- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.701
bende 6 yumoş oldu datlum,dr.bayaa iyi dedi
senin dee süpermişşş yumoşlaaarr
PERİİİİİİİİİMMMM olcak bu ayy olcaaaakkkkkk
anaaaammmm tutmayın biziiiiiiiiiiiiiiiiii
:119::119::119::119::119::119::119:
Abooovvvvvvvvvvvvvvv lennnnn ya 6 sıda tutarsaaaaaaaaaaa anoooyyyyyyyyyyy ponjuuumlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa altızızzzzzzzz doğuruoozzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrBenim şimdi 6 ama sona kadar eşlik edeceklermi bakalm banaaaaaaaaaaa Yiaaaaaaaaaaaaa dikkat et ponjummmmmmm yorma sakın kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakınnnnnnnnnn dinlen bol boll eğilip kalkma uzanma bişeyeeeeeeeeeeee offf fena heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18:
Ağrı oldumu canm aşılama sırasında veya sonrasındaaaaaaaaaaaaaa
PERİİMMMM sende 6 bende 6
6+6 kaç yapaaaarrrr
bence
hihohaaaayyyyyyyyyyyyttttt
kateter takılırken hafif bi ağrı oldu ama işlem sırasında hiçbişey hissetmedim,hemencik oldu zaten
progestan hafif akıntı yapıyo o kadar bebişiiimm
hayırlısıyla geldin bebişşleeeeeerrrr
yimee çıkıyam yawrıımm
anaammmmm bol bol yımırtlıyosunuz ne güzeelll...
vallaa o kadar olursa paylaşırız aramızda.. arada bir değiş tonton deriizzz:13::13::13:
birde sayı kaçtı bojumm acaba?
hahahhahhamesoşum çok yaşaaa benimde aklımdan geçti yaaaaaaa bebiş paylaşımı yaparıızzzzzzzzzzzz ha pojumun ha bizim ne fark ederrrrrrr hem o kadarına bakamaz oooooo az versin bizeeeee
Mesoşum sen 1 kez mi aşılama yaptırmıştın ?
Pehhhhhhhhhhhhhh canlı canlı rahim filmi çekilmiş gacılarız beeee kateter de neymişşşşşşşşşşşşşşşYa seninki tutucak ama beimki tutmicak içime öyle doğuyooo ponjummmmmmmmmmmmmm Hayırlısı olsunnn afiyet olsun sanada çekirdeğe de bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İlkinde kadın ne yapılcağını bilmediğinden gergin oluyormuşdaaa vücudu ilk kez böyle bişiyle karşılaşıyomuşdaaa bla bla blaa... İkinci daha yüksek şans diyorlar canımm sen düşünüyor musun 2. aşılamaaa? Sonrasında adet sancısı gibi sancın mı olduuu bıdığımmmmmmmmm :26: Progestan çok önemliymiş ya bakalım benimki vericek mi vermeliiihee dimi..biz her türlü yardımcı oluruz...daha bunun okulu vaaa, evlendirmesi vaaaa düşüüünn bojummm bi sen...
perimmm seninde iyi yımırtalar...neden tutmasın ki..gerçi ilkinde nieyse anlamış değilim tutma oranı daha düşük diollaarr..
evet canım 1 kere yapıldı..gonal f kullandım bende...3 yumurta oldu..işlem çok basit dediğin gibi hsg den sonra tırrt ...sonra sancılar oluyor..benim babamın ameliyatına denk geldi, pek dinlenemedim..hergün biyerdeydik..birde progestan vermedi yaa bidaha ki sefere sorucam...:44::44:
hooff doğalından tututuramadık ki......
ağzına biber sürerim haa senin
Pitominimizle konuştum az önceeeee
onun haberi yok aradığımdan,kendinde değildi ya
eşiyle konuşmuştum
haber ver kızlara da diye aramış canım benim
ikisi de iyiymiş,ZEYNEP DENİZ koymuşlar adını minnoşun
cup cup yapıcam diyodu,ağrısı varmış biraz,kolay değil ameliyat oldu sonuçta
bi görsen çirkin bişii diyooo
yirim ben onuuu
Allahım hepimize bu güzel duyguları yaşatsın inşaallah amiiinnn
Pehhhhhhhhhhhhhh canlı canlı rahim filmi çekilmiş gacılarız beeee kateter de neymişşşşşşşşşşşşşşşYa seninki tutucak ama beimki tutmicak içime öyle doğuyooo ponjummmmmmmmmmmmmm Hayırlısı olsunnn afiyet olsun sanada çekirdeğe de bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyy yirim onu ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKuzucuuuukkkkkkkkkkkkkk Allah nazardan saklasın onlarıııııııııııııııııııııııııııı. Ağrısı geçer inşallah en yakın zamandaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ponjuummm sen yokken senin bebişleri aramızda paylaştık biz bi mahsuru yoksaaaaaaaaaaaa:26:
ayyy bi geldik iş güç - hasretler - gitler geller - uğurlamalar beklemeler derkennnnnn hastalandım evdeyimde daldım topiğimizeeee PERİM dürtelemese yine giremicektimmm
ayyy bi sürü bbebişlerimiz olmuşşş maşallahhhh maşallahhh resimlerini kendilerini herşeyleri çok merak ediyorum aslında bi telefon zinciri oluşturabilsek iyi olucaktı
haberleşmek içinnnnn güzel olucaktııı yaaaaa
bende çok üşütmüşümmmm aman yarabbimmmmm raporlu yatıyorumm
KIZZZ POJUUUUUUU haftaya BURSA dayımmm kızzzzzzz bi kahve içelim buluşup :))))))
İlkinde kadın ne yapılcağını bilmediğinden gergin oluyormuşdaaa vücudu ilk kez böyle bişiyle karşılaşıyomuşdaaa bla bla blaa... İkinci daha yüksek şans diyorlar canımm sen düşünüyor musun 2. aşılamaaa? Sonrasında adet sancısı gibi sancın mı olduuu bıdığımmmmmmmmm :26: Progestan çok önemliymiş ya bakalım benimki vericek mi vermeliii
öperim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii göbüşüüü bebişliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pitominimizle konuştum az önceeeee
onun haberi yok aradığımdan,kendinde değildi ya
eşiyle konuşmuştum
haber ver kızlara da diye aramış canım benim
ikisi de iyiymiş,ZEYNEP DENİZ koymuşlar adını minnoşun
cup cup yapıcam diyodu,ağrısı varmış biraz,kolay değil ameliyat oldu sonuçta
bi görsen çirkin bişii diyooo
yirim ben onuuu
Allahım hepimize bu güzel duyguları yaşatsın inşaallah amiiinnn
ayyy bi geldik iş güç - hasretler - gitler geller - uğurlamalar beklemeler derkennnnnn hastalandım evdeyimde daldım topiğimizeeee PERİM dürtelemese yine giremicektimmm
ayyy bi sürü bbebişlerimiz olmuşşş maşallahhhh maşallahhh resimlerini kendilerini herşeyleri çok merak ediyorum aslında bi telefon zinciri oluşturabilsek iyi olucaktı
haberleşmek içinnnnn güzel olucaktııı yaaaaa
bende çok üşütmüşümmmm aman yarabbimmmmm raporlu yatıyorumm
KIZZZ POJUUUUUUU haftaya BURSA dayımmm kızzzzzzz bi kahve içelim buluşup :))))))
hahahha bende benimkine anestezisiz çektirdim diyince şok olmuştuuuuuu ben asla anestezi vermeden yapmam nasıl yaptınnn o zaman normal doğum da yaparsın felan dediiiiiiiiiiiiiiiii benimkinin canı pek tatlııı zaarrrrrrrrrdr. da diyo ki aynı muayene gibi korkmayın falan
rahim filmi çektirdim dr. beeeyy bu ne ki didiiimm
sakın öyle deme bebişkoomm
tutcek tutceeekk
ikimizinki dee tutceeekkk hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?