Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
adoooş hadi bakaaam baktır çatına da gelsin artık güzel kızııın

mesoşuum uyku tutmuyor gaaalba halan gelmedi di miii :18:

yaaa ben bebek sevmekten geliyorum küçük bi prenses Sarin İda offffff çok minnoştuuuu

Son düzenleme:

inş.seyzencigim bakalım haftaya belli olacak kısmetse inş.normal olur ama hakkımızda hayırlsı olsun amin.

Ismin anlamı neymiş bayagı degişik :26:

iyi haftalar kızlaaar heyecan dorukta :18: mesoşumdan haber bekliyoruz. tamam mı devam mı :18: bojoumun test yapmasına az kaldı :18: perim ve pidiloşum beklemede cümbür cemaaat :18: bizde cumartesi cinsiyetimizi öğreneceğiz hayırlısıyla :18: tırnak kalmaz bu hafta bizde valla inşallah herkesten hayırlı güzel haberler alırız Allah ım... AMİN

inş.seyzencigim bakalım haftaya belli olacak kısmetse inş.normal olur ama hakkımızda hayırlsı olsun amin.

Ismin anlamı neymiş bayagı degişik :26:

adoşuum bayıldım beşiğe çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanırsınız inşaallah. ve inşallah normal doğum yaparsın canım

Sarin İda yı sormuşsun... bebeğimiz kürt-türk ortak yapımı olduğu için "Sarin" kürtçe bir isim ve manasını bilemiyorum ama "İda" memleketimin meşhuuuur dağlarının mitolojik ismi "Kaz Dağları" bence güzel bi isim olmuş ahenkli...

e hadiii okula geç kaldım nedir durumlar :18:

hadi hakkında hayırlısı canım... zamanı gelmişse olmuştur olmazsa da üzme kendini daha vakti var demektir

Son düzenleme:

günaydınnnn...canım özet geçmişsin iyi olmuşş...

yok daha gelmedi..:18::18::18::18: ama söölim eli kulağında çünkü sarı akıntı var birden gelirmiş gibi geliyor...
az önce eczaneye gittim test aldım...tabii ilk çiş gitti...birazdan yapıcam bakalım...hayırlısı neyse artık...

adoşummm sağlıkla giysin bebeğinnn...göbeğinde şahanneeee...

Günaydın kızlaaaarrr

herkese bol neşeli güzl bir hafta sonları diliyorum.

Bu hafta sonu eşim evdeydi ben eşim bebişimiz çok güzel vakit geçirdik evden hiç çıkmadık harikaydııı

Annem ayın 29 unda geliyo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii annem yaaa benm annem çok fedakardır kızlar çoookk 23 yaşımda evlendim annemle olduğum her sabah harika kahvaltılara uyanırdım 29 unu iple çekiyorummm canım annemmmm

adoşuumm senin göbişin ne tatlı olmuş öleee çatına nasıl bakıcaklar acaba alttan muayeneyle mi:44: Denizin ayakkabılarına bayıldım bizim hafsa'nında şimdiden 2 tane var

Seyzoooşşş cumartesi cinsiyetmi öğrenicen içimden erkek geçiyo benim ama hadi hayırlısıııı Sağlıcakla görürsün inşallah bebişini

asosumm canım üzülme bak doktorun ne güzel aydınlatmış seni bu günlerde geçicek canım bebişin daha güçlenince hepsi biticek inşallah

Iremneva kaplang sizde günaydın kızlaaar

canım burda internet sıkıntı bu saatte normale dönüyo...merakta bırakmak istemezdim..
Test yapıp gelicektim ama daha geç olacaktı...:44::44:ancak testi alabildim...

ayy messiiimm testi nezaman yapıcan ayy çok heycanlandım ben direkt kanla öğrendim yaa test heycanını yaşamadım
Dur bakalım bu kadar insanın hissi boşuna olmasa gerek :18:

Adoşum güle güle kullansın minik denizimiz...Göbüşünde çok tatlı :)

Meeessttrraamm hakkında en hayırlısı olsun,kırmızılar gelmediğine göre hala umut var.Allah ım en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...

yaptımm..ama tek çizgi var...yapıcak bişi yok napalımmm....yarın sabah tekrarlarım artık..

canim hakkinda hayirlisi olsun hayirli zamanda hayirli vede saglikli bir gebelikle birlikte bebek nasip etsin...
adosumun fotolarini goremedim telde gozukmuyo kim acik kimin bebeki kac gunluk olmus inuda goremiyorum

canim hakkinda hayirlisi olsun hayirli zamanda hayirli vede saglikli bir gebelikle birlikte bebek nasip etsin...
Adosumun fotolarini goremedim telde gozukmuyo kim acik kimin bebeki kac gunluk olmus inuda goremiyorum

adooşş 38. Haftasında deroş 35. Haftasında ender 31. Haftasında biz daha yolun başındaaaa ben sana özet geçeyim asosum sen üzülme yeterkii

adooşş 38. Haftasında deroş 35. Haftasında ender 31. Haftasında biz daha yolun başındaaaa ben sana özet geçeyim asosum sen üzülme yeterkii

canim benim guzel ruhlu arkadasim tesekkur ediyorum o zaman sana aklimda kalan bebek bu cicek veriyodu herhalde baska bisey cikarsa kusura bakma
annen geliyomus gozun aydin evin nese dolsun bende annecimin yanindayim ama kocam yok cok ozluyorum onu evlendigimizden beri hep ayri dustuk onun kursu benim semineri tayindi derken simdide bebisimiz icin ayriyiz rabbim muradimizi versin hayirlisiyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…