- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.321
günaydın kızlar hergün yazılarınız okuyorum ama yorum yapmıyorum nedense inşallah iyisinizdir hepiniz bu arada benim bugun regl günüm hala gelen giden yok ağrılarım var bakalım ne olcak bu ay sonuç yarın test yapacağım bu topik inşallah banada uğurlu gelir
günaydııınn,
inşallah atlatır..biraz ciddi gibi..haftaya tekrar gidicek doktora henüz telaşlanmıyorum....bakalım nolcak...tşk ederim kızlarr
kaplannggg ayyhh evett senin aşılama ne alemde, belirtin var mı..gerçi herşey belirti gibi geliyor insana....
hadi inşallaaahh bu sefer yeniyıl hediyesi gelsiiinnnnn....
diğer topikten takip ediyordum yazdıklarını canımhadi hayırlısı diyelim... inşallah gelen giden hiiiç olmaz
perim yok,idilgam yok topiğin tadı kalmadı eskisi gibi girmiyor kimse.önceden merakla beklerdik,yazılanları oku oku bitmezdi.şimdi ise 1 günde 1 sayfa ancak ilerleyebilirsek...
canım o kistten değilmiş işte plasentanın iniçdeymiş bende değil bende anlamaıdmgittii..
Sanada geçmiş olsun cnmm bebek iyileşsinde küvezden cıksın biran önönce inşş
hafzakım nasıl oldun? Akıntın geçti mi?
Vitom ne güzel bir tarih....inşallah kist sorun çıkarmicak..doktorun önemli bulsa haydi hemen yat hem bebeğini hem kistini alalım derdi bence....
Hoff benim kocam hastalandı yau...antibiyotiğe başladı..Dışarda çalışmak kolay değil
En azından iyi olduklarını bildirselerdi bari kayıp kızlarrr...
günaydın kızlar hergün yazılarınız okuyorum ama yorum yapmıyorum nedense inşallah iyisinizdir hepiniz bu arada benim bugun regl günüm hala gelen giden yok ağrılarım var bakalım ne olcak bu ay sonuç yarın test yapacağım bu topik inşallah banada uğurlu gelir
Napıyon nasılsın nerelerdesin gel geeeelll fırça var
ben bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım yaw
Hafzoşum napıyosun tatlım,noldu senin de akıntın falan mı oldu,
şimdi iyisin çok şükür
aman allah iyilik versin,sizi korusuuunn
merhaba benim bugun regl günüm ama herzaman 2 önceden olurdum bekliyorum çok umudum yok nedense gögüslerim şiş ve ağrıyor ne sağıma ne soluma yatabiliyorum göğüslerim yüzünden belim ağrıyor kasıklarım değilde yumurtalarımı rahmimmi bilmiyorum orda biyer ağrıyor ayrıca biraz bastırınca oraya ozamanda ağrıyo çok umutsuzum aslında biraz heycanlanmayada başladım üzülmekte istemiyorum testi yapsammı yapmasanmı diye ikilemdeyim çok yakın bir arkadaşım var dün telefonda konuşuyoduk git yaptır kan testi sonuç kesin çıkar sende rahat edersin en azından ümit etmezsin diyor ama korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?