Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seyzenimmmmmmmmmmmmmmm ben söylemiştim oğlan diyeeeeeeeeeeeee AHMET EFE'MİZ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Papişşşşşşşşşşşşşşşşşşş teşekkürler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sende ne haberler varrr?? Gel özledik artıkkk yaaa. Ben aşılama sırasında acaip stresliydimmmm sonra hergün internette aşılamalayla ilgili şeyler okudum olumlu olumsuzzz tırnaklarımı kermire kemireee feci stresliydim ve bebekten başka hiçbişe düşünemiyodumm ama oldu işte... İnanmıyorum ben öyle aklımdan çıkarınca hamile kaldım felanlara. Bi sorun varsa olmuyor işte. Ama çok azcık bi destekle olabilir. Gecikmemek lazımmmmmmmm sen neler yapıyorsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hele tedavi sırasında hiçççç çıkmıyor akıldan tamamen ona endeksleniyor insan. Ne yani kendime cos coss hergün iğne yaparken amann canım bu grip iğnesi felan diye mi düşünseydim yaniiiiiiiiiii Takmak lazım kafaya uğraşmak lazımmmmmmmm hamiş kalmada yeni bi çığır açılıyorrrrrrrrrrrr kafaya takkk sadece onu düşünnnnnnnnn bebiş gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pazartesi günü de pidişkomun haberini alıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

perrrrrrrim kız sen normal misin ki herkes gibi olsun sen özelsin fıstığım
senin bi kız bi oğlun olacak ikizler geliyoooooo
hadi bakalım tahminim tutacak mı?

Son düzenleme:
:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT:

Aybice NOBAT:

meessttrraa NOBAT: 27 Kasım

eerdgn NOBAT:

Bojou: Bu ay aşılama yaptırdı

İdilga: Bu ay aşılama yaptırdı

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

yemeğe gidicez kitlendim kaldım okuyoruuummmmm...

seyzeniimmmmm tebrikleerrrrr..demek ki herkesin bibildiği varmışşş...seni çok seviyorum o yüzden ben senin gibi tatlı bir kız hayal etmiştiimm..

perimmmm yauuu ne güzel düşünmüşsüüüünnnnn... hep böyle mutlu oluuunnn....

her günümüzzz böyle güzel geçsiinnn....

birde bojuu ve idildenn güzel haberler alalıımmm....

Perim,güzel meleğim,güzel annem hayırlı uğurlu olsun.Allah ım tamamına erdirsin.Her şeyde vardır bir hayır.Geçen ay olmadı aşılama demekki bu ay yılbaşı hediyesi olarak gelecekmiş bebişin.O kadar mutlu oldum ki.Kendim hamile olduğumu öğrendiğimde ancak bu kadar sevinmiş olabilirim.Rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin en yakın zamanda inşallah.Dualarımız onlarla.Hadin hamiş topiğini kapatıp,bebiş topiği açalım inşallah...

:

Peri teyzemiz benim bebişlerin adını da yaz olur mu? :)

Teyzeleri güzel olmuş mu?

Eklentiler

• $29122012449.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $29122012450.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $29122012455.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 24
İnşallah canım benim.Teşekkür ederiz teyzesi.Darısı ve daha güzelleri senin bebişlere olsun inşallah...

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanamıyorum RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN KENDİM GİBİ SEVİNDİM İNŞ.GÖNLÜNDE NE VARSA O OLUR İKİZ İSTİYOSAN İKİZİN OLUR İNŞ.CANIMMMMMMMMMMMM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİB DEGERLERSİN KAT BE KALTLANSIN AYYYYYYYYYYYY ÇOK ŞÜKÜR RABBİMEEEEEEEEEEE HAMİŞ PERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YA ALLAHHHHHHHHHHHHHH TEY TEY TEY

DARISI BOJOU ,İDİLGA,MAAESTRA VE DİGER ARKADAŞLARIMIN BAŞINA AMİNNNNNNNN ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE İNŞ. AMİN...........

bizde bugün dr gitiik çatı muaynesi olduk çatımız dar malesef sezaryen olacagız ya 7 ocakta ya 9 ocakta henüz karar veremedik haftaya cts günü tekrar dr gidecez günümüzü kararlaştıracaz:26:

kızımın kilosu 3.400 olmuş normal olursa çok zorlanırız dedi çatın dar bebek dogum kanalına bile girmemiş darlıgından dedi riske atmayalım normal dogum olur ama çok zorlanırız sende zorlanırsın dedi bende riski göze alamadım ama üzüldüm çok isterdim normal olsun hemen ayaga kalkayım ama nasbim buymuş hakkımda hayılrıı olan buymuş şükürler olsun rabbime ki kızım iyi benden haberler bunlar kızlar

SEYZENNNNNNNNN DEMİŞTİM SANA ERKEK DİYEEEEEEE DOGRU TAHMİN YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

DERYA ÇOK GÜZEL MAŞALLAH EŞYALARIN ŞEKERLERİMİZİN ÜZERİNDEKİ BEBEK AYNI BENDE DENİZ YILDIIZI YAPTIRDIM ÜZERİNE SENİN BEBEGİNİN PEMBESİ KZI OLANI VAR

ZEYTİNNNNNNNNNNNN KIZZZZZZZZZZZZ DEGMESİN KOCA OGLAN OLMUŞ BU YAAAAAAAAAA TÜHHHH MAŞALLAH ÇEKİRDEGEEEEEEEEEEEEEE

BOJUDAN HABER YOK GALİBAAAAA HAKKINDA HAYIRLISI BAKALIM İNŞ. DİR.

valla mesoşuum biz de şaşırdık hiç erkek belirtisi yok rivayetlere göre. demekki göbek şekli aşerme bulantı vs bunlar tamamen hurafeymiş önemli olan bilimin gerçekleri
canım mesoşuum bende seni çok seviyorum tatlım. sen de 4 ay içinde inşallah kendiliğinden hamiş kalırsın ya da nisan da tüplü dalışdan çıkar inci tanelerin

hayırlısı adoşum. Denizin, senin sağlığın tehlikeye gireceğine varsın sezaryen olsun. mehmetderyamla aynı gün olacak galiba doğumlarınız

uy uy çok tatlı ya bak şimdi pişman oldum ben de süprizli yapsaydım hoş bizimki odun anacım

oğluşum büyümüş ama dimi teyzeleri resimleri beyenmenize coook sevindik cekirdeğimle darısı tüm isteyenlere ve hamişlerimize emir bey uyandı pek uyudugu yok gerci ama ben kacar öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…