- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.581
yaaw senin nasıl güzel bi yüreğin var tatlım
burada yazan hiçbirseyi atlamadan hiç kimseyi unutmadan yazıyorsun sabırla sevgiyle...
üstelik birsürü sıkıntın varkenAllah bu güzel yüreğin sesini duysun artık...
inşallah bu hayattaki tüm dileklerin gerçekleşir
gidip yatsana sen yaw dalgalı fönlü
git dinlen yarın kızın geliyo "anne ne bu halin mor göz mor göz" demesin sonraa:26:
kız ben normalde 10 da baslardım uyumayaa tavuk gibiiii
şimdi girdim çıktım yataktann heçç uykum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şimdi cıkıcam ztn birdaha denicemmm
sacım düştü vallaa gerizekalı adam yapamadıı :)))
ben sarsaydım daha güzel olurduda neyseee
kızım beni bu hjalimlede sevsin artık neyleyelim :)))))))))
hadi canım ben birdaha deneyim yatmayıı yarın uyku yok çünküüüüüüüü
görüşürüzzzzzz
günaydınn kızlarr :) vitoş kacta gircekti doğuma bilyomusunuz ?
sen nasılsın canım benim?nasıl gidiyor?
Günaydın kızlar..........
Iyiyim diyeyim ama değilim çok kötü üşüttüm sesim bile çıkmıyo , eşim biraz kafa dinliycek anlıycağınızSize yazmasamda muhabbetinizi takip ediyorum genelde , siz benim ilk gözağrımsınız nihayetinde
Rabbim yardımcısı olsın topiğin ilk prensesine de inşallah sorunsuz bir doğum yaşar vitamin .....
kaçtı o tren dikkat edemedim umudum kış boyunca bi daha hastalanmamak belki bağışıklık tavan yapargeçmiş olsun,dikkat et kendine...
kaçtı o tren dikkat edemedim umudum kış boyunca bi daha hastalanmamak belki bağışıklık tavan yaparBu arada inşallah paşaların ocağa kadar karnında olmaktan memnun olurlarda küveze gerek kalmadan direk koynuna gelirler , rabbim topikteki bütün hamiş arkadaşların yar ve yardımcısı olsun bir avazda derler ya çok rahat bi hamişlik ve sorunsuz doğum nasip etsin inşallah....
Bekleyenler en iyisi için bekliyo ama inşallah mucizeler çok beklemeden konar göbüşlerimize bizimde .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?