Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Evdeyim ama sabah erkenden dikiliyorum ayağa.İşe gidecek olsam yataktan kalkasım gelmiyor walla :)
Nasılsınız güzel hamişler ve hamiş adayları?

Perim aşılaman inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.Allah ım hakkınızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...

inan stresini atacaksın bu topikte... herkes çok sıcak çok pozitif anlatsana tatlım biraz nedir sorun neler yaşadın dök içini...

aslına bakarsan bizim bir sorunumuz yok ikimizin tahlileride normal çocuk istemeye başladığımız ilk yıl eşim biraz uğraştırdı bizi sperm testi vermedi uzun zaman neyseki uzun ısrarlara karşı aldık örneği en sonunda başta yumurtlama takibi oda olmadı klomen kullandım oda olmadı menogon iğneyle aşılamam oldu hiç birinden sonuç alamadım önümüzdeki hafta 2 aşılamam var onu bekliyorum 3 yıldır uğraşıyoruz git gel yollar eskidi :) 2 aşılama içinde pek umudum yok ama allaha kalmış rabbim ol derse olur :))

birtanem zaman daralıyor hazırlıklar nasıl gidiyor
beşik aldınızmı kız sen iki tane alacan mecbur dimi anaaaaaaaaa?
muccckkkkkkkkkkk

benim ayak ağrılarım çok oluyoo sizinde oluyomuydu :18::18::18: hoş yatmaktanda olabilir ama

günaydın kızlar yağmurlu bi sabhtan herkese kuak dolusu sevgiler.

ooooooo derooom eklemişsin takvimi sonundaa Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına alacaksın hayırlısıyla

3 yıl uzun bi süre canım. yıpratıcı olmuştur senin için ben ilk iki ay hayalet gibiydim olmamasına inanamıyordum çok zordu sen bunun misli misli zorunu yaşamışsın ama inan o kadar çok örnek var ki hiçbir sorunu olmayıpta 3 yıl 5 yıl 10 yıl bekleyen. arkadaşımın ablası evlenir evlenmez hamile kalmış düşük yapmış sonra 5 yıl olmamış şimdi bi kızı bi oğlu var. benim öz halam 10 yıl bekledi olmadı herşeyi denedi ki eşinde ufak bir problem olmasına rağmen 10. yılda minik kızı hooop göbişindeydi hemde 40 yaşındayken şimdi bi cadıyla uğraşıyor tüm gün haziran topiğinde de bi anne var tüp bebek yapmış kızı daha 10 aylıkken doğal yolla hamile kalmış o da şokta ...
uzun yazdım belki ama bak hep mutlu son ve hep beklenmeyen anda... sende şunu düşün bence: bebişim geleceği zamanı biliyor
akışına bırak sakın üzme kendini senini hikayende mutlu sonla bitecek

benim ayak ağrılarım çok oluyoo sizinde oluyomuydu :18::18::18: hoş yatmaktanda olabilir ama

hamilelik ayak ağrısı yapıyor herkeste değil ama
çoğunlukla oluyor normal ilerleyen zamanlarda o geçiyor bel sırt ağrısı başlıyor
karın büyüdükçe
yani
illaki bişeyler oluyor sıkma canını
hamişliğinin tadını çıkartmaya bakkkkkkkk ooohhhhhhhhhhhhh

günaydın tatlım. bende fazla ağrı olmuyor. okulda yorulursam biraz belki... sen yormuyorsun di mi kendini asosum??
ay yatıyorum yazmışsın zaten belki calsiyum eksikliğinden falandır :44: süt iç hergün ayaklarını da sıcak tut

Son düzenleme:
nasılsııın canım annem güzel annem
fatoş ne diyor kardeşi için heyecanlı mı o da

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................141........... ...................141
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200...................... ........200
eerdgn................................50.......... .........................

toplam...............................851.......... ....................851

hadi kızlar fatihaa bekliyoruuuuum son 400...
asosuum bi el at kıız sen olmayınca bitmiyor liste
hiç okumayan zilliler de var daha :130: 10-20 okusun herkes

akşam geldiğimde kontrol edicem anlaşıldı mıııı

daha onun bir kardeşi olacağından haberi bilem yok
çübnkü daha çok küçük anlıcak durumda değilllll tatlımmmmmmmmmmmmmmmm
çok iyiyiz çok şükür herşey olunda
nezle grip hariçççççççççççç
tatlımmmmmmmmmm

Günaydın hayırlı bol bereketli sabahlarımız olsun inşallah topiğimizin güzel hatunlaaarrı

eylemsevcanım geçmiş olsun tatlım grip mi oldunn (( malesef bende oluyorummm galiba

asosum çok mu ağırıyo ayakların şişlik var mı pekiii dinlendirmeye çalış onları

seyzenimmm akşama kontrol mü var ödev kontrolüüü

üc yıl oldu hiç bir neden olmaması beni sıkıntıya sokuyor aslında bir sorun olsa diyeceğimki evet bir sorunumuz var birde insanlar çok acımazsız çok insafsızlar sanki bu konuda bir söz söylemeye hakları varmış gibi sürekli konuları bu artık tanıdıklara gitmek bile istemiyorum canımı acıtıyolar benimde sinirli bir yapım var zor tutuyorum kendimi birşey söylemeyeyim diye eşimde biraz içe kapanık pek duygularını söylemez oda yoruyor beni acele ediyorum olsun diye 32 yaşındayım cünkü nekadar cabuk olursa okadar iyi ben rahatıma çok düşkünüm rahata alışırsam cocukta istemem diye korkuyorum 14:

Canım aldık geçen hafta,Cumartesi gelecekler kurmaya inşallah.Ben paylaşmıştım geçen hafta çarşambaydı galiba ama sen görmemişsin demek ki...Oda kurulsun yavaş yavaşta kıyafetleri felan yıkamaya başlayacağım.Hayırlısı bakalım.Sende durumlar nasıl?

birtanem zaman daralıyor hazırlıklar nasıl gidiyor
beşik aldınızmı kız sen iki tane alacan mecbur dimi anaaaaaaaaa?
muccckkkkkkkkkkk

günaydınnn hatunlarrrrr

pidilişkommmm sana özle mesaj atmıştım sanırım gönderememişim.işlerim yoğunduuu laydy

günaydıınnnn

asosşum ayaklar ağrırmış duymuştum bende...vücudun heryeri değişikliğe bir şekilde tepki gösteriyor...beslenmene dikkat etmeye çalış gerçekten...

yaa şuanda bitanıdığım doğumhaneye girmiişşşş...inşallaahh bir avazda doğsun sağlıklaa....:18::18::18:

yaa aynı kendimi gördüm anlattıklarında...ama ben kendimi o kadar zorlamışım ki pozitif düşünmeliyim diye unutmuşum valla..

eşim sperm vermek, doktora bile gitmek istemedi..herkes 2 annem de söylendi durdu ben sustum, zamanı var dedim, size ne dedim bazen..şimdi sormuyorlar
32 yaşındayım...1.aşılamam tutmadı...bizde eşimin değeri sınırda..dengesiz değerleri doktor beslenmeden dolayı dedi..en zorda eşle uğraşması bence..herkes söylenir geçer, ama eşle bi problem varsa zorlanıyorsun...inatçı olsa da eşimi seviyorum sonunda ikna olmaya başladı..
sende canımcım bu aşılamanın olacağına inan olmazsa başka aylar var önünde...kimseye de kulak asma....olmadı tüplüye geçeriz... ki aralıktan sonra denk gelirse geçicez gibi....

canım bende hiç bi şey yok ne bulantı ne başka şey sadece ara ara beyaz akıntılarım var inş bende de her şey yolundadır cumartesi on buçukta aldım randevuyu

evet bebişimmmmmmmmmm grip oldummmmmmm mahvoldum şimdi geçiyor ama bu seferde öksürük mahvediyor
taamamen geçmedi daha yaaaaaaaaaa hayırlısıııııııı

yok canımın içi görmemişim yazdığını
bazen işlere yumuluyom bazı yazılarınızı göremiyom malesef gülümmmmmm
iyi bakalım hayırlı uğurlu olsunnnnnnn bebişlerin beşiğiiiiiiiiii muccckkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…