Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Maystroomm amin yawrıımm
ağzın bal yisiinn
hepimizin bebişi olsun tez zamanda hayırlısıylaa inşaallaaahh
sonra da forum günü yaparuk süper oluuurr

yok datlum bilmiyorum epeydir görünmüyorlar...nicedir halleri?

eskiden aman herkes istediği gibi gelir gider diyordum da şimdi merak ediyorum yau...demek ki tanıdıkça paylaştıkça merak ediyor insan...

birde ışıl yok epeydir..idilgamı söylemiyorum bile tüy bitti çünkü...ama perim haber getirdiydi ondan...birde arada uğrardı hll_legend arkadaşım...ses edin arada bir...
internet artık her yerde olmadığı yer yok...aklıma tek gelen şey..uzaklaşmak isteği..onada saygı duyuyorum....

Son düzenleme:
mesai 6da bitiyo aslında
ama biz 6,5-7
bazen 7,30 da çıkıyoz,iş yoğunluğuna ve müdürün çıkışına bağlı
bugün müdür yoookk

hoooooofffff 7 -7,30 çookkk geç yaaa....bankadaydın dimi...valla kolay gelsiinn....
hem iş, hem eş, hem ev çok zorrr...bir de bebiişşş.. ne güç var bizdee heeyy maşaallaaaa....

MİNİK VİTOMUZ DOĞMUŞ MAŞALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN ONU ÇOK ŞÜKÜR İKİSİ DE İYİ
ALLAHIM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN ONA İNŞALLAH

AYYY ŞİMDİ AĞLIYCAM DAHA HAMİŞ HALAYINI ÇEKİYODUK ŞİMDİ BEBİŞ HALAYINI ALLAHTAN ŞİMDİ BURDA KİMSE YOK

İSMİNİ NE KOYMUŞLAR ACABA BOJUMM

hoooooofffff 7 -7,30 çookkk geç yaaa....bankadaydın dimi...valla kolay gelsiinn....
Hem iş, hem eş, hem ev çok zorrr...bir de bebiişşş.. Ne güç var bizdee heeyy maşaallaaaa....

herhalde messiiimmm hani şu karı koca yarışılan bir yarışma varyaa görmüyon mu orda bayanlarımız nasıl azimli erkekler tırt

çok şükür bi güzel haber daha aldık allah cümlemize heyırlı hamişlikler hayırlı doğumlar nasip etsin

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim doğum günümü kutlamışsınız.İyi dilekleriniz için inşallah diyorum.Ben toplu olarak yazılanları alıp cevap yazmayı bilmiyorum...
Allah ım hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Sizler içinde dua ediyorum bugünde herzaman ki gibi.Allah ım gönlünüzden geçen tüm güzellikleri en hayırlı en yakın zamanda nasip etsin.Yeni yıla bebişleriniz göbüşünüzde girmek nasip olur inşallah.Hamişlerde inşallah sağlıkla kucaklarına alır bebişlerini.Amin...

Annemler ve ablamlar geldiler.Pasta almışlar yemek yedik,doğum günümü kutladık.Pek bir şey yapmadım ama ayakta dolaşmak bile yoruyor artık.Belim ağrıyor.

Ailemiz başımızda,sağlığımız yerinde olursa bundan büyük zenginlik ve güzellik yok.Allah ım hiçbirimizi gördüğümüz bu günden geri koymasın inşallah.Amin...

Vitoşun bebişi gelmiş,hoşgelmiş.Allah ım sağlıklı uzun ömürler versin...

ben biraz geç kaldım kutlama için ama iyi ki doğdun tatlım. eşinle yavrularınla sevdiklerinle uzuuuuun ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah

noolur panik yapma tatlım ben inanıyorum sen yeni yıla bebişlerin göbüşinde gireceksin

Zeynep Bilûn gelmiiiiş hoş gelmiiiş
sana da geçmiş olsun canım.
allah kızının hakkında güzel yazılar yazsın. bahtını açık etsin, iyilerle karşılaştırsın inşallah
o bizim ilk prensesimiiiiz
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yarın herşey yolunda gider inşallah canım.
senin için dua edicem
Allah yardımcın olsuun

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum 6aydır bebiş istiyoruz ama malesefff çevremdeki biçok kimse beni anlamıyor zaten bu durumu başına gelen kadar anlayan olmaz burada mesajlarınızı okudukça biraz rahatladım en azından beni anlayanlarla sohbet etmiş olurum

günaydın kızlar..............

rabbim analı babalı büyütsün , daha nice güzel günlerini göstersin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…