Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Işılım dualarımız seninleee. İnşallah şuan geçirmiyorsundur tatlım, ben hiçbişe olmicağına inanıyorum içini ferah tut bizi haberdar etmeyi unutma çok merak ederiz seni.

Toksoplazma kediden olur diye biliyorum, aşırı derecede hayvansever biri olarak, bende 6 senedir köpeğimle yaşıyorum. Öğrenciliğini yalnız yaşıyarak geçirmiş birisi olarak, benim oğlum bana can yoldaşlığı yapmıştır. Ailemin çok fazla endişeleri oldu, kist vs problemleri yaşarım diye. Çok şükür şu zamana kadar böyle bi sorunum olmadı. Bundan sonrası için garanti verilemez elbette ama şunu biliyorumki köpeklerin tüylerinden bulaşacak kist, iyi yıkanmamış yeşilliklerden bulaşacak olan kadar aynı orandadır. Evcil hayvanlarımızın bakımlarını, aşılarını, düzgün yaptığımız sürece bir sorunla karşılaşacağımızı sanmıyorum. Aksine Amerikada yapılan bi çalışmaya göre köpek besleyen insanlar daha uzun yaşıyor, çünkü insanı resmen mutlu ediyorlarrrr. Oğlum ben ağladığımda gözyaşlarımı yalarrr, bensiz kalırsa mamasını yemezzz, çok duygusaldır benim pontiğimmm, şişkommmmmmmmm

PERIMMMMMM :))))))))))

kizim bizim halvet sahneleri cikmiss nerdeysemmm :)))) askimizz fincana yansimiss desemmmmmm valla asktan cokk gorev havasi yasaniyoo bu hafta bizim evde:))))))))))

neysee halimm ciksinn falimmmmmmmmmmmmuckss

Son resimde daha belirgin olan KOCA Bİ GÖBÜŞŞŞŞŞŞŞŞ görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm çOK NEETTTTTTTTTTTT başka bişi demiyorummmm bu ay altın harflerle yazıcam adını listeyeeeeeeeeeee ayyyyy çok heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KIZLARRRRRRRRRR

aklinizda olsunnn hamiskennnn disarda kesinlikle yesillikk salataa disarda YESILLIK ispanakda dahil hamburger tarzi seyler yemeyinnn et urunleri yiyeceksenizde guvendiginiz yerlerde ve cok pismis olarak isteyin

normal yasamnizdada helekii hamiskennnnn sosis-salam -sucukkk- yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

arkadaslar soyle diyeyimmm sizee helekiiii o tavukk burgerlerrr falan varya tavuk sosis salami falaniii iykkk inanin tavugun derisi-gerisi tabiri vardirrr ibiginden gagasina ve ayaklarina kadar katiliyoo unutmayinizzzzzzzzzzzz

hamisken evdede her yaptiginiz yesilligi sirrkeli suda bekletinizzzzz
optummmm

ISILIM hayirli sonucla gelicek insallahhhhhhhh o eskiden gecirdigi biseydirrrr insallahh

Buda benim çirkin oğlum vee beeennnn sigara tiryakisi kendisiiiii çabuk bakın siliciiiimmmmm

Son düzenleme:
o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

GELSINNNNNNNNNN MEZDEKEEEEEE

TEYYY TEYY TEYYYYY

kizimmmm ben hamissemmm senide birakmammmmmmmmm sende hamis olucan dimektir buuuu

biliyosunn herseyyimizz ayniiiii:)))))))))) yaslar harici :_)))))))))))))

PERİİİMM MAŞALLAH SENDE ESMER GÜZELİYMİŞSİN AMA OĞLUŞUNA SİGARA YAKIŞMAMIŞ YAAAA

CANIM RESİM PAYLAŞINCA SİLİNMİYO GALİBA DÜZENLEDİM MESAJIMI

Son düzenleme:
GORDUMMMMMMMMMMMMMM :)))

kislarr size bi sirrimi soyllimmm dokunabildigimmmm hiccccbi hayvancikk yokkkk brnimmmmmmmmmmm

cok sevmeme ragmennn hicbi hayvanciga dokunamiyorumm ve acaipp korkumm var inanamazsiniz ve bunun psikolojik bisey oldugunu dusunuyoruummm ama yenemiyorummmmmmm

varmi caresini bilennnnnnnnnnnnn

yani bu sadece korku deilll minicikkk kopek yavrusundan civcive kadar beni kosturabiliyoo dusunun gerisiniii :)))))

varmi caresini bilen

aynı durum bende de var insanları bile bazen köpek sanıoyorum arkamdan biri koşşa köpek sanıyorum

PERİİİMM MAŞALLAH SENDE ESMER GÜZELİYMİŞSİN AMA OĞLUŞUNA SİGARA YAKIŞMAMIŞ YAAAA

Sağol canmcımmmm tşk ederimmmmm Neyse bıraktı şimdi sigarayı
anaaaa perime baaakkk karaböcükmüşün ya sen
bu arkadaş da dombik oğlun demek memnun oldum
İwiiittttttt karayım ben Oğlumda tam bi sıpaa çok komikk ya küçük herifim benim

Hehh çok şükür uymayan bi özelliğimiz çıktııııııı. Önce neden korktuğunu ve dokunamadığını düşünnn. Benim korkan çoğu arkadaşım önceden bi köpek tarafından ısırılmış. Ben kaç kez saldırıya uğradım haddi hesabı yokkkk, küçükken pantolon paça parçalamışlardı beni sıpalarr gene sevdim gene sevdim ama Annem benim oğlandan önce senin gibiydi, şimdi benimkini kucağından indirmiyor. O kadar sevgi doluki benmki biçok insanın bu korkusunu yendi. Sende gelip tanırsan bu durumu atlatırsın eminim

Sağol canmcımmmm tşk ederimmmmm Neyse bıraktı şimdi sigarayı
anaaaa perime baaakkk karaböcükmüşün ya sen
bu arkadaş da dombik oğlun demek memnun oldum
İwiiittttttt karayım ben Oğlumda tam bi sıpaa çok komikk ya küçük herifim benim

Hehh çok şükür uymayan bi özelliğimiz çıktııııııı. Önce neden korktuğunu ve dokunamadığını düşünnn. Benim korkan çoğu arkadaşım önceden bi köpek tarafından ısırılmış. Ben kaç kez saldırıya uğradım haddi hesabı yokkkk, küçükken pantolon paça parçalamışlardı beni sıpalarr gene sevdim gene sevdim ama Annem benim oğlandan önce senin gibiydi, şimdi benimkini kucağından indirmiyor. O kadar sevgi doluki benmki biçok insanın bu korkusunu yendi. Sende gelip tanırsan bu durumu atlatırsın eminim

ben şimdiye kadar bulamadım canım ama bulursan banada söle lütfen

bende en son bi kuşu parmağımda tutmaya çalıştım kulaklarım gürültüden duymadı o iki saniye kalp krizi geçiriyorum zannettim.
Seni çok iyi anlıyorum pidilgam çok kötü hayvanlardan sürekli kaçıyor olmak

slm yavru canlarrrrrr

CANIMMMMMM HEMSERIMM benimmmmmm mucksss sanaa hosgeldinn cnmm nasilsinnnnnnnn

bu arada benim sac boyama seansimmm anca basladiii size laf yetistireyim derkenn :)))))

cikolataaa olucammm yarimm saat sonraaaaaaaaaaaaaa ennnnn bastancikartanindannnn :))) kocisiniiiiiii

muckssss

sevvalcannn FALDAN anliyosan 1 sayfa geriye bakkkiver ve cumle kurrr kuzummmmmucksss

Buda benim çirkin oğlum vee beeennnn sigara tiryakisi kendisiiiii çabuk bakın siliciiiimmmmm

ben göremedimmm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün yoğunum biraz giremiyorumm.Ara ara bakıyorumda kaçabilir olanlar gözümden..
bende bir kahve içtimde kim yorumlar koysammı acep
haydi halaya can sıkıntısı içinn

GUNUN MONUSU

londranin meshur
fish and cips iii

ama benimki evde saglikli olan cinsinden uyguladimmmm :))

firinda balikk
firinda patatesss kizartma taklidi yapan :))
yogurtlu brokolii ( her daimm saglik icinnn)
salata
dondurma
(klasikk balli yutaklari saymiyorum artikin):))))))

uzerine yuruyussssssssssss

veee meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…