- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.601
Çok çok yakın bi dostummmm kankammm 1 senedir hamiş kalmaya çalışıyoduuuuuuuuu, az önce hamile olduğunu öğrendimmm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÇığlık çığlığayım evdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ablamda bugün kalan iki bebişini koydurdu göbişeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tüp bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnş ilki gibi olumlu sonuçlanırrr iki tane kondu ikiz olur belkiii ayyyyyy teyze olmak çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kaç bebişin teyzesiyimmm ben yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAHIM OLMAYANLARA DA NASİP ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canımmm hepimiz yaşıyoruuz bu doktorun yanında dut yemiş bülbül olaylarını..bazısının yanında soru bile sorulmuyo o ayrı
bende idil ve perim gibi düşünüyoruumm...erken geldi bana da...bibaşkasına görünmekte yarar var...ama sen moralini yüksek tut ve bugünleri iyi değerlendir..halvetsiz geçme derim...klomen kullanmadım ama yımırtlamayı hissedebilirsin gibi geliyor bana ağrılardan sonuçta bidüzen değişimi oldu vücutta...ov.testiyle de takip et varsa evde..
hemen telaşa kapılma canımcım...belki doktorsuz pat diye gelir bu ay?
eVET MESOŞUMMMMMMMMMMMM ben klomen kullandığım ayyyyy ölüyorum sandımmmmm sancıdan kıvranmdımmmm yumurtlarken, kanamam da olmuştuu ve ben hamileyim sanıp o günü değerlendirmedimmm çünkü klomen kullandığımda geç yumurtlamıştımmm aaa evet bak o aklıma geldiiiiiiiiiiiiii normalde 12. gün fln yumurtlardım o ay 16. gün yumurtladımmm paybişimmmmmmmmmmm duy beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo darlinglerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naparsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
taze hamişlerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
diğer kankarelllallarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizde hemencecikk hamiş kalceksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
topik en cok dogum yapan gacılar burda diyee sarsılacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
resimleri nasıı silcem yaa şimdi başkalarınıda var ya stres oldum ::18::18:
suratları yok bebişim bişi olmaz eklenti ekleyi açınca o resmin sağ üstünde çarpı işareti çıkması lazım ona tıklayınca silinir kuzuuuuuuuuu
Anoooyyyyyyyyyyyyyyy üçü bi aradaaaaaaaaaaa çok taatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
göbeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
göbeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydııınlarrr
periiimm canımm benim ne güzel heber almışsın öleee darısı senin başına inşallah ablanın ikizelerinin ikiside tutunur ablana inşallahhh
asosuuuuummm ilk çıkarışın şerefineeeee
ilk çıkarışım şerefinee
kızlar akıl verin ne yapsam geçeeerrrrrrrrrrrrr
ilk çıkarışım şerefinee
kızlar akıl verin ne yapsam geçeeerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?