Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

doğru çiçekli bebek gönderdin teşekkür ederim asosuuumm

sağol canım aminn hepimizin yuvası huzur dolsun inşallah
olsun canım bu son ayrı kalışınız olucak inşallah bu sefer birleşince 3 kişi olucaksınız meleğinizde sizle olucak onu düşün eşinin hasretini biraz bastırır

selam tatlı arkadaşlarım dostlarım çok özledim sizi fakat ufaklıktan vakit bulamıyorum giremek için şimdi zar zor uyudukta bende bi hatırınızı sorayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım çünkü hepinizi teker teker öpüyorum

selam kızlar ;

sagolun begeniler için bende evdeyim birazdan kuaföre gideceem malum komple agda ,kaş bıyık bütün tüylerimden arınmam lazım artıkın beklemedeyiz hazırlıklı olamam lazım ayyy heyecan doruktaaaaaaaaaaa nirvana ulaştım

iyiyiz sonesintim kaan nasıl yaramaz mı gazı var mı ? sen nasılsın umarım herşey yolundadır bizde bekleme modundayız

asos üzülme canım dr seni rahatlatmış iyi düşünelim iyi olsun canım benim

yaladıkkkkkkkkkkkkkk

olmazmı teyzesi var var erkek bebeklerde fazla olur derlerdi doğruymuş vallahi 2 tane ilaç kullanıyoruz biri doğal biri bilinen zinco ikisini aynı anda kullanınca rahatladık alttan üstten çıkarıyoruz çok şükür birde uykuya dalmayı öğrenirsek işimiz kolaylayacak emerken dalıyor göğsümde uyuyor yerine yatırınca uyanıyor )) zormuş bebek büyütmek ama çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın uykusuz gecelere hazır ol tatlım bol bol uyu bunlar iyi güzlerin ))
bak mesela uynadı şimdi 1 saat uyudu hissetti interneti açtığımı yaramaz hemen uyandı

canımm yaa allah bagıslasın bebişini :)) cok güzel bi duygudurr eminimm..bende 31.haftadayım ve smdiden cok heycanlıyımmmm :)

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen..........................70................ ......................70
meessttrraa...................80.................. ....................80

TOPLAM.......................450................. ....................450

HAYDİİİİİİİİ yok mu arttıraaan

kızlar..kırmızıyı yedim ...teste gerek kalmadı...hayırlısı...elbet birgün olcakk..

seyzenimin dediği gibi zamanında adet olmak bile iyi bişi...

öptüm hepinizi...

kızlar..kırmızıyı yedim ...teste gerek kalmadı...hayırlısı...elbet birgün olcakk..

öptüm hepinizi...

neler hissettiğini çok iyi anlıyorum tatlııım ne diyelim daha vakti gelmemiş :44: tabii ki bir gün olacak inancını kaybetme

Son düzenleme:
Tüm güzelliklerin bizmle olduğuuuuuu şanslı bir gün diliyorummmmmmMMMm :)

ADD yowwwrımmmmm DENİZİMİZİN yatağına bayıldımmm PRENSES gıbı yuycakk inşallahhhhhhhh cnmmm benimm ayakkabılarda süperr şimdiden alıştır idilga teyzesine benzesin ayakkabı-çizme hastalığı :)))))

SEYZEN im isiim süperr olmuşş şans getirsin inşallahh cnmmmm (bu arada benim cinsiyet tahmini tuttumu cnmmmm hatırlayamadım benn:))) (müsait bi zamandada kahve içmek istiyorum bbilgilerinizeee:))))

herkesleriii çokk öpüyorummmmmmmmmmmmmucksssssss

öptüm hepinizi...

MESSİMMM canımmmın içi durmak yokkkk çalışmaya devammm cnmmmmm
bolll incir ve incir sulu küre davet ediyorum seniii :)))) olucak allahuın izniyle sen merak etme kocişede keçiboynuzu pekmezi alll hepberaberr anne olucaz 2013 te allahın izniyle sen merak etmee cnmcmmm

Kızlar ölüyorummm iş yerinde 3 kişiyiz bi odada biri aşırı derecede ter kokuyo etrafa kolonya sıktım üstümü kolonyayla yıkadım yok yok olmuyor dayanamıycam ben bu kokuyaaaa allahım nasıl insanlar varyaaaaaa hastalık saçıyolar kızlar ben bankaya gidiyim yarım saat 45dk. En azından rahatlarım nefes alırım

gunooosssss kuzuslarrree canlarrrr ben fenalardayimmmmmm yuzume ates basiooo gozumu acamiyorummm halsizliktennnn geceleri uyanio duruorum karin agrisiylaaaa asilamadan berimolan o agri hic gecmediii ayni yerinde duruyorrrr catlatma ignesine atiyorum sucuuu icinde hamis hormonu var diyeeeeeee oyyy sabahlar olmasinnnn halim hal degillll dun kocisle gezmedeydikkkk giremedimmmm ozledm siziiii

Mesosummm uzulme bitanemmmm tuple dalisa mi gecsen kuzum artikkk hem esinle uzaklik sorunu da oluyorrr bebegm yaaaaaaa canm benimmmm palyosla kahve icmissiniz ohh ne guzelllll

Adosummmmm yerim senin gobeeeniiiiiiiiiiii ne tatlisinnnn incecik duruosun halaaaaaa cicilerine ozellikle besigine ayildim Denizimizinnnnnnnnnn canmmmmmmm ozletmeeeeee

Seyzosummmmmmmmmm ben sana irkekkk demistim sankiiiii

Pidisimmmm napiosun kuzum dinlendin dimiiiiiiiiiiiiiiii

PONJUUUuUuUMmmmmmmmmmm senin testlenme vaktin geldi annemmmmmmm hadi koooossssssssssssssss

Abicem nerde yaaaaaaaa arada gelse yaaaa ozledikkkkkkk cokkkkkkk

Hafzosum ay kiyamam sana kabus gibiiii hep mi oyleeee canm yaaa kiyamam oda kokusu felan mi alsan ya da kibarca uyansan kokulara hassasiyetini elirtsen kirmadannn offf kdi almiyor mu acaba kokuyu yaaaaa

Mehmetim deryammmm nasilsin bebegmmmmm

İÇ KAHVEYİ ÇIKAR HATÇEYİ
cinsiyet tahminlerine yeni bir boyut kazandırayım dedim ama oldu mu bilmiyorum
sen iç kahveni tatlım fal kolay

valla pidiloşum ben çatladım çatlıycam cinsiyeti bilmiyoruz daha tam bir muamma oldu sen kız mı demiştin canım eğer kız dediysen senle birlikte dört kişi var kız diyen gerisi tüüüm sülalem erkek diyor. :44: inşallah cumartesi günü öğrenicez:44:

ben size belirtilerimi sayayım artıkın siz bi değerlendirme yapın(bi anket açıcam bu gidişle)
* boool boool meyve yiyorum çook seviyorum
*şalgam içmek istiyorum kociş izin vermiyor
* bir hafta öncesine kadar hiiiç göbeğim yoktu ama şimdi yanlarım dahil simit gibi etrafımı saran bir göbeğim var
*kendimi gayet sağlıklı ve rahat hissediyorum
*et, tavuk, hindi yiyemiyorum
*sırtımda ve boynumda sivilceler çıktı ama çooook yüzümde tek tük :44:
*kılım tüyüm yok :26:

sabret canım inşallah bu çektiğin sıkıntılar boşa çıkmaz

ya bu bojou cadısı nirlerde test zamanı ne zaman acabaaa

merhaba kızlar nasılsınız bakalım 2 gün raporluyum bende doktor rapor verdi evde dinleniyorum dün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür gördüm pıt pıt atıyor maşallah
ama şöyle bir sorun vardı canım sıkıldı kesenin kenarında kan pıhtısı var o moralimi bozdu açıkçası kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadığını söyledim kanamam olmasın rahim desteklesin diye ilaç verdi 2 günde dinlen dedi şimdi evdeyim yatıp yuvarlanıyorum ağrım var biraz içimi kemiriyor bu kan pıhtısı kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey korkmalı mıyım şiştim çatlayacağım sinirden stresten

şalgam suyu aşeren bi tanıdık erkek doğurdu
Ama öle çepeçevre göbek benimkisi gibi yani Kız demek oluyo

aslında seyzoşum sen ne hissediyon o önemli ben en başından beri kız dedim herkes erkek dedi yok yüzük testleri çin takvimleri v.s. Erkek olacak dediler didiiiimmm susunnnn benim kızım olacak diye diyeee çıkarıcam hafsoşumu inatla kız doğurmak derler yaaa benimkisi o oldu
Sen ne hissediyon bakalım
Ama bende senin için erkek hissediyorum

canım içerde sonuçta kanamam ve inan bazen kanama diye gördükleri şey boş çıkıyo bana bi doktor 1 cm. Kanama alanı var dedi daha kesem 3 cm idi düşün başka doktora gittim hiç bişey yok dedi dışarı çıkan kuvvetli bi akıntın olmadıkça hiiiiiiiiiiiiiiçççççç korkma bak kızını doğuran vitoşumuzun kesesi bile zedelenmişti parça gelmişti ondan ama zeynebimiz geldide gelin olacak teyzesiiii

Ayda 1 kez mutlaka böle bişey yaşıyorum bu eleman yeni başladı buraya 20 yaşında genç çocuk akşama başım çatlar gibi ağırıcak biliyorum demek istemiyorum 3 aylık eleman genç çocuk ama bu son artık yeter 1 daha olursa susmam kesinlikle bebek taşıyorum hastalık mı kapayım allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…