Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayy ben bu kızı yiriiiiimm yiriiim yaaa gel perim öpecem seniii

Bugün kontrol mü var hadi hayırlı haberler getir bize perim güzel yumoş haberleri inşallah

asos erkek canım o çok erken öğrendi minikinin piposu büyükmüş doktoruna hemen gösterdiii

Bende cumartesini bekliyom messim sağlıklı olduğunu bi öğreniyimde inşallah cinsiyeti hiç önemli değil (kız olsa fena olmaz )

Son düzenleme:
Kızlar bol bol dua edelim bojumuza bu gece cuma gecesi akşamda edelim inşallah küçük bojumuz gelicek ben inanıyorum

ayy ben bu kızı yiriiiiimm yiriiim yaaa gel perim öpecem seniii

Bugün kontrol mü var hadi hayırlı haberler getir bize perim güzel yumoş haberleri inşallah

Hafzosummm hahah bende sei yerimkii minik prensesinle beraberrr kiz dogdu icimeeee bitanemmmm hayirlisi olsunnnnn cmts ogrencez insallahhhh yuppiyooooo akalim canm insallah yumoslar olmustur :))

hafzosummm hahah bende sei yerimkii minik prensesinle beraberrr kiz dogdu icimeeee bitanemmmm hayirlisi olsunnnnn cmts ogrencez insallahhhh yuppiyooooo akalim canm insallah yumoslar olmustur :))

ayyy prenses dediiiiiiinnnn Kız diyen 2 3 kişiden birisin perim ama hislerin kuvvetlidir senin bilirim yeterki sağlıklığı sıhhati yerinde olsun olsunda perim

olmuştur canım doktorun geçen ay bir iki yumoş önceden davrandi bu ay tedbirini almıştır emin ol herşey daha güzel olacak bu ay

Kızlar selam epeydir yoktum, hamiş kalanları tebrik ederim dualarım sizinle.sağ sağlim kucaklarınıza alın inşallah.. Malum biz de 5 ay oldu korunmayalı hala tık yok. Bu ay ovulasyon testi aldım ona göre birlikte olduk ama sanırım reglimin eli kulağında sancım çok çünkü. Ben de sorun yok yumurta rezervim iyi,düzenli de oluyorum regl ama eşim takıntı yaptı ben de mi acaba sorun diye ne olur ne olmaz ocak ayını da denicez eğer o da olmazsa eşim dr gidecek. Bu konuda önerebileceğiniz doktor var mıdır, ya da keçi boynuzu kürünü yapıp o zamana kdr öyle mi beklesek??? Yorumlarınızı bekliyorum..(Bebiş isteyenler ve hamişler dua edelim birbirimiz için, hele hamişlerin duaları kabul olurmuş. Tez zamanda biz de anne adayı oluruz inşallah..)

Deragun erkenden öğrendi sanıyodum ben iyice uçtum galiba :44::44:

evet canım bendim o asos cuma gidecekti doktora erekse onunki gösterir cuma günü ama sanmam o çok bulandı o zaman kız olur dreler hayırlısı olsun

ayy kızlar ben karıştırdımm
Deragunüm canım kusurruma bakma olur mu nedense asos diye kalmış aklımda belkide allah söletti onunkide erkektir.

Kızlar haziran anneleri topiğine bakıyorum arada erkek nufusunda patlama olacak haziranda oran 2/3 erkekler önde Bende kız nufusuna katkı yapmak istiyorum çok azlar

slmmm kızlar k.bakmayın giremiorum emir bey geceleri hiç uyumadıgı için gündüzde ben bitkin düşüorum o yüzden ugrayamıorum suan bile hafif uyuklarken bi gireyim dedim ama hep aklımdasınız bu günlerinizin kıymetini bilin uykuya hasret kaldım ama ogluma deger bu cok baska bi duygu bu arada uyandı bizim cekirdek onu tutarken size yazıorum.biz bez degiştirelim teyzeleri sizleri öpüoruz

evet canım bendim o asos cuma gidecekti doktora erekse onunki gösterir cuma günü ama sanmam o çok bulandı o zaman kız olur dreler hayırlısı olsun

Asos la ilgili küçük bir araştırma yaptım ve onun doktorununda bir çıkıntı gördüğünü öğrendim ama kesin değilmiş hayırlısı hakkında rabbim gönlüne göre versin inşallah

:106::106::106::106::106:

ben 29 unda gideceğim canım kesin sonuç alırız dedi doktorum biraz dişimi sıkmam gerekiyor yani :18: bi de dörtlü test yapacakmış gidince niye ki anlamadım ama :44:

bende bilmiyorum deyince bööyle kalakalmıştım periim hay sen çok yaşa emii bebişinle yaşa Allah tüüüm dualarını kabul etsin canım. ağzına sağlık
periiiiim hani sen avatarının yanına yazmışsın ya nasıl kokarsın mesela diyeee kız ben kopuyorum o yazıyı görünce
Allah seni daha fazla bekletmesin inşallah. en hayırlı zamanda gelsin bebişin

tatlım keçibounuzu kürünü yapsanda bugün başlasan 74 gün sonra etkisi olur. spermler 74 günde bir üretiliyormuş yani bugünki sperm rezervi 74 gün öncesine üretilmiş olanlar :26: yani kürü uygulasanız bile işe yarayıp yaramadığı3 ay sonra belli olur :44:
bence en kısa zamanda gidin doktora bişey varsa da -ki inşallah yoktur- hemen önleminizi almış olusunuz. bi de canım ilişkinizin tadını çıkarın boşverin takibi falan haftada üç gün birlikte olsanız yeter
Allah hakkında hayırlısını versin canım...

asos erkek canım o çok erken öğrendi minikinin piposu büyükmüş doktoruna hemen gösterdiii

kız zorla erkek yapmışsınız bebişi hadi bakalım hayırlısı

............................mehmetderya......... .................vitaminc

alya35........................... 35.............. .........................35
seyzen..........................100............... .......................131
19asos03........................10................ .......................10
hafzak...........................100.............. .......................100
meessttrraa....................100................ .....................100
eylemsevcan....................75................. ......................75
kaplang..........................150.............. .......................150
enderfts..........................50.............. .........................50
bojou............................................. ............................50
mehmetderya....................................... ......................300
perisoko.........................300..........................................

TOPLAM.........................920............... ......................1001

ne kusuru zeytinimmm minik çekirdeğin ve sen iyi olun bize yeter ama arada gel kendinden habersiz bırakma

günaydıııııııııııııııııınnnn

cumanız mübarek olsun kızlar

herkeşler eyimiiii
biz birazdan işe başlarız

seyzoşum deroşumun kalan 81 ini yaz bana ben okuyayım zikirmatiğimi kaybetmiştim buldum onu kaldığım yerden devam

oyy daha çok varmış seyzoşum yaa ama zaman çabuk geçiyo dörtlü test mii o nekiii niye yapılıyoo

he yaaa seyzoşumm asosum ortada yok bebişinin cinsiyetini onada sölerdik beklemese ultrasyon filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…