- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.741
ben de duanın gücüne çok inanırım, çok şükür allah'ım da boş çevirmez. allah herkesin duasını kabul etsin.Amin canım benim.İnşallah bir an önce sende bebişine kavuşursun.Tabi ki sen baştan tedbirini al ki,daha sonra sorun yaşamayasın...Allah ım gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah tez vakitte.Elimden bir şey gelmiyor,bol bol dua edeyim bari.Dua en güzel ilaçtır...
ben de aynı şeyleri düşünüyordum, 2 ayı geçti neden midem bulanmıyor diyordum, hiçbir belirti hiçbir hamilelik hissi gelmemişti ne yazık ki. boş da değilmiş içime doğanlar.inşallah erdgnııımm inşallah dışardan belli olmasından ziyade hastanede bi kız görmüüştüm ilk bebeğinin kalbi durmuş 2,5 aylıkken 3. ay kontrolünde anlaşılmış bende panikataklardan aşağı değilim yaa şimdi onu düşünüyom göbeğim neden çıkmadı bebiş büyümüyo mu kontrol günü bi gelse falan filan işteee
aşının zararı yok da hamileyken yaptırılabiliyor mu bilmiyorum. ama bütün kadınlara öneriliyor. ben gittiğimde sorarım sizler için de. aşının yüksek koruma sağladığını duymuştumdoktorun ne güzel detaycıymış canım kontrol süren bitti çalışmaya devam dememiş bak sebebi araştırıyoo
aşının bi zararı varmıymış canım bide aşı 100 de 100 koruyomu acaba bizde yaptıralım
yoldaşlarımmmmm özledimmmmmm
Az biraz baktım herkesler iyi maşallahhhhhh
Deryammm geçmiş olsun canım takmamaya çalış kafana diş hekimi bir yol gösterecektir
hafzakımmm küçücük bebişini yerim senin,bu haftalarda çıkmaz daha bitanem çıkan varsa o da gaz şişkinliğidir zaten
Benim işler çok yoğun kızlar bakamıyorum size,yanıma eleman alımı yapıcam,inşallah iyi birisi çıkar karşıma
bir de ev bakıyoruz,şimdiki evimiz kira hem de soğuk oluyor.doğamız üşümesin kendi evimize gelsin diye uğraşıyoruz bakalım bi ev var çok beğendim olacak gibi.dua edin hayırlısıysa olsun canlarım...
ışılımmmm,yoldaşlarımmmmm özledimmmmmm
az biraz baktım herkesler iyi maşallahhhhhh
deryammm geçmiş olsun canım takmamaya çalış kafana diş hekimi bir yol gösterecektir
hafzakımmm küçücük bebişini yerim senin,bu haftalarda çıkmaz daha bitanem çıkan varsa o da gaz şişkinliğidir zaten
benim işler çok yoğun kızlar bakamıyorum size,yanıma eleman alımı yapıcam,inşallah iyi birisi çıkar karşıma
bir de ev bakıyoruz,şimdiki evimiz kira hem de soğuk oluyor.doğamız üşümesin kendi evimize gelsin diye uğraşıyoruz bakalım bi ev var çok beğendim olacak gibi.dua edin hayırlısıysa olsun canlarım...
biz hep iyyiz canım sen nasılsın doğamız nasıl
Yaa ne biliyim ışılımmm haziran anneleri topiğinde kızlar resim koymuşlar kocaman göbişler onları gördükçe niye benim yok diyorum
inşallah bitanem hayırlısı ise istediğin ev olur bizde kiradayız kira çok zor doğamız kendi evinde büyür inşallah
ışılımmmm,
evi beğendiysen, içine de sindiyse inşallah sizin olur canım, hayırlı uğurlu olur inşallah, güle güle oturursunuz, ayy negzel
ben de duanın gücüne çok inanırım, çok şükür allah'ım da boş çevirmez. Allah herkesin duasını kabul etsin.Sağol güzel dilekelrin için, ağzına sağlık
ben de aynı şeyleri düşünüyordum, 2 ayı geçti neden midem bulanmıyor diyordum, hiçbir belirti hiçbir hamilelik hissi gelmemişti ne yazık ki. Boş da değilmiş içime doğanlar.
Ama seninki farklı canım, zaten bu ayda olmayacak birşeyi kafana takıyorsun.rahat ol azıcık, herşey yolundadır emrak etme. Bak aç tane teyzesi var onlar için dua eden, allah hepsine sağlık versinnnnnnnn
Aşının zararı yok da hamileyken yaptırılabiliyor mu bilmiyorum. Ama bütün kadınlara öneriliyor. Ben gittiğimde sorarım sizler için de. Aşının yüksek koruma sağladığını duymuştum
sanırım pıhtılaşma testini de yapacak. ama benim ve eşimin aile geçmişini hatta sülale geçmişini araştırdı, dede, anneanne, babaanne, amca,dayı,teyze...kaç yaşında vefat etti, neden vefat etti, hastalıkları neler?.. hepsini sordu. benim 2 amcam kalp krizi sonucu vefat etmişti, onların üzerinde çokça durdu. sanırım genetik olarak kalp rahatsızlığının bebeğe geçmiş olmasından şüphelendi. çünkü tam kalbinin gelişmesi aşamasında gelişimi durmuştu. ... öyle işte.amin canım çok sağol perdoşum benimmmm
testlerini yaptır bir güzel tatlım mümkünse pıhtılaşma testlerini de yaptır,Rabbim hayırlı zamanda yollasın meleğini inşallah
sanırım pıhtılaşma testini de yapacak. ama benim ve eşimin aile geçmişini hatta sülale geçmişini araştırdı, dede, anneanne, babaanne, amca,dayı,teyze...kaç yaşında vefat etti, neden vefat etti, hastalıkları neler?.. hepsini sordu. benim 2 amcam kalp krizi sonucu vefat etmişti, onların üzerinde çokça durdu. sanırım genetik olarak kalp rahatsızlığının bebeğe geçmiş olmasından şüphelendi. çünkü tam kalbinin gelişmesi aşamasında gelişimi durmuştu. ... öyle işte.
allah kısmet etmeyince, ol demeyince olmuyor...
meesstrammmm sen nasılsın canım yumoş günlerin başladı mı?
sanırım pıhtılaşma testini de yapacak. ama benim ve eşimin aile geçmişini hatta sülale geçmişini araştırdı, dede, anneanne, babaanne, amca,dayı,teyze...kaç yaşında vefat etti, neden vefat etti, hastalıkları neler?.. hepsini sordu. benim 2 amcam kalp krizi sonucu vefat etmişti, onların üzerinde çokça durdu. sanırım genetik olarak kalp rahatsızlığının bebeğe geçmiş olmasından şüphelendi. çünkü tam kalbinin gelişmesi aşamasında gelişimi durmuştu. ... öyle işte.
allah kısmet etmeyince, ol demeyince olmuyor...
iiyimm ısılımmm özledimmm seniii..net gitmişti az öncee...yumoş günlerim başladııönemli 3-4 gün var önümüzdee..
umarıımm eviinnnizi alırsınızzz çok soğuklar başlamadaannn....rahat rahat doğanın odasını hazırlarsıınnnn....
evet canım yaaa az kaldı tırsmalar da başladı rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..evet canım yaaa benımde dün gibi aklımda ne cabuk gecio zaman...zeytinimin minik çekirdeği kocaman olmuşşşşş,az kalmış canım ya doğuma
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah zeytoşum dün gibi aklımda ilk test yaptırdığın zamanlarduygulandım...
evet canım yaaa az kaldı tırsmalar da başladı rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..evet canım yaaa benımde dün gibi aklımda ne cabuk gecio zaman...
canım ben basından beri normal istiodum dogum seklını almıs bebiş bi terslik olmassa normal olucak canım insallah evet bir ay kaldııı :18:1 ay kalmışşşşş,
normal doğum mu yapacaksın zeytinim?
sezeryan seçme şansınız var mı ?:26:
ne şekilde olursa olsun en kolayı en tatlısı olsun inşallah.
evet canım yaaa az kaldı tırsmalar da başladı rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..evet canım yaaa benımde dün gibi aklımda ne cabuk gecio zaman...
evet bitti canım bende istiorumda benım de esimin de telinin ara kablosunu bulamıoruz yaa pc ye atmak için.birde canım ben öyle fazla bişi almadım sallanan yatagını aldımmm cook güzel iste hastane cıkısı bır iki yedek kıyafet..daha önce bir düşüğüm oldu ya hep korktum bunada bişi olucak die onun için hep böle tedirgin oldum ondan dedimki saglıkla gelsın acısını cıkarıcam dedim..ne bilim ister istemez hep korktum fazla bişi almadım..bir bakmışsın topiğin bütün kızları almış bebişlerini kucağına,inşallaaahhhhhhhhh
hiç korkma canım benim Allahın izniyle sağlıkla gelecek çekirdeğimizhazırlıkların bitmiştir ne güzel,paylaşsan resimleri zeytinim merak ettimmmmm
canım ben basından beri normal istiodum dogum seklını almıs bebiş bi terslik olmassa normal olucak canım insallah evet bir ay kaldııı :18:
:18:
ben de özledim canım benimm
hadi bakalım hayırlısı olsun,Rabbim tüplüye gerek kalmadan göndersin sürprizini inşallahh meesstramm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?