- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.721
ayyyyyyyyyyyy yirim onu ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKuzucuuuukkkkkkkkkkkkkk Allah nazardan saklasın onlarıııııııııııııııııııııııııııı. Ağrısı geçer inşallah en yakın zamandaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ponjuummm sen yokken senin bebişleri aramızda paylaştık biz bi mahsuru yoksaaaaaaaaaaaa:26:
ayyy bi geldik iş güç - hasretler - gitler geller - uğurlamalar beklemeler derkennnnnn hastalandım evdeyimde daldım topiğimizeeee PERİM dürtelemese yine giremicektimmm
ayyy bi sürü bbebişlerimiz olmuşşş maşallahhhh maşallahhh resimlerini kendilerini herşeyleri çok merak ediyorum aslında bi telefon zinciri oluşturabilsek iyi olucaktı
haberleşmek içinnnnn güzel olucaktııı yaaaaa
bende çok üşütmüşümmmm aman yarabbimmmmm raporlu yatıyorumm
KIZZZ POJUUUUUUU haftaya BURSA dayımmm kızzzzzzz bi kahve içelim buluşup :))))))
eveeetttt düşünüyoruummmm...ama ankara da olsun istiyorummm...ne zaman olacak bilmiyorumm..şöyle spremleri paket yapsam götürsem diyorum..istediğim zaman gitsem doktora..
düşünceli vitooooommm.....
çirkin olur mu yaaaa miss miisstirr o şimdiiiii...süt kokulu kuzu, bahtı, şansı açık olsuunnn.....
GECİKMİŞ bir karar ama ne bilimmmm böylesine karar verdimmm
yarın kocişim geliyo hayırlısıyla inşallah . haftaya 1 hafta BURSA dayız orda JİNEMED le konuştum murat bey diye bi doktor oraya gidip rahim filmi çektiricem POJUM uygunmudur bursalı sensin bana yol göster bebişim ....
sonrasında serbest deneme yada aşı
olmadı tüplü dalış dedikkk istda bakalım
POJUM zafer plazada bir kahve içip fallaşalım kuşum ( başka yer bilmiyorum yaa:))) bide hipodromu biliyorum :)) çocuklarımız orda diee:))
ayyy bebişlerimizi çok merak ediyorum ZEYTİN VİYO ESİN annecikler dimi başka varmı bana anlatın yaaa hadiiiii
çok meraktayım
PERİMMM leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana verdin gazi saldın topiğe sen nerdesin gel beni aydınlatttt canımıniçiiiiii
canım çok araştırdım soruşturdum bu rahim filmi çektirmeyip tüplü dalışta ters bişey olup TÜHHHH demektense çektirim filmimi yaparım kendimi meşhurrrrrrrrrr bakarım işime didimmmm
bide kızlar bunların elektronik olanları oluyomuş agrısız sancısız
kimi ağrılı sancılı rahgimi tutup dışarı ceken cinsten die duyumlarım varrrrrrr
o yüzden özeli tercih ettim ya hayırlısı bakalım
bugun adetin 2 . günü haftaya çarşamba falan çektirirm inşallahhhhh
GECİKMİŞ bir karar ama ne bilimmmm böylesine karar verdimmm
yarın kocişim geliyo hayırlısıyla inşallah . haftaya 1 hafta BURSA dayız orda JİNEMED le konuştum murat bey diye bi doktor oraya gidip rahim filmi çektiricem POJUM uygunmudur bursalı sensin bana yol göster bebişim ....
sonrasında serbest deneme yada aşı
olmadı tüplü dalış dedikkk istda bakalım
POJUM zafer plazada bir kahve içip fallaşalım kuşum ( başka yer bilmiyorum yaa:))) bide hipodromu biliyorum :)) çocuklarımız orda diee:))
ayyy bebişlerimizi çok merak ediyorum ZEYTİN VİYO ESİN annecikler dimi başka varmı bana anlatın yaaa hadiiiii
çok meraktayım
PERİMMM leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana verdin gazi saldın topiğe sen nerdesin gel beni aydınlatttt canımıniçiiiiii
allah tüm sevdiklerimizle birlikte hepimize sağlıklı uzun ömür versin inşallahh. Amin..
Halaaa doğan bebişlerimizi göremedim bennnnnn
acımışmıydıııı ????? elektronikmiydi aletii ???? ücreti neydi ????
ay ne çok soru sordummmm :)) sen ne taraflardasın sana yakın bi yerlerde buluşuruz uygun olursan cnmmmm yada ben direk senin bankana gelirim bankadaydın die hatırlıyorum ama atıyoda olabilirim :))))))
beni bu doktor konusunda bilgilendirr nolurrrrrrrrrrrr ayyy ne tesadüf olduuuu allahıma bin şükür
Allah tüm sevdiklerimizle birlikte hepimize sağlıklı uzun ömür versin inşallahh. amin..
halaaa doğan bebişlerimizi göremedim bennnnnn
leeen 400 TL.vermişim hsg yee anasını satiimm
saolun cnmmcmlarr bayaa üzücü oldu annem özellikle anca anca toparlamaya çalışıyo allah böyle acılar vermesin ..herkese teşekkürler...
canım benimm allah sabır versin,mekanı cennet olsuun dayıcığının
POJUMMM
zafer plazanın orda öğretmenevi varmış ordan yer ayırttırdım ben orayı beğenmezsekde İbis otel varmış oraya geçeriz dedik bakalım şöyle bi bursa ısınması yapalım istiyoruz yerleşme yerimiz bursa yaada ist olucağı için ilerde
bu arada kociş hipodroma gidip gelicek işlerini halledicek bende filmi sıkıştırıcam araya
hatta yeni yıl içinde bursada olalım dedik bakalım hayırlısı
bende gelmişken tarım il müdürlüğüne uğrarım süpriz olur arkadaşlarım çok can kankilerim var ordada işte böyle bişeyler planlıyoruz bakalım hayırlısıııııııııııı
bayıltılmadan çektirmek istiyorum aslında ağrıkesici içerim bide kas gevşetici yapsınlar olmazsaaaa sonrası allaha emanet diyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?