Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok test kalmadı..pztsi alcam yapcam...ama adet olacam gibiyim...ağrılar oluyor herzaman ki gibi...aslında pztsi normal günü..ama 3 aydır erken oluyorum..görcez bakalım perimm...

kızım olursaaaaa

oğlum olursaaaa Eki Görüntüle 584679

anneme ördürüceemmmm...............

Ayyyyyyyyyy bayıldım hepsine bebişimmmm çok tatlılar yaaaaaaaa inş hem oğlun hem kızın olur anneciğin örer bu sevimli şeyleriiiiiii ayy yerim o tatlı ayakları ben yaa

Zaten hamişsen de oluyo ağrılar inşşş bebiş ağrılarıdır yaaa içimde senle ilgili güzel şeyler var bu ay bebişim hayra çıksın inşallahhhhhhhhhhhh

Telde. Son sayfaya gıremıyorum o yüzden son sayfaya ulaşabılmek ıcın dırek konuya cevap verden başlamam gerekıyo üstte yazılanları okuyamıyorum Bugün aşılandım ben geldı. Uyudum şimdi uyandım yorulmuştum heraldeeee benım yumoşşşş catladığııı ıçın toplanıp dışarı çıkarıla adı. BeNde o zaman bari aşılanayım dedim 3.aşı3.ıl Ckale. İst bul. Veeee. Bursa. Bakalım hayırlısı olsun

canlarımmmmm özledim siziiiiiiii
giremedim kaç zamandır,evle ilgili sorunlar çıktı sonra eşim rahatsızlandı zor günler geçirdik.şimdi hepimiz iyiyiz çok şükür ev yerleştiriyoruz.
bojoumm perimm pidilimm aşılama yaptırmış çok sevindim inşallah tutar bebişler de bayram ederiz burda.
geçmişe bakamadan çıkıyorum,hepinizi çok seviyorummmmmm

canım beniim stres yapma noolur. inşallah kabusların tersine çıkacak günün geleceğin aydınlık ve güzel olacak canım. hepimiz sana karşı çook olumlu hisler içindeyiz halan hiç gelmeyecek gibi geliyor bana da ama gelirsede sıkma canını tatlım. düzenli adet olmak da bi kadın için olumlu bi durum neticede :26:

beni soracak olursan canım ben haftaya doktora gidiyoruum... cinsiyet ve dörtlü test için. meraktan çatlamaz yada burda ki devlet hastanesinin ultrasonuna girmezsem tabiiiii

haydi idil haydi idil haydiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii. yat dinlen tatlım sakın kalkma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Öhö öhö sabah sabah topigi acma yetkisini bana verdiginiz icin siz sevgili dostlarima tsk ediyorum HAYİRLİ UGURLU OLSUN DDDD ( vizon teleden ; Zeki müren de bizi gorecek mi )) ha ha ha ha ha
Ay ne iğrancimmmm sabah sabah :)))
Slm bebekler ben siz uyurkene ise geldim suan ordan baglaniyorum opuyorum hepiciginizi
İdilim bu ne guzel haber yaaa hayirlisi olsun ins senin durumda mehmet deryam gibi olur asilama yaptiracakken nasil ikizleri geldi sende tup oncesi asilanmis oldun hayirlara ve bebege ciksin sonu ins durumu belli olmayan topu topu 4 kisi kaldik ins hepimiz arka arkaya haberlerimizi veririz
asilama yaptiranlara gelsin
Mestram lan madem erzurumdasin yarin yanima gel is yerime azicik oturalim kizzzzzz

öğlen oldu hadi kalkıııııııııın
mesoşuuuuum var mı gelen giden durumun nasıııııl :18:
alyaaam açılış süper olmuş sen ne alemlerdesin canım

hah doğru ışılım evle ilgileniyorduuuuu...aman dikkat et kendineee, hiç birşey yapmasan da taşınma işinin düşünmesi bile yoruyor...
özledik bizde seni ışılıımmm eşine çok geçmiş olsun inşallah ciddi bihastalık değildi ve geldi geçti...

haklısın yine çaktırmadan stres yaptım canım yaaa...gece çıkıyor karabasan halinde...şükür bu gece uyudum mışıl mışıl...
henüz gelmedi kırmızılar..ne ağrım var, ne şişkinliğim...:44::44::44::44: herkesin hislerinin farkındayım.. hepinizi çok seviyorum..
evet hatırladım 29 dediydin sanki doktor kontrolüne...yahu çocuk büyüdü kocaman oldu..biz bile merak ediyoruz...kuzu iyi mi...o kuzu kız mı erkek mi???

Son düzenleme:
öğlen oldu hadi kalkıııııııııın
mesoşuuuuum var mı gelen giden durumun nasıııııl :18:
alyaaam açılış süper olmuş sen ne alemlerdesin canım

sağol bebem DDDDDDDDDDDD
valla ben ahanda bu modda bekliyom kuzum

ben iki aydır adet olamamıştım ya kuzum oldu ama bir damlacık ardından da 2 gün kahverengi çok az akıntı oldu.dr onu sayacağız dedi 6 aralık yani.. şimdi de 3. kutu ilacım bitmek üzere o bitince normal adet olucam inş bekliyorum şu uğursuz 2012 bitsin inş 2013 bana uğurlu gelir diyorum veeee beklemeye devam ediyorum

evet canım geldiimmmm...çanağı kırmadan gün geçirmeye çalışıyoruzz ...neyse buzlar bieriyor bitutuyor...
gelirim alyacım da yarın adet olursam karın ağrısından ölebilirim...sabah mesaj atiim özelden bakabilirsen...karnım ağrımazsa gelirim piti piti...
topikte belirsizliği yaşayan 2 kişi erzurumdaysa buluşur tabiiiiii..

evet bebemm buluşalım ama ben muhtemelen dışarı çıkamam ama iş yerinde sana bi çay ısmarlarımgelll gelllllllllll

messimle alyam bulusmus oh sefaniz olsun.. bende haberler iyi degil dr kesenin etrafi kanla dolmus dedi yogun bir kanaman olacak korkma dedi eldemi degil hayirlisi ne denirki dua edin bana..

messimle alyam bulusmus oh sefaniz olsun.. bende haberler iyi degil dr kesenin etrafi kanla dolmus dedi yogun bir kanaman olacak korkma dedi eldemi degil hayirlisi ne denirki dua edin bana..

geçmiş olsun canım bebişine hiç bişeycik olmadan atlatacaksın inşallah bu zor günleri

İdilgam da aşılanmış,hadi bakalım hayırlısı.İnşallah tüpe felan gerek kalmadan kısa yoldan hal olacak bu iş.Her şeyde vardır bir hayır.3 aşılama,inşallah 3 üde hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlanır...

Asosum kalbini ferah tut,inşallah bebişine hiçbir şey olmaz.Allah ım yeter ki vermek istesin,ne olursa olsun esirger ve korur...

Biz messsimle kahve iciyoz Erzurumdaa :))))

eveeettt güzell oldu bana iyi geldiii alyamla buluşmak......
bol bol konuştuk gülüştük....

canım..kendine dikkat et..hayırlısıysa senle olacaktır bebeğin..zor bir durum Allah yardımcın olsun...keşke elimizden birşey gelse..

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi GECELER

BİZ İYİYİZ DÜN DR GİTTİK HERŞEY ÇOK ŞÜKÜR Kİ İYİ 29 ARALIKTA DR GİDECEZ YİNE VE ÇATI MUAYNESİ OLACAM BAKALIM BU MUAYNENİN SONUCUNA GÖRE NORMAL DOGUM YAPIP YAPAMAYACAGIMA KARAR VERECEKMİŞ DR UM AMAAANNNNNNNNN SABAHLAR OLMASIN

OHHHHHHHHHHH İDİM HADİ HAYIRLISI ÜÇÜZLER GELSİN İNŞ.AMİN..

BEN BUAY BÜTÜN KIZLARDAN ÜMİTLİYİM İNŞ.HEPİNİZ TEKER TEKER KALACAKSINIZ RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ.AMİN.

HEPİNİZİ YALADIK YUTTUK ÖPTÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…