- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.681
ben geeldiiiimmmmm :))
napıyosunuz yawru kuşlaarr
dün tam 10.30'da aşılandıımmm
hayırlısı olsun bakalım
işlem sırasında ve sonrasında bol bol dua ettim hepimizeee
sonra 40 dk.falan dinlendirdiler
izinliydim,sonrasında evde dinlendim
progestan verdi vajinal kulanıcam günde 3 kez
12 gün sonra da test yaparız didi
öyle işte
hayırlısı olsun bakalım
öyle işte
hayırlısı olsun bakalım
öyle işte
Hayırlısı olsun bakalım
öyle işte
Canımmm hatırladım seni ilk ayında yazmıştın sanırım... Bizde 5 ay olmayınca acele edip hemen doktora gitmiştik, nitekim erken davranmamız iyi de olmuş eşimde varikosel çıktı. Ama henüz erken canım inan eli kulağındadır gelir yakında bebişinKızlar selam epeydir yoktum, hamiş kalanları tebrik ederim dualarım sizinle.sağ sağlim kucaklarınıza alın inşallah.. Malum biz de 5 ay oldu korunmayalı hala tık yok. Bu ay ovulasyon testi aldım ona göre birlikte olduk ama sanırım reglimin eli kulağında sancım çok çünkü. Ben de sorun yok yumurta rezervim iyi,düzenli de oluyorum regl ama eşim takıntı yaptı ben de mi acaba sorun diye ne olur ne olmaz ocak ayını da denicez eğer o da olmazsa eşim dr gidecek. Bu konuda önerebileceğiniz doktor var mıdır, ya da keçi boynuzu kürünü yapıp o zamana kdr öyle mi beklesek??? Yorumlarınızı bekliyorum..(Bebiş isteyenler ve hamişler dua edelim birbirimiz için, hele hamişlerin duaları kabul olurmuş. Tez zamanda biz de anne adayı oluruz inşallah..)
Oyyy zeytoşummmmmmmmmmmmmm yerim ben o emiriii nası tatlıdır tahmin edebiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm öppp o küçük aşkımı yerimeee mıncıklaaaaa dolma ayaklarııı öppppppppppppppslmmm kızlar k.bakmayın giremiorum emir bey geceleri hiç uyumadıgı için gündüzde ben bitkin düşüorum o yüzden ugrayamıorum suan bile hafif uyuklarken bi gireyim dedim ama hep aklımdasınız bu günlerinizin kıymetini bilin uykuya hasret kaldım ama ogluma deger bu cok baska bi duygu bu arada uyandı bizim cekirdek onu tutarken size yazıorum.biz bez degiştirelim teyzeleri sizleri öpüoruz
Bende öğrenince ahada böyle oldumben 29 unda gideceğim canım kesin sonuç alırız dedi doktorum biraz dişimi sıkmam gerekiyor yani :18: bi de dörtlü test yapacakmış gidince niye ki anlamadım ama :44:
bende bilmiyorum deyincebööyle kalakalmıştım periim hay sen çok yaşa emii bebişinle yaşa Allah tüüüm dualarını kabul etsin canım. ağzına sağlık
periiiiim hani sen avatarının yanına yazmışsın ya nasıl kokarsın mesela diyeee kız ben kopuyorum o yazıyı görünce
Allah seni daha fazla bekletmesin inşallah.en hayırlı zamanda gelsin bebişin
tatlım keçibounuzu kürünü yapsanda bugün başlasan 74 gün sonra etkisi olur. spermler 74 günde bir üretiliyormuş yani bugünki sperm rezervi 74 gün öncesine üretilmiş olanlar :26: yani kürü uygulasanız bile işe yarayıp yaramadığı3 ay sonra belli olur :44:
bence en kısa zamanda gidin doktora bişey varsa da -ki inşallah yoktur- hemen önleminizi almış olusunuz. bi de canım ilişkinizin tadını çıkarın boşverin takibi falan haftada üç gün birlikte olsanız yeter
Allah hakkında hayırlısını versin canım...
kızzorla erkek yapmışsınız bebişi hadi bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun bakalım
öyle işte
KIZLARRRRRRRRRRRR BEBİŞKOLAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVV
Dün gittik işteee sağda 5 solda 1 yumoş varrr güzel büyümüşler dediii bu ay senden ümitliyimmm dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duhturummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Tamam coşmicam
Böyle işteeeeeeeeeeeeee heyyyooooleyaaaaaaaaaaa horrabeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ayyy içim içime sığmıo bugünnnn hayır olsun inşallahhhhhhhh hahahahhaa
kızlarrrrrrrrrrrr bebişkolaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvv
dün gittik işteee sağda 5 solda 1 yumoş varrr güzel büyümüşler dediii bu ay senden ümitliyimmm dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duhturummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Tamam coşmicam
Böyle işteeeeeeeeeeeeee heyyyooooleyaaaaaaaaaaa horrabeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyy içim içime sığmıo bugünnnn hayır olsun inşallahhhhhhhh hahahahhaa
misafirim var eltim,görümcem,kayınbabam felan.çok kısa yazayım hemen dedim.dualarınız için tşkler.hafzağım sana ve meessttrraamm sana da özellikle.ayrıca bojum inşallah hayırlı haberlerini alırız.perim seninde bebişlerin gelecek inşallah.benim 4-5 yumurtam vardı ve biz aşılama yaptırmamıştık,iğne bile yapılmaya gerek yok demişti dr yumurtalar çatlamıştı zaten.maşallah bu halde bile allah ım ikiz nasip etti binlerce kez şükürler olsun.inşallah aşılamayla sonuç daha da iyi olur.dualrım sizlerle.gelsin minik minik zeytinler inşallah şu cuma günü rabbim dualarımızı kabul eylesin.hamiş topiğini kapatıp,anneler topiği açalım inşallah.öptüm hepinizi...
selam hatunlar;
ne var ne yok bojum hakkında hayırlısı tatlım rabbim ikiz ikiz üçüz versin inş.şu cumalar günü yüzü suyu hürmetine amin.............
Perim sana inş.ikiz versin canım inş.en kısa ve en hayırlı zaman da amin..............
Bizde iyiyiz dualar için çok sagolun kızlar yrn dr gidecez bakalım nstye girecez hakkımızda hayırlısı inş.saglıkla sıhhatle dogum yaparız hepimiz amin..
Yaladık yuttuk öptük sizi
pojoummm insallahhh tutarr bebeimmm dualarım seninleeeee :) hayırlısıyla bebişin göbüşüne konsunnn yarabbim su mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine..
hayırlı cumalar kızlar
bojoum, Allah yüzünü güldürsün canım.hafta sonu güzeeelce dinlen sakın yorma kendini
bojummmmm12 gün çabucak geçsiinnnnnn....normal hayata devam diyorlar..ama dikkat et yine de..
zeytinimm yaa bebeğinle ilgilen sen..birbirinize alışma dönemi zordur şimdi..ama herşeye değer...
yaa demek ben doğru hatırlamışımmm...hafzakım da bilmiş amaa..bizim topikte de erkekler fazla sanırımmm....hepsine gitsin boncuklarrr..yirimmm..
ayy bojumm bitanemmm inşallah 11 gün sonra burda bi bayram havası olacak inşallah minikin içinde biryerlerde başlamıştır bile oluşmaya
allahım dualarımızı kabul eder inşallah.
Canımmm hatırladım seni ilk ayında yazmıştın sanırım... Bizde 5 ay olmayınca acele edip hemen doktora gitmiştik, nitekim erken davranmamız iyi de olmuş eşimde varikosel çıktı. Ama henüz erken canım inan eli kulağındadır gelir yakında bebişinHiç canını sıkma güzel haberlerini bekliyoruzzz
Oyyy zeytoşummmmmmmmmmmmmm yerim ben o emiriii nası tatlıdır tahmin edebiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm öppp o küçük aşkımı yerimeee mıncıklaaaaa dolma ayaklarııı öpppppppppppppp
Ahhhh uykusuz her geceeeeeeee yorgun ölesiyeeeeeeeeeeee sabahlarım bazen günlerceee EMİRİMMM uyusun diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bende öğrenince ahada böyle oldumUtandım cidden:26: Ama telafi edicem bugünde aliym bi 300 bebişimm evdeyim okurummm Ya kıyamamm bende onu hüzünlü bi anımda yazmışım bitanem benim... Amin canikom mutluyum umutluyummmm ...
Ponjummmmmmmmmmmmmmmm cicişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyhooooooooooooooooooooooyuppiiiiiyooooooooooooooooooSuratkitabından mesaj atmıştım sana Canımm benimmm hadiii hayırlı uğurlu olsun inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaç yumoşla yaptı bebişimmmm??? Offf çok heyecanladınmmm bende yarın gidicem günü belli olucak salı veya pazartesi olur sanırım Anooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aşılanıooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?