Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
len Adoş yosmasıı neydiyyoonn leeeennnn
özledim seniiii yawrıımmmmmm
deniz kızımız napıyo,ne zaman kavuşucaksınız belli mi

yosmalanıyom ne yapim sallan yuvarlan hayatlar işte yavrum bende seni özledim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bojouuuuuuuuuuuuu hadi inş.ikiz olsun kızzzzzzzzzzzzzz ayyyyyyyyyy hadi inş.

forumda doğurcaann leeeeyynnn
ne işin var burdaaaa

canım benimm yaa heyecanlı mısın,neler hissediyooonn
ayyy ne güzel duygular yaşıyosundur
sağlıkla,bi avazda doğuruver inşaallaahhhh
hemencik iyileşş
PRENSOOOŞŞŞŞŞŞŞŞ GELİİYYOOOOOOOOOOOOO
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Vitoooommmm ne güzel bir akşam yarın bebeğini sana getirecek bir gece bu geceyi bu anları unutamayacaksın harikaaaa Ikinizede rabbim sağlık versin bizide habersiz bırakma

messimm öle bi elti iştee çok üzüldüm ama yapcak bişey yok böle şeyler örnek oluyo işte biz hiç böle şeyler yapmayalım yaa kimseye verme yada herkese eşit davran dimi amaaa

deroşummm nasılsın canım yakışıklılarımız nasıl

kızar acil çıkıyorum yarın yorumlarıma devam edecem

ya kızlarr valla kusura bakmayın geçmişi okumadan bugün daldım öyleeeeeeeeeeeeeee

sizde hemen hamiş kalın hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yosmalanıyom ne yapim sallan yuvarlan hayatlar işte yavrum bende seni özledim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bojouuuuuuuuuuuuu hadi inş.ikiz olsun kızzzzzzzzzzzzzz ayyyyyyyyyy hadi inş.

fazla yuwarlanma yawrıımmm DENİZİMİZE iyi baaakkk

amiinn bebişiimm hayırlısı bakalımm nolceekkk

kızzz yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmm pojummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gel annem yanıma gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
çok duygusalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gel korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok kız dogurmamammmmmm yokkkkkkkkkkkkkk yarın olcek gariiiiiiiiiiiiiiiiiii

12.12.12 saatide mi 12.12 yapsam ne

kızlar doktorum bugün isim söylediiii
bilmiyorumdsa birden çok hoş geldi k ulagımaaaa

ben anlamam diyo göbek adı koycaksın cocugunaa dediiii

BİLUN usunda sapkası varmışş :)))))))))))))))

canım benim aynı şehirde olsak inan gelirdimm bebişkoomm yaaa
rahat olmaya,stres yapmamaya çalış
nefes all nefess veeerr nefes aaall nefes veerr
kolaycacık gelsin minnoşunn dualarımdasınn datlum beniimm

canım benim aynı şehirde olsak inan gelirdimm bebişkoomm yaaa
rahat olmaya,stres yapmamaya çalış
nefes all nefess veeerr nefes aaall nefes veerr
kolaycacık gelsin minnoşunn dualarımdasınn datlum beniimm

Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:))))))))))))))))))))))

hadii ben gidiyom
beniş unutmayın anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seviyom sizleriiiiiiiiiii
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bugün son hamiş günümmmmmmmmmmmmmmmmm

gelsin kızım zilloşummmmm hayırlısıyla Allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

perim canım geçmiş olsun allah şifa versin en azından sorun çözülecek allahın izniyyle

Anoooooyyyyyyyyy vitom doguruooooooooo yuppiiiiiiiyooooooooo bebisimiz gelioooooo aaaaaaa cok heyecanliyimmmmmmmmmmmmm vitommmmm super tarih yaaaa ne guzel denk geldiii kuzuummmmmm ya faceden telini melini attt konusmasanda msg atarsin merak ederim cokkkk oy kuzum benimmmm yaaaaaa hadi hayirli dogumlar bitanemmmmm dun gibi testi yapip cope atip sonra tekrar cikarip cizgiyi gormemizzzz o cizgi simdi kocaman bebis oldu geliooooo cok duyguluyum suannnnnnnn

Ponjuuumm bebekimmmm oley yaaaaa azcik kalmisssss ben persembe kontrole gidicem kuzummm insallah yumoslar iyi olur bu ay bakalim benimde pzts felan olur heraldeeeeeayyy cok heyecanliyimmm seninki tutcak hissediorummmmmmmmmmm

Pidilosumla konustum cok hastaymisss fapor almis yatiooo sesi cok kotuydu kiyamammm hepinize cok slmi varrr muuuhh

Adoşum inşallah canım benim.Bakarsın aynı gün doğururuz benim oğlanlar erken davranmazsa inşallah...

Hafzağım iyiyiz canım çok şükür.Sen nasılsın,bebiş nasıl?

Seyzenim 300 tane vitoşum için ekler misin fatiha.Bana ekleme canım şimdilik.Onun ki daha acele çünkü.Benim oğlanlar dursun yerinde daha zamanları var inşallah...

Birde kızlar seyzenin dediği gibi biraz gayret etsekte bitse şu listemiz.Herbiriniz 50 şer tane okusanız,ya da arkadaşlarınızdan ailenizden rica etseniz.Ben vitoşum için arkadaşlarıma rica ettim arayıp.Neyse sağlık olsun.Ettiğimiz dualar,ya da vesile olduğumuz varsa,Allah ım kabul ederse onlarda bizi bulur inşallah...

iyi akşamlar canım okuduklarımdan anladığım kadarıyla sende aşılama yaptıracaksın hayırlısı olsun şimdiden benimde 2 aşılamada bebeğim oldu sakın umudunu kaybetme biz aşılama günü ne aksaklıklar yaşadık 2 saatte zor gittik sperm örneğini almaya ordanda doktorun muayenehanesine 1 saatte yolda eşimle tartıştık ben astım hastasıyım canım sinirden arabada kriz geçirdim hiç umudum yoktu tutacağına hatta tüp bebek araştırması bile yaptım fiyat aldım nereye gideceğimi belirledim hastalanmayı bekledim ama gelmedi test yaptım 2 çizgi çıktı inanmadım başta tekrar yaptım gene 2 çizgi çıktı ona da inanmadım kan testi yaptırdım sonucu alınca inandım ama buseferde dış gebelik olmasın diye düşündüm şans yok bende çünkü taki keseyi gördüğümde inandım bebeğimin olduğuna şimdi benimle bu kadar uzattım ama demek istediğim aşılama olduktan sonra strese girip kendini bunaltma stres yapıyor bazı şeyleri at kafandan başka şeyler düşün buradaki arkadaşlarla başka konular paylaş ama sakın gün sayma ben birinci aşılamada elimden takvim düşmüyordu sürekli kendimi dinliyordum 8 gün önce regl oldum canım sakın sen benim yaptığımı yapma aşılama günün nezaman canım bu arada sana bol bol dua edeceğim aşılama tutsun diye istanbulda yağmur yağıyor şu an rabbim en cok yağmur (rahmet) yağdığında duaları kabul edermiş canım inşallah allahım sana sağlıklı sihatli bir bebek nasip etsin inşallah iyi akşamlar

vitoommm öldüm gülmekteeennnn... hep böyle neşeli, mutlu ol canımmmm

keşke yanında olabilseydik, görebilseydik kuzuyuuuu....

seyzenimm canımm nasıl olduunnn?

Allah gönlüne göre versin dedikleri bu herhalde vitooom. 12.12.12 çok güzel ve bu seneden sonra böyle bir tarih yok
Allah yardımcın olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…