- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.201
Canım senin doğum iznin haftaya başlıyor galiba.Yanlış hatırlamıyorsam 10 gün rapor alacağım yazmışsın.Ama canım şöyle bir durum var benim bildiğim kadarıyla,anne adayı çalışmayacak durumda ise ve doğum iznini hak etmemiş ise rapor veriliyor tabiki.Hatta aylarca heyet raporu alan bile var ama.Taki doğum öncesi izni başlayana kadar.Doğum öncesi iznin bugün mü doldu diyelim 32.haftan.Bugün itibariyle aldığın raporlar 1 gün dahi olsa doğum öncesi izninden düşüyor.Çünkü devlet zaten sana iznini hak ettiğin için veriyor.Raporu geçerli saymıyor.Ama sizin işyerinde nasıl durumlar bilmiyorum.Ben bilgin olsun diye yazdım canım...
Günaydın kızlar esinden haber varmı kaan bugün doguyordu bildigim kadarıyla ayyyyyyyyy ne güzellllllll saglıkla gelsin inş.
Evet eylemim derya haklı bak şimdi ben,mde 32.haftam tam 14 kasımdı bana işyerimin söyledigi 14 kasımdan önce rapor alabilirsin 14 kasımdan sonra aldıgın bir günlük rapor bile dogum sonrası izninden düşülür doktorun dedigi degil iş kanunda geçerli olan kanun böyle canım 32.haftada doktorun yazdıgı 37.haftaya kadar çalışabilir raporundan sonra aldıgın her rapor dogum izninden düşülür canım işyerinle iyiice konuş ben bütün iznimlerimi ve raporlarımı 14 kasımda (32.haftamdan önce )bititrdim şimdi de 37.haftamın dolmasını bekliyorum işten ayrılmak için tabii öncesinde de ayrılırım ama 1 ay dogum sonrasına eklemtmek için çabalıyorum inş.37.haftama kadar (18 aralık) çalışabilirim dua edin banada kıslar
öpüldünüz yalandınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
doktor bana 10 aralıktan itibaren 32. Hafta doğum izni başlamıştır dicek
32. Haftamı 10 aralıktan itibaren başlatcaklar yani
10 aralıkta 32. Hafta dicek yani anlatabildimmi
şimdi varmı mahsuru?
merhaba kızlarrr nasılsınız?
aybicemmm hoşgeldin canım merak ettik seni iyisin dimi neler yaptın anlat bakalımm
asosum okudum canım işlerin rast gitsin inşallahh
esoşummm naptı ki acaba :44:
hoşbulduk balım.iim çok şükür.bildiğin gibi aynen devam ediyor hayat .iş ev arası geçiyor.sen nasılsın canımcım doğa nasıl
tmm canımcım arada geliyorlar galiba banaiyiyim canım doğam da iyi çok şükür teyzesi,ama uzun süre kaybolma sen ya merak ediyorummm bitanem
hoşgeldiniz :119:
esoşumdan haberleri pidilim verecektiiiii :18:
benim 32. haftam tam olarakhımm ok o zamn ama sen sezaryen mi olacaksın normal dogum mu yapacaksın çünkü bu raporun üzerine kurumlar istiyor mecburi yani beklenen dogum tarihinde yazılacak ve doktorun senin 32.haftanı normalinden geç mi yazacak? Sen tam anlamıyla tam olarak 32.haftan ne zamn 10 aralık mı?
benim 32. haftam tam olarak
5 aralıkta bitiyor canım,
yani bitişi 5 aralık
bu durumda 5 gün geç gircem var normaL OLACAK İNŞALLAH
bu durumda bir sorun olur mu?
tmm canımcım arada geliyorlar galiba bana.içim sıkılınca giremiyorum
hoşbulduk canım.geçimş olsunn.
anoyyy bugün kaanımızmı geliyooooo oleyyyyy
canım doktor 32. haftanı geç gösterecek sadece yani rapor doğum iznin başladığı gün bitiyor.bu durumda sıkıntı gözükmüyor bence kaç gün rapor alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?