Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bizim kontrolümüzde yarın sabah
bende çok meraklıyım
bakıyım oğluşum ne hale gelmişşşşşşşşşşşş

Randevumu aldım tekrar gideceğim canım,inşallah düzelir...Galiba bebiş iki tane olunca etkileride iki kat artıyor :)Ne diyelim sağlık olsun yeterki,bebişler iyi olsunlarda...

deryaaam hamilelikte çok sık görülen bişeymiş diş eti çekilmesi çok takıyorsun kafana. doktora git bakalım ne diyecek bi çözümü vardır muhakkak canım

Son düzenleme:
canım, şimdi sen ikiz bebek bekliyorsun ya, tabi vücudundaki kalsiyum azalması 2 katı oluyor. ondan olabilir mi? kafana takıp da kendini üzme. inşallah en kısa sürede düzelir. sen bol bol yoğurt, süt tüketmeye çalış, zaten doktora da gidiyorsn ne güzel, kontroldesin yani, içini ferah tut...çok geçmiş olsun

büyümez mi kıss, maşallah hızla büyüyordur. endişeni anlıyorum ama bunlar hoş endişeler. bir an önce karnım büyüsün, dışardan bakıldığında belli olsun istiyorsun, o da olacak inşallah,

Teşekkürler canım benim.Amin.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?

Teşekkürler canım benim.Amin.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?

ben çalışmalara ara vermiştim. bu ay sonunda doktora gideceğiz. abzı testler yapıcam dedi, düşük sebebini araştıracakmış bir daha yaşamayalım diye. ondan sonra yola devam

bu arada doktor ilk gittiğimde RAHİM AĞZI KANSERİ için aşı ol mutlaka dedi, aşı da yapacak, tedbir olsun diye...

aman kızlar herkes olsun lütfen, bir aşıya bakar, çok zor değil. lütfen ihmal etmeyelim. sağlık herşeyden önce...
tedbirli olmakta fayda var, allah kimseye göstermesin.

gerçekten mi ikizken bile 4 ten sonra mı başladı büyümee
yaa evham iştee illa olcucak olmazsaa olmaz

Amin canım benim.İnşallah bir an önce sende bebişine kavuşursun.Tabi ki sen baştan tedbirini al ki,daha sonra sorun yaşamayasın...Allah ım gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah tez vakitte.Elimden bir şey gelmiyor,bol bol dua edeyim bari.Dua en güzel ilaçtır...

inşallah erdgnııımm inşallah dışardan belli olmasından ziyade hastanede bi kız görmüüştüm ilk bebeğinin kalbi durmuş 2,5 aylıkken 3. ay kontrolünde anlaşılmış bende panikataklardan aşağı değilim yaa şimdi onu düşünüyom göbeğim neden çıkmadı bebiş büyümüyo mu kontrol günü bi gelse falan filan işteee

Evet canım,hatta herkes ikiz olduğunu duyunca şaşırıyordu hiç göbek olmayınca,iç karnın geniş olabilir diyorlardı.Daha sonra bebek büyümeye başlayınca göbekte birden büyüyor.20.haftalardan sonra zaten bebekler gr olarak birden büyüyorlar.
Daha öncesinde 10gr,30 gr felan diyor dr.Ama daha sonra ayda bir kontrollerde 350gr dan 700 gr ma felan,700 gr dan 1000 kg çıkıyorlar maşallah...

gerçekten mi ikizken bile 4 ten sonra mı başladı büyümee
yaa evham iştee illa olcucak olmazsaa olmaz

canım beenim çok geçmiş olsun yaaaaaaaaaaa
hamileliktede hastalık çok zor oluyorrrrrrrrr
tedavi uygulanamıyor çünkü
az dişini sıkabilirsen sık istersen canım dayanabilirsen yanii
Allah yardımcın olsun güülümmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim canım benim.Amin,cümlemizin inşallah.Sende yarın dr a gidecekmişsin.Detayları yazmayı unutma.Senin bebişle benim bebişler aynı hafta zaten.Acaba bebişler kaç kg oldular.Bende ayın 19 unda gideceğim inşallah,haftaya pazartesi...

doktorun ne güzel detaycıymış canım kontrol süren bitti çalışmaya devam dememiş bak sebebi araştırıyoo

aşının bi zararı varmıymış canım bide aşı 100 de 100 koruyomu acaba bizde yaptıralım

ohh anne muhabbetleriii ne kaa güzzeellll...
yarın doktor günüü o zaman
herkesin bebesi çok iyidirrr inşallaahhh
bizden de selam söyleyin minnaklaraa....

deryamm biliyorsundur gerçi ama tekrar olsun...korkma canım sen dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun..

Ağız ve diş sağlığı açısından tüm hamilelik döneminde:

A,C,D vitaminleri ile fosfor ve kalsiyumdan zengin temel yiyecekler alan meyvalar ve sebzeler, tahıl , süt ve mandıra ürünleri ile ile , et , balık ve yumurta dengeli olarak alınmalıdır.
Şeker mümkün olduğu kadar alınmamalı (özellikle yemek aralarında).
Kurutulmuş meyve ve karemel gibi yapışkan şekerli yiyeceklerden kaçınılmalıdır

alıntıdır...

yoldaşlarımmmmm özledimmmmmm

az biraz baktım herkesler iyi maşallahhhhhh

deryammm geçmiş olsun canım takmamaya çalış kafana diş hekimi bir yol gösterecektir

hafzakımmm küçücük bebişini yerim senin,bu haftalarda çıkmaz daha bitanem çıkan varsa o da gaz şişkinliğidir zaten

benim işler çok yoğun kızlar bakamıyorum size,yanıma eleman alımı yapıcam,inşallah iyi birisi çıkar karşıma
bir de ev bakıyoruz,şimdiki evimiz kira hem de soğuk oluyor.doğamız üşümesin kendi evimize gelsin diye uğraşıyoruz bakalım bi ev var çok beğendim olacak gibi.dua edin hayırlısıysa olsun canlarım...

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................151........... ...................151
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................60............ ....................60
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03............................55............ ....................55
seyzenin annesi...................200...................... ........200
eerdgn................................75.......... ......................25

toplam...............................956.......... ....................956

ekledim asoşuum allah kabut etsin bebişinide

deryaaam çıkmadan yazayım dedim bizde R.O.C.S. diye bi diş macunu var 3. fırçalamada kanamayı kesti eşimde bende çok memnunuz sert fırça kullanmamıza rağmen hiç kanama yok. bi dene istersen biraz faydası olur belki :44:

mesoşuuum ışılımmm sizide öpüyom

yaaa yine okula geç kaldım haaa çene çalmaktan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…