- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.001
adoooş hadi bakaaam baktır çatına da gelsin artık güzel kızııın
Mesoşuum uyku tutmuyor gaaalba halan gelmedi di miii :18:
Yaaa ben bebek sevmekten geliyorum küçük bi prenses sarin idaOffffff çok minnoştuuuu
inş.seyzencigim bakalım haftaya belli olacak kısmetse inş.normal olur ama hakkımızda hayırlsı olsun amin.
Ismin anlamı neymiş bayagı degişik :26:
iyi haftalar kızlaaarheyecan dorukta :18: mesoşumdan haber bekliyoruz. tamam mı devam mı :18: bojoumun test yapmasına az kaldı :18: perim ve pidiloşum beklemede cümbür cemaaat :18: bizde cumartesi cinsiyetimizi öğreneceğiz hayırlısıyla :18: tırnak kalmaz bu hafta bizde valla inşallah herkesten hayırlı güzel haberler alırız Allah ım... AMİN
adoşuum bayıldım beşiğeçok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanırsınız inşaallah. ve inşallah normal doğum yaparsın canım
Sarin İda yı sormuşsun... bebeğimiz kürt-türk ortak yapımıolduğu için "Sarin" kürtçe bir isim ve manasını bilemiyorum ama "İda" memleketimin meşhuuuur dağlarının mitolojik ismi "Kaz Dağları" bence güzel bi isim olmuş ahenkli...
e hadiii okula geç kaldım nedir durumlar :18:
canım burda internet sıkıntı bu saatte normale dönüyo...merakta bırakmak istemezdim..
Test yapıp gelicektim ama daha geç olacaktı...:44::44:ancak testi alabildim...
yaptımm..ama tek çizgi var...yapıcak bişi yok napalımmm....yarın sabah tekrarlarım artık..
yaptımm..ama tek çizgi var...yapıcak bişi yok napalımmm....yarın sabah tekrarlarım artık..
canim hakkinda hayirlisi olsun hayirli zamanda hayirli vede saglikli bir gebelikle birlikte bebek nasip etsin...
Adosumun fotolarini goremedim telde gozukmuyo kim acik kimin bebeki kac gunluk olmus inuda goremiyorum
adooşş 38. Haftasında deroş 35. Haftasında ender 31. Haftasında biz daha yolun başındaaaa ben sana özet geçeyim asosum sen üzülme yeterkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?