- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.681
inan stresini atacaksın bu topikte... herkes çok sıcak çok pozitifanlatsana tatlım biraz nedir sorun neler yaşadın dök içini...
günaydın kızlar yağmurlu bi sabhtan herkese kuak dolusu sevgiler.
aslına bakarsan bizim bir sorunumuz yok ikimizin tahlileride normal çocuk istemeye başladığımız ilk yıl eşim biraz uğraştırdı bizi sperm testi vermedi uzun zaman neyseki uzun ısrarlara karşı aldık örneği en sonunda başta yumurtlama takibi oda olmadı klomen kullandım oda olmadı menogon iğneyle aşılamam oldu hiç birinden sonuç alamadım önümüzdeki hafta 2 aşılamam var onu bekliyorum 3 yıldır uğraşıyoruz git gel yollar eskidi :) 2 aşılama içinde pek umudum yok ama allaha kalmış rabbim ol derse olur :))
benim ayak ağrılarım çok oluyoo sizinde oluyomuydu :18::18::18: hoş yatmaktanda olabilir ama
benim ayak ağrılarım çok oluyoo sizinde oluyomuydu :18::18::18: hoş yatmaktanda olabilir ama
ooooooo derooom eklemişsin takvimi sonundaaAllah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına alacaksın hayırlısıyla
3 yıl uzun bi süre canım. yıpratıcı olmuştur senin için ben ilk iki ay hayalet gibiydim olmamasına inanamıyordum çok zordu sen bunun misli misli zorunu yaşamışsın ama inan o kadar çok örnek var ki hiçbir sorunu olmayıpta 3 yıl 5 yıl 10 yıl bekleyen. arkadaşımın ablası evlenir evlenmez hamile kalmış düşük yapmış sonra 5 yıl olmamış şimdi bi kızı bi oğlu var. benim öz halam 10 yıl bekledi olmadı herşeyi denedi ki eşinde ufak bir problem olmasına rağmen 10. yılda minik kızı hooop göbişindeydi hemde 40 yaşındayken şimdi bi cadıyla uğraşıyor tüm günhaziran topiğinde de bi anne var tüp bebek yapmış kızı daha 10 aylıkken doğal yolla hamile kalmış o da şokta ...
uzun yazdım belki ama bak hep mutlu son ve hep beklenmeyen anda... sende şunu düşün bence: bebişim geleceği zamanı biliyor
akışına bırak sakın üzme kendinisenini hikayende mutlu sonla bitecek
birtanem zaman daralıyor hazırlıklar nasıl gidiyor
beşik aldınızmı kız sen iki tane alacan mecbur dimi anaaaaaaaaa?
muccckkkkkkkkkkk
üc yıl oldu hiç bir neden olmaması beni sıkıntıya sokuyor aslında bir sorun olsa diyeceğimki evet bir sorunumuz var birde insanlar çok acımazsız çok insafsızlar sanki bu konuda bir söz söylemeye hakları varmış gibi sürekli konuları bu artık tanıdıklara gitmek bile istemiyorum canımı acıtıyolar benimde sinirli bir yapım var zor tutuyorum kendimi birşey söylemeyeyim diye eşimde biraz içe kapanık pek duygularını söylemez oda yoruyor beni acele ediyorum olsun diye 32 yaşındayım cünkü nekadar cabuk olursa okadar iyi ben rahatıma çok düşkünüm rahata alışırsam cocukta istemem diye korkuyorum14:
Günaydın hayırlı bol bereketli sabahlarımız olsun inşallah topiğimizin güzel hatunlaaarrı
eylemsevcanım geçmiş olsun tatlım grip mi oldunn(( malesef bende oluyorummm galiba
asosum çok mu ağırıyo ayakların şişlik var mı pekiii dinlendirmeye çalış onları
seyzenimmm akşama kontrol mü varödev kontrolüüü
Canım aldık geçen hafta,Cumartesi gelecekler kurmaya inşallah.Ben paylaşmıştım geçen hafta çarşambaydı galiba ama sen görmemişsin demek ki...Oda kurulsun yavaş yavaşta kıyafetleri felan yıkamaya başlayacağım.Hayırlısı bakalım.Sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?