Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Falıma Yorum istiyooommmmmmmmmmmmmmmmmm

ben pek anlamam canımcım amaa...uçuşan kuşlar görüyoruummm..yaa güzel bihaber sizi çok coşturacak ya da birkaç güzel haber alacaksınızzz...birde kalabalık insan topluluğu var..bu haber ya da haberleri bekliyor, herkesin rahatlamasına neden olacak sanırım olacak şeyler..
güzel söyleyelim güzel olsun...

çok teşekkürlerrrrrrrrrr
güzel yoralım güzel olsun evet haklısın
rüyaları dahi güzel yorun güzel çıksın diyor dinende öyle yani
sağolasın teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm

üzerini örttüğün bişeyler var canım takmıyorum demişsin ama içten içe seni rahatsız ediyor. nazar çıkmış bi de (gözleri çıksın ) dalgalanan bi bayrak görüyorum askerlikle ilgili olabilir sanırım ya da memuriyet ile ilgili güzel bi gelişmeee :44: iki tane hediye alacaksın. bi de güzel bi kırlangıç çıkmış iyi haberler var sana eylemiim acaba size bi yerden ev araba miras bişey mi kalacak piyango mu çıkacak koooocaman bi kısmet görüyorum canım. bence yılbaşı bileti alın mutlakaaa
hakkında hayırlısı olsun tatlııım

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................151........... ...................151
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................60............ ....................60
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200...................... ........200
eerdgn................................50.......... .........................

toplam...............................881.......... ....................881

sadece mesoşuma *5 diğerlerine deeee kocaman bi "0"

Son düzenleme:
AMA icini gereksiZz sikmissssin bebisle dahA guclenecekk birlikteliginiz eviniz kocaman agaccc var vesvese yapmaaaa Hersey dusundugunden dahadaA guzellll olucakkk inshallah muck

Ey Rabbim! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.. Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim… Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle… Amin. Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim.. Değmeyende oyalama kalplerimizi.. Gedaya gedalık yaraşır.. Sultan’a sultanlık!.. Subhansın ya Rab!.. El-Aman diliyoruz senden.. Koru bizi Sensizlik cehenneminden!.. Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Yüce Allah’ım! Kalp sarayımızın sahibi Sensin. Öyle bir yâr nasip eyle ki bu saraya, sürekli Sana secde etsin.. ALLAH’IM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin..

Dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Allah ım her şeyden önce sağlık versin inşallah...

herkese günaydın :119::119::119: hayırlı cumalar olsun hepinize, allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.

aminnnnnn...
canım ağzına sağlık ne güzel dualar ediyorsun.

seyzenim 50 tane fatiha okudum, yazar mısın? allah kabul etsin.

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................151........... ...................151
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................60............ ....................60
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03.............................5............ ......................5
seyzenin annesi...................200...................... ........200
eerdgn................................75.......... ......................25

toplam...............................906.......... ....................906

eerdoganıma da *5

hadi kızlar bugün cuma bol bol fatiha okuyalım bitirelim listemiziii 95-95 okunacak bitiyor...

bir haftayı daha bitirdikkkkkkkk çok şükür kazasız belasız
sizleri çok öpyorummmmmmmmm
bu hafta bizim düğün haftamızzzzzzzzzz
yarın akşama düğünümüz var kaynım evleniyorrrrrrrrrrrrrrrr
çok telaşlıyızzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar bu diş etlerimdeki sorun çok canımı sıkıyor.Daha öncede gittim dr a ama kalıcı bir çözüm olmadı tekrar diş eti sarkması,çekilmesi oluyor ve tamda ön ve yan dişler Allah korusun dişlerimi kaybederim diye çok korkuyorum.Bugün 17:30 a randevu aldım tekrar gideceğim eşim de gelecek iş çıkışı inşallah.Gece uyandım kafama takıldı bu diş sorunu,uykum kaçtı.Erken doğuma bile yol açıyormuş.Derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.İnşallah dişlerimi kaybetmem..

günaaayyydın olsun günümüz aydın olsun
cuma diyee herhalde kaçgün sonra ilk defa bugün sabah güzel bi hava var

mehmetderyam duan için Allah razı olsun çok iyi oluyo ama alıştık her cuma isteriz. kızlar birbirimize bol bol dua edelim inşallah

yaa benim içimide bir evham kapladı karnım büyümüyo diye acaba bebeğim büyümüyomu diyorum şimdi bunu taktım iyimi Allahtan 3. ay kontrolümüze 1 hafta kaldı çok merak ediyorum bebişi ne durumda diyee

canımm illaki bi tedavisi vardır lütfen onu takıp üzme kendini olmazsa başka bi doktora daha gidersin sonuçta diş eti rahatsızlığı çok kişide olabilen birşey mutlaka biş tedavisi vardır bitanem üzülme

Canım bebişin ağırlığı daha çok küçük olduğu için büyümemesi normal karnının.Benim ki 4-5 aydan sonra büyümeye başladı ikiz olduğu halde.Şuan bile okadar büyük değil yani.Önemli olan bebişler sağlıklı olsunda.Çok normal şuan göbeğinin büyümemesi,takma kafana...

deryaaam hamilelikte çok sık görülen bişeymiş diş eti çekilmesi çok takıyorsun kafana. doktora git bakalım ne diyecek bi çözümü vardır muhakkak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…