- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.581
yerimmm seniiii yerimmmm
torunlarinlada kahve icmeyi nasip etsinnnnn insallahhh yuce rabbim sana ve sinedeeeee... kizcenin elinden mislerr gibi kahveler icin insallahhhh
canmm tesekkurlerr
burasii acaip sogukkkk yagmur tamamen kiss moduu iykkkkkk ama yinede evimdeyim yaaa pekbi mutluluym allaha sukur haftaya yolculuk var((
opuyorum herkesi
kocise zamann ayiralim
muckss
:119: heyooo ne güzel bir güünn aanneemmm geliyoo :119:
deryam sen sakın yorma kendiniii talimat ver kafi
seyzenim
haftaya pazartesi gitcem tatlım bulantılarımısöyle asoşuum
nasıl oldun bulantın hani o maluum sıkıntın ???
hamişlik nasıl gidiyooo bakiiim
bugün doktora gideceksin di mi
raporunu al ilaçlarını iç yat canım bak aney de geliyormuş iyi olur senin için
canlarımmmmmmmm günnnoooyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşoooooyyyşşşşşşşşşşşşşşşşoyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Musmutluuuuuuuuuuuuuuu bi hafta diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
......................................hafzak...... ..................zuperz
bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................141........... ...................141
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200..............................200
toplam...............................801.......... ....................801
son 400 hadi kızlar 50 şer 50 şer okuyuvereliiim
herkese mrblarrrr.nasılsınız.
bende biraz morla bozukluğu var.bu ay klomen kullandım doktorumadetin onbirinci günü takibe çağırdı.istediğim sonuç olmadı dedi beş altı tane yumurtam vardı.en büyüğüne baktı 14ml dedi.bu ay geçti artık gelcek aya tedaviye devam dozu artıracaz dedi yumurtaların gelişimi yavaşmış.ben donmuş bir maziyette çıktım.ama aklıma takıldı eşek kafam zaten doktorum yanında bşey aklıma geelmez ben 30 güne bir oluyorum şuana kadar yaptığım testlerde yumurtlamam 15. gün yada 16. gün oldu.11. günden sonra benim yumurtalarım büyümezmi.ayyyy şiştimmmmmmmmm.bi el atın şu konuya ya çatlama iğnesi verecekti onuda vermedi çok küçük diye yumurtalar gelecek ayyy büyürse veririm dedi:26::26::26::26::26::26::26::26: ayy valla karışık yazdıysam kusura bakmayın kafam doluuuuu
bende biraz morla bozukluğu var.bu ay klomen kullandım doktorumadetin onbirinci günü takibe çağırdı.istediğim sonuç olmadı dedi beş altı tane yumurtam vardı.en büyüğüne baktı 14ml dedi.bu ay geçti artık gelcek aya tedaviye devam dozu artıracaz dedi yumurtaların gelişimi yavaşmış.ben donmuş bir maziyette çıktım.ama aklıma takıldı eşek kafam zaten doktorum yanında bşey aklıma geelmez ben 30 güne bir oluyorum şuana kadar yaptığım testlerde yumurtlamam 15. gün yada 16. gün oldu.11. günden sonra benim yumurtalarım büyümezmi.ayyyy şiştimmmmmmmmm.bi el atın şu konuya ya çatlama iğnesi verecekti onuda vermedi çok küçük diye yumurtalar gelecek ayyy büyürse veririm dedi:26::26::26::26::26::26::26::26: ayy valla karışık yazdıysam kusura bakmayın kafam doluuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?