- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.701
Falıma Yorum istiyooommmmmmmmmmmmmmmmmm
ben pek anlamam canımcım amaa...uçuşan kuşlar görüyoruummm..yaa güzel bihaber sizi çok coşturacak ya da birkaç güzel haber alacaksınızzz...birde kalabalık insan topluluğu var..bu haber ya da haberleri bekliyor, herkesin rahatlamasına neden olacak sanırım olacak şeyler..
güzel söyleyelim güzel olsun...
Falıma Yorum istiyooommmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 548058 Eki Görüntüle 548059
Eki Görüntüle 548060 Eki Görüntüle 548061
aminnnnnn...Ey Rabbim! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.. Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle Amin. Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim.. Değmeyende oyalama kalplerimizi.. Gedaya gedalık yaraşır.. Sultana sultanlık!.. Subhansın ya Rab!.. El-Aman diliyoruz senden.. Koru bizi Sensizlik cehenneminden!.. Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Yüce Allahım! Kalp sarayımızın sahibi Sensin. Öyle bir yâr nasip eyle ki bu saraya, sürekli Sana secde etsin.. ALLAHIM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin..
Dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Allah ım her şeyden önce sağlık versin inşallah...
herkese günaydın :119::119::119: hayırlı cumalar olsun hepinize, allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.
aminnnnnn...
canım ağzına sağlık ne güzel dualar ediyorsun.
seyzenim 50 tane fatiha okudum, yazar mısın? allah kabul etsin.
Kızlar bu diş etlerimdeki sorun çok canımı sıkıyor.Daha öncede gittim dr a ama kalıcı bir çözüm olmadı tekrar diş eti sarkması,çekilmesi oluyor ve tamda ön ve yan dişler Allah korusun dişlerimi kaybederim diye çok korkuyorum.Bugün 17:30 a randevu aldım tekrar gideceğim eşim de gelecek iş çıkışı inşallah.Gece uyandım kafama takıldı bu diş sorunu,uykum kaçtı.Erken doğuma bile yol açıyormuş.Derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.İnşallah dişlerimi kaybetmem..
günaaayyydın olsun günümüz aydın olsun
cuma diyee herhalde kaçgün sonra ilk defa bugün sabah güzel bi hava var
mehmetderyam duan için Allah razı olsun çok iyi oluyo ama alıştık her cuma isteriz. kızlar birbirimize bol bol dua edelim inşallah
yaa benim içimide bir evham kapladı karnım büyümüyo diye acaba bebeğim büyümüyomu diyorum şimdi bunu taktım iyimi Allahtan 3. ay kontrolümüze 1 hafta kaldı çok merak ediyorum bebişi ne durumda diyee
Kızlar bu diş etlerimdeki sorun çok canımı sıkıyor.Daha öncede gittim dr a ama kalıcı bir çözüm olmadı tekrar diş eti sarkması,çekilmesi oluyor ve tamda ön ve yan dişler Allah korusun dişlerimi kaybederim diye çok korkuyorum.Bugün 17:30 a randevu aldım tekrar gideceğim eşim de gelecek iş çıkışı inşallah.Gece uyandım kafama takıldı bu diş sorunu,uykum kaçtı.Erken doğuma bile yol açıyormuş.Derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.İnşallah dişlerimi kaybetmem..
canımm illaki bi tedavisi vardır lütfen onu takıp üzme kendini olmazsa başka bi doktora daha gidersin sonuçta diş eti rahatsızlığı çok kişide olabilen birşey mutlaka biş tedavisi vardır bitanem üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?