- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.601
tv de öyle diyorlar ama yapılacak şeyler sınırlı tabii
Ben bugün doğum günü olan ve geçen yıl babasını kaybetmiş bi kız öğrencim için sürpriz parti organize ettimşimdi pasta almaya gidiyorum ordan da okula. öğrencim yerli malı yapıcaz sanıyor Umarım bugün babasızlığını unuttururuz ona...
iyi akşamlar canım okuduklarımdan anladığım kadarıyla sende aşılama yaptıracaksın hayırlısı olsun şimdiden benimde 2 aşılamada bebeğim oldu sakın umudunu kaybetme biz aşılama günü ne aksaklıklar yaşadık 2 saatte zor gittik sperm örneğini almaya ordanda doktorun muayenehanesine 1 saatte yolda eşimle tartıştık ben astım hastasıyım canım sinirden arabada kriz geçirdim hiç umudum yoktu tutacağına hatta tüp bebek araştırması bile yaptım fiyat aldım nereye gideceğimi belirledim hastalanmayı bekledim ama gelmedi test yaptım 2 çizgi çıktı inanmadım başta tekrar yaptım gene 2 çizgi çıktı ona da inanmadım kan testi yaptırdım sonucu alınca inandım ama buseferde dış gebelik olmasın diye düşündüm şans yok bende çünkü taki keseyi gördüğümde inandım bebeğimin olduğuna şimdi benimle bu kadar uzattım ama demek istediğim aşılama olduktan sonra strese girip kendini bunaltma stres yapıyor bazı şeyleri at kafandan başka şeyler düşün buradaki arkadaşlarla başka konular paylaş ama sakın gün sayma ben birinci aşılamada elimden takvim düşmüyordu sürekli kendimi dinliyordum 8 gün önce regl oldum canım sakın sen benim yaptığımı yapma aşılama günün nezaman canım bu arada sana bol bol dua edeceğim aşılama tutsun diye istanbulda yağmur yağıyor şu an rabbim en cok yağmur (rahmet) yağdığında duaları kabul edermiş canım inşallah allahım sana sağlıklı sihatli bir bebek nasip etsin inşallah iyi akşamlar
Günaydın canım,saat kaçta gireceğini bende bilmiyorum.Nasılsın,bebiş nasıl?
Selma kıslar;
vitodan hber var mı acep zannımca yok neyse hayırlısı olsun inş.sag salim çıkarlar sultanıylaa darısıda derya ile bana sırada ikimiz kaldık
Deryaaaaaaaaaaaaaaaaaa mutlu yıllarCanım ikizlerinle sana hayırlı bir yıl ve yaş diliyorum umarım çok ama çok mutlu olursun canım
Bojouuuuuuuuuuuuuuu dün vitonun telini aldıydın aramadın mı yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bizde iyiyiz çalışıyoz ne yapak allah dert vermesin rabbim amin öptük yaladık sizi
aradım yawrım az önce açan olmadııı merak ediyom ben deeee
telaşları vardır şimdiiii
haber alırsam hemmen yazarım yawrıımmmmmm
Maystroommmm napıyon davşanumm
acayip aarıyo kasıklarım,çatlatma innesini yaptım dün gece
yarın 10,30 da gidicem dr.a
len ya önceden çatlarsa :18:
zaten rüyamda yine cebelleşiyodum
dr.a gidiyoomm sizin iş ertelendi diyo haftaya yapıcaz
ama ama diyooomm inne yaptıım ben nasıl oluuurr
10 defa uyandım sabaha kadar off pofff
görüntüde çok sakinim ama farkında olmadan bayaa stres yapmışım demek
napıyon datlum gıymatlıımm
Pitominimizin telini arıyom ama açan olmuyoooo
haber verince döncem ben size yawrımm
az önce konuştum Pitominimizin eşiyle
11.00 de gelmiş zillooşşş
çok şükür ikisi de çok iyiymiş
narkozun etkisi halen devam ediyomuş,tam kendine gelememiş canımcııımm
bebiş de 3.200 müşşş
ayyyy ne güzeeell yaaaaa
Allah analı babalı büyütsüüünnn.amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?