyetini öğrenebilirmiyiz acabaa :44: hani organları oluşmuşyaa

İnşallah canım benim darısı da sizlere olsun...

amiiinn deryam isteyen herkese inşallah
bende temizlettiricem evimi ama daha önce hiç temizlikçi çağırmamıştık halıları filan siliyolar mı yanii tülleri yıkayıp asıyolar mı duvar silme işini filan hep yapıyolar mı havanında güzel olması gerek dimi :44:

Hepsini yapıyorlar canım benim,hava güzel olursa tabiki daha iyi olur.Sen sadece belirle ne yaptıracağını kadın yapıyor.Ben sadece yerleştirme,toz alma vb.işleri yaptım zaten...

günoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canlarımmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muccckkkkkkkkkkkkk
hepiniz öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

merhabaaaaa....

amaan neşeniizz hiç bozulmasıınnnn...

deryaam yau çok yorma kendinii canımcımm..noolur noolmaazz...o halıları filan kaldırma canım seennnn...

aycaeceyi kutlaarıımmmmm.. beren e uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür dileeriiiimmmmm....

canlarımmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muccckkkkkkkkkkkkk
hepiniz öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben halvet haftasını bekliyoruummm canımcıımmm sonraa da biş bişşşşş gününüüüü

sen nasılsınnnnnnnn? az az aazzzzzzzzzz kaldııııııııııııııııııı........................:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:

zaten dünyanın parasına geliyorlar sen söyle herşeyi sabahtan...gün içinde de söylersin...bigünde bitmeyebilir duvar silme filan da varsa....
ama sen daha önemlisin evden canımcımm kendini sakın yormaaaaa......

Selam canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy Mart topiğinden esramızzz doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Saremiiiizzzzzzzzzzzzz gelmişşşşşşşşşşşş ismin güzelliğine bakın Sare !!!!!! Oyyyyyyy kurbiş olur teyzeleriiiii Allah şansını bahtını açık etsinnn yaaaaaaaaa

Anooyyyyyyy Berende mi gelmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Mart kedileri patır patır doğuruyorrr hey maşallahhh!!!! Bi ömür sağlıkla mutlulukla yaşasınlar inşallahhhh

Bebişkobişlerrrrrrrrrrrrr hadi azcık eğlenelimmm ilk sayfaya anket açtım Perisokonun aşılaması tutar mı diye Kimin hangi oyu verdiği görünmicekkkkk herkes gerçekten hangi şıkkı hissediyorsa işaretlesinnnnnnn Gerçekten içinizden ne geçiyorsa Oylar gizliiiiii Hatta ben seçim bi

Hatta ilk sayfaya gitmeye de gerek yokkk tepede çıkıyor anket bakın ben seçtim isim felan gözükmüyor tamamen gizlii, herkes gerçek hislerini seçsin diyeeee

Merhaba arkadaşlar bende grubunuza yeni katıldım karamsar olanlardanım 3 yıldır uğraş veriyoruz ama hep olumsuz sonuç aldık bu ay 2 aşılamamı deneyeceğiz sizlerle birlikte moral bulmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar bende grubunuza yeni katıldım karamsar olanlardanım 3 yıldır uğraş veriyoruz ama hep olumsuz sonuç aldık bu ay 2 aşılamamı deneyeceğiz sizlerle birlikte moral bulmak istiyorum

Selam canım hoşgeldin iyiki geldin, davetime icabet ettiğin için teşekkür ederim İnşallah uğurlu geliriz sana ilk sayfada hamişlerimizin listesi var bisürüüü inş senin de adını yazarım kısa sürede oraya.

o ne güzel anket öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallahhhhhhhhhhhh
a şıkkı gerçekleşecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canımcım bu ay tuttur kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrr
canımmmmmmmmmmmmm evet az kaldıııııııııııııı
korkuyoooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o ne güzel anket öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallahhhhhhhhhhhh
a şıkkı gerçekleşecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallahhhhhhhhhh bebişimmmmmmmmmm

Ama gerçekten içinize doğanı işaretleyin yaaaa valla üzülmemki ben

Herkessssss nerdeeeeeeeeeeeeeeee

Pitişkomm nerdesin geldin gittiiinnn bugünki menü neeeeeeeeeee???

Adoş nerde yaaa iyice terketti biziiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…