- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.981
Canikomm yarın adet günün dimi kıyamet günü erkenden yapmıştınnBugün de yaptın mııı ? Adet olacak gibi mnisinnn?? Ya inşallah olmazsınnnnnnnnnnnnn..
Bana olmicaksın gibi geliyor ! :18::18::18::18::18::18::18::18:
yok test kalmadı..pztsi alcam yapcam...ama adet olacam gibiyim...ağrılar oluyor herzaman ki gibi...aslında pztsi normal günü..ama 3 aydır erken oluyorum..görcez bakalım perimm...
kızım olursaaaaa Eki Görüntüle 584676 Eki Görüntüle 584677
oğlum olursaaaa Eki Görüntüle 584679 Eki Görüntüle 584680
anneme ördürüceemmmm...............
2 gündür kabus görüyorum gece yaa....uyanıyorum pat diyee...gündüz uyuyorum
ama bu günleriiii kendi kendime herkesin sevincine çıldırmalarımııııı gülerek hatırliicaaaammmmm....beklemekte güzel yauuu...yine de kırmızlar gelmesin, biraz da o durumu tecrübe edelim hep beraber....
Telde. Son sayfaya gıremıyorum o yüzden son sayfaya ulaşabılmek ıcın dırek konuya cevap verden başlamam gerekıyo üstte yazılanları okuyamıyorum Bugün aşılandım ben geldı. Uyudum şimdi uyandım yorulmuştum heraldeeee benım yumoşşşş catladığııı ıçın toplanıp dışarı çıkarıla adı. BeNde o zaman bari aşılanayım dedim 3.aşı3.ıl Ckale. İst bul. Veeee. Bursa. Bakalım hayırlısı olsun
canlarımmmmm özledim siziiiiiiii
giremedim kaç zamandır,evle ilgili sorunlar çıktı sonra eşim rahatsızlandı zor günler geçirdik.şimdi hepimiz iyiyiz çok şükür ev yerleştiriyoruz.
bojoumm perimm pidilimm aşılama yaptırmış çok sevindim inşallah tutar bebişler de bayram ederiz burda.
geçmişe bakamadan çıkıyorum,hepinizi çok seviyorummmmmm
canım beniim stres yapma noolur. inşallah kabusların tersine çıkacak günün geleceğin aydınlık ve güzel olacak canım. hepimiz sana karşı çook olumlu hisler içindeyizhalan hiç gelmeyecek gibi geliyor bana da ama gelirsede sıkma canını tatlım. düzenli adet olmak da bi kadın için olumlu bi durum neticede :26:
beni soracak olursan canım ben haftaya doktora gidiyoruum... cinsiyet ve dörtlü test için. meraktan çatlamaz yada burda ki devlet hastanesinin ultrasonuna girmezsem tabiiiii
haydi idil haydi idil haydiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii.yat dinlen tatlım sakın kalkma hakkında hayırlısı olsun inşallah
öğlen oldu hadi kalkıııııııııın
mesoşuuuuum var mı gelen giden durumun nasıııııl :18:
alyaaam açılış süper olmuşsen ne alemlerdesin canım
Öhö öhö sabah sabah topigi acma yetkisini bana verdiginiz icin siz sevgili dostlarima tsk ediyorum HAYİRLİ UGURLU OLSUNDDDD ( vizon teleden ; Zeki müren de bizi gorecek mi )) ha ha ha ha ha
Ay ne iğrancimmmm sabah sabah :)))
Slm bebekler ben siz uyurkene ise geldim suan ordan baglaniyorum opuyorum hepiciginizi
İdilim bu ne guzel haber yaaa hayirlisi olsun ins senin durumda mehmet deryam gibi olur asilama yaptiracakken nasil ikizleri geldi sende tup oncesi asilanmis oldun hayirlara ve bebege ciksin sonu insdurumu belli olmayan topu topu 4 kisi kaldik ins hepimiz arka arkaya haberlerimizi veririz
asilama yaptiranlara gelsin
Mestram lan madem erzurumdasin yarin yanima gel is yerime azicik oturalim kizzzzzz
Slm kızlar
evet canım geldiimmmm...çanağı kırmadan gün geçirmeye çalışıyoruzz...neyse buzlar bieriyor bitutuyor...
gelirim alyacım da yarın adet olursam karın ağrısından ölebilirim...sabah mesaj atiim özelden bakabilirsen...karnım ağrımazsa gelirim piti piti...
topikte belirsizliği yaşayan 2 kişi erzurumdaysa buluşur tabiiiiii..
messimle alyam bulusmus oh sefaniz olsun.. bende haberler iyi degil dr kesenin etrafi kanla dolmus dedi yogun bir kanaman olacak korkma dedi eldemi degil hayirlisi ne denirki dua edin bana..
Rabbim yar yardımcınolsun içini ferah tut canımmmessimle alyam bulusmus oh sefaniz olsun.. bende haberler iyi degil dr kesenin etrafi kanla dolmus dedi yogun bir kanaman olacak korkma dedi eldemi degil hayirlisi ne denirki dua edin bana..
Biz messsimle kahve iciyoz Erzurumdaa :))))
messimle alyam bulusmus oh sefaniz olsun.. bende haberler iyi degil dr kesenin etrafi kanla dolmus dedi yogun bir kanaman olacak korkma dedi eldemi degil hayirlisi ne denirki dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?