- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.021
canim benim guzel ruhlu arkadasim tesekkur ediyorum o zaman sana aklimda kalan bebek bu cicek veriyodu herhalde baska bisey cikarsa kusura bakma
annen geliyomus gozun aydin evin nese dolsun bende annecimin yanindayim ama kocam yok cok ozluyorum onu evlendigimizden beri hep ayri dustuk onun kursu benim semineri tayindi derken simdide bebisimiz icin ayriyiz rabbim muradimizi versin hayirlisiyla
selam kızlar ;
sagolun begeniler için bende evdeyim birazdan kuaföre gideceem malum komple agda ,kaş bıyık bütün tüylerimden arınmam lazım artıkın beklemedeyiz hazırlıklı olamam lazım ayyy heyecan doruktaaaaaaaaaaa nirvana ulaştım
iyiyiz sonesintim kaan nasıl yaramaz mı gazı var mı ? sen nasılsın umarım herşey yolundadır bizde bekleme modundayız
asos üzülme canım dr seni rahatlatmış iyi düşünelim iyi olsun canım benim
yaladıkkkkkkkkkkkkkk
selam tatlı arkadaşlarım dostlarım çok özledim sizi fakat ufaklıktan vakit bulamıyorum giremek için şimdi zar zor uyudukta bende bi hatırınızı sorayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım çünkü hepinizi teker teker öpüyorum
kızlar..kırmızıyı yedim...teste gerek kalmadı...hayırlısı...elbet birgün olcakk..
seyzenimin dediği gibi zamanında adet olmak bile iyi bişi...
öptüm hepinizi...
kızlar..kırmızıyı yedim...teste gerek kalmadı...hayırlısı...elbet birgün olcakk..
seyzenimin dediği gibi zamanında adet olmak bile iyi bişi...
öptüm hepinizi...
Tüm güzelliklerin bizmle olduğuuuuuu şanslı bir gün diliyorummmmmmMMMm :)
ADD yowwwrımmmmm DENİZİMİZİN yatağına bayıldımmm PRENSES gıbı yuycakk inşallahhhhhhhh cnmmm benimm ayakkabılarda süperr şimdiden alıştır idilga teyzesine benzesin ayakkabı-çizme hastalığı :)))))
SEYZEN im isiim süperr olmuşş şans getirsin inşallahh cnmmmm (bu arada benim cinsiyet tahmini tuttumu cnmmmm hatırlayamadım benn:))) (müsait bi zamandada kahve içmek istiyorum bbilgilerinizeee:))))
herkesleriii çokk öpüyorummmmmmmmmmmmmucksssssss
şalgam suyu aşeren bi tanıdık erkek doğurduiç kahveyi çıkar hatçeyi
Cinsiyet tahminlerine yeni bir boyut kazandırayım dedim ama oldu mu bilmiyorum
Sen iç kahveni tatlım fal kolay
Valla pidiloşum ben çatladım çatlıycam cinsiyeti bilmiyoruz daha tam bir muamma oldu sen kız mı demiştin canım eğer kız dediysen senle birlikte dört kişi var kız diyen gerisi tüüüm sülalem erkek diyor. :44: Inşallah cumartesi günü öğrenicez:44:
Ben size belirtilerimi sayayım artıkın siz bi değerlendirme yapın(bi anket açıcam bu gidişle)
* boool boool meyve yiyorum çook seviyorum
*şalgam içmek istiyorum kociş izin vermiyor
* bir hafta öncesine kadar hiiiç göbeğim yoktu ama şimdi yanlarım dahil simit gibi etrafımı saran bir göbeğim var
*kendimi gayet sağlıklı ve rahat hissediyorum
*et, tavuk, hindiYiyemiyorum
*sırtımda ve boynumda sivilceler çıktı ama çooook yüzümde tek tük :44:
*kılım tüyüm yok :26:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım 2 gün raporluyum bende doktor rapor verdi evde dinleniyorum dün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür gördüm pıt pıt atıyor maşallah
Ama şöyle bir sorun vardı canım sıkıldı kesenin kenarında kan pıhtısı var o moralimi bozdu açıkçası kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadığını söyledim kanamam olmasın rahim desteklesin diye ilaç verdi 2 günde dinlen dedi şimdi evdeyim yatıp yuvarlanıyorum ağrım var biraz içimi kemiriyor bu kan pıhtısı kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey korkmalı mıyım şiştim çatlayacağım sinirden stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?