Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hele bi olsun tükkan sizin yawrıımmm

PİDİLOŞŞUUUUUUUUUUMMM nerlerdesin sen bakiiimm kulaanı çekicem,merak ettiriyosuun
aam hastaymışsın hemencik affettim
geçmiş olsun bitaneemmm
ne güzel olur yaaa içelim yawrıımm kaave
haberleşelim özelden

ee ne var yok bebişim,neler yapıyosunn görüşmeyeli
işlerin yoğun sanırım
tüp bebiş çalışmalarına başladın mı nedir??
ben de dün aşılandımm hayırlısı bakalım

Y gel Ankarayaaaaaaaaa ne zman gelceksinnn görüşelimmm artıkkkk gelde benim doktora git olmadı AYDAN BİRİ prof. çok tatlı biriii çok seviyorum bennn alanında uzman ticari kaygısıda yok geçen ay ytek yumoş diye aşılamadı bile normalde yapıyorlar mesela bide neyse tak tak söylüyo yüzüne direkkk çok seviyorummmmmmmmmm

Listeyeee bakkk doğuranlarrr varrrrrrrrrrr altta ahada biz kaldık sadece kzuuuuuuuuuuu Ankaraya ne zaman geliyosunnnn :26:

Rahim filmini boşver bişi yoktur yaaaaaaaaaa dalıver tüple bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yada sen bilirsin gaza geldim şimdiiiii

MESSİMMMM cnmmm benimmm bende özledimm herkessleri biz bekleyengillerrrr pek bi azucuk kalmışızz:))

POJUMMMMMMM canımm hadi hayırlısı inşallahhhh tutsunnnnnnnn cnmm benimmmmmmm benim kuzenim ilk aşılamada tuttu şimdi 6 aylık oğluşuna hamile cnmcm içini ferah tuttttttt
benim bebişimm hayırlı olansa zaten bana tutunmuştur deee cnmmmm

bende BURSA jinemedde murat beyle rahim filmi çektiricem iyimidir sen bilirsin bursalımm benimmmmmm
sen nerde aşılandınnn

canım çok araştırdım soruşturdum bu rahim filmi çektirmeyip tüplü dalışta ters bişey olup TÜHHHH demektense çektirim filmimi yaparım kendimi meşhurrrrrrrrrr bakarım işime didimmmm

bide kızlar bunların elektronik olanları oluyomuş agrısız sancısız
kimi ağrılı sancılı rahgimi tutup dışarı ceken cinsten die duyumlarım varrrrrrr

o yüzden özeli tercih ettim ya hayırlısı bakalım

bugun adetin 2 . günü haftaya çarşamba falan çektirirm inşallahhhhh

Benim rahim filmi sırasında ağrım oldu ama esas olduktan sonra şiddetli adet sancım başladı ağrı kesici almamıştım giderken almak gerekmiş ya bide anestezili ol bence ben özelde oldum ama anestezi istemedim, pişman oldum biraz açık söyliym canım sen prensesler gibi uyu uyan bitmiş olsun benceee Bide adetin mutlaka tamemn bitmiş olsun ben 9. gün çektirmiştim

fallaşalım beybii
tesadüfe baaaakk rahim filmimi murat bey çekmiştiiiii
eltim onda yaptırdı tüp bebişinii
ilkinde tutmamıştı ama ikincide oldu
8 aylık oldu bile prensoşumuzzz
orası çok kalabalık bi de bana uzak olur diye bursa tüp mbebek merkezi'ne gidiyom ben de,dr.özer kutlu var orda
sakin ve tecrübeli biri,memnunum ben

tamamm PERİMMMCİMMM ayy özlemişimm yaa herkeslerrii

biz bu arada dayımı kaybettik aslında ondan dolayıda keyfim olmadı giremedim girip keyif kaçırmakta istemedeim o yüzden annemle zaman geçirmeye çalıştım hep birde akşam direk sky kocisşle bağlan tüm gecede onunla inanın bsayar görmek istemez hale geldim :))
kocişte dönmeyi artık kafasına iyce yerleştrıdı şimdi 1 aylık gelicek sonrasında 10 gün orda 1 ay burda bakalım idare edicez inşallahhhhhh

acımışmıydıııı ????? elektronikmiydi aletii ???? ücreti neydi ????

ay ne çok soru sordummmm :)) sen ne taraflardasın sana yakın bi yerlerde buluşuruz uygun olursan cnmmmm yada ben direk senin bankana gelirim bankadaydın die hatırlıyorum ama atıyoda olabilirim :))))))

beni bu doktor konusunda bilgilendirr nolurrrrrrrrrrrr ayyy ne tesadüf olduuuu allahıma bin şükür

Ya Pidiloşummm zaten bi keyifsizsin tel de de canm benmmm neden söylemedim. Çok üzüldümmmm bitanemmm başınız sağolsunn mekanı cennet olsun inşallahh.............

Allah tüm sevdiklerimizle birlikte hepimize sağlıklı uzun ömür versin inşallahh. amin..

halaaa doğan bebişlerimizi göremedim bennnnnn

Topiğine hoşgeldin canım yokluğunu çok hissettik özledik seniiiiii

başın sağolsun canım çok geçmiş olsun aynı zamanda ve gözün aydın kociş geliyomuş ayyy gelmeye gelmeye tüm haberleri biriktirirsen böle olur

canım rahim filmi tüp bebek için gerekli değil diyolar ama sen yinede yaptır tüp olur bir tane bakarsın sonradan kendi gelir bir iki üç allah ne verdiyse
bana bir iğne yaptılar pidilim ağrı kesici iğne işlemden hiçbirşey duymadım ama doktor tüplerde tıkanıklık yoktu o yüzden ağırmadı dedi gerçi ama sen bilirsin istersen anestezili yaptır

bi daha bu kadar açma arayı tamam mı

zafere yakın bizim banka canım
benim için farketmez,haberleşelim mutlaka
ne kadar olduğunu hatırlamıyorum 200-300 civarı bişeydi sanki
du bakiim faturası dosyamda olcaktı
dr.la ilgili tüm belgeleri dosyaladımm bayaa kabardı,klasöre geçirsem olur yanee

periiimmm gelemeyyomm kii...bu sefer özledim vallahi ankara yı..bebek içün katlanıyorum canımcımm...doktorumdan pek memnun kaldığım söylenemez..birde benim aşılamacı ayrı...rutin kontrolleri yapan ayrıydı...bir döniim..olmazsa dediğin doktora da bir görünürüm perimm...zaten epeydir açmıyorum oramı buramı kimseye..bojum gibi bende de belge çokkk..o kadar düzenli olmadığım için her yerden sperm testleri, kan değerleri, faturalar çıkıyor...
en zoruda annemden saklamak, heryeri karıştırdığı için...

saolun cnmmcmlarr bayaa üzücü oldu annem özellikle anca anca toparlamaya çalışıyo allah böyle acılar vermesin ..herkese teşekkürler...

HAFZAK ımm bebişinn büyümüşşş kuzummmmm cinsiyetler belli olur yakındaaaaa hayırlısı olsun inşallahhhh

POJUMMM
zafer plazanın orda öğretmenevi varmış ordan yer ayırttırdım ben orayı beğenmezsekde İbis otel varmış oraya geçeriz dedik bakalım şöyle bi bursa ısınması yapalım istiyoruz yerleşme yerimiz bursa yaada ist olucağı için ilerde
bu arada kociş hipodroma gidip gelicek işlerini halledicek bende filmi sıkıştırıcam araya
hatta yeni yıl içinde bursada olalım dedik bakalım hayırlısı
bende gelmişken tarım il müdürlüğüne uğrarım süpriz olur arkadaşlarım çok can kankilerim var ordada işte böyle bişeyler planlıyoruz bakalım hayırlısıııııııııııı

bayıltılmadan çektirmek istiyorum aslında ağrıkesici içerim bide kas gevşetici yapsınlar olmazsaaaa sonrası allaha emanet diyorum bakalım

mutlaka görüşelim tatlım,hatta film çektirirken yanında da olurumm ben merak etmee
dr.un eli bayaa hafif,benim tüplerde bi tıkanıklık olmadığı için mi bilmiyom ağrım olmadı öyle çok
öncesinde ağrı kesici almıştım
adet sancısı gibi bi sancı oluyo ilacı verirken o kadar canımcım
benim reglim çok daha sancılı oluyo,rahim filminde o kadar ağrım olmadı
sadece fim çektirdikten sonra başım döndü bayaa,tansiyonum düştü heralde
5-10 dk.dinlendim,sonra kalktım bankaya geldim yane
normal bilem doğururumm uleeyyyynn
yeter ki gelsin bebişiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…