Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım normal aşılama gününden bir gün sonra tekrar aşılama yapıyor, geriden gelen yumurtaları da yakalayabilmek için. Bide leylanın dediğiği gibi yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktorumda çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılamanın yapılacağını belirtti. Tam 36 saat sonra çatllıyormuş çünkü. Acaba senin doktorun Pazar günü çalışmadığı için erkene almış olabilir mi? Hepimiz madden, manen yıpranıyoruz bu dönemde, sonucu güzel olsun diyorsun, tedbirli olmak gerek o yüzden. Elbette sperm uzun süre canlı kalabiliyor vücutta ama henüz yumurta çatlamadan aşılama yapmak bizim gibi tedavi aşamasında olan umutla bekleyen bayanlar için bana biraz baştan savma bi seçim gibi geldi bana. Çift aşılamayı değilse de bunu mutlaka sor canım doktuna.
Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim güzel annem. İnan benimde burda eşimden başka kimsem yok, ailem, herkes uzakta. Olsun hayattalar ya , hergün duyuyorum ya seslerini binlerce kez şükürler olsun Allahıma... Canım benim bu günler geçecek bak biz hep yanındayız burda seni ve çekirdeğini çok seven bisürü arkadaşın dostun varrr

KIZLARRR allah ne muradınız varsa versin emii gelde duygulanma iste hepinize teker teker tsk ederim..kelimeler bogazımda düğümlenio ne dicem bilmiyorum..iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun...

içimden bi hiiis herşey çok güzel olucak diyooooo
bugün çok güzel bi haber aldıım bi tanıdığımızın azosperm durumu vardı.birkaç vitamin ilaç falan kullanıyordu... 4 yıllık evliler bugün eşinin gebe olduğunu öğrendik. hemde hiç tedavi olmadan işte alın size mucizeeee
umut her zaman var...

peri de bebişine kavuşsun Allah ım yap bi mucize daha çoştur bizi

Seyzoşum nasılsın güzel annem evet bu bebiş bizi çok bekletti bi gelsin popişe yicek şaplağııı

Canlarımmm doktordan geliyorum 4 tane yumoşum olmuş şimdiden Pzts tekrar gidicemmmmm

canım aksam okuyabildiğim kadar bende okurum..bende esini merak ettim girmedi bayadır naptı napıo acaba bi girsee..bizim onla aramızda 3,3 gün varya onu ayrı bi merak ediorum bide sezeryan günü belliydi ondan merak ediorum..tırsmıştı da sezaryan olmak istemişti son anda bende tırsmam insallah ben normalden yanayım.bende esinimin tersine sezeryandan cookkk tırsıkıyorum..ama son anda kesin beni dermişim allahım sen bizlere kolay dogum nasip et..bu arada pazartesi günü dr gittiğimizde suyum sınırdaydı ama simdilik idare edermişiz haftada bire düştü randevumuz bizim en son gitiiğimizde 2,5 lt kola olan cekirdek pazartesi günü 3,150 gr olmustu cekirdekti ne oldu ne cabuk gecio zaman

perrriiiim ne güzel haber bu yaw. süpersin sen anne olmaya herşeyinle hazırsın tatlım. ah şu yaramaz spermcanlar yolu bulabilse tamamdır

Seyzoşummmmmmmm tabikiiii mucizeler her zaman varrr, ay çok seviniyorum böyle haberler alınca çokkk!!! O çiftlerin mutluluğunu içimde yaşıyorum resmennn, Allahım kucaklarına almayı nasip etsinnnnn.

Ahhh seyzoşumm hiç isyan etmedim hep sabrettim hep umut ettim, sımsıkı tutundum umutlarıma hep... İnşallah o ay bu aydır. :18:

Seyzoşum nasılsın güzel annem evet bu bebiş bizi çok bekletti bi gelsin popişe yicek şaplağııı

Canlarımmm doktordan geliyorum 4 tane yumoşum olmuş şimdiden Pzts tekrar gidicemmmmm
oo cok ii canım hatırlıomusun bende gonal f iğne yapıodum kendıme ona ragmen sadece 1 yumurtam oluşmuştu umudum hiç yoktu 1 tane yumurtayı bulacakta dölleyecekte die die dr cıkıp sahil boyu aglayarak yürümüştüm ama o tek yumurta şimdi benim cekirdeğim.. masallah senin 4 tane insallah hepside kaliteli yumurtalar olurr amiiiiinnn

zeytiniiim seni çekirdeğinle birlikte yutarııım haaa
tatlım bende merak ediyorum esini ama yazamayacağını söylemişti zaten. sanırım sezeryan günü 24-25 kasım dı :44: son 10 gün.
sen normal yap canım adı üstünde NORMAL... sakın vazgeçme sancı falan hepsine dayan hepsi bebeğin için gerekliymiş zaten içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmıycak

yok canım allahın izniyle ben normal yapıcam dediğim gibi bende herkezin aksine sezeryandan yana degilim ben bi saglık sorunu olmadıgı ve gerek olunmadıgı sürece normal olması taraftarıyım..birde benim zamanında böbreklerde tas vardı onun agrısını ceken bılır drum derdiki bir taş agrısı bırde dogum sancısı börek ağrısına katlanan cekmiş olan dogum agrısına daha kolay dayanır o agrıyı bildiğim için..birde ben her anını yasamak istiorum

canım sen ne yaptın belli oldumu aşılama tarihin?bu arada perisokonun aşılama tarihi ne zamandı?

cumartesi günü aşılamam var saat 3 te dualarınızı bekliyorum bugun dua ettim sizlere muharrem ayı girdiği için oruçluydumda allahım inşallah kabul eder dualarımızı göbüşlerimizde bebişlerimiz olur perisoko daha belli değil herhande forumda yazmamış

31 saat sonra oluyor aşılama gününü belirlerken ben ozman sormustum canım bu benim 2 aşılamam oldugu için 24 saat ve 36 saat arasında yapılabilceğini söyledi bende pek ısrar etmedim neden öyle diye sonuçta doktor olan o ben onun kadar bilemem bu konuları herkez mesleğinde iyidir ısrarcı olmak istemedim sonuçta biliyor 2 aşılamada tutmazsa 3 aşılamayı denemeyeceğimi tüp bebek aşamasına geçicem sonuçta tup bebeğin olma şansı daha çok aşılama ile aynı ilaçlar kullanıyor tek farkı folikulleri senden alıp dışırıda dölleyip en iyi olanı rahme geri yerleştiriyolar baştan konuşmuştuk zaten 4-5 kez aşılama yaptırmayı düşünmüyodum ben pazar gününe denk gelseydi aşılama gene yapılacaktı zaten bir şekilde gelcekti işyerineama pazar gününede geç kalıyoduk yumurtalar yeterince büyümüştü yumurtanın kendinden çatlama olasılığı var onu göz ardı edemezdik hayırlısı olsun gönlüm rahat rabbim yardımcımız olsun canım

Kızlar işten geldim yemek yaparken annemi arayayım dedim,kardeşim açtı telefonu.Annemin tansiyonu yükselmiş,hastanedeyiz dedi.İlaç kullandığı halde yinede yükseliyor arada sırada.Daha öncede bahsetmiştim iki gözünde de kanama oldu yüksek tansiyondan dolayı ve zaten şuan çok az görebiliyor Hemen apar topar hastaneye gittik.Biraz hastanede kaldıktan sonra eve götürdük ve dinleniyor,baş ağrısı var.Allah ım acil şifalar verir inşallah.Ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...Allah ım korktuğumuza uğratmasın.Annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.AMİN...

günaydın fıstıklaaaaarrrr
hayırlı cumalar herkese bol bol dua edelim bugün canlarıım...
hastalara, doğum telaşında olanlaraa, hamileliği sıkıntılı geçenlere, hasret çekenlere, biran önce hamiş olmayı bekleyenlere, tedavi sürecinde olan tontişlere... bol bol dua edelim kızlar

geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum deryam benimde yüreğim ayakta bu konuda. annem daha 50 yaşında ama 5 senedir yüksek tansiyon hastası ve benim annemde avuç avuç ilaç içmesine rağmen her hafta acilde ve ben çoooook uzaktayım yanında bile olamıyorum. annemin de kulaklarında ve beyin damarlarında sıkıntı oldu tansiyonun inip çıkmasından... sağır olabilir daha kötüsü beyin kanaması geçirebilir Allah korusun Allah onları başımızdan eksik etmesin. bu tansiyon ne fenaa bişeymiş :44: tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun... Amin

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................140.......... . ...............160
hafzak...............................100.......... . ...............100
eylemsevcan........................40............. . .............40
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa............................50........... .................50
kaplang.............................150.......... .................150

TOPLAM............................500............ ...............500

Amin canım benim,teşekkür ederim.Gerçektende tansiyon çok tehlikeli bir hastalık.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Sağlık sıhhat versin her şeyden önce.Amin...

Herkese hayırlı,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve gönlünce geçireceği nice güzel günler diliyorum...

herkese hayırlı cumaalar canımm arkadaşlarım

Perimm 4 yumoşmu bu harika bi haber inşallah bu süreç başından sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle geçer aynı zamanda kaplang ve leyla arkadaşlarımız içinde öle olur inşallah

seyzeşummm nasılsın nasıl gidiyor var mı bir şikayetin bana 100 100 daha yaz seyzenim hemen bitirelim listemizi annişlerimizin ihtiyacı var dualarımıza

mehmetderyam canım Rabbim acil şifalarından versin annene inşallah ederiz tabii canım benim etmezmiyiz cumanın günü hangimizin duası kabul olur bilinmez hepimiz birbirimize ediyoruz edicezde inşallah

hayırlı cumalar herkese peeerriimm 4 yumoşun hayırlı olsun

canım a.r.o. rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun inşallah

deryamm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................140.......... . ...............160
hafzak...............................200.......... . ...............200
eylemsevcan........................40............. . .............40
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa............................50........... .................50
kaplang.............................150.......... .................150

TOPLAM............................600............ ...............600

hafzakım şans meleğim çok iyiyim Allah ıma bin şükür pazartesiden beri hiç bir şikayetim yok sonuna kadar böyle gider inşallah... ekeldim 100 100 tatlım sana Allah dualarımızı kabul etsin. sen nasılsın bu arada? bebişin hiç üzmüyor annesini di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…