- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.101
pozitif çıkması olumsuz oluyo canım bir tür enfeksiyon,bebğin gelişimi açısından tehlikeli
KISLARRRR kahvemiii aldim geldimmmmmmm
soyleyinn sizdeee bi turkk kahvesii yada benn yapiimm
kislarr
KAVEYI ALIN AVCUNUZA UZERINE BIRAZ ZEYTIN YAGI DAMLATIN VE YUZUNUZU OVUN 5 DAK BEKLEYIP yikayinn superrrrrr
simdi yaptimm yikadimmmm:))))))
uzerinede AYBICEMM yaptimmmm yumurta akliyiiii
mucksssssssss
hadiii kahveleselimmmmuckssssssssssssss
kızlar bu arada ben toxoplasma testini yeni yaptırdım doktorum öyle istedi ve malesef pozitif çıktı.benim tavsiyem hamile kalmadan önce bi baktırın,bilgi sahibi olursunuz gebelikten öncede.ben şimdi bi test daha yaptırcam önce mi geçirdim yoksa şu anda mı geçiriyorum diye.eğer şimdi geçiriosam bebeğim için tehlike oluşturacak.keşke daha önce de baktırsaydım
SELAM KIZLARRRR ANCA GELEBİLDİM Bİ OKUYAYIM DEDİM AMA YETİŞTİREMEDİM NASILSINIZ HERKESTE MORALLER FUL BAKIYORUM DAAA MAŞALLAH
ASERENHAN CANIM TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMIZA RABBİM BİZEDE TEZ VAKİTTE BU DUYGUYU YAŞATIR İNŞALLAH
DÜN Bİ KIZ ÇOCUĞU ALDIM KUCAĞIMA OKADAR DUYGULANDIM Kİİİ AĞLIYODUM NERDEYSE DİYEMEYECEĞİM AĞLADIM
DUA ETTİM RABBİM İSTEYEN BEKLEYEN ÖZLEYEN HERKESE NASİP ET BİZEDE NASİP ET DEDİM AMİNNNN
pozitif çıkması olumsuz oluyo canım bir tür enfeksiyon,bebğin gelişimi açısından tehlikeli
hafzak senin çalışmlar ne almede nobatın ne zamn
ışılışıl38 toxoplasma IgG pozitif, IgM negatif ise sorun yok canım hangisi pozitif çıktı sende??
canım benim nobat 24 nisan ama ben mayısta listeye yazdırıcam adımı
şimdilik eşimin durumu düzelsin diye bekliyoruz canım
çalışma her zaman tam gaz devam canımmmm
CANIMMMM simdiii gordumm hayirdirrr ne olduu sagliksalll problemler mii varrr
toksoplazma???????????????????
simdi okudum merak ettim hersey yolundadirr insallahhhh ????????
allaha emanetttt cnmm merakk etmeee herseyy yolundadirrr
canım malesef toksoplasma pozitif ,bi test daha vericem dua edin nolur şimdi geçiriyo olmayım
canım malesef toksoplasma pozitif ,bi test daha vericem dua edin nolur şimdi geçiriyo olmayım
canım m ıgm pozitif,ıgg içinde bugün kan vercem.şu anda geçiriosam bebeğimi alcaklar çok korkuyorum
sağolun canlarım desteğiniz ve dualarınız için,ben çıkıyorum şimdi test vermeye gidicem tekrar öpüyorum hepinizi iyiki varsınıızzzzz
nobatımız aynıymış canım.benimde 24 nisan.eşinin neyi vardı ben durumdan habersizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?