Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben de duanın gücüne çok inanırım, çok şükür allah'ım da boş çevirmez. allah herkesin duasını kabul etsin. sağol güzel dilekelrin için, ağzına sağlık

ben de aynı şeyleri düşünüyordum, 2 ayı geçti neden midem bulanmıyor diyordum, hiçbir belirti hiçbir hamilelik hissi gelmemişti ne yazık ki. boş da değilmiş içime doğanlar.
ama seninki farklı canım, zaten bu ayda olmayacak birşeyi kafana takıyorsun. rahat ol azıcık, herşey yolundadır emrak etme. bak aç tane teyzesi var onlar için dua eden, allah hepsine sağlık versinnnnnnnn

aşının zararı yok da hamileyken yaptırılabiliyor mu bilmiyorum. ama bütün kadınlara öneriliyor. ben gittiğimde sorarım sizler için de. aşının yüksek koruma sağladığını duymuştum

biz hep iyyiz canım sen nasılsın doğamız nasıl

Yaa ne biliyim ışılımmm haziran anneleri topiğinde kızlar resim koymuşlar kocaman göbişler onları gördükçe niye benim yok diyorum

inşallah bitanem hayırlısı ise istediğin ev olur bizde kiradayız kira çok zor doğamız kendi evinde büyür inşallah

ışılımmmm,
evi beğendiysen, içine de sindiyse inşallah sizin olur canım, hayırlı uğurlu olur inşallah, güle güle oturursunuz, ayy negzel

doğa iyi teyzesi çok şükür kıpır kıpır oynuyo içerde,pazartesi kontrolümüz var ne kadar büyümüştür kim bilir ben de iyiyim bu arada :)
canım dediğim gibi onların ki gaz şişkinliğidir,hem senin iç karnın genişse hemen çıkmaz zaten.yeğenimi üzme sen boş yere,güzelce büyüyor o içerde

Allahım tüm arkadaşlarımıza,tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguları inşallahhhhhhhhh

Son düzenleme:
ışılımmmm,
evi beğendiysen, içine de sindiyse inşallah sizin olur canım, hayırlı uğurlu olur inşallah, güle güle oturursunuz, ayy negzel

amin canım çok sağol perdoşum benimmmm
testlerini yaptır bir güzel tatlım mümkünse pıhtılaşma testlerini de yaptır,Rabbim hayırlı zamanda yollasın meleğini inşallah

bitanem yaaa çok sağol Burda fatiha okunanların çoğu hamiş kaldı bende duanın gücüne çok fazla inanıyorum ve şükür şükür nimeti arttırır derler yaa gerçekten ölee eşlerimiz doğacak bebeklerimiz (inşallah) onlarda bizler için bir nimet
evet canım bi sor bizide bilgilendirirsin

amin canım çok sağol perdoşum benimmmm
testlerini yaptır bir güzel tatlım mümkünse pıhtılaşma testlerini de yaptır,Rabbim hayırlı zamanda yollasın meleğini inşallah
sanırım pıhtılaşma testini de yapacak. ama benim ve eşimin aile geçmişini hatta sülale geçmişini araştırdı, dede, anneanne, babaanne, amca,dayı,teyze...kaç yaşında vefat etti, neden vefat etti, hastalıkları neler?.. hepsini sordu. benim 2 amcam kalp krizi sonucu vefat etmişti, onların üzerinde çokça durdu. sanırım genetik olarak kalp rahatsızlığının bebeğe geçmiş olmasından şüphelendi. çünkü tam kalbinin gelişmesi aşamasında gelişimi durmuştu. ... öyle işte.
allah kısmet etmeyince, ol demeyince olmuyor...

öyle tabi bitanem kısmetten öteye yol yok.ama doktorunu sevdim güzel araştırıyo,benimki pek üstüne düşmemişti...

meesstrammmm sen nasılsın canım yumoş günlerin başladı mı?

iiyimm ısılımmm özledimmm seniii..net gitmişti az öncee...yumoş günlerim başladıı önemli 3-4 gün var önümüzdee..

umarıımm eviinnnizi alırsınızzz çok soğuklar başlamadaannn....rahat rahat doğanın odasını hazırlarsıınnnn....

evet yaa ne güzel araştırmış cidden... Allah bir daha yaşatmasınnn...

Ankara ya dönünce ben de soriim biaşıyı...

canıııım yaz bendende bir 70 fatiha.bukezda ancak 70 okudum artık o kadar halsizimki okurken uyuya kalıorum 70 e ancak gelebildim...bazen uykulara hasret kalıorum uyuyamıorumm bu aralarda uykuya doyamıorum..zaten zamanımın cogu lavaboda geciooo ordada uyuya kalıorum artıkkk

ben de özledim canım benimm
hadi bakalım hayırlısı olsun,Rabbim tüplüye gerek kalmadan göndersin sürprizini inşallahh meesstramm

zeytinimin minik çekirdeği kocaman olmuşşşşş,az kalmış canım ya doğuma
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah zeytoşum dün gibi aklımda ilk test yaptırdığın zamanlar duygulandım...

zeytinimin minik çekirdeği kocaman olmuşşşşş,az kalmış canım ya doğuma
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah zeytoşum dün gibi aklımda ilk test yaptırdığın zamanlar duygulandım...
evet canım yaaa az kaldı tırsmalar da başladı rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..evet canım yaaa benımde dün gibi aklımda ne cabuk gecio zaman...

evet canım yaaa az kaldı tırsmalar da başladı rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..evet canım yaaa benımde dün gibi aklımda ne cabuk gecio zaman...

1 ay kalmışşşşş,
normal doğum mu yapacaksın zeytinim?
sezeryan seçme şansınız var mı ?:26:

ne şekilde olursa olsun en kolayı en tatlısı olsun inşallah.

1 ay kalmışşşşş,
normal doğum mu yapacaksın zeytinim?
sezeryan seçme şansınız var mı ?:26:

ne şekilde olursa olsun en kolayı en tatlısı olsun inşallah.
canım ben basından beri normal istiodum dogum seklını almıs bebiş bi terslik olmassa normal olucak canım insallah evet bir ay kaldııı :18:
:18:

bir bakmışsın topiğin bütün kızları almış bebişlerini kucağına,inşallaaahhhhhhhhh

hiç korkma canım benim Allahın izniyle sağlıkla gelecek çekirdeğimiz hazırlıkların bitmiştir ne güzel,paylaşsan resimleri zeytinim merak ettimmmmm

evet bitti canım bende istiorumda benım de esimin de telinin ara kablosunu bulamıoruz yaa pc ye atmak için.birde canım ben öyle fazla bişi almadım sallanan yatagını aldımmm cook güzel iste hastane cıkısı bır iki yedek kıyafet..daha önce bir düşüğüm oldu ya hep korktum bunada bişi olucak die onun için hep böle tedirgin oldum ondan dedimki saglıkla gelsın acısını cıkarıcam dedim..ne bilim ister istemez hep korktum fazla bişi almadım..

canım ben basından beri normal istiodum dogum seklını almıs bebiş bi terslik olmassa normal olucak canım insallah evet bir ay kaldııı :18:
:18:

ben de normal doğumu tercih ederdim... hem vücudunun toparlanması daha kısa sürer hem de o duyguyu yaşamış olursun ameliyat değil, doğum

hani sezeryan sadece gerekli olduğu durumda yapılacaktı sadece, o uygulanıyor mu acaba diye sordum

ben de özledim canım benimm
hadi bakalım hayırlısı olsun,Rabbim tüplüye gerek kalmadan göndersin sürprizini inşallahh meesstramm

inşallaaahhhhhhh ışılıımmmmm ne güzel söylediinnnnn.. çok mutlu oldummmm....özellikle annelerden duyunca insan daha bir umutlu oluyor... inşallahh sizler de sağlıkla kavuşun yavrucaklara...hayırlısıylaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…