- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.141
perrrrrrrim kız sen normal misin ki herkes gibi olsunsen özelsin fıstığım
senin bi kız bi oğlun olacak ikizler geliyoooooo
hadi bakalım tahminim tutacak mı?
İnanmak çok zor çok zor... Ölüyorum heyecandan Allahım sana şükürler olsun. Allah sizden dualarınızdan dostluğunuzdan razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. 1 senedir her ay hüsrana uğramaktan ölesiye yorulmuştum ki dün rüyamda adet olduğumu ama aynı zamanda test yapıp çift çizgi gördüğümü gördüm. Günlerdir şüphelerim vardı ama önceki aylarda olduğu gibi kuruntu yaptığımı sandım. Sabah kalktım ümitsizce testi yapıp bekledim. Aman tanrım çift çizgi!!! Hiç böyle görmemiştimmmmm!!!! Koşa koşa kan verdim!!! Henüz aşılamanın üzerinden 11 gün geçti bu yüzden değerimin düşük olacağına emindim ama en azından 10 20 bişe görmeyi deli gibi istedim. Sonuç 25!!! Allahım umarım katlanır... Rüyada gibiyim. Bu gerçek olamayacak kadar güzel. Kızlar ben Perisokonuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:119: :119: :118: :118:
Taze Annelerimiz
Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı:124:
Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız
Perisoko Hamileee
Kaplang Hamileee
Deragun HamileeePrensimiz geliyooor
Asos Hamileee
Hafzak HamileeePrensesimiz geliyoooor
Seyzen HamileeeAhmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr
beyazz_35 Hamileee
isilisil38 Hamileee
enderfts Hamileee
eylemsevcan HamileeeErkeğimiz geliyorrrr
mehmetderya HamileeeTopigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr
ADDD83 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Alya35 NOBAT:
Aybice NOBAT:
meessttrraa NOBAT: 27 Kasım
eerdgn NOBAT:
Bojou: Bu ay aşılama yaptırdı
İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Teyzeleri güzel olmuş mu?
bugün bu ifadeler tam da yerini buluyoooorrr...
çok güzeell deryaaammmmm..yapanların eline sağlıkk....artık yaklaşık 2 haftaları kaldıııı....az daha sabır sonra başlasın yeni bir hayat....
yemeğe gidicez kitlendim kaldım okuyoruuummmmm...
seyzeniimmmmmtebrikleerrrrr..demek ki herkesin bibildiği varmışşş...seni çok seviyorum o yüzden ben senin gibi tatlı bir kız hayal etmiştiimm..
perimmmm yauuu ne güzel düşünmüşsüüüünnnnn...hep böyle mutlu oluuunnn....
her günümüzzz böyle güzel geçsiinnn....
birde bojuu ve idildenn güzel haberler alalıımmm....
bizde bugün dr gitiik çatı muaynesi olduk çatımız dar malesef sezaryen olacagız ya 7 ocakta ya 9 ocakta henüz karar veremedik haftaya cts günü tekrar dr gidecez günümüzü kararlaştıracaz:26:
kızımın kilosu 3.400 olmuş normal olursa çok zorlanırız dedi çatın dar bebek dogum kanalına bile girmemiş darlıgından dedi riske atmayalım normal dogum olur ama çok zorlanırız sende zorlanırsın dedi bende riski göze alamadım ama üzüldüm çok isterdim normal olsun hemen ayaga kalkayım ama nasbim buymuş hakkımda hayılrıı olan buymuş şükürler olsun rabbime ki kızım iyi benden haberler bunlar kızlar
Teyzeleri güzel olmuş mu?
Seyzoşummmmmmmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bizde şoktayız halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ben dün öğrendim eşim normalde 9 da geliyor eveee. Erkenden gelsin diye mesaj attım 'regli oldum karnım çok ağrıyor ve moralim çok bozuk' diye. Zaten ilk aşılamada tutma şansı çok düşük felan yazdım. Hemen atladı geldi moral sıfır ameliyat olucam bian önce diyor. Sarıldım nasıl ağlıyorummm bu arada salondaki masaya yemeğini hazırlamıştım bebek maması felanve kamerayı tam bizi görecek açıya ayarlamıştım sahne sahne videoya çektim o anı masaya bunları koydum. Zaten sarılıp deli gibi ağlamaya başladım hamileyim diye bağırdım. Kendini yere attı uzun bi süre hıçkıra hıçkıra ağladık... Eki Görüntüle 591373 Göbüşe de kurdela bağlamıştım. Ayyyyy saatlerce ağladıkk........ Hiç unutulmayacak bi andııı...... Hala inanamıyorum seyzoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa sen ne yaptınnnnnnn erkek mi geliyor kız mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?