Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Okurken dedim geldi bizim çekirdek ama daha zamanı var demekki.Rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım bir an evvel...İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.Amin...

Kızlar bebişlerin nevresim takımları,uyku setleri,yastıkları ve bir sürü şey beni bekler ütü için...Bugün onları hal edeyim inşallah,kıyafetleri yıkamaya başlayayım yarına da hayırlısı ile. Görüşürüz...

herkezlere tsk ederim cevaplarınız için.işte öyleee bizim cekirdek kandırdı bizi gelsemmiii gelmesemmi didi sonra yok yok daha gelmeyim dedi..o sancıya ragmen oo an bile öyle güzelkii...BU ARADA KIZLAR BİLMEYENLERE SÖYLEYİM MİLUPAYA ÜYE OLUN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUN ADRES TELEFON HEPSİNİ YAZIN AMA NUMUNE GÖDERİOLAR BUGÜN YARIN BANADA GELİCEK BEZ KREM VS SEYLER VARMIS AYRICA MİGROSTA GECEN İNDİRİM CEKİ AMAAN DEMEYİN KIZLAR NUMUNE DEYİP GECMEYİN GELENLER COK İŞE YARADI İNDİRİM KUPONLARI BEZ ALDIK DİOLAR.AMA ADRES BİLGİLERİNİZİ UNUTMAYIN..VE BİCOK MARKA YOLLUYOMUS GENELDE BEN Bİ COGUNA ÜYE OLUP ÖZELLİKLE NUMUNE İSTİORUM DİE MAİL ATTIM CVP ATIOLAR ZATEN..MİLUPA AYRICA DOGUMDAN SONRA FALANDA YOLLUYOMUŞ BİLMEyEN ANNELERE DUYRULUR KUŞLAR..hatta ızlardan biri toplamış numuneleri sonra birde annesinin adresini virmiş oraya gelenleride almış vay uyanık

Son düzenleme:
zeytin geçmiş olsun canım emir yoklamaya başladı seni hadi hayırlısı bakalım

bende üye oldum mlipaya bakalım neler gelecek beleş beleşş

eeeee ne var ne yok kızlar herkes iyidir umarım mehmetderya benim arkadşın ikizleri 33.haftada dogmuşlardı gece suyu gelmişti sonra hemen hastaneye gittiler kız olan dogum kanalına girmiş bile hemen sezaryene aldılar maşşallah küveze bile girmeden çıktılar hastanden kız olan 2250 gr oglan olanda 2650 gr dogmuştu
sende artık dikkatli ol ve çok yorulmamaya çalış bol bol dinlen ki ogluşlar harekete geçmesin cnım

hamınızı yaladıkkkkkkkkkkkkk

günaydın kızlar bebeğin kalp atışını duyduk allahın izniyle darısı tüm bebek isteyenleere okula gidiyorum hepinizi öptüm görüşürüz
canım gözün aydınn hayırlısıyla kucagına alcagın günlerde gelicek

seninki çok az kaldııııııııı
Rabbim kurtarsın inşallahhhhhhh
sezeryanamı karar verdin normalmi doğurcan?
benim sezeryan olcak canım
aminn darısı basınaa artık seninde yaklaşıyooo

çantanızda hazır demek aaaayyy ne güzel yaaa rabbim hepimize o günler gösterir inşallah.
Odanız ne zaman gelicek vitomm biraz geç kaldı sanki

valla en sonunda öyle de böylede erteleye erteleye hazırladımm canımm çantayııı
oda mecburenn geç olduuu aslında bir buçuk ay önceden siparişi verdimdee,
stokta yokk elim mahkum bekledimm..
ztn allah göstermesin erken merken gelsydii sepet beşik yaptı annemmm onda yatırcam diyede aceleci olmadım

ama haftaya pazartesii gelince bir silerim dolabı beşiğiii bir güzel havalanması lazımmm kokusunun gitmesi içinnn.
artık bir iki güne de o giderrrrr
kızmın cicilerini içine yerleştiririmm tam olurrr

gerçekten gönderiyolar mı ki nezaman doğumdan sonramı gönderiyolar bende üye oldum ama daha gelen bişey yok
üye olmak dışında başka bişey yapmak gerekiyomu kii
ayyy bedava sirke baldan tatlıdır gibi oldu ama ben onun için istemiyom başka bişey için istiyom içimde bir art niyet seziyorum ama napıyımmmm insan her zaman düşüncelerine hakim olamıyor ki

nasıl yani canım annen beşik mi yaptı dokuma ipten filan mı nasıl oluyo ki o :44:

evet perim her işte bir hayır vardır. Belkide aşılamaya gerek kalmadan kendisi gelicek nazlı kelebeğin bende hep tüp bebek işini ertelemek zorunda kalmıştım temmuz ağustos kasım bak sonra kendi geldi seninde öle olucak belkiii inşallah

gelio kızz ben üye olalı oldu bıraz baktım gelmedi bunlara bi mail attım onlarda hemen cvp attı syn nesrin hanım adresinizi virmediğinizden dolayı yollamadık adres bilgilerinizi virin yollayalım dedi hemen yolldım hemeeen cvp geldi bir kac güne gelicekmiş.ondan dedim bilgilerinizi eksiksiz yazın dogumdan önce yolluyolar dogumdan sonrada yolluyolar..indiriim ceki degip gecmeyin kullanın bez alırken kızlar..ben diger bez markalarında üye olduum hepsine de mail attım dedimki arkadaş önerisi ile üye oldum herkez cok memnun kalmış banada numune gönderimi yaparsanız denemek isterim saygılar valla attım hepsine verıolarsa nie almayalım hem gercekten böylelikle hangi bez daha ii anlarız..eşim dioki sen ne yazıosun öyle 2 saattir dio bez markalarına sevgi ve saygılarımı dile getirerek numune gönderimi yapmalarını istedim dedim alemsin ya nerden aklına gelıo dio .bende dedimki sen bizi kadınlar kulübbünde lak lakmı edio sanıosun bilgi alışverişi yapıoruz herhal dedim

kızzzzzzzz beni begenip gitmiş zilli insan 2 sey yazar iyiyim der seni sora sora bi hal oldum cadı..yoksa tırsıklamayamı başladın kuzum ay kıyamam arada 2 satır yaz doguma girmeden.öptüm cookkk ayyy az kaldı ne güzel kaan gelicek

zeytinim bende milupayla primaya üye oldum ama soro soracak mesaj yazacak yeri bulamadım nerden yazılıyo :44::44:

zeytinim bende milupayla primaya üye oldum ama soro soracak mesaj yazacak yeri bulamadım nerden yazılıyo :44::44:
tatlım milupanın ki sagda altta milupa uzmanlarına danısın yazıo gelmediyse ordan mail at hemen cvp atıolar ilgileniolar gercekten bana 15 gün içinde gelicekmiş.

pıt pıtları duymuşsun tatlım gözün aydın... sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

y

geliyo canım banada gönderdilerr
basvuru yapın muhakkakkk
ben şimdi dogumdan önce gönderecekleri seyi bekliyorum inşş gelir :)))

nasıl yani canım annen beşik mi yaptı dokuma ipten filan mı nasıl oluyo ki o :44:

yok kızz sepet beşikler varyaaaa hanii
onu döşemeciye vertdik güzel kapitone ve dantel fln sectikk onlarla döşeyecek adammm
annem bugün yarın getircek gelince resmini koyarımm görürsün
belkide anlatma özürlü oldummm

valla bende bebekle ilgili ne varsaa hepsineeeeeeee mail attımm sonsuz saygı ve sevgilerimle diyee
kesin okuyanlar bizle dalga geçiyordurrrrrrrr
sanki tek akıllı sizdiniz diyeeeeeeeeeeeeee
bana tek milupadan geldii gittimm 1 ıslak mendilini birde bebek bezini aldım geldsim vallaaa
huggies hepsnden pahalı ya oprganikk yaaa
olsun kızımın dötü pişiko lmasındaa organikk olsunnn
sonra primaya geçeriz artık :)))))))))))))))))))

good morning güzel anneler anne adaylarııııı bugün çok güzel bir gün olsun

ama akşam kızkardeşim memlekete dönüyo babamların yanına çok alışmıştım ona bide gitmeden tüm evi temizlemiş 2 gündür evde temizlik yapıyomuş ben dün akşam farkettim yaaa canım beniiimmm çok didişiriz ama kardeş demek can demek bu akşam bi ağlama faslımız var yaniii

iyi yapmışsın zeytinim çakirdeğe bez lazım mendil lazım nolur gönderseler sanki hem numune istiyon hoş bezine sponsor olun totoşuna reklamınızı alırız demiyon

bende mail attım milupaya bende numune istiyom bendeeeee didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…