- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.241
OOOOOOOOOOOOO KAAN GELMİŞ HOŞGELMİŞ MAŞALLAH KAANA VE ANNESİNEEEEEEEE AYYYYYYYYYY KİME BENZİYOO ACABAAAAAAAAAA KAÇ KİLO DOGDU HUHUHUVVVVVVVVVVVVVVV ÇOK MERAKLANDIMMMMMMMMMMMMMMM
selam kıslar ;
zamn geçmiyo sanki sizede öyle oluyomu takıldık kaldık gibi geliyoo
şimdi hayırlısıyla dogsa diyoruz dogunca hayırlısıyla büyüseydi diycez inş.
bebek odası almadım arkadaşım bambu beşik verdi onunla idare edecem,bebek şekerlerimi yaptırdım deniz yıldızı şeklinde,hastane çantamı da hazırladım,SÜT SAGMA MAKİNESİNİ ARKADAŞIM VERDİ,bebegimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,şimdi geri sayımdayım bakalım hayırılısı BİZDEN HABERLER BUNLAR ŞU İŞYERİNDEKİ ZAMNIMDA HAYIRLISIYLA ÇBUCAK GEÇSEYDİ
EEEEE SIRA ŞİMDİ ZEYTİNLE VİTO DAMI VİTO BİLDİGİM KADARIYLA 12.12.12 DE SEZARYEN OLACAKSIN DİMİ AYY ÇOK AZ KALDIIIIIIIIIIIII HAYIRLISI SULTAN GELİYOOOOOOOOOOOOO SULTANNNNNNNNNNNNNNN
ZEYTİNİNDE ELİ KULAGINDA BAKALIM EMİR BEY KAPIYI NE ZAMN ÇALACAK HAYIRLISIYLA SAGLIKLA SIHHATLE İNŞ.TEK SESDE KURTARSIN RABBİM HEPMİZİ KISLAR VE HAMİŞ KALMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDA TEZ ZAMNDA HAMİŞ KALSIN İKİZER ÜÇÜZER AMİNNNNNNNNN...
DERYADA HABER VAR MI HİÇ GELMİYO TOPİGEE İNŞ.İYİLERDİR????
PERİDE YOK ,İDİLGA ZATEN SIRRA KADEM BASTI????:26::26:
İSTEMİYOZ BÖYLE HAREKETLERRRR YOSMALARRRRRRRRRRRRRRR AŞÜFTELER ZİLLİLERRRRRRRRRRRRRRR
YALADIK HAMINIZZZIIIIIIIIIIIIIII
canım benm öyle tarih olarak ama tam net değilll haftaya gitcem doktoraa ozmzn nts ye gircemm
sonraa bana tam tarihi vercek toktor emmiiiii
bende süt sama seysi almadımm hem cok pahalı hemde evdeyim ztn bakalım ihtiyacm olcak mı bi,lemiyrum
inşş kimsenin ihtiyacı olmazzz canım
bende hersyi hazır odası geldide havalandırıyorumm..
içine yerlştirmek için kıyafetlerini sabırsızlanıyrumm...
Allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda bebişleriniiiiiiii
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün son günümmmmmmmmmmmmmm
kurtuluyorummmmmmmmmmmm
iştennnnnn çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başınızaaaaaaaaaaaa
güllerimmmmmmmmmmmmm
günaydın canım benim doğum iznim yaz ttiline denk geliyo arada kaynayacak:2:
BENDEN 100 TANE DAHA fATİHA ekleyiverinnnnnnnnnnnn
hıoşçakalın mutlu kalın sağlıcakla kalınnnnnnn
sizleri seviyorummmmmm bitanelerimmmmmmmm
Allaha emanet olunnnnnnnnnnnn
dualarınızı eksik etmeyin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benm öyle tarih olarak ama tam net değilll haftaya gitcem doktoraa ozmzn nts ye gircemm
sonraa bana tam tarihi vercek toktor emmiiiii
bende süt sama seysi almadımm hem cok pahalı hemde evdeyim ztn bakalım ihtiyacm olcak mı bi,lemiyrum
inşş kimsenin ihtiyacı olmazzz canım
bende hersyi hazır odası geldide havalandırıyorumm..
içine yerlştirmek için kıyafetlerini sabırsızlanıyrumm...
Allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda bebişleriniiiiiiii
ayyy kaancık doğmuş,gözlerini hayata acmış o gözler hep güzel günler görür,mutlu anlara sahitlik eder ve mutlu anılar biriktirir inş...HOŞGELDİN KAANIM ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SENDE...annen kokunu içine cekti ve artık daha huzurlu ve mutlu.. topiğimizin ilk miniği hoşgeldin...cennetten yeryüzüne düştün ve o kokuyuda yanında getirdin.minicik ellerin, şaşkın bakışların vardır şimdi annenin gözündeyse mutluluktan süzülen yaşlar,hayat zor miniğim ama annenle cok daha güvenli...içimden gelenlerr ayy ben aglıyorum yaa uff suluk oldum ben kendim doğurmuşum gibi oldum yaacok tuhaf duygular içindeyim...saglıkla bizlerde alsak kucaklarımıza insallah...
ayyy kaancık doğmuş,gözlerini hayata acmış o gözler hep güzel günler görür,mutlu anlara sahitlik eder ve mutlu anılar biriktirir inş...HOŞGELDİN KAANIM ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SENDE...annen kokunu içine cekti ve artık daha huzurlu ve mutlu.. topiğimizin ilk miniği hoşgeldin...cennetten yeryüzüne düştün ve o kokuyuda yanında getirdin.minicik ellerin, şaşkın bakışların vardır şimdi annenin gözündeyse mutluluktan süzülen yaşlar,hayat zor miniğim ama annenle cok daha güvenli...içimden gelenlerr ayy ben aglıyorum yaa uff suluk oldum ben kendim doğurmuşum gibi oldum yaacok tuhaf duygular içindeyim...saglıkla bizlerde alsak kucaklarımıza insallah...
oyy odasımı gelmişş miniğininnn resim koyy resim koooooyy resimm koy vitooooo
ah zeynebimin odası gelmişş amanda yesinler onu yaaa ne güzel bir telaştır bu en kısa zamanda foto bekliyoz vitomm
süt sağla mak. pahalıdır kuşum ama lazım oluyor ilk gün için özellikle de en iyisi su eczanelerde satılan el yardımıyla sağma yapılan iki parçalı apartttan al canım lazım olacak çünkü( plastik bişey çok ucuz o yüzden fiyatı aklında olsun)
ayy canım masallahh okadarr olmuşş bakk yaaaaaaaaaaahafta ortası olduuuu ohh
cumartesi ikili test için doktora gideceğim bakalım bebişimin durumu nasıl :18: Allah ım hayırlı haberler nasip eder inşallah
zeytiniiiiiimsen neymişsiiiiin... bunlar nasıl içten sözler nasıl duygulandım Emir nasıl şanslı bi çocuk olacak böyle ince ruhlu bir annesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?