- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.901
Canım normal aşılama gününden bir gün sonra tekrar aşılama yapıyor, geriden gelen yumurtaları da yakalayabilmek için. Bide leylanın dediğiği gibi yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktorumda çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılamanın yapılacağını belirtti. Tam 36 saat sonra çatllıyormuş çünkü. Acaba senin doktorun Pazar günü çalışmadığı için erkene almış olabilir mi? Hepimiz madden, manen yıpranıyoruz bu dönemde, sonucu güzel olsun diyorsun, tedbirli olmak gerek o yüzden. Elbette sperm uzun süre canlı kalabiliyor vücutta ama henüz yumurta çatlamadan aşılama yapmak bizim gibi tedavi aşamasında olan umutla bekleyen bayanlar için bana biraz baştan savma bi seçim gibi geldi bana. Çift aşılamayı değilse de bunu mutlaka sor canım doktuna.çift aşılama dediğin dedir bilmiyorum tatlım çif aşılama nasıl yapılıyor biliyomusun söylerim doktoruma çift aşılamayı bakalım ne diyecek doktorum ilk aşılamamda 7 tane iğne ile 1 yumurtam olmuştu ve çatlama seviyesine gelmişti şimdi 3 yumurta olduğu için sanırım 11 iğne oldum aslında pazar olcaktı hem doktorum pazar günü çalışmıyor hemde çok gelişip kendiliğinden çatlar diye riske atmak istemidi cumartesi günü olcak kısmetse nedense umudum yok demekki ilaçların etkisinden kaynaklanıyor bende acaba üşüttüm gene kendimi diye düşünüyodum
Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim güzel annem. İnan benimde burda eşimden başka kimsem yok, ailem, herkes uzakta. Olsun hayattalar ya , hergün duyuyorum ya seslerini binlerce kez şükürler olsun Allahıma... Canım benim bu günler geçecek bak biz hep yanındayız burda seni ve çekirdeğini çok seven bisürü arkadaşın dostun varrrben şimdi nasıl aglamayım bende seniii sizi cok seviorum inan.sende alıcaksın kucagına inan buna sizlerede hep dua ediorum..rabbim sevdiği kuluna verirmiş sıkıntıyı ki beni daha cok ansın die acılar günahların kefareti olurmuş...gurbet cokk zor ama sizlerle böyle konustukca insan gülümsüyo...uzun zamandır cektiğin bu hasret inan bana hamileyim haberini bize verdiğinde ucup gidicek o uzun zaman sen daha büyük sınavlar verdin canım bu ne kiii dualarım tüm kızlarla ve senlee siz beni hiç yanlız bırakmadınız rabbim siide bırakmasın yüzünüzü güldürsün,bebişlerinizi konduruversin ins.sende üzülme ve sabırla bekle arkadaşım...
içimden bi hiiis herşey çok güzel olucak diyooooo
bugün çok güzel bi haber aldıım bi tanıdığımızın azosperm durumu vardı.birkaç vitamin ilaç falan kullanıyordu... 4 yıllık evliler bugün eşinin gebe olduğunu öğrendik.hemde hiç tedavi olmadan işte alın size mucizeeee
umut her zaman var...
peri de bebişine kavuşsun Allah ım yap bi mucize dahaçoştur bizi
oo cok ii canım hatırlıomusun bende gonal f iğne yapıodum kendıme ona ragmen sadece 1 yumurtam oluşmuştu umudum hiç yoktu 1 tane yumurtayı bulacakta dölleyecekte die die dr cıkıp sahil boyu aglayarak yürümüştüm ama o tek yumurta şimdi benim cekirdeğim.. masallah senin 4 tane insallah hepside kaliteli yumurtalar olurr amiiiiinnnSeyzoşum nasılsın güzel annem evet bu bebiş bizi çok bekletti bi gelsin popişe yicek şaplağııı
Canlarımmm doktordan geliyorum 4 tane yumoşum olmuş şimdidenPzts tekrar gidicemmmmm
canım aksam okuyabildiğim kadar bende okurum..bende esini merak ettim girmedi bayadır naptı napıo acaba bi girsee..bizim onla aramızda 3,3 gün varya onu ayrı bi merak ediorum bide sezeryan günü belliydi ondan merak ediorum..tırsmıştı da sezaryan olmak istemiştison anda bende tırsmam insallah ben normalden yanayım.bende esinimin tersine sezeryandan cookkk tırsıkıyorum..ama son anda kesin beni dermişim allahım sen bizlere kolay dogum nasip et..bu arada pazartesi günü dr gittiğimizde suyum sınırdaydı ama simdilik idare edermişiz haftada bire düştü randevumuz bizim en son gitiiğimizde 2,5 lt kola olan cekirdek pazartesi günü 3,150 gr olmustu cekirdekti ne oldu ne cabuk gecio zaman
yok canım allahın izniyle ben normal yapıcam dediğim gibi bende herkezin aksine sezeryandan yana degilim ben bi saglık sorunu olmadıgı ve gerek olunmadıgı sürece normal olması taraftarıyım..birde benim zamanında böbreklerde tas vardı onun agrısını ceken bılır drum derdiki bir taş agrısı bırde dogum sancısı börek ağrısına katlanan cekmiş olan dogum agrısına daha kolay dayanır o agrıyı bildiğim için..birde ben her anını yasamak istiorumzeytiniiim seni çekirdeğinle birlikte yutarııım haaa
tatlım bende merak ediyorum esini ama yazamayacağını söylemişti zaten. sanırım sezeryan günü 24-25 kasım dı :44: son 10 gün.
sen normal yap canım adı üstünde NORMAL... sakın vazgeçme sancı falan hepsine dayan hepsi bebeğin için gerekliymiş zaten içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmıycak
canım sen ne yaptın belli oldumu aşılama tarihin?bu arada perisokonun aşılama tarihi ne zamandı?
canım ya iğnen kafama takıldı.iğne 36 saat sonra etkisini gösteriyo aşılama saatin iğne vurulduktan sonraki 36.saatte yapılmıyomu? ben salı gece 12 de iğne yaptım buğünde saat 12.15 te aşılamam yapıldı,senin iğne etkisini göstermeden aşılama yapılıyo kafanı karıştırmak istemiyorum ama düşün bence?
Kızlar işten geldim yemek yaparken annemi arayayım dedim,kardeşim açtı telefonu.Annemin tansiyonu yükselmiş,hastanedeyiz dedi.İlaç kullandığı halde yinede yükseliyor arada sırada.Daha öncede bahsetmiştim iki gözünde de kanama oldu yüksek tansiyondan dolayı ve zaten şuan çok az görebiliyorHemen apar topar hastaneye gittik.Biraz hastanede kaldıktan sonra eve götürdük ve dinleniyor,baş ağrısı var.Allah ım acil şifalar verir inşallah.Ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...Allah ım korktuğumuza uğratmasın.Annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.AMİN...
günaydın fıstıklaaaaarrrr
hayırlı cumalar herkese bol bol dua edelim bugün canlarıım...
hastalara, doğum telaşında olanlaraa, hamileliği sıkıntılı geçenlere, hasret çekenlere, biran önce hamiş olmayı bekleyenlere, tedavi sürecinde olan tontişlere... bol bol dua edelim kızlar
geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum deryam benimde yüreğim ayakta bu konuda. annem daha 50 yaşında ama 5 senedir yüksek tansiyon hastası ve benim annemde avuç avuç ilaç içmesine rağmen her hafta acilde ve ben çoooook uzaktayım yanında bile olamıyorum. annemin de kulaklarında ve beyin damarlarında sıkıntı oldu tansiyonun inip çıkmasından... sağır olabilir daha kötüsü beyin kanaması geçirebilir Allah korusun Allah onları başımızdan eksik etmesin. bu tansiyon ne fenaa bişeymiş :44: tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun... Amin
cumartesi günü aşılamam var saat 3 te dualarınızı bekliyorum bugun dua ettim sizlere muharrem ayı girdiği için oruçluydumda allahım inşallah kabul eder dualarımızı göbüşlerimizde bebişlerimiz olurperisoko daha belli değil herhande forumda yazmamış
Kızlar işten geldim yemek yaparken annemi arayayım dedim,kardeşim açtı telefonu.Annemin tansiyonu yükselmiş,hastanedeyiz dedi.İlaç kullandığı halde yinede yükseliyor arada sırada.Daha öncede bahsetmiştim iki gözünde de kanama oldu yüksek tansiyondan dolayı ve zaten şuan çok az görebiliyorHemen apar topar hastaneye gittik.Biraz hastanede kaldıktan sonra eve götürdük ve dinleniyor,baş ağrısı var.Allah ım acil şifalar verir inşallah.Ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...Allah ım korktuğumuza uğratmasın.Annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?