Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hoff yine bir enerji taşması var içimde hayırlara vesile olsuunnnnn...

birgün full enerji birgün düşük enerjiii, mevsimsel olsa gerekkk.....

başka topiklere bakamadığım içiiinnnnn burda patliiii enerjiimmmmmmmmm......

cesaret edemiyorum canım nedense ben artık aşılamadan ümit kesip tüp bebek için doktor hastane bile araştırdım fiyat aldım tüp bebeğe hazırlıyodum kendimi geçen hafta bakım hala olmadım birşeylermi var diye tekrardan ümitlenmeye başladım tam kafamdan atmışken gene girdi kafama öğlen tatilinde belki eczaneye giderim almaya test çıkarmı bilmiyorum ama olmadı yarın sabah yaparım

yemek konusu sorarasan hiç birşey yok aklımda işe gelirken onu düşünüyodum ne yapsam diye kolay birey olsun istiyorum uğraştırmasın ama aklıma gelmiyor birşey akşam çok trafik oluyor serviste olmadı uzun uzun düşünürüm istanbulun trafiği bitmiyor malesef saat 17:00 çıkıyorum 18:30 19:00 gibi evdeyim yemek yapmakta geç kalıyor tabi akşamdanda yapamam hiç bir sonraki gün için insan dinlenmek istiyor sen ne yapacaksın

ben eşimin yanındayım iş nedeniyle..otelde kalıyoruz şuanda...

evimden uzun zamandır ayrıyım....menü soruyorum özlemimden...resmen ev işini özledimm...

2. 3. aşılamada herzaman şans daha yüksek diye okuyorumm...inşallah tüpe kalmadan oluverir bu iş...

ne güzel vallaha geziyosun ben kör bir noktayım işe git eve gel haftasonları evde biriken işleri yap vakit kalırsa bir yerler git bunaldım çalışmaktan haftaya izin yazdırdım yatıcam yuvarlancam evde hayırlısı olsun artık ne diyeyim inşallah tüpe gerek kalmaz ama son caremde o erteleyemem daha yaş 32 oldu yaş ilerledikce rahata daha çok alışıyor insan :)

bojumm yaaa araya sıkıştırmışın aşılama diye ben orayı okuyamamışım bakar kör başlık atsana kocaman aşılama diyeee

hayırlısı olsun bojummm inşallah inşallah aşılaman tutar

messsim bu aralar şantiye yengesi takılıyoooo canımmm benimmmm

hayırlara gittim messim pozitif enerji iyidir güzel haberler getirir sana inşallah arada banada uğrar kendisi patlama olaraktan

küçükken çok yaramaz bir çocuktum enerji patlamalarımın sonu hem popoma yediğim şamarlarla biterdi hayatta da ağlamazdım büyüdüm zırlak amaaaann böle ağlak bişey oldum ilk kez ağladığımda kızkardeşim abla sen ağlayabiliyosuuuun demişti hala hatırlar güleriz

geziyorum geziyoruummmm sırff bebek uğrunaaaa kocamın peşindeyimm..iş hayatını, okul hayatını iyi bilirimm...istifa ettim geldim şantiye yengesi oldum hafzakımın dediği gibi... zor ve meşakatli bir iş... insan evini özlüyor ama yauuu... buarada aha sana bikonu daha konuşulacakkk yaaşş benim de 32 hatta 33 tarihler 2013 ü gösterincee..hatta az önce kaynanam aradı ee artık hadi diyorr o hadiyi oğluna söyle dedim tabiii yemiyorr

sana menü o zaman,

yufka alıver, peyniri az maydanozla karıştır..gözleme yap ama azcık kalın olabilir bol peynir koy içine tavada pişir...tava böreği yani...
yanına ayran....kıymalı da olur ama yufkasını ince koy ki pişsin...

birde mantar al..fırında mantar sote yap ohh misss kaşarlı filan...kolay olarak bunlar geldi aklıma ilk anda...

fırında herşey kolay zaten...koy sebzeleri kekik, kırımızı biber, karabiber nımm nımmm nımmmmm

yok yaa bende de tam tersi hafzakımmm küçükken beni öldü zannederlermiş öyle uyur kalırmışımm...şimdiyseee anlık değişimler söz konusuuuu...
bugünnn içim vızzıldıyoooo zeytinimmmmin anlatımıylaaa...gelse de vızıldasaaaa

az ağlayalımmm ama hafzakım yaaa bende sonradan ağlak oldummm ahh bu hormonlar her yaşın kendi ızdırabı var demekk....

Son düzenleme:

ogullarına nedense birşey söyledikleri yok benim kayın validemde öyle canım bende çocuk olursa çalışmam herhalde kendim bakmak istiyorum en güzel yıllarını görmek istiyorum ama hayat ne gösterir bilemiyosun çalışmak zorunda da kalabilirim allahın izniyle olsa gerinine doğduktan sonra bakacağız artık

börek yada gözleme iyi bir fikir seviyoda zaten hamur işini yapması da kolay ve yorucu da değil akşama gidip yufka alayım ben ozaman :)

afiyetler olsuunnn...

sana birde bebek siparişi veriyorum o zaman ..test alıver, yapıver bakalımmmm sabah hayırlı haberle de geellll

olmadı yaş aynı, fikir aynı (bende kendim bakmak istiyorumm bebeğime), topik aynı eeee birlikte devam o zamannnn...yani inşallahh anne-bebek konularında muhabbet etmek kısmet olur tabii de....

merhaba dostlar sanırım herkes iyi de peri idilga nerde merakta bıraktılar haberi olan yok mu

inşş canımmm evet şafak 10

can ummmmmmmmmmmmmmmmmm
yohh ben kararsız kazım hala karar veremedim kızıma ne isim koycagımaaa
ama büyük ihtimallee zeynep deniz olurrrrrrrrrr
bilmiyorummmm
dogumuma gel uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senin şu aşılma bu ay tutsun inşşşşşşşşşşşşşşo göbüşün goceman olsunnnnnnnnnnn
şişko olllllllllllllllllllll tamamıı pojoummmmmmmmmmmmmm

sen nasılsın adoşummmmmmmmmm
gızcen iyidir sen meraklanma anasını karnında napsın iki büklüm gariplerimm orda takılıyooooooooooooo
az kaldı hakkatennnnnnnnnnnnnnn

arkadaşım aradı bugün akşama bana gelecek beni hastaneye götürüp kan testi yaptırcakmış benden daha meraklı bakılm ben genede bir test alayım akşam eve giderken yaparım olmadı ederiz birlikte iyiki üye olmuşum her kez pozitif ve beni anlaya biliyor cevremdeki insanların böyle bir sorunları olmadığı için anlayamıyolar ve çok kırıcı oluyolar canım inşallah bebişler gelse onlarla ilgilide anlatacak konuşacak çok konumuz olsa

Olucak canım buarada bebişlerin yaramazlıklarından da konuşacağız inşallah ben ümitliyim sende inan hamilesin sen inşş allahım hamilesindir ya ne kadar mutlu olucam anlatamam cnm yaa

Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar

Eklentiler

• $20121205_190604.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar

amaaannnn tanrıııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kullandığın bir ilaç yoksa hamilesiinnnnnnnnn.....herzaman 2 gün erken gelen bu sefer geç geliyorsa ki daha önce de aşılama yapıldı...

en doğrusuu kan testiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama bu çizgiye bile çok sevindiimmmm..sana bakmak için gelmiştimm belki evde yapmıştır testi diye....

haydi azcık halayy çekiimm...

mesaj tekrarııı

yarıınn büyük halaayyyy kan testi sonucundan hemenn sonraaa...

baakk olduu sonunda olduuuuuu..inşallaahh yaniii...

Son düzenleme:
kaplang birde bu testin markası nedir acaba?

bıktım ben hep aynı stil testlerden de merak işte

testler bile bıktırdı düşünün durumu

işte buuuuuuu
kaplangım çok güzel bi pozitif sonuç bu yaw çok sevindim canım
kan testi sonucunu saat kaçta alacaksııın

mesaj tekrarııı

yarıınn büyük halaayyyy kan testi sonucundan hemenn sonraaa...

baakk olduu sonunda olduuuuuu..inşallaahh yaniii...

kaplang birde bu testin markası nedir acaba?

bıktım ben hep aynı stil testlerden de merak işte

testler bile bıktırdı düşünün durumu

herhangi bir kullandığım ilaç yokcanım hala kendime gelemedim aşimle inanmadık okadar kan testinden sonra inanacağım herhalde rüya gibi tuaf bir duygu doktora cuma gideceğim görmedende inanamayacağım herhalde öğleden sonra testi verdiğim hastaneyi arayıp öğreneceğim

kullandığım test adı predictor markalı gebelik testi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…