- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.181
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnn:119::119::118::119::118::119::118::119::118:
sabah sabah yine action yaşadık kızlar bebişimle birlikte iyimi
bugün yine lekelenmem tekrarladı bende fellik fellik doktor aradım kendi doktoruma gitmek istemedim kızıcak diyee ama doktor bulamadım erkek doktor vardı onlarıda ben istemedim sabah size danışayım diye geldim baktım kimsecikler yok
neysee gittim yine kendi doktoruma dedim lekelenmem başladı yine kartımı açtı baktı pcden ekimin 3 ünde beri bu şikayetle geliyosun ama bebekte bişey yok dedi bebek gayet iyi dedi muayeneye gerek yok progestan kullanmaya başla yine dedi muayene etmedi beniii hafta içi başka doktora gitsem mi bukadar progestan kullanmak doğrumu 4. ayımıza girdik hala progestan hala progestan neden oluyo bu lekelenme normal bişey olmadığı belli ama neden oluyo
sabah sabah içinizi karartmak istemezdim amaaaa sizin fikriniz önemliii napıyım başka doktora gidip muayene olayım mı
ol tabii canımcıımmm..aklında kalıp stres yapıcaana. sadece kılcal bir damar kanaması bile olsa sen stres yaptıkça akıntı artıyor bile olabilir...
hemen başka bir doktor bulup bebeğinin durumunu ve progestanı sor...doktorunun tavrı da hiç hoş değil yani..bimuayene etseydi..üşenmiş resmen...
bu doktorların tavrı beni benden alıyor, kafa atasım geliyor...hasta psikolojisini düşünen yok
yakındaki tüm hastaneleri aradım bayan doktorlar öğlene kadar çalışıyo hepsininde randevusu dolu( bu olayda benim başıma hep cumartesileri geliyo nedense evet stres kesinlikle beni olumsuz etkiliyoo denedim kanıtladım
o zaman pazartesiyi bekle sakin sakin hafzakım..elden bişi gelmiyo...sonuçta kendi doktorun herşeyin yolunda olduğunu söyledi..sen tedbir amaçlı gidiceksin, acil bir durum yok...her zaman birkaç doktorun fikrini almak gerek diye düşünüyorum...inşallah bebeciğinin bişiyciği çıkmayacaakk...
Öğretmeyi amaç edinmiişş tüm öğretmenlerin günü kutlu olsuuunnnn...
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnn:119::119::118::119::118::119::118::119::118:
bugün yine lekelenmem tekrarladı bende fellik fellik doktor aradım kendi doktoruma gitmek istemedim kızıcak diyee ama doktor bulamadım erkek doktor vardı onlarıda ben istemedim sabah size danışayım diye geldim baktım kimsecikler yok
neysee gittim yine kendi doktoruma dedim lekelenmem başladı yine kartımı açtı baktı pcden ekimin 3 ünde beri bu şikayetle geliyosun ama bebekte bişey yok dedi bebek gayet iyi dedi muayeneye gerek yok progestan kullanmaya başla yine dedi muayene etmedi beniii hafta içi başka doktora gitsem mi bukadar progestan kullanmak doğrumu 4. ayımıza girdik hala progestan hala progestan neden oluyo bu lekelenme normal bişey olmadığı belli ama neden oluyo
sabah sabah içinizi karartmak istemezdim amaaaa sizin fikriniz önemliii napıyım başka doktora gidip muayene olayım mı
gunaydin canlarim tum ogretmen arkadaslarimin gunu kutlu olsun iyiki varsiniz camlarim
Hafzosum icine sinmiyorsa biseylerin yolunda gitmedigini dusunuyorsan doktorunu degistir bitanem yada bi baska doktora daha danis eminim bizim ufakligin keyfi yerine ama doktor cok one,limicine sinmeli rahatlatmali seni..
Gecmisi okuyamadim canlarim bakarim simdi bi opuyorum kocaman hepinizi guzel annecikler
:119: öğretmenler gününüz kutlu olsun :119:
günaydıınnn yine hiç ayrılmamışım gibi girivermişiimm..
seyzeniiimm senin de maşallahın varmışş tütütüüüü...
ben pıtırcık bişiysin gibi düşünmüştümm...ama çok imrenirim uzun boylularaa..aramızda 10 cm var
vitoommm
4 kilo doğurmak kolay mı kızımm..evet belli olmuyor sonrası..benim kardeşim 4 kilo doğmuş, top gibiymişzor doğmuş ama en normalinden doğum yapmış annem. şimdi bir adet çöp kardeşim..
siz sağlıkla evinize gelinde bir....
siz doğururken bizde 9 doğurucaz vallaa....
günaydın herkese iyi pazarlar...
ve ben bu ay ki kötü haberimi veriimm..sabahın ilk ışıklarıyla kırmızı kartı yedim sevgili topikim...15 gündür içimde yaşayan umut ne yazık ki 5 dk da söndü...
erken geldi birde 2 gün...hayırlısı olsun...
günaydın herkese iyi pazarlar...
ve ben bu ay ki kötü haberimi veriimm..sabahın ilk ışıklarıyla kırmızı kartı yedim sevgili topikim...15 gündür içimde yaşayan umut ne yazık ki 5 dk da söndü...
erken geldi birde 2 gün...hayırlısı olsun...
merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sit onra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?
deyaaaam slm canım
şimdi bi topiğe bakayım deryaaam naaptı acaba dedim bi baktım sen yazmışsın
annene hak veriyorum canım şimdi aklı sende kalacak eğer durumu idare ederse senin yanında olması daha iyi bence de. Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım
zeytiiiniiim naaptın tatlııım doğurdun mu yoksa ses ver vızıldaaaa
esiiniiiim yarın Kaan ına kavuşuyor galiba...sağlıkla atlatsınlar inşallah.
idiloşuumu hepimiz çok merak ediyoruz. umarım iyidir... biraz uzaklaşmak istiyor belkide bebek muhabbetinden en iyisini de yapıyor. bu ay tüp bebek deneyecekti sanırım... hakkında hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?