- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.341
kaplanggggggg bence idrar testinde bile çıkar...keşke sabah ilk idrarla yapıvereydiinnn....2 gün önce oluyomuşsun ya hep ondan yanii...
Belirtilerde bana sanki olmuş belirtisi gibi geldiiii....korkulacak ne var ki öyle de böyle de çıkacak nasılsaa..biran önce yap kurtulu düşünmekteyim ben heppp...
Birde konuşucak bişiler illaki çıkar
Ne yapacaksın akşama yemek meselaaaa :44::44: Idilgam gitti bizi menüsüz bıraktı
Bojummmm haydi hayırlı aşılaman olsuunnn tek olsuunnn ama sonuçta ikiz olsuunnnnnnn.....
cesaret edemiyorum canım nedense ben artık aşılamadan ümit kesip tüp bebek için doktor hastane bile araştırdım fiyat aldım tüp bebeğe hazırlıyodum kendimi geçen hafta bakım hala olmadım birşeylermi var diye tekrardan ümitlenmeye başladım tam kafamdan atmışken gene girdi kafama öğlen tatilinde belki eczaneye giderim almaya test çıkarmı bilmiyorum ama olmadı yarın sabah yaparım
yemek konusu sorarasan hiç birşey yok aklımda işe gelirken onu düşünüyodum ne yapsam diye kolay birey olsun istiyorum uğraştırmasın ama aklıma gelmiyor birşey akşam çok trafik oluyor serviste olmadı uzun uzun düşünürüm istanbulun trafiği bitmiyor malesef saat 17:00 çıkıyorum 18:30 19:00 gibi evdeyim yemek yapmakta geç kalıyor tabi akşamdanda yapamam hiç bir sonraki gün için insan dinlenmek istiyor sen ne yapacaksın
ben eşimin yanındayım iş nedeniyle..otelde kalıyoruz şuanda...
evimden uzun zamandır ayrıyım....menü soruyorum özlemimden...resmen ev işini özledimm...
2. 3. aşılamada herzaman şans daha yüksek diye okuyorumm...inşallah tüpe kalmadan oluverir bu iş...
kaplanggggggg bence idrar testinde bile çıkar...keşke sabah ilk idrarla yapıvereydiinnn....2 gün önce oluyomuşsun ya hep ondan yanii...
belirtilerde bana sanki olmuş belirtisi gibi geldiiii....korkulacak ne var ki öyle de böyle de çıkacak nasılsaa..biran önce yap kurtulu düşünmekteyim ben heppp...
birde konuşucak bişiler illaki çıkar
ne yapacaksın akşama yemek meselaaaa :44::44: idilgam gitti bizi menüsüz bıraktı
bojummmm haydi hayırlı aşılaman olsuunnn tek olsuunnn ama sonuçta ikiz olsuunnnnnnn.....
ben eşimin yanındayım iş nedeniyle..otelde kalıyoruz şuanda...
evimden uzun zamandır ayrıyım....menü soruyorum özlemimden...resmen ev işini özledimm...
2. 3. aşılamada herzaman şans daha yüksek diye okuyorumm...inşallah tüpe kalmadan oluverir bu iş...
hoff yine bir enerji taşması var içimde hayırlara vesile olsuunnnnn...
birgün full enerji birgün düşük enerjiii, mevsimsel olsa gerekkk.....
başka topiklere bakamadığım içiiinnnnn burda patliiii enerjiimmmmmmmmm......
ne güzel vallaha geziyosun ben kör bir noktayım işe git eve gel haftasonları evde biriken işleri yap vakit kalırsa bir yerler git bunaldım çalışmaktan haftaya izin yazdırdım yatıcam yuvarlancam evde hayırlısı olsun artık ne diyeyim inşallah tüpe gerek kalmaz ama son caremde o erteleyemem daha yaş 32 oldu yaş ilerledikce rahata daha çok alışıyor insan :)
hayırlara gittim messim pozitif enerji iyidir güzel haberler getirir sana inşallah arada banada uğrar kendisi patlama olaraktan
küçükken çok yaramaz bir çocuktum enerji patlamalarımın sonu hem popoma yediğim şamarlarla biterdi hayatta da ağlamazdım büyüdüm zırlak amaaaann böle ağlak bişey oldum ilk kez ağladığımda kızkardeşim abla sen ağlayabiliyosuuuun demiştihala hatırlar güleriz
geziyorum geziyoruummmm sırff bebek uğrunaaaakocamın peşindeyimm..iş hayatını, okul hayatını iyi bilirimm...istifa ettim geldim şantiye yengesi oldum hafzakımın dediği gibi... zor ve meşakatli bir iş... insan evini özlüyor ama yauuu... buarada aha sana bikonu daha konuşulacakkk yaaşş benim de 32 hatta 33 tarihler 2013 ü gösterincee..hatta az önce kaynanam aradı ee artık hadi diyorr o hadiyi oğluna söyle dedim tabiii yemiyorr
sana menü o zaman,
yufka alıver, peyniri az maydanozla karıştır..gözleme yap ama azcık kalın olabilir bol peynir koy içine tavada pişir...tava böreği yani...
yanına ayran....kıymalı da olur ama yufkasını ince koy ki pişsin...
birde mantar al..fırında mantar sote yap ohh misss kaşarlı filan...kolay olarak bunlar geldi aklıma ilk anda...
fırında herşey kolay zaten...koy sebzeleri kekik, kırımızı biber, karabiber nımm nımmm nımmmmm
yok yaa bende de tam tersi hafzakımmm küçükken beni öldü zannederlermiş öyle uyur kalırmışımm...şimdiyseee anlık değişimler söz konusuuuu...
bugünnn içim vızzıldıyoooo zeytinimmmmin anlatımıylaaa...gelse de vızıldasaaaa
az ağlayalımmm ama hafzakım yaaa bende sonradan ağlak oldummm ahh bu hormonlar her yaşın kendi ızdırabı var demekk....
ogullarına nedense birşey söyledikleri yok benim kayın validemde öyle canım bende çocuk olursa çalışmam herhalde kendim bakmak istiyorum en güzel yıllarını görmek istiyorum ama hayat ne gösterir bilemiyosun çalışmak zorunda da kalabilirim allahın izniyle olsa gerinine doğduktan sonra bakacağız artık
börek yada gözleme iyi bir fikir seviyoda zaten hamur işini yapması da kolay ve yorucu da değil akşama gidip yufka alayım ben ozaman :)
afiyetler olsuunnn...
sana birde bebek siparişi veriyorum o zaman..test alıver, yapıver bakalımmmm sabah hayırlı haberle de geellll
olmadı yaş aynı, fikir aynı (bende kendim bakmak istiyorumm bebeğime), topik aynı eeee birlikte devam o zamannnn...yani inşallahh anne-bebek konularında muhabbet etmek kısmet olur tabii de....
vitooom tatlıım bende mesoşum gibi düşünüyoruum. çok ciddi bişi olsaa hemmen müdahale ederdi doktorun. hiç takma canım kızına kavuşacağın hayalini kur senkaldı on gün
mesiiim eşine geçmiş olsun canımen kısa sürede iyileşir umarım
zeytiniiim naaptııın
günaydoş yawru kuşlarr
napıyosunuz bakiim
Pitominiimmm içini ferah tut datlum,doktorun ben halledicem demiş,korkacak bişey olsa söylerdi di mi bebişiim
Allahım hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşaallah,sağlıkla gelsin prensoşumuz
bu arada isim konusunu netleştirdin mi bitanem,pek okuyamıyorum eskisi gibi
Maystrooomm eşine de çok geçmiş olsun tatlım,Allahım acil şifalar versiiinnn
Periim ve Pidilgamdan hiç haber yok mu,napıyolar acep
du bakiim Perime feysten yazayım,ne yirler ne içerler
bana gelince,geçen hafta dr.a gittim,bu ay aşılama olcak hayırlısıyla
her ay olduğu gibi bu ay da umutluyuumm,bebişiimm olsuunnn bebişiiimm olsuuunnnn
gelişmelerden haberdar ederim zilloşlar
işler çok yoğun yaw,arada okumaya çalışıyom ama yazamıyom
hepinizi şum şum öperim firifiçkalaaarrr
selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz cts günü dr gidecez bakalım ne var ne yok içerde neler oluyooo
Vitooo takma kafana canım önemli olsa dr seni uyarırdı hayırlısıyla az kaldı inş.15.12.12 hohohovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv sultan geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tey tey tey
Zeytin nerder yavvvvvvvvvvvvvvv kız zeytinnnnnnnnn alooooooooooooooooooooo
Meassstra geçmiş olsun canım üzülme iyileşir antibiyotik iyiyidir kuvvet verir anladın sen onu
Kaplang bence test yaptır korkuyla yüzşleş canım hakkında hayırlısı olsun inş. Hamişsindir
Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuu inş.bu aşılamda üçüzlerin olur inş. Bacımmmmmmmmm
Seyzen ne yapan?
Hafzak ne yapan?
Peri nerde?
Pidi nerde?
Derya iyi galiba hayırlısıyla????
Bu arada kızlar hamiş kalmak isteyen kızlar dogum esnasında yapılan dua kabul olurmuş bana özelden isimlerinizi yazın da dogumda alah nasip ederse sizin adınıza da dua edecegim ok bekliyorum yavrularrrrrrrrrrrrrrr inş.herkes hamiş kalacak inş. Aminnnnn
afiyetler olsuunnn...
Sana birde bebek siparişi veriyorum o zaman..test alıver, yapıver bakalımmmm sabah hayırlı haberle de geellll
Olmadı yaş aynı, fikir aynı (bende kendim bakmak istiyorumm bebeğime), topik aynı eeee birlikte devam o zamannnn...yani inşallahh anne-bebek konularında muhabbet etmek kısmet olur tabii de....
arkadaşım aradı bugün akşama bana gelecek beni hastaneye götürüp kan testi yaptırcakmış benden daha meraklı bakılm ben genede bir test alayım akşam eve giderken yaparım olmadı ederiz birlikte iyiki üye olmuşum her kez pozitif ve beni anlaya biliyor cevremdeki insanların böyle bir sorunları olmadığı için anlayamıyolar ve çok kırıcı oluyolar canım inşallah bebişler gelse onlarla ilgilide anlatacak konuşacak çok konumuz olsa
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar
amaaannnn tanrıııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kullandığın bir ilaç yoksa hamilesiinnnnnnnnn.....herzaman 2 gün erken gelen bu sefer geç geliyorsa ki daha önce de aşılama yapıldı...
en doğrusuu kan testiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama bu çizgiye bile çok sevindiimmmm..sana bakmak için gelmiştimm belki evde yapmıştır testi diye....
haydi azcık halayy çekiimm...
mesaj tekrarııı
yarıınn büyük halaayyyy kan testi sonucundan hemenn sonraaa...
baakk olduu sonunda olduuuuuu..inşallaahh yaniii...
kaplang birde bu testin markası nedir acaba?
bıktım ben hep aynı stil testlerden de merak işte
testler bile bıktırdı düşünün durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?