- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.121
KISLARR 1-2 CUMLEEE :))))) Falsadimm napiimmmm SIZI SEVIYORUMMMMMMMMUCKSSSS
Eki Görüntüle 389852 Eki Görüntüle 389853 Eki Görüntüle 389854 Eki Görüntüle 389856 Eki Görüntüle 389857 Eki Görüntüle 389858 Eki Görüntüle 389859 Eki Görüntüle 389859 Eki Görüntüle 389860 Eki Görüntüle 389861 Eki Görüntüle 389862 Eki Görüntüle 389863 Eki Görüntüle 389864 Eki Görüntüle 389865 Eki Görüntüle 389856
kıslarr 1-2 cumleee :))))) falsadimm napiimmmm sızı sevıyorummmmmmmmuckssss
Eki Görüntüle 389852 Eki Görüntüle 389853 Eki Görüntüle 389854 Eki Görüntüle 389856 Eki Görüntüle 389857 Eki Görüntüle 389858 Eki Görüntüle 389859 Eki Görüntüle 389859 Eki Görüntüle 389860 Eki Görüntüle 389861 Eki Görüntüle 389862 Eki Görüntüle 389863 Eki Görüntüle 389864 Eki Görüntüle 389865 Eki Görüntüle 389856
canım malesef toksoplasma pozitif ,bi test daha vericem dua edin nolur şimdi geçiriyo olmayım
Buda benim çirkin oğlum vee beeennnn sigara tiryakisi kendisiiiiiçabuk bakın siliciiiimmmmm
Eki Görüntüle 389878
aynı durum bende de var insanları bile bazen köpek sanıoyorum arkamdan biri koşşa köpek sanıyorumGORDUMMMMMMMMMMMMMM :)))
kislarr size bi sirrimi soyllimmm dokunabildigimmmm hiccccbi hayvancikk yokkkk brnimmmmmmmmmmm
cok sevmeme ragmennn hicbi hayvanciga dokunamiyorumm ve acaipp korkumm var inanamazsiniz ve bunun psikolojik bisey oldugunu dusunuyoruummm ama yenemiyorummmmmmm
varmi caresini bilennnnnnnnnnnnn
yani bu sadece korku deilll minicikkk kopek yavrusundan civcive kadar beni kosturabiliyoo dusunun gerisiniii :)))))
varmi caresini bilen
Sağol canmcımmmm tşk ederimmmmmPERİİİMM MAŞALLAH SENDE ESMER GÜZELİYMİŞSİNAMA OĞLUŞUNA SİGARA YAKIŞMAMIŞ YAAAA
CANIM RESİM PAYLAŞINCA SİLİNMİYO GALİBA DÜZENLEDİM MESAJIMI
İwiiittttttt karayım benanaaaa perime baaakkk karaböcükmüşün ya sen
bu arkadaş da dombik oğlun demek memnun oldum
GORDUMMMMMMMMMMMMMM :)))
kislarr size bi sirrimi soyllimmm dokunabildigimmmm hiccccbi hayvancikk yokkkk brnimmmmmmmmmmm
cok sevmeme ragmennn hicbi hayvanciga dokunamiyorumm ve acaipp korkumm var inanamazsiniz ve bunun psikolojik bisey oldugunu dusunuyoruummm ama yenemiyorummmmmmm
yani bu sadece korku deilll minicikkk kopek yavrusundan civcive kadar beni kosturabiliyoo dusunun gerisiniii :)))))
varmi caresini bilen
Sağol canmcımmmm tşk ederimmmmmPERİİİMM MAŞALLAH SENDE ESMER GÜZELİYMİŞSİNAMA OĞLUŞUNA SİGARA YAKIŞMAMIŞ YAAAA
CANIM RESİM PAYLAŞINCA SİLİNMİYO GALİBA DÜZENLEDİM MESAJIMI
İwiiittttttt karayım benanaaaa perime baaakkk karaböcükmüşün ya sen
bu arkadaş da dombik oğlun demek memnun oldum
GORDUMMMMMMMMMMMMMM :)))
varmi caresini bilen
gordummmmmmmmmmmmmm :)))
varmi caresini bilen
slm yavru canlarrrrrr
Buda benim çirkin oğlum vee beeennnn sigara tiryakisi kendisiiiiiçabuk bakın siliciiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?