- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.281
biz geldiiik
fıstığımı gördüüük
Allah ım o nasıl bi varlık nasıl bi can bu nasıl bi his tarifi mümkün değil...
çok şükür çok şükür deyip duruyorum akşamdan beri
ense kalınlığı 1.23 çıktı,boyumuz 5 cm yi geçmiş gününün 4 gün önünde çıktı bebeğim anası gibi kazulet olacak sanırsam
ama uyanmadı :44: doktor amcası o kadar uğraştı, bana çikolata yedirdiler... yok hiiiiç oralı olmadıkalbini dinlemesek korkardım. okuldan çıkıp gitmiştim karnım aç olduğu için normal dedi doktorum.
babası garibim ekrana yapışacaktı az kalsın çok komikticinsiyetini görmeye çalışıyordu
benden haberler bu kadar kızlar çok iyiyim çok mutluyum...
inşallah sizler benim 10 katım daha iyi daha mutlu olursunuz
vitain canım her şy çok şık gülerek kullanın küçültün
teşekkür ederim canım sende böyle güzel haberler alırsın inşallahcanım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına hayırlı olsun
bojoouuum görelim canım o günleri sende gör inşallah.çok şükür tatlım çok şükür
Allahım sağlıkla kucağına alacağın günleri görmeyi de nasip etsin
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
teşekkür ederim canım sende böyle güzel haberler alırsın inşallah
bojoouuum görelim canım o günleri sende gör inşallah.halan gelmiş ama moral bozmak yok sakın ...
inancını kaybetme canım
vitooom ciciler çok güzelannen çok becerikliymiş valla güzel ve sağlıklı günlerde kullanın tatlım
zeytiniiim emir mi geldi yoksaaaa :44::44:
SELAM HANIMCIKLAR,
NE YAPANIZ VİTOOOOOOOOOOO KIZININ CİCİLERİİİİİİİİİİİ ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLL ÇOK BEGENDİM HEPSİ HARİKAAAAAAAAA KIZININ ÜSTÜNDE PARALANSIN İNŞ.CANIM,
SEYZEN HEY MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ SENİN BIDIK TÜHdegmesin,
bizde iyiyiz bir haftanın daha çok şükür ki sonuna geldik mutluyuz haftasonu oldugu için
zeytin ne yaptı acaba?????:26:inş.iyidir hiç gelmedi galiba kk ya ben görmedim yani
hepinizi yaladık yuttuk öpüldünüz kızanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
uyyy senin gözünü açamayan hallerini sevsinler, bal yanak seniii, rabbim ak yazılar yazsın, sağlıklı hayırlı bir evlat eylesin inşallahh, çok datluuu esinnnnn hayırlı olsunnnanneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
merhaba canlarım ciğerlerim.. nasılsınızzz? bikaç gün gelemedim...pcmin arkası bir toz toplamış anlatamam yumak yumak..yatak örtüsüne koyuyodum bazen birde aslında bende kafamdan atiim bebek düşüncesini diye çok okumiim, girmiyiim kk ya diyodum..ama sizleri özlüyorum birde bebeklerimiz gelicek artık sırayla merak ederiiimmmm ki...
vitoommm bayıldımm cicilerinize...güle güle giysin inşallah...artık sadece beklemek kaldı
bojummm o kadar yımırta..yine olmadı demek..ne yapacuk bilmiyorum ki..en çok bu ay üzüldüm ben gelince halam...kısmet
seyzenimm...canım yine çok beğendim paylaştığın siteyi, şimdi detaylı incelicem ve hemen kaydediceemmm belki lazım olur...kuzunun da sağlıklı olmasına çok sevindimm...ne mutlu size...
mutlu vızıldak zeytinim az kaldıı bizde bekliyoruz artıkkk minik vızvızııı......
seyzenim 60 daha yazarsan sevinirim...hızlanmak gerek doğumlar kapıda.....
herkese iyi haftasonları...
sanırım bu sayfadan ayrılamicam...ama araştırma yapmicam, aklıma her gelene bakıp okumicam..yoksa kocam kapının önüne koyucak...ovu.testide yok bu ay...Allah ne verdiyse artık...no takip, no yastık, no totem, no adaçayı, no bal-çörek zapzingi vs. vs. vs.....çaktırmıyorum ama iyi takıyodum valla yok yok iç sesim de susacak sus dedim amaaaaa....
anneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi o ımlarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?