Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkes gitmiş çalışma yapmaya gitiiniz desem kız gündüzz vakti .toplaşın hele

millet kaçmış yaaa.bende dedim evraklarımı bitireyim iki laf ederiz.

Son düzenleme:

ben geldim sonunda canım,moralim bozuktu kanamam var bi de üstüne toxoplasma testim pozitif çıkmış akşama bi daha gitcem test yaptırcam :18::18::18:
sen napıosun?artık çalışmalar tamamlandı,bebişin inş seninledir

AYBICEMM BENIMM YERIMMM SENINNN KOKOSSS BEBISINIIII bennnnnnn :)))
insallahh bu bebiss sana sanss getirsinnnnnnnnnnnn bollll bebislii gunlerr versinn hepimizeeeeee

bugunnn cikolata rengi boyami aldimmmmm 2 kutu :) boya gunummm

kafa boyandiktan sonra susak gibi beklemeyinizzz cilt bakimlariniz yapinizzzz:))

yumurta aki - zeytinyag - 2-3 damla limon
CIRPILIR
CILDE SURULURRR KAFA BEKLENIRKENN CILTT GERIM GERIM GERILIIIRRRRR

sonrasinda dua alinirr dua lar yapilirrrr bugun yuruyusumu sabahtan yaptimmm :)) ohhhhhh ki ne ohhh

sonrada kahvemii yaparrr alirr gelirimmmmmm

PERIMMMMMMMMMM nirdesinnnnnn kahvee yapicukkkkkkk aksamustuuuu burda saattt 12 30 :) dahaaaaa

muckssssss

iyi düşün ii olsun ışılım.inş hercey güzel olcak ve bebişin kucağına alcaksın Allahın izniyle.bende napim dolanıyorum benim bide jinekoloji topiğim var oaya uğradım kızlarla konuştuk biraz.evet çalışmalr bitti.inş tutar bakalım hakkızda hayırlısı

[mesaj tekrarı..........................

Son düzenleme:

hayırlısı olsun,en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişşşşlleerrrrr

AYBICEMM BENIMM YERIMMM SENINNN KOKOSSS BEBISINIIII bennnnnnn :)))
insallahh bu bebiss sana sanss getirsinnnnnnnnnnnn bollll bebislii gunlerr versinn hepimizeeeeee

bugunnn cikolata rengi boyami aldimmmmm 2 kutu :) boya gunummm

kafa boyandiktan sonra susak gibi beklemeyinizzz cilt bakimlariniz yapinizzzz:))

yumurta aki - zeytinyag - 2-3 damla limon
CIRPILIR
CILDE SURULURRR KAFA BEKLENIRKENN CILTT GERIM GERIM GERILIIIRRRRR

sonrasinda dua alinirr dua lar yapilirrrr bugun yuruyusumu sabahtan yaptimmm :)) ohhhhhh ki ne ohhh

sonrada kahvemii yaparrr alirr gelirimmmmmm

PERIMMMMMMMMMM nirdesinnnnnn kahvee yapicukkkkkkk aksamustuuuu burda saattt 12 30 :) dahaaaaa

muckssssss

sabahtan beri 3-4 tane avatar değiştirdim ayyyyamin canım innnnnşşş.ya kahvenizi biz hep çıktıktan sonra içiyorsunuz mesaimiz bitiyor bi bakmışız bizim hanımlar kahve içmiş fal bakmış oluyorlarr.bende yarın yapaym maskeyi.bu arada yumurta akı be balda müthiş parlatıyor yüzü.(buda benden)

ohhh evde olasım geldi pidilgam yaaaa

ev keyfi ben ara ara iş değişikliği yaptığım için Oaralarda ev hanımlığının tadını çıkarıyorumm

o test yüksek çıkması olumlu bişey mi canım ne demek o test

kızlar bu arada ben toxoplasma testini yeni yaptırdım doktorum öyle istedi ve malesef pozitif çıktı.benim tavsiyem hamile kalmadan önce bi baktırın,bilgi sahibi olursunuz gebelikten öncede.ben şimdi bi test daha yaptırcam önce mi geçirdim yoksa şu anda mı geçiriyorum diye.eğer şimdi geçiriosam bebeğim için tehlike oluşturacak.keşke daha önce de baktırsaydım

kızlar bişey soracam
karnınızda böyle patlayacak gibi sıkı bir şişlik varmı
hamile olan arkadaşlara soruyorum?

evet var bende şişlik. ama bu şey gibi değil mesela adet günün geçer de bi rahatsız olursun oflayıp puflarsın böyle değil. rahasızlık vermiyo.

KISLARRRR kahvemiii aldim geldimmmmmmm
soyleyinn sizdeee bi turkk kahvesii yada benn yapiimm

kislarr

KAVEYI ALIN AVCUNUZA UZERINE BIRAZ ZEYTIN YAGI DAMLATIN VE YUZUNUZU OVUN 5 DAK BEKLEYIP yikayinn superrrrrr

simdi yaptimm yikadimmmm:))))))

uzerinede AYBICEMM yaptimmmm yumurta akliyiiii

mucksssssssss

hadiii kahveleselimmmmuckssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…