- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.721
günaaayyydın olsun günümüz aydın olsun
cuma diyee herhalde kaçgün sonra ilk defa bugün sabah güzel bi hava var
mehmetderyam duan için Allah razı olsun çok iyi oluyo ama alıştık her cuma isteriz. kızlar birbirimize bol bol dua edelim inşallah
yaa benim içimide bir evham kapladı karnım büyümüyo diye acaba bebeğim büyümüyomu diyorum şimdi bunu taktım iyimi Allahtan 3. ay kontrolümüze 1 hafta kaldı çok merak ediyorum bebişi ne durumda diyee
deryaaam hamilelikte çok sık görülen bişeymiş diş eti çekilmesi çok takıyorsun kafana. doktora git bakalım ne diyecek bi çözümü vardır muhakkak canım
canım, şimdi sen ikiz bebek bekliyorsun ya, tabi vücudundaki kalsiyum azalması 2 katı oluyor. ondan olabilir mi? kafana takıp da kendini üzme. inşallah en kısa sürede düzelir. sen bol bol yoğurt, süt tüketmeye çalış, zaten doktora da gidiyorsn ne güzel, kontroldesin yani, içini ferah tut...çok geçmiş olsunKızlar bu diş etlerimdeki sorun çok canımı sıkıyor.Daha öncede gittim dr a ama kalıcı bir çözüm olmadı tekrar diş eti sarkması,çekilmesi oluyor ve tamda ön ve yan dişler Allah korusun dişlerimi kaybederim diye çok korkuyorum.Bugün 17:30 a randevu aldım tekrar gideceğim eşim de gelecek iş çıkışı inşallah.Gece uyandım kafama takıldı bu diş sorunu,uykum kaçtı.Erken doğuma bile yol açıyormuş.Derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.İnşallah dişlerimi kaybetmem..
büyümez mi kıss, maşallah hızla büyüyordur. endişeni anlıyorum ama bunlar hoş endişeler.günaaayyydın olsun günümüz aydın olsun
cuma diyee herhalde kaçgün sonra ilk defa bugün sabah güzel bi hava var
mehmetderyam duan için Allah razı olsun çok iyi oluyo ama alıştık her cuma isteriz. kızlar birbirimize bol bol dua edelim inşallah
yaa benim içimide bir evham kapladı karnım büyümüyo diye acaba bebeğim büyümüyomu diyorum şimdi bunu taktım iyimi Allahtan 3. ay kontrolümüze 1 hafta kaldı çok merak ediyorum bebişi ne durumda diyee
herkese günaydın :119::119::119: hayırlı cumalar olsun hepinize, allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.
aminnnnnn...
canım ağzına sağlık ne güzel dualar ediyorsun.
seyzenim 50 tane fatiha okudum, yazar mısın? allah kabul etsin.
Teşekkürler canım benim.Amin.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?
Canım bebişin ağırlığı daha çok küçük olduğu için büyümemesi normal karnının.Benim ki 4-5 aydan sonra büyümeye başladı ikiz olduğu halde.Şuan bile okadar büyük değil yani.Önemli olan bebişler sağlıklı olsunda.Çok normal şuan göbeğinin büyümemesi,takma kafana...
ben çalışmalara ara vermiştim. bu ay sonunda doktora gideceğiz. abzı testler yapıcam dedi, düşük sebebini araştıracakmış bir daha yaşamayalım diye. ondan sonra yola devam
bu arada doktor ilk gittiğimde RAHİM AĞZI KANSERİ için aşı ol mutlaka dedi, aşı da yapacak, tedbir olsun diye...
aman kızlar herkes olsun lütfen, bir aşıya bakar, çok zor değil. lütfen ihmal etmeyelim. sağlık herşeyden önce...
tedbirli olmakta fayda var, allah kimseye göstermesin.
canım, şimdi sen ikiz bebek bekliyorsun ya, tabi vücudundaki kalsiyum azalması 2 katı oluyor. ondan olabilir mi? kafana takıp da kendini üzme. inşallah en kısa sürede düzelir. sen bol bol yoğurt, süt tüketmeye çalış, zaten doktora da gidiyorsn ne güzel, kontroldesin yani, içini ferah tut...çok geçmiş olsun
büyümez mi kıss, maşallah hızla büyüyordur. endişeni anlıyorum ama bunlar hoş endişeler.bir an önce karnım büyüsün, dışardan bakıldığında belli olsun istiyorsun, o da olacak inşallah,
gerçekten mi ikizken bile 4 ten sonra mı başladı büyümee
yaa evham iştee illa olcucak olmazsaa olmaz
Kızlar bu diş etlerimdeki sorun çok canımı sıkıyor.Daha öncede gittim dr a ama kalıcı bir çözüm olmadı tekrar diş eti sarkması,çekilmesi oluyor ve tamda ön ve yan dişler Allah korusun dişlerimi kaybederim diye çok korkuyorum.Bugün 17:30 a randevu aldım tekrar gideceğim eşim de gelecek iş çıkışı inşallah.Gece uyandım kafama takıldı bu diş sorunu,uykum kaçtı.Erken doğuma bile yol açıyormuş.Derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.İnşallah dişlerimi kaybetmem..
canım beenim çok geçmiş olsun yaaaaaaaaaaa
hamileliktede hastalık çok zor oluyorrrrrrrrr
tedavi uygulanamıyor çünkü
az dişini sıkabilirsen sık istersen canım dayanabilirsen yanii
Allah yardımcın olsun güülümmmmmmmmmmmmm
bizim kontrolümüzde yarın sabah
bende çok meraklıyım
bakıyım oğluşum ne hale gelmişşşşşşşşşşşş
ben çalışmalara ara vermiştim. Bu ay sonunda doktora gideceğiz. Abzı testler yapıcam dedi, düşük sebebini araştıracakmış bir daha yaşamayalım diye. Ondan sonra yola devam
Bu arada doktor ilk gittiğimde rahim ağzı kanseri için aşı ol mutlaka dedi, aşı da yapacak, tedbir olsun diye...
Aman kızlar herkes olsun lütfen, bir aşıya bakar, çok zor değil. Lütfen ihmal etmeyelim. Sağlık herşeyden önce...
Tedbirli olmakta fayda var, allah kimseye göstermesin.
Kızlar bu diş etlerimdeki sorun çok canımı sıkıyor.Daha öncede gittim dr a ama kalıcı bir çözüm olmadı tekrar diş eti sarkması,çekilmesi oluyor ve tamda ön ve yan dişler Allah korusun dişlerimi kaybederim diye çok korkuyorum.Bugün 17:30 a randevu aldım tekrar gideceğim eşim de gelecek iş çıkışı inşallah.Gece uyandım kafama takıldı bu diş sorunu,uykum kaçtı.Erken doğuma bile yol açıyormuş.Derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.İnşallah dişlerimi kaybetmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?