Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben geeldiiiimmmmm :))
napıyosunuz yawru kuşlaarr
dün tam 10.30'da aşılandıımmm
hayırlısı olsun bakalım
işlem sırasında ve sonrasında bol bol dua ettim hepimizeee
sonra 40 dk.falan dinlendirdiler
izinliydim,sonrasında evde dinlendim
progestan verdi vajinal kulanıcam günde 3 kez
12 gün sonra da test yaparız didi
öyle işte

pojoummm insallahhh tutarr bebeimmm dualarım seninleeeee :) hayırlısıyla bebişin göbüşüne konsunnn yarabbim su mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine..

hayırlı cumalar kızlar

bojoum, Allah yüzünü güldürsün canım. hafta sonu güzeeelce dinlen sakın yorma kendini

............................mehmetderya......... .................vitaminc

alya35........................... 35.............. .........................35
seyzen..........................100............... .......................131
19asos03........................10................ .......................10
hafzak...........................181.............. .......................100
meessttrraa....................100................ .....................100
eylemsevcan....................75................. ......................75
kaplang..........................150.............. .......................150
enderfts..........................50.............. .........................50
bojou............................................. ............................50
mehmetderya....................................... ......................300
perisoko.........................300.............. ............................

TOPLAM.........................1001............... ......................1001

ağzınıza sağlık kızlar. Allah sıkıntı dert göstermesin.

hadi kızlar devam... biz okudukça hamişlerin sayısı artıyor mu ne

................................ADDD83...........................eylemsevcan

seyzen..........................50......................................50

TOPLAM.........................50......................................50

Son düzenleme:

bojummmmm 12 gün çabucak geçsiinnnnnn....normal hayata devam diyorlar..ama dikkat et yine de..

zeytinimm yaa bebeğinle ilgilen sen..birbirinize alışma dönemi zordur şimdi..ama herşeye değer...

yaa demek ben doğru hatırlamışımmm...hafzakım da bilmiş amaa..bizim topikte de erkekler fazla sanırımmm....hepsine gitsin boncuklarrr..yirimmm..

bi 50 şer de ben alimm seyzeniiimm...bu hafta sakin kafam çabucacık okurum sanırım...

deryammın kuzuları dualarımızla ocağı bekler inşallah...

nasılsın arkadaşım..uğrayıp gidiyorsun arada...bihaber et kendinden..nedir durumun?

senin de devam çalışmalara dimi? öyle hatırlıyorum :44::44:

ayy bojumm bitanemmm inşallah 11 gün sonra burda bi bayram havası olacak inşallah minikin içinde biryerlerde başlamıştır bile oluşmaya
allahım dualarımızı kabul eder inşallah.

Canımmm hatırladım seni ilk ayında yazmıştın sanırım... Bizde 5 ay olmayınca acele edip hemen doktora gitmiştik, nitekim erken davranmamız iyi de olmuş eşimde varikosel çıktı. Ama henüz erken canım inan eli kulağındadır gelir yakında bebişin Hiç canını sıkma güzel haberlerini bekliyoruzzz
Oyyy zeytoşummmmmmmmmmmmmm yerim ben o emiriii nası tatlıdır tahmin edebiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm öppp o küçük aşkımı yerimeee mıncıklaaaaa dolma ayaklarııı öpppppppppppppp

Ahhhh uykusuz her geceeeeeeee yorgun ölesiyeeeeeeeeeeee sabahlarım bazen günlerceee EMİRİMMM uyusun diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bende öğrenince ahada böyle oldum Utandım cidden:26: Ama telafi edicem bugünde aliym bi 300 bebişimm evdeyim okurummm Ya kıyamamm bende onu hüzünlü bi anımda yazmışım bitanem benim... Amin canikom mutluyum umutluyummmm ...

Ponjummmmmmmmmmmmmmmm cicişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyhooooooooooooooooooooooyuppiiiiiyoooooooooooooooooo Suratkitabından mesaj atmıştım sana Canımm benimmm hadiii hayırlı uğurlu olsun inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaç yumoşla yaptı bebişimmmm??? Offf çok heyecanladınmmm bende yarın gidicem günü belli olucak salı veya pazartesi olur sanırım Anooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aşılanıooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

KIZLARRRRRRRRRRRR BEBİŞKOLAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVV

Dün gittik işteee sağda 5 solda 1 yumoş varrr güzel büyümüşler dediii bu ay senden ümitliyimmm dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duhturummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Tamam coşmicam

Böyle işteeeeeeeeeeeeee heyyyooooleyaaaaaaaaaaa horrabeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ayyy içim içime sığmıo bugünnnn hayır olsun inşallahhhhhhhh hahahahhaa

Eki Görüntüle 576504 Eki Görüntüle 576504 Eki Görüntüle 576504 Eki Görüntüle 576504

hadi inşallaahhhhhh....ve maşallaahhhhhhh güzel olmuşş yımırtalaarrr.......

Misafirim var eltim,görümcem,kayınbabam felan.Çok kısa yazayım hemen dedim.Dualarınız için tşkler.Hafzağım sana ve meessttrraamm sana da özellikle.Ayrıca bojum inşallah hayırlı haberlerini alırız.Perim seninde bebişlerin gelecek inşallah.Benim 4-5 yumurtam vardı ve biz aşılama yaptırmamıştık,iğne bile yapılmaya gerek yok demişti dr yumurtalar çatlamıştı zaten.Maşallah bu halde bile Allah ım ikiz nasip etti binlerce kez şükürler olsun.İnşallah aşılamayla sonuç daha da iyi olur.Dualrım sizlerle.Gelsin minik minik zeytinler inşallah şu Cuma günü Rabbim dualarımızı kabul eylesin.Hamiş topiğini kapatıp,anneler topiği açalım inşallah.Öptüm hepinizi...

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

Kaplang Hamileee

Deragun Hamileee

Asos Hamileee

Hafzak Hamileee

Seyzen Hamileee

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT:

Aybice NOBAT:

meessttrraa NOBAT: 27 Kasım

eerdgn NOBAT:

Bojou: Bu ay aşılama yaptırdı

Perisoko bu ay aşılama yaptıracak

İdilga :Tüplü dalış yolunda

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

doktor olumlu konuşmuş çok sevindim karaböcükümm bu ay inşallah bojumla senin aşılamanız tutacak güzel haberler alıcaz inşallah

selam hatunlar;

ne var ne yok bojum hakkında hayırlısı tatlım rabbim ikiz ikiz üçüz versin inş.şu cumalar günü yüzü suyu hürmetine amin.............

Perim sana inş.ikiz versin canım inş.en kısa ve en hayırlı zaman da amin..............

Bizde iyiyiz dualar için çok sagolun kızlar yrn dr gidecez bakalım nstye girecez hakkımızda hayırlısı inş.saglıkla sıhhatle dogum yaparız hepimiz amin..

Yaladık yuttuk öptük sizi

sanada hayırlı cumalar canım

adoşuuumm

37. haftandasın yaaa ne ara okadar oldunuz denizimizin keyfi yerindedir inşallah

pojoummm insallahhh tutarr bebeimmm dualarım seninleeeee :) hayırlısıyla bebişin göbüşüne konsunnn yarabbim su mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine..

hayırlı cumalar kızlar

bojoum, Allah yüzünü güldürsün canım. hafta sonu güzeeelce dinlen sakın yorma kendini

ayy bojumm bitanemmm inşallah 11 gün sonra burda bi bayram havası olacak inşallah minikin içinde biryerlerde başlamıştır bile oluşmaya
allahım dualarımızı kabul eder inşallah.

canım bebişkollaaarrr hepinize kocamaaaaaaannn teşekkür ederiiimm
yiriim leeeeeeeennn

bende 6 yumoş oldu datlum,dr.bayaa iyi dedi
senin dee süpermişşş yumoşlaaarr
PERİİİİİİİİİMMMM olcak bu ayy olcaaaakkkkkk
anaaaammmm tutmayın biziiiiiiiiiiiiiiiiii

:119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…