Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

afiyet bal şeker olsun,topak topak bebiş olsun

benim annemde vardı canım o toxo , köpeğimizden geçmiş , hep bebekler ölüyodu karnında , o zamanda fazla bilinen bişey değilmiş , en son istanbula gittiler bi doktora o buldu , sonra tedavi oldu , kontrol altına alabiliyorlar yani , çiğ ete filan ellemiyosun ama artıyomuş o zaman , annem 41 yaşında kardeşimi doğurdu tedaviden sonra , kardeşimde çok sağlıklı ve zeki bir çocuk tabii seni korkutmak istemem tıp çok ilerledi illa vardır tedavisi , ama doğru söylüyorsun öncesinde yaptırmak lazım testleri

SAĞOL TATLIM Allah ım cümlemize nasip etsin inş. canını sıkma moralini niye boozuyosun. olur Allah ın izniyle.

ışılışıl38 toxoplasma IgG pozitif, IgM negatif ise sorun yok canım hangisi pozitif çıktı sende??

CANIMMMM simdiii gordumm hayirdirrr ne olduu sagliksalll problemler mii varrr

toksoplazma???????????????????

simdi okudum merak ettim hersey yolundadirr insallahhhh ????????

allaha emanetttt cnmm merakk etmeee herseyy yolundadirrr

canım benim nobat 24 nisan ama ben mayısta listeye yazdırıcam adımı
şimdilik eşimin durumu düzelsin diye bekliyoruz canım
çalışma her zaman tam gaz devam canımmmm

nobatımız aynıymış canım.benimde 24 nisan.eşinin neyi vardı ben durumdan habersizim

CANIMMMM simdiii gordumm hayirdirrr ne olduu sagliksalll problemler mii varrr

toksoplazma???????????????????

simdi okudum merak ettim hersey yolundadirr insallahhhh ????????

allaha emanetttt cnmm merakk etmeee herseyy yolundadirrr

canım malesef toksoplasma pozitif ,bi test daha vericem dua edin nolur şimdi geçiriyo olmayım

kızlar ben çıktım.işlerime bakayım biraz herkese şimdiden ii haftasonular.öpüyorum sizi.ışılım inşşş herşey güzel olcak canım.kendinize ii bakınnnn

canım malesef toksoplasma pozitif ,bi test daha vericem dua edin nolur şimdi geçiriyo olmayım

canım benim üzülme lütfen allah yar ve yardımcın olsun canım aklına kötü şeyler getirme bebegin sana sımsıkı sarılacak o çok güçlü çünkü sende onun kadar güçlü ol ve pozitif düşün sen çok saglıklı ve iyisin bebeginde senin kadar saglıklı veee iyi hep böyle düşün lütfennn herşey gönlünce olsun canım bol bol dua et canım bizde edelim senin için inş.herşey çok güsel olacak amin.........

şimdi geçirmiyosundur canım inşallah
banada yaptırmıştı doktorum genetik testlerimi bayada pahalı testler o yüzden araştırmaya yönlendirmişti.
normalde 2 düşükten sonra yapılan testlermiş sorduklarında 2 tane de yaparlar dedi allah şükür negatifti.
seninkilerde öyledir bitanem sen içini ferah tut dualarımız senle

sağolun canlarım desteğiniz ve dualarınız için,ben çıkıyorum şimdi test vermeye gidicem tekrar öpüyorum hepinizi iyiki varsınıızzzzz

CANIMM BENIMM dualarimizz seninlee ve bebisinleee hayirlii cuma gunundeeee seninn ve bebisinn icinnn ennnnnnnnn HAYIRLII haberleriii almani diliyorummm ve oyle olucakkk ALLAHIN izniyle merak etmeee cnmmm benimmm

sakin panikk yapip bebisini strese sokmaaaa
hep pozitif dusunki pozitif haberlerr alasinnnnn
ve tabikii bizede pozitif haberlerini veresinnnnnn cnmcmmmmmmm

sakinnn uzulmeeeee enn hayirli haberlerii alicaksinnn cnmmm insallahhhhh

canım m ıgm pozitif,ıgg içinde bugün kan vercem.şu anda geçiriosam bebeğimi alcaklar çok korkuyorum

dua ediyorum sana bitanem inşallah 2.si negatif çıkar inşallah rabbim büyüktür içini ferah tut
içimden geçiyo ki önemli bişeyin çıkmayacak bak görürsün inş.

sağolun canlarım desteğiniz ve dualarınız için,ben çıkıyorum şimdi test vermeye gidicem tekrar öpüyorum hepinizi iyiki varsınıızzzzz

selam kızlar...
ışılcım innnnnnnşalllahhhhhh güzel haberlerini alırız canımmm. allah yardımcın olsunnnnn, dualarımız seninle ve küçük bebişinle olacak. herşey yoluna girecek merak etme canımmm... stres yapma ne olur, hayırlısıyla git gel canım...

nobatımız aynıymış canım.benimde 24 nisan.eşinin neyi vardı ben durumdan habersizim

sanada iyi hafta sonlarıı canım sen çıktın ama soruna cvp verim ben eşimin sperm sayısı çok düşük onu yükseltmek için uğraşıyoruz canım herkesin ayrı bi derdi var işte
Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…