- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.301
hayırlı güzeel bir hafta diliyoruuum
Nasılsın canım benim,bebiş nasıl?Maşallah haftalar geçiyor,büyüyor minik zeytinler...
İyiyim canım çok şükür.Bebişlerde iyilerdir inşallah teyzesi.Şuan için her şey yolunda.Bakalım dr un dediği gibi nereye kadar götürebilirsek okadar iyi olacak inşallah...
Annem şuan için ameliyatı erteledi benim doğum yapmamı bekleyecek.Bu arada Romatoloji dr na gidiyor ağrıları için.Ve tansiyonu hiç düşmüyor,düzenli ilaç kullandığı halde çözüm bulamadık bu tansiyon olayına.Sürekli baş ağrısı,acile gidiyoruz tansiyon yüksek.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Zaten tansiyon yüzünden iki gözü de çok az görüyor.Rabbim her şeyden önce sağlık sıhhat versin inşallah.Gerisi boş çünkü sağlık olmayınca...
QUOTE=seyzen;27587837]deryaaam
nasılsın canııım oğlanlar ne aleemde? iznin nasıl geçiyor? annenin durumu nasıl??????[/QUOTE
daha önce yazmıştım hatırlarsan benim anneminde yüksek tansiyonu var. ben ona ev yapımı nar ekşisi aldım gönderdim sabah aç karına yarım çay bardağı nar ekşisi üzerine su tamamlıyor karıştırıyor içiyor. geceleride melisa çayı oğulotu da deniyor galiba :44: düzenli içerse tansiyonu iyi oluyor bi deneyin isterseniz... ev yapımı nar ekşisi ben gönderirim bulamazsanAllah yardımcınız olsun çok zor biliyorum...
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
Işe başladım kızlar napıyosunuz herkes iyimi eşimin dükkandan kaçak kaçak girme işi bitti
Deryammm annen ameliyatı ertelemiş hayırlısı olsun canım bak üzülüyodun yanımda olamayacak diyee anne işte anne evladı için neler yapmaz kii
seyzenimm ikili testin iyi çıkıcak canım inşallah zaten doktorun ense kalınlığı için iyi demiş sorun yok demekki ben yaptırmadım o testi zaten doktorumda çok istemedi hatta yazmıycaktı bana testi ben dedim yazın belki yaptırırız diye içinde bi şüphe olsa kendi isterdi hiç istemedi gerek yok isterseniz yaptırın ama gerek yok dedi.
Kızlar bu arada hani size ağlayarak eltim hamile kırk yaşında üstelik gözümün önünde diye yazmıştım bende anne olmak istiyorum diye günlerce ağlamıştım işte o eltim dün gece acil gitti hemen sezeryana aldılar yaniii bebekimiz geldiiAma sezeryan günü 11 idi yani normal gününden bi 15 gün önce bi 10 günde kendi erken doğurdu şimdi bebek neredeyse 1 ay erken doğmuş oldu küveze koymuşlar doktor eltime çok hareket ettin o yüzden erken doğdu demiş kızlar bebek kaç gün küvezde kalır böle durumlarda erken çıksın yaa bide daha yengem gelmedi haber alamadım neden küveze aldılar
merhaba kızlarrr
doktordan geldsikk
benim yaramaz kızım ters dönmüşş yinee
normal her kosulda olmıcak yani ztn sezeryandı daa
yalnız brsey dedi doktorr
plesanta da kist olmuşşş
bebege bir zararı yok ama eşle birlikte cıkıcak o benlik bir durum dediii.
Varmı böyle birsy duyan yada karsılasan kızlar
tedirgin oldumm her nekadar doktorumm can sıkıcak bir durum değil bu desede aklıma takıldııı
bu arada dogum tarihimi değiştirdik :))
15 aralık cumartesi kızımı hayırlısıyla alıcam kucagıma inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım,hayırlısı ne ise o olsun.gözünüz aydın canım,hayırlı olsun.bebiş nasıl şuan?
pazartesi yeni doğmuş bi bebek vardı ilk günlerinden beri kisti ile büyümüş canım bebeği gördüm sapasağlamdı sezeryanda bebeği aldıktan sonra kist ameliyatıda yapmışlardı kadına ve kadın 4 günlük bebeğiyle hastanede fıldır fıldır dönüyodu
korkma canım seninki daha küçüktür büyük istimalle onunki bebek gibi büyümüş öle anlattılar
hafzakım nasıl oldun? akıntın geçti mi?
vitom ne güzel bir tarih....inşallah kist sorun çıkarmicak..doktorun önemli bulsa haydi hemen yat hem bebeğini hem kistini alalım derdi bence....
hoff benim kocam hastalandı yau...antibiyotiğe başladı..dışarda çalışmak kolay değil
en azından iyi olduklarını bildirselerdi bari kayıp kızlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?