Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ol tabii canımcıımmm..aklında kalıp stres yapıcaana. sadece kılcal bir damar kanaması bile olsa sen stres yaptıkça akıntı artıyor bile olabilir...

hemen başka bir doktor bulup bebeğinin durumunu ve progestanı sor...doktorunun tavrı da hiç hoş değil yani..bimuayene etseydi..üşenmiş resmen...

bu doktorların tavrı beni benden alıyor, kafa atasım geliyor ...hasta psikolojisini düşünen yok

yakındaki tüm hastaneleri aradım bayan doktorlar öğlene kadar çalışıyo hepsininde randevusu dolu ( bu olayda benim başıma hep cumartesileri geliyo nedense evet stres kesinlikle beni olumsuz etkiliyoo denedim kanıtladım

o zaman pazartesiyi bekle sakin sakin hafzakım..elden bişi gelmiyo...sonuçta kendi doktorun herşeyin yolunda olduğunu söyledi..sen tedbir amaçlı gidiceksin, acil bir durum yok...her zaman birkaç doktorun fikrini almak gerek diye düşünüyorum...inşallah bebeciğinin bişiyciği çıkmayacaakk...

Son düzenleme:

inaşallah messim inşallah bende öle düşünüyorum aslında doktorumda öle başından savan bir insan değildir çok iyi bir kadın o gerçekten gerek duymadıysa büyük ihtimalle birşey yok demektir ama gidicem pazartesi başka bir doktora bu arada progestanada mecburen devam

gunaydin canlarim tum ogretmen arkadaslarimin gunu kutlu olsun iyiki varsiniz camlarim

Hafzosum icine sinmiyorsa biseylerin yolunda gitmedigini dusunuyorsan doktorunu degistir bitanem yada bi baska doktora daha danis eminim bizim ufakligin keyfi yerine ama doktor cok one,limicine sinmeli rahatlatmali seni..

Gecmisi okuyamadim canlarim bakarim simdi bi opuyorum kocaman hepinizi guzel annecikler

Öğretmeyi amaç edinmiişş tüm öğretmenlerin günü kutlu olsuuunnnn...

:119: öğretmenler gününüz kutlu olsun :119:

heeepinize tüm gerçek öğretmenler adına çooook teşekkürler kızlar :118:

hafzakımm bırak şu stres olayını artık noolur. çok takıyorsun kafana herşeyi farkındayım ama kızıcam artık sana bak bi rahat vermiyorsun yegenime. ama başka doktora git mutlaka fikir almak için tekrarlamasının sebebi ne olabilir diye... bebeğin iyi canım iyi de olacak hep... sen içini ferah tut

ayyy keşke pıtırcık olsaydım mesoşum. kazulet olmak çok zor.üstelik sadece boyum diil benim enimde var :26: tek avantajım pantolon paçası yaptırmamak annem den çok çektim zaten... perdeleri tak, kapıları sil, üst raftaki tabakları ver... resmen merdiven yerine beni kullandı yıllarca bak senin boyun tam iyiymiş.

..............................mehmetderya......... .................vitaminc

alya35........................... 15.............. ........................15
seyzen...........................25............... .......................25
19asos03........................10.......................................10
hafzak...........................100.....................................100
meessttrraa.....................50.......................................50

TOPLAM........................200............... ......................200

kız sezeryan ya ondan didimmm cıkartmak zor değil :)))))))))))))))))))))

canım bence git baska doktora ne demek muayeneye gerek yokkk
allah allaa ne sacmaaaa
git sen baska doktora bak doktor cok önemli bennn 4 doktor değiştirdimm en sonunda yine ilk gittiğime gittimm ve onda dogum yapcammm
için hangisinde rahatsa ve güveniyorsan ona gitt

günaydın herkese iyi pazarlar...

ve ben bu ay ki kötü haberimi veriimm..sabahın ilk ışıklarıyla kırmızı kartı yedim sevgili topikim...15 gündür içimde yaşayan umut ne yazık ki 5 dk da söndü...

erken geldi birde 2 gün... hayırlısı olsun...

off yaaaa
ben de umutluydum senden bu ay... hesap kitap yapıyordum habire :26:

ee ne diyelim tatlım artıkın... hakkında hayırlısı neyse o olacak elbet.
yeni ay yeni umutlar demek

hayırlısı olsun canım ben de hamile kalmadan önce hayatımda ilk kez erken olmuştum üç gün önce sonraki ay hamile kaldım her şeyde bi hayır vardır

merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?

Hafzak canım başka dr a görün istersen.Ne demek muayene etmeye gerek yok demek.Sen o dr una çok güvenme bence.Allah korusun,dikkatli ol canım benim.Dinlenmen gerekiyorsa dinlen...

Seyzenim liste için tşkler canım.Dillerinize sağlık...Kızlar bu arada hepiniz hakkınızı helal edin..

Zeytin im sende de geri sayım başladı.Allah ım yardımcın olsun...

Adoşum sıranı verdiğin için tşkler.Öptüm seni ve bebişini...

Vitoşum çok az kaldı yaaaaa :) Allah ım kolay kurtarsın inşallah.Belli mi sezeryan günün?

Meessttrraam canını sıkma tatlım.Her şeyde bir hayır vardır.İnşallah bir an önce gelir bebişin.Ayrıca saol tatlım.Annemi dün başka bir şehirdeki hastaneye götürdü eşim ve abim.Orda da tahlil ve tetkikler yapıldı,bakalım sonuçlar çıkınca dr ne diyecek?Annemde sen doğum yap ben ondan sonra ameliyat olacağım diyor.Şuan iyi kötü gelip giderim en azından ama ameliyat olursam zor olur gelemem diyor.Ben annemi düşünüyorum oda beni ve bebişleri düşünüyor.Allah ım en hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Acil şifalar versin inşallah.Rabbim gölgelerini üzerimizden eksik etmesin annelerimizin.Amin...

İdilga nerelerde kızlar,bilgisi olan var mı?

Kaplang ne yaptı acaba?İnşallah bebiş vardır...

Perim,Alyam,Işılım,Deragun um,Eylemim,Sonesintim,Aybicem sizler nasılsınız?Allah ım gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:
Merhaba.19 kasımda 1 yumurtan varsa ve ilişki önerdiyse 30 kasım da üzerinden yaklaşık 10-11 gün geçmiş oluyor ki bebiş varsa bile kanda belli olmama ihtimali de var canım daha erken olduğu için.Ama dr un neyi düşünerek çağırdı bilmiyorum.Hakkında hayırlısı olsun,bir git bakalım ve bizi de durumdan haberdar et...

deyaaaam slm canım
şimdi bi topiğe bakayım deryaaam naaptı acaba dedim bi baktım sen yazmışsın
annene hak veriyorum canım şimdi aklı sende kalacak eğer durumu idare ederse senin yanında olması daha iyi bence de. Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım

zeytiiiniiim naaptın tatlııım doğurdun mu yoksa ses ver vızıldaaaa

esiiniiiim yarın Kaan ına kavuşuyor galiba... sağlıkla atlatsınlar inşallah.

idiloşuumu hepimiz çok merak ediyoruz. umarım iyidir... biraz uzaklaşmak istiyor belkide bebek muhabbetinden en iyisini de yapıyor. bu ay tüp bebek deneyecekti sanırım... hakkında hayırlısı...

Son düzenleme:
Amin canım,inşallah...

Canım senin doğum iznin haftaya başlıyor galiba.Yanlış hatırlamıyorsam 10 gün rapor alacağım yazmışsın.Ama canım şöyle bir durum var benim bildiğim kadarıyla,anne adayı çalışmayacak durumda ise ve doğum iznini hak etmemiş ise rapor veriliyor tabiki.Hatta aylarca heyet raporu alan bile var ama.Taki doğum öncesi izni başlayana kadar.Doğum öncesi iznin bugün mü doldu diyelim 32.haftan.Bugün itibariyle aldığın raporlar 1 gün dahi olsa doğum öncesi izninden düşüyor.Çünkü devlet zaten sana iznini hak ettiğin için veriyor.Raporu geçerli saymıyor.Ama sizin işyerinde nasıl durumlar bilmiyorum.Ben bilgin olsun diye yazdım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…