- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.661
nasılsın canım benim?haftalar geçiyor çok şükür bebişler büyüyor...
buyuk cahillik yapmisim ben her duamin basinda fatiha okurmusum megeeerrBen onu elham olarak bilirdim ya laaa hahahahhaha Cok kucukken ogrenmistimkiii hahaha duama baslamadan okurum hepp saka gibiiii benden 300 yaz bugun allahaskina hergun 300 500 okuyup sunca zaman okumadigimi telafi ediyimmm saka gibi hahahahha
daaannngozzz messs gümm diye girer topiğe...günaydın topik gülleri...
Perimmm idile geçmiş olsun dileklerimizi ilet..inşallah sonuç pozitif olur..alır ikizleri kucağına...
Hafzakım, seyzenim cinsiyeti bekliyoruz heyecanlaa..Asoşumun belli miydi :44::44::44:
Herkese öptüm çok...
ayy ben bu kızı yiriiiiimm yiriiim yaaa gel perim öpecem seniii
Bugün kontrol mü var hadi hayırlı haberler getir bize perim güzel yumoş haberleri inşallah
hafzosummm hahah bende sei yerimkii minik prensesinle beraberrr kiz dogdu icimeeee bitanemmmm hayirlisi olsunnnnn cmts ogrencez insallahhhh yuppiyooooo akalim canm insallah yumoslar olmustur :))
asos erkek canım o çok erken öğrendi minikinin piposu büyükmüş doktoruna hemen gösterdiii
Bende cumartesini bekliyom messim sağlıklı olduğunu bi öğreniyimde inşallah cinsiyeti hiç önemli değil (kız olsa fena olmaz)
Deragun erkenden öğrendi sanıyodum ben iyice uçtum galiba :44::44:
evet canım bendim o asos cuma gidecekti doktora erekse onunki gösterir cuma günü ama sanmam o çok bulandı o zaman kız olur dreler hayırlısı olsun
evet canım bendim o asos cuma gidecekti doktora erekse onunki gösterir cuma günü ama sanmam o çok bulandı o zaman kız olur dreler hayırlısı olsun
Asos la ilgili küçük bir araştırma yaptım ve onun doktorununda bir çıkıntı gördüğünü öğrendimayy kızlar ben karıştırdımm
Deragunüm canım kusurruma bakma olur mu nedense asos diye kalmış aklımda belkide allah söletti onunkide erkektir.
Kızlar haziran anneleri topiğine bakıyorum arada erkek nufusunda patlama olacak haziranda oran 2/3 erkekler öndeBende kız nufusuna katkı yapmak istiyorum çok azlar
:106::106::106::106::106:slmmm kızlar k.bakmayın giremiorum emir bey geceleri hiç uyumadıgı için gündüzde ben bitkin düşüorum o yüzden ugrayamıorum suan bile hafif uyuklarken bi gireyim dedim ama hep aklımdasınız bu günlerinizin kıymetini bilin uykuya hasret kaldım ama ogluma deger bu cok baska bi duygu bu arada uyandı bizim cekirdek onu tutarken size yazıorum.biz bez degiştirelim teyzeleri sizleri öpüoruz
doğru dedin o artık bi birey bebek bebek demeyelim ona kesin olmasada bi adı var ayy adını sevsinler nasıl bebek sevesim geldi şimdi akşama eltime gideyim kucağıma vermiyolar ama olsun uzaktan bakarız napalımm
iyim seyzenimm grip malum işte inşallah canım yaa çok hevesleniyorum cumartesi için ama içimdede göstermeyecek gibi bi his var
senin kontrolün nezaman seyzoşum
buyuk cahillik yapmisim ben her duamin basinda fatiha okurmusum megeeerrben onu elham olarak bilirdim ya laaa hahahahhaha cok kucukken ogrenmistimkiii hahaha duama baslamadan okurum hepp saka gibiiii benden 300 yaz bugun Allahaskina hergun 300 500 okuyup sunca zaman okumadigimi telafi ediyimmm saka gibi hahahahha
Kızlar selam epeydir yoktum, hamiş kalanları tebrik ederim dualarım sizinle.sağ sağlim kucaklarınıza alın inşallah.. Malum biz de 5 ay oldu korunmayalı hala tık yok. Bu ay ovulasyon testi aldım ona göre birlikte olduk ama sanırım reglimin eli kulağında sancım çok çünkü. Ben de sorun yok yumurta rezervim iyi,düzenli de oluyorum regl ama eşim takıntı yaptı ben de mi acaba sorun diye ne olur ne olmaz ocak ayını da denicez eğer o da olmazsa eşim dr gidecek. Bu konuda önerebileceğiniz doktor var mıdır, ya da keçi boynuzu kürünü yapıp o zamana kdr öyle mi beklesek??? Yorumlarınızı bekliyorum..(Bebiş isteyenler ve hamişler dua edelim birbirimiz için, hele hamişlerin duaları kabul olurmuş. Tez zamanda biz de anne adayı oluruz inşallah..)
asos erkek canım o çok erken öğrendi minikinin piposu büyükmüş doktoruna hemen gösterdiii
Asos la ilgili küçük bir araştırma yaptım ve onun doktorununda bir çıkıntı gördüğünü öğrendimama kesin değilmiş hayırlısı hakkında rabbim gönlüne göre versin inşallah
slmmm kızlar k.bakmayın giremiorum emir bey geceleri hiç uyumadıgı için gündüzde ben bitkin düşüorum o yüzden ugrayamıorum suan bile hafif uyuklarken bi gireyim dedim ama hep aklımdasınız bu günlerinizin kıymetini bilin uykuya hasret kaldım ama ogluma deger bu cok baska bi duygu bu arada uyandı bizim cekirdek onu tutarken size yazıorum.biz bez degiştirelim teyzeleri sizleri öpüoruz
Asos la ilgili küçük bir araştırma yaptım ve onun doktorununda bir çıkıntı gördüğünü öğrendimama kesin değilmiş hayırlısı hakkında rabbim gönlüne göre versin inşallah
ben 29 unda gideceğim canım kesin sonuç alırız dedi doktorum biraz dişimi sıkmam gerekiyor yani :18: bi de dörtlü test yapacakmış gidince niye ki anlamadım ama :44:
kızzorla erkek yapmışsınız bebişi hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?