Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................141........... ...................141
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200..............................200

toplam...............................801.......... ....................801

son 400 hadi kızlar 50 şer 50 şer okuyuvereliiim

sabah sabah selam kelam etmeden yapıştırmışım fatihayı :26: özür....

hepinize hayırlı haberler alacağınız; sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı geçireceğiniz bir hafta dileriiim

amiiin canıım. Allah sana da göstersin o günleri. kızınla oğluşunla tontirişlerinle öyle güzel günlerin olsun ki çektiğin sıkıntılı günlerin hepsini unut inşallah. :119:

amaaaan ayaklarını sıcak tut hasta olma tatlım. muck...

:119: heyooo ne güzel bir güünn aanneemmm geliyoo :119:
deryam sen sakın yorma kendiniii talimat ver kafi
seyzenim

canlarımmmmmmmmmm
bidenelerimmmmmmmmmmm doğum iznine ayrılmama az kaldı
bundan sonra yazaamıcam
gelişmeleri periye anlatırım artık telden canlarım gerçi daha varda 26 kasım itibariyle ayrılayım diyorum
bakalım hayırlısı sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmm
benim mutluluk hormonlarımmmmmmmmmmmmmm muccckkkkkkkkkkkkkkkkkk

keyifler nasıl hatunlarr

asosumm annenmi geliyoo ohh ne güzelll sarıl annişine onla yat ben babacıyım babişkom gelsin ölee yapacammm 8+6 bence kalp atışı için ideal ama tabii belli olmuyor 9. haftayı doldurup duyanlar bile oluyor ama inşallah duyarsın canım

eylemsevcoşummm izin vakti geldimiiii ohh maşallah yaaa bizi habersiz bırakma kendinden oğluşundan minik fatmamızdan da tabii

seyzeniiiimmm zuper arkadaşıma 50 daha yaz benden bu listeyi bi gayret bitirelim hamişlerimize sıra gelsin izinler doğumlaar çok yaklaştı onlara okumaya başlayalım artıkın

deroşuuuuuuuuuuummmmm göbişini yeriiiimmm ne kadar tatlı bi hamiş oldun sen öleeeee maşallah ikizlerimizin anesine evde temizlik varmış canım dikkat et kendine çok yorma kendini yükün ağır yarına kalsın bişey olmaz yavaş yavaş olsun sen yorulma

:119: heyooo ne güzel bir güünn aanneemmm geliyoo :119:
deryam sen sakın yorma kendiniii talimat ver kafi
seyzenim

söyle asoşuum
nasıl oldun bulantın hani o maluum sıkıntın ???
hamişlik nasıl gidiyooo bakiiim
bugün doktora gideceksin di mi
raporunu al ilaçlarını iç yat canım bak aney de geliyormuş iyi olur senin için

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................141........... ...................141
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200...................... ........200

toplam...............................801.......... ....................851

eklediiim hafzaaaam

haftaya pazartesi gitcem tatlım bulantılarımı ortalıkta bu moddayım onun dışında hamişlik maşallahh

benim çok bulantım var bugün kızlar tansiyonum da düşük zar zor bişeyler yiyorum bebişim için okul saatine kadar yatıp dinleneyim bariii sonra görüşürüz canlarım.

Canlarımmmmmmmm günnnoooyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşoooooyyyşşşşşşşşşşşşşşşşoyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Musmutluuuuuuuuuuuuuuu bi hafta diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

güzell bir hafta olsuunn hepimizz içiiinnn....

herkes dikkat etsiinnn kendineee...hastalık kapıdaaa:2::2::2::2:

herkese selamlar, bol bol sevgiler,
umarım herkeste keyifler iyidir.
fatiha okudum da 50 tane, onu yazdırmak için girdim, hafta başı çok işim var, sonra görüşürüz.
hoşça ve hamile kalın

herkese mrblarrrr.nasılsınız.

bende biraz morla bozukluğu var.bu ay klomen kullandım doktorumadetin onbirinci günü takibe çağırdı.istediğim sonuç olmadı dedi beş altı tane yumurtam vardı.en büyüğüne baktı 14ml dedi.bu ay geçti artık gelcek aya tedaviye devam dozu artıracaz dedi yumurtaların gelişimi yavaşmış.ben donmuş bir maziyette çıktım.ama aklıma takıldı eşek kafam zaten doktorum yanında bşey aklıma geelmez ben 30 güne bir oluyorum şuana kadar yaptığım testlerde yumurtlamam 15. gün yada 16. gün oldu.11. günden sonra benim yumurtalarım büyümezmi.ayyyy şiştimmmmmmmmm.bi el atın şu konuya ya çatlama iğnesi verecekti onuda vermedi çok küçük diye yumurtalar gelecek ayyy büyürse veririm dedi:26::26::26::26::26::26::26::26: ayy valla karışık yazdıysam kusura bakmayın kafam doluuuuu

Paybişim klomen kullanınca diğer döngülerden farklı olarak belli bi zaman aralığında yumurta gelişimi oluyor diye biliyorum ben. Bence doktorunun sana sorması gerekirdi döngünü felan ona göre hesaplamalıydı. 11. gün bakıp sonra bıraktımı?? Canım bence büyüyyebilir yumurtaların ya doktrou arayıp söyle yada başka birine görün. 11. gün erken karar vermesi için bence.

HERKESEEEEE GUNOSssSsSssSSssSsSsssSSSSSsss

bence sen doktorunu degistir cnm cunku E2 baktirarak yumurtanin icinin dolu bos olup olmadigini anlayabilirdi progesteronuna baktirttirdii bu sallamiss
bence git baska doktora ultrasonla yumuurta takibine devam et tatlim hem icin rahat eder hemde aldigin klomenler bosuna gitmemis olur
bence 15-16 da yumurtluyosan bu hap 13-14 e cekebilir
sen birakma pesini cnm git hemen yarin baska bi doktora ultrasonla baktirt yumoslarina ki bu kontrolu hafta sonu yaptirdiysan bugun bile gitsen olurr cnm sakin ihmal etme ve negatifte dusunmee
sonucundanda bize haber ver cnmm

bu arada bende gecen ay asilama yaptirmistim ya ardindan progest. kullandim rahim hazirlasin die ondan dolayi sanirim erkenden daha 22. gunde hasta oldum ve hastaliigim 7-8 gun surdu normalde ben zaten 11 - 12 de yumurtlamis oluyodum bu ayda ovulasyon aletide aldim ama halaa tam net cizgiyi yakalayamadim ki uzerinden gecti 16 gun (su ovulasyon aletlerinin elektronigini almak en mantiklisi normalini aldim yne tutturamadim bunu)
bendede bi tuhafliklar oldu ama bakalimmmm
biz halvetlere yilmadan devam ediyoruz :)))

AYBICE HATUNUM SEN de halvetlere devam et moralini sakin bozma yeteri yuce rabbim OL desinnnnn cnmm benimm
optumm

Kızlaar nerdesiniz topik neden boş bakimm yoksa herkes benim kadar yoğun muu

aybicem yumurtan yumurtlama gününe kadar büyür tatlım neden büyümesin ki bencede başka bi doktora git aklında ki sorularıda bi kağıda yaz hiç birini atlamadan sor pidilgamın dediği gibi madem klomen kullanmışın boş yere niye ilaç içmiş olasın benim fikrimse klomen 5 yumurta oluşturmuşsa illaki 1 tanesi yeterli olgunluğa ulaşır gülüm merak etme

Çok çok yakın bi dostummmm kankammm 1 senedir hamiş kalmaya çalışıyoduuuuuuuuu, az önce hamile olduğunu öğrendimmm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Çığlık çığlığayım evdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ablamda bugün kalan iki bebişini koydurdu göbişeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tüp bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnş ilki gibi olumlu sonuçlanırrr iki tane kondu ikiz olur belkiii ayyyyyy teyze olmak çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kaç bebişin teyzesiyimmm ben yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAHIM OLMAYANLARA DA NASİP ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canımmm hepimiz yaşıyoruuz bu doktorun yanında dut yemiş bülbül olaylarını..bazısının yanında soru bile sorulmuyo o ayrı

bende idil ve perim gibi düşünüyoruumm...erken geldi bana da...bibaşkasına görünmekte yarar var...ama sen moralini yüksek tut ve bugünleri iyi değerlendir..halvetsiz geçme derim...klomen kullanmadım ama yımırtlamayı hissedebilirsin gibi geliyor bana ağrılardan sonuçta bidüzen değişimi oldu vücutta...ov.testiyle de takip et varsa evde..

hemen telaşa kapılma canımcım...belki doktorsuz pat diye gelir bu ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…