Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
vitooom tatlıım bende mesoşum gibi düşünüyoruum. çok ciddi bişi olsaa hemmen müdahale ederdi doktorun. hiç takma canım kızına kavuşacağın hayalini kur sen kaldı on gün
mesiiim eşine geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşir umarım
zeytiniiim naaptııın

.............................mehmetderya......... .................vitaminc

alya35........................... 35.............. .........................35
seyzen..........................100............... .......................100
19asos03........................10................ .......................10
hafzak...........................100.............. .......................100
meessttrraa.....................80................ .......................80
eylemsevcan....................75................. ......................75

TOPLAM.........................400............... .......................400

günaydın kızlar hergün yazılarınız okuyorum ama yorum yapmıyorum nedense inşallah iyisinizdir hepiniz bu arada benim bugun regl günüm hala gelen giden yok ağrılarım var bakalım ne olcak bu ay sonuç yarın test yapacağım bu topik inşallah banada uğurlu gelir

diğer topikten takip ediyordum yazdıklarını canım hadi hayırlısı diyelim... inşallah gelen giden hiiiç olmaz

günaydııınn,

inşallah atlatır..biraz ciddi gibi..haftaya tekrar gidicek doktora henüz telaşlanmıyorum....bakalım nolcak...tşk ederim kızlarr

kaplannggg ayyhh evett senin aşılama ne alemde, belirtin var mı..gerçi herşey belirti gibi geliyor insana....

hadi inşallaaahh bu sefer yeniyıl hediyesi gelsiiinnnnn....

Son düzenleme:

merhaba benim bugun regl günüm ama herzaman 2 önceden olurdum bekliyorum çok umudum yok nedense gögüslerim şiş ve ağrıyor ne sağıma ne soluma yatabiliyorum göğüslerim yüzünden belim ağrıyor kasıklarım değilde yumurtalarımı rahmimmi bilmiyorum orda biyer ağrıyor ayrıca biraz bastırınca oraya ozamanda ağrıyo çok umutsuzum aslında biraz heycanlanmayada başladım üzülmekte istemiyorum testi yapsammı yapmasanmı diye ikilemdeyim çok yakın bir arkadaşım var dün telefonda konuşuyoduk git yaptır kan testi sonuç kesin çıkar sende rahat edersin en azından ümit etmezsin diyor ama korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18:

diğer topikten takip ediyordum yazdıklarını canım hadi hayırlısı diyelim... inşallah gelen giden hiiiç olmaz

teşekkürederim aşılamadan başka konşacak hiç birşeyim yok çokta girmiyorum aklıma gelmesin diye aslında ama bakalım allahım hakkımda ne hayırlısı ise onu versin

Günaydııınn hatunlar
cici anneler anne adaylarıııı hepinizi kocaman öpüyorumm bugün istanbulda hava açık ama yine soğuk özellikle ümraniye buz dolabı gibi eldiven taktım sabah

Seyzoşumm topiğimize noldu böle inan gelipte boş sayfaları görünce moralim bozuluyo gelmek istemiyorum ama bizde gidersek topik hepten sahipsiz kalır

canım o kistten değilmiş işte plasentanın iniçdeymiş bende değil bende anlamaıdmgittii..

Sanada geçmiş olsun cnmm bebek iyileşsinde küvezden cıksın biran önönce inşş

korkma canım endişelenicek bir durum olsa doktorun müdahale etmezmiydi hiç bekletmezdi seni demekki gerçekten zarırı yok minikimize üzülme üzme kendini zaten şunun şurasında ne kaldı kızına kavuşmana darısı hepimizin başına inşallah

Ayy içim bi kıpır kıpır oldu vitom bebişin kapıyı çalıyo artık

iyim messim çok şükür akıntım yok denecek kadar az progestanla kanki olduk takılıyoz Işte ama kasık ağrılarım var sanırım karnım büyüyo zaten dışardan belli olmaya başladı içerden baya belli ama Aşağıdan yukarı şişiyo kendimi şişko hissetmeye başladım bile 5 kilo aldım hala görenler bana hamilesin biraz kilo alsana diyo yaaa işte buna da gülüyom

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EŞİNE İYİ BAK EVET DIŞARIDA ÇALIŞMAK GERÇEKTEN ZOR ÖZELLİKLE KIŞIN

Son düzenleme:
günaydoş yawru kuşlarr
napıyosunuz bakiim

Pitominiimmm içini ferah tut datlum,doktorun ben halledicem demiş,korkacak bişey olsa söylerdi di mi bebişiim
Allahım hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşaallah,sağlıkla gelsin prensoşumuz
bu arada isim konusunu netleştirdin mi bitanem,pek okuyamıyorum eskisi gibi

Maystrooomm eşine de çok geçmiş olsun tatlım,Allahım acil şifalar versiiinnn

Periim ve Pidilgamdan hiç haber yok mu,napıyolar acep
du bakiim Perime feysten yazayım,ne yirler ne içerler

bana gelince,geçen hafta dr.a gittim,bu ay aşılama olcak hayırlısıyla
her ay olduğu gibi bu ay da umutluyuumm,bebişiimm olsuunnn bebişiiimm olsuuunnnn
gelişmelerden haberdar ederim zilloşlar
işler çok yoğun yaw,arada okumaya çalışıyom ama yazamıyom
hepinizi şum şum öperim firifiçkalaaarrr

hayırlısı olsun canım inşallah beklediğin haberi alırsın canım topikte uzun zamandır hareket olmuyordu hareketlenelim biraz

ben bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım yaw
Hafzoşum napıyosun tatlım,noldu senin de akıntın falan mı oldu,
şimdi iyisin çok şükür
aman allah iyilik versin,sizi korusuuunn

gel arada bojummm yaaa dağıldık hepten böle yaprak dökümü mü yaşıyoruz nee işler olur boşver işleri

akıntı oluyo canım yaa iyiyim çok şükür

bak arkadaşaa bakkk

kaplanggggggg bence idrar testinde bile çıkar...keşke sabah ilk idrarla yapıvereydiinnn....2 gün önce oluyomuşsun ya hep ondan yanii...

belirtilerde bana sanki olmuş belirtisi gibi geldiiii....korkulacak ne var ki öyle de böyle de çıkacak nasılsaa..biran önce yap kurtulu düşünmekteyim ben heppp...

birde konuşucak bişiler illaki çıkar

ne yapacaksın akşama yemek meselaaaa :44::44: idilgam gitti bizi menüsüz bıraktı

bojummmm haydi hayırlı aşılaman olsuunnn tek olsuunnn ama sonuçta ikiz olsuunnnnnnn.....

hafzakıımmmmm...canımmmm sevindim azalmasınaaaa...ilaca devam o zaman...napalım herşey bebeğin içinnn...

selam kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz cts günü dr gidecez bakalım ne var ne yok içerde neler oluyooo

Vitooo takma kafana canım önemli olsa dr seni uyarırdı hayırlısıyla az kaldı inş.15.12.12 hohohovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv sultan geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tey tey tey

Zeytin nerder yavvvvvvvvvvvvvvv kız zeytinnnnnnnnn alooooooooooooooooooooo

Meassstra geçmiş olsun canım üzülme iyileşir antibiyotik iyiyidir kuvvet verir anladın sen onu

Kaplang bence test yaptır korkuyla yüzşleş canım hakkında hayırlısı olsun inş. Hamişsindir

Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuu inş.bu aşılamda üçüzlerin olur inş. Bacımmmmmmmmm

Seyzen ne yapan?
Hafzak ne yapan?
Peri nerde?
Pidi nerde?
Derya iyi galiba hayırlısıyla????

Bu arada kızlar hamiş kalmak isteyen kızlar dogum esnasında yapılan dua kabul olurmuş bana özelden isimlerinizi yazın da dogumda alah nasip ederse sizin adınıza da dua edecegim ok bekliyorum yavrularrrrrrrrrrrrrrr inş.herkes hamiş kalacak inş. Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…