Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Oğluşlarınla, eşinle, sevdiklerinle upuzun, sağlıklı mutlu yıllar dilerimmm benim güzel, sevgi dolu anneemmmm....

vittooommm sabahın 5 i miydi 6 sımıydı geldin aklıma hemen ettim duamı canım arkadaşım tez vakitte ver güzel haberiiii

Sen böyle dedin aklıma geldi bugün deryanın doğum günü değil mi :44:

öyle okudum hatırlıyorum öyleysede değilsede
Mutlu bir yıl olsun inşallah, gelen ve gelecek yaşların bebişlerinle ve sevdiklerinle tabiki huzur ve sağlıkla geçsin inşallah deryacım

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Canim benim dedim ya sen bana umut oldun insallah Saglikla alirsin bebegini kucagina tatlim ben yarin tekrar kontrole gidicem belli lur gunu belki bu ay da yapilmaz yumoslar buyumediyse hayirlisi olsun. Yok ben cok rahatim tatlim almimiza ne yazildiysa onu yasayacagiz herseyin hayirlisi olsun. Dua eden dillerin dert gormesin caanim benim cok saol

Iyiikiii digdunnnn deryammmmmmm iyiki dogdunnnnnnnn deryammmm iyiki dogdun iyiki dogdunnnnn mutlu yillar sanaaaaaaaaaa

Canim benimmmmmmmmm tatli dilli prensesim guzel annemmmmmmmmmmm ne guzel tarihe denk geldi dogum gununnn canimmmmmm iyiki dogdunnn iyiki varsinnnnn iyiki tanimisim seniiiiiii yeni yasinda bebeginin en guzel anlarina sahitlik en cok mutlu saglikli huzurlu bir yas diliyorum bitanemmmm sanaaaaa

Selma kıslar;

vitodan hber var mı acep zannımca yok neyse hayırlısı olsun inş.sag salim çıkarlar sultanıylaa darısıda derya ile bana sırada ikimiz kaldık

Deryaaaaaaaaaaaaaaaaaa mutlu yıllar Canım ikizlerinle sana hayırlı bir yıl ve yaş diliyorum umarım çok ama çok mutlu olursun canım

Bojouuuuuuuuuuuuuuu dün vitonun telini aldıydın aramadın mı yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bizde iyiyiz çalışıyoz ne yapak allah dert vermesin rabbim amin öptük yaladık sizi

Günaydın canım,saat kaçta gireceğini bende bilmiyorum.Nasılsın,bebiş nasıl?

iyiyim canım cok şükür,cumartesi kontrolüm var :) senin oğluşların nasıl :) insallah hayırlısıyla kucagmıza saglıkla alırız bebişlerimizi,hamiş olmayan arkadaslarımızda bize hamişlik haberlerini verirler hayırlısıyla tez zamandaaa..AMİN

aradım yawrım az önce açan olmadııı merak ediyom ben deeee
telaşları vardır şimdiiii
haber alırsam hemmen yazarım yawrıımmmmmm

ASOŞUUUUUUMMM napıyonn yawrıımm görüşemiyoz
iyisin di mi,bulantıların geçti mi naptın
izindeydin sanırım,rapor mu almıştın yoksaaa

ben de yarın aşılancam leeennn

Maystroommmm napıyon davşanumm
acayip aarıyo kasıklarım,çatlatma innesini yaptım dün gece
yarın 10,30 da gidicem dr.a
len ya önceden çatlarsa :18:
zaten rüyamda yine cebelleşiyodum
dr.a gidiyoomm sizin iş ertelendi diyo haftaya yapıcaz
ama ama diyooomm inne yaptıım ben nasıl oluuurr
10 defa uyandım sabaha kadar off pofff
görüntüde çok sakinim ama farkında olmadan bayaa stres yapmışım demek

Selam hatunlar

vitom belkide bebeğini kucağına almıştır. Biri bize haber getirse ne güzel olurdu.

deryaaaaammmm yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ailenle bebişlerinle eşinle geçireceğin güzel bir yıl getirsin inşallah iyiki doğdun canımmmm mutlu yıllar

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

adoşuumm sanada selmaaa

enderimmm bende cumartesini bekliyorum

seyzoşuuummmm ne kadar iyi düşünmüşsün eminim çok mutlu olacaktır organizatör teacher'im beniiimmm

messiiim çıkarsa bizi unutmaa

MUTLU YILLLAAAAAAAARRRR BEBİŞİİİİİİİİİİMMMMM

Allahım sana bebişlerinle,eşinle,ailenlee,sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürlerr versiinnn
hep mutlu hep huzurlu ol canım benim
SENİ SEVİİİYOOOOOOMMM
İYİ Kİ VAAARRSIIINNNNNNNNN
İYİ Kİİİ SEVMİŞİİİMM SENİİİİİİİİİ

kızlar vitoşun güzel hebrlerini bekliyorum inşallah. deryam yeni yaşın hayırlı mutlu sağlıklı bebeişlerinle dolu dolu olsun inşallah

bojuummmm sakiiinnnn...kızzz ben öyle çatladımm biliyo musunn... akşam aradadılar koşa koşa gelin dediler sabah..günahları boyunlarına vallaa....ama ben mutlu oldum çatlatma iğnesi vurulmak istemiyodum diğer iğneler gibi

stess yapma kuzumm..hakkaten etkisi vücuda büyük..onlar hesaplamıştır....

yarında senin için büyük güünnnnnn

inşallah tutar canımcımm çok mutlu olucam tutarsa..böylece aşılama tekrar umut olacak bana..kaplang- 1 sen-2
dua et o sırada...zaten işlem kolay..o konuda hele strese hiç gerek yok...

napıyon datlum gıymatlıımm
Pitominimizin telini arıyom ama açan olmuyoooo
haber verince döncem ben size yawrımm

tamamdır bojumm
napıyım bojum çalışıyorum yaa arada da uyuyorum grip oldum gece uyuyamadım vuruyom kafayı masaya

Bojummm sakin ol böle stres yapma sakın rahat ve sakin olmaya çalış doktorun iyi bir doktor ise seni yanlış yönlendirmez merak etme Yarında dualarımız seninle inşallah

az önce konuştum Pitominimizin eşiyle
11.00 de gelmiş zillooşşş
çok şükür ikisi de çok iyiymiş
narkozun etkisi halen devam ediyomuş,tam kendine gelememiş canımcııımm
bebiş de 3.200 müşşş
ayyyy ne güzeeell yaaaaa
Allah analı babalı büyütsüüünnn.amiiiinnn

hohoohooo.... yaşasııınnnnnnnn meleğimiz gelmiş çok şüküüürrrr....ve maşallaahhhhh

çok duygulandımm birde ne güzell ne mutluuuu.....

bojummmm hep böyle güzel haberlerr alasınn veresiinnnnnn...senin haberini de alalım mutlu olalım böyleeeee...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…