- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.221
teyzeleri dr a gittiik bebişimizi gördük çok şükür iyiymiş.. Amaaaaaaaaaaaaa benim midem cayır cayır yanıyo
Bu arada sabah erkenden ile heyet raporu almak iiçin gitcem nolur dua edin 1 kere ayetel kürsi okuyun işim gücüm rast gitsin inşallah
slm hatunlar :82::82::82:
Görüşmeyeli nasılsınız? Kimsede bi sıkıntı zarar ziyan yoktur umarımm
hafzakımmm geçmiş olsun,git tabi başka bi doktora da canım güzel haberlerle gel inşallahhhh,öpüyorum sizi
kıslar esinden haber yok galiba merakta kaldım ama hayırlıısı inş.kim haber vercek yani kim ulaşabiliyo esine? Bilgisi olan varmı?
Kızlar nasılsınız esin doğum yaptı dimiii ay kaan gözlerini dünyaya açtı mı yaniii
Doğum izni bayaa kafanızı karıştırmış herhalde kızlar yazdıklarınızı okudum benimde karıştı valla :44: Niye normal rapor doğum iznine sayılıyor ki
kızlar bende bugün öğlenden sonra başka bi doktora gidicem büyük ihtimallede doktorumu değiştiricem
seyzoşuumm kızma bana nolurr napıyım normal olup gün saymayı bende isterdim ama cumartesi akşam baya baya kırmızıydı lekelenmem
sağol ışılıımmm gittim canım başka doktora kesede sarkma var aşağıya doğru o yüzden lekenmem oluyomuş rapor vericekti dedim salı çalışmam lazım
ozaman çarşamba gel rapor verelim dedi çarşambadab pazartesine kadar raporlu olucam yatış var yani ışılımmm (koğuuuşşş yat)
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün son günümmmmmmmmmmmmmm
kurtuluyorummmmmmmmmmmm
iştennnnnn çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başınızaaaaaaaaaaaa
güllerimmmmmmmmmmmmm
günaaayyddoooşşş :)
KAANIMIZ GELMİİŞŞ HOŞGELMİŞŞŞŞŞ
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLI UZUUUNN Bİ ÖMRÜ OLSUN
VATANA MİLLETE HAYIRLI EVLAT OLSUUUNNNN
YİRİM BEN ONUUUU
OOOOOOOOOOOOO KAAN GELMİŞ HOŞGELMİŞ MAŞALLAH KAANA VE ANNESİNEEEEEEEE AYYYYYYYYYY KİME BENZİYOO ACABAAAAAAAAAA KAÇ KİLO DOGDU HUHUHUVVVVVVVVVVVVVVV ÇOK MERAKLANDIMMMMMMMMMMMMMMM
selam kıslar ;
zamn geçmiyo sanki sizede öyle oluyomu takıldık kaldık gibi geliyoo
şimdi hayırlısıyla dogsa diyoruz dogunca hayırlısıyla büyüseydi diycez inş.
bebek odası almadım arkadaşım bambu beşik verdi onunla idare edecem,bebek şekerlerimi yaptırdım deniz yıldızı şeklinde,hastane çantamı da hazırladım,SÜT SAGMA MAKİNESİNİ ARKADAŞIM VERDİ,bebegimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,şimdi geri sayımdayım bakalım hayırılısı BİZDEN HABERLER BUNLAR ŞU İŞYERİNDEKİ ZAMNIMDA HAYIRLISIYLA ÇBUCAK GEÇSEYDİ
EEEEE SIRA ŞİMDİ ZEYTİNLE VİTO DAMI VİTO BİLDİGİM KADARIYLA 12.12.12 DE SEZARYEN OLACAKSIN DİMİ AYY ÇOK AZ KALDIIIIIIIIIIIII HAYIRLISI SULTAN GELİYOOOOOOOOOOOOO SULTANNNNNNNNNNNNNNN
ZEYTİNİNDE ELİ KULAGINDA BAKALIM EMİR BEY KAPIYI NE ZAMN ÇALACAK HAYIRLISIYLA SAGLIKLA SIHHATLE İNŞ.TEK SESDE KURTARSIN RABBİM HEPMİZİ KISLAR VE HAMİŞ KALMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDA TEZ ZAMNDA HAMİŞ KALSIN İKİZER ÜÇÜZER AMİNNNNNNNNN...
DERYADA HABER VAR MI HİÇ GELMİYO TOPİGEE İNŞ.İYİLERDİR????
PERİDE YOK ,İDİLGA ZATEN SIRRA KADEM BASTI????:26::26:
İSTEMİYOZ BÖYLE HAREKETLERRRR YOSMALARRRRRRRRRRRRRRR AŞÜFTELER ZİLLİLERRRRRRRRRRRRRRR
YALADIK HAMINIZZZIIIIIIIIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?