Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayyy heyecanına sağlıkkkkkkkk....

eVET MESOŞUMMMMMMMMMMMM ben klomen kullandığım ayyyyy ölüyorum sandımmmmm sancıdan kıvranmdımmmm yumurtlarken, kanamam da olmuştuu ve ben hamileyim sanıp o günü değerlendirmedimmm çünkü klomen kullandığımda geç yumurtlamıştımmm aaa evet bak o aklıma geldiiiiiiiiiiiiii normalde 12. gün fln yumurtlardım o ay 16. gün yumurtladımmm paybişimmmmmmmmmmm duy beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

yaa yaaa..yani 11.gün zaten 30 gün döngüde erken gibii....bence büyücek yımırıtcanları aybikeminn....benim de iğne zamanı çok ağrım olmuştuu nerdeyse sesini duydumduu...

haydi o zamaannnn aybikeeemmmm tutcaakkk diyiipp halveteeee....

helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo darlinglerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

naparsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

taze hamişlerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

diğer kankarelllallarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizde hemencecikk hamiş kalceksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

topik en cok dogum yapan gacılar burda diyee sarsılacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inşallaaahhhhhhh.....:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

resimleri nasıı silcem yaa şimdi başkalarınıda var ya stres oldum ::18::18:

suratları yok bebişim bişi olmaz eklenti ekleyi açınca o resmin sağ üstünde çarpı işareti çıkması lazım ona tıklayınca silinir kuzuuuuuuuuu

Anoooyyyyyyyyyyyyyyy üçü bi aradaaaaaaaaaaa çok taatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaww yapamıyorum cıkmıyoo valla pericimmmmmmmmmmm

neysee napıyorsun iyisin mi kuzucum...
Masallahh nesene tüğ ütütüttütütütütütütüüüüüüüüüüüüüüüüüü

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................141........... ...................141
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200...................... ........200
eerdgn................................50...................................

toplam...............................851.......... ....................851

herkese günaydıınn sabah ilk defa kustumm allahımm yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun
:119: bebişim büyüyooo :119:

Günaydııınlarrr

periiimm canımm benim ne güzel heber almışsın öleee darısı senin başına inşallah ablanın ikizelerinin ikiside tutunur ablana inşallahhh

asosuuuuummm ilk çıkarışın şerefineeeee

ilk çıkarışım şerefinee
kızlar akıl verin ne yapsam geçeeerrrrrrrrrrrrr

Günaydın Canlarım...
Kusmaya başaldıysan asosum büyük ihtimalle böyle devam edecektir bir süre.Ben onu 4 ay çektim.4 ay hamilelik mi yaşadım yaşamadım mı anlamadım.Allah ın gücüne gitmesinde.Buna şükür tabiki.Zofran bile kullandım ama inan ki o bile fayda etmiyor.Çünkü mide almıyor yediklerini...Herkes gibi bende bir gün normal yemek yiyebilecek miyim diye ağlardım hep.Çünkü düşünsene yemek yapamıyorsun,kokulara gelemiyorsun,yediğinide anında çıkarıyorsun ve midemde ve boğazımda bir alev topu nasıl yanıyor,nasıl ağrıyor.Sesim bile kısılırdı kusmanın verdiği tahrişten dolayı ama onlarda geçti çok şükür.Sadece çok fazla dengeli beslenemedim,ama bebişler anneden alıyor bir şekilde.Mesela diş etlerim şuan berbat durumda,sütten tiskinmiştim çünkü.Cevizden mesela.Ama şuan çok daha iyiyim.En azından aç uyumuyorum,yediğim midemde kalıyor.Her sürecin farklı etkileri var.Bu da geçecek canım benim.Bunlar tatlı güzellikler...

Sabah uyandığında tuzlu kraker atıştır mesela.Beyaz leblebide bulunsun çantanda...Bir nebzede olsa bulantını azaltır bunlar...

ilk çıkarışım şerefinee
kızlar akıl verin ne yapsam geçeeerrrrrrrrrrrrr

vitom ortadakinin sen olduğunu anlamıştım
deryam sağol bebem güzel fikiirlerin için sabah kalkmadan midemin bulandığını anlayınca baş ucumdaki krakerden 2 tane yedim sonra bardağın dibinde kalan suyu içtim ve onu çıkardım şaka gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…