- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.161
Papişşşşşşşşşşşşşşşşşşş teşekkürler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sende ne haberler varrr?? Gel özledik artıkkk yaaa. Ben aşılama sırasında acaip stresliydimmmm sonra hergün internette aşılamalayla ilgili şeyler okudum olumlu olumsuzzz tırnaklarımı kermire kemireee feci stresliydim ve bebekten başka hiçbişe düşünemiyodumm ama oldu işte... İnanmıyorum ben öyle aklımdan çıkarınca hamile kaldım felanlara. Bi sorun varsa olmuyor işte. Ama çok azcık bi destekle olabilir. Gecikmemek lazımmmmmmmm sen neler yapıyorsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oğluşum büyümüş ama dimi teyzeleri resimleri beyenmenize coook sevindik cekirdeğimle darısı tüm isteyenlere ve hamişlerimize emir bey uyandı pek uyudugu yok gerci ama ben kacar öpüldünüz..
İnanmak çok zor çok zor... Ölüyorum heyecandan Allahım sana şükürler olsun. Allah sizden dualarınızdan dostluğunuzdan razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. 1 senedir her ay hüsrana uğramaktan ölesiye yorulmuştum ki dün rüyamda adet olduğumu ama aynı zamanda test yapıp çift çizgi gördüğümü gördüm. Günlerdir şüphelerim vardı ama önceki aylarda olduğu gibi kuruntu yaptığımı sandım. Sabah kalktım ümitsizce testi yapıp bekledim. Aman tanrım çift çizgi!!! Hiç böyle görmemiştimmmmm!!!! Koşa koşa kan verdim!!! Henüz aşılamanın üzerinden 11 gün geçti bu yüzden değerimin düşük olacağına emindim ama en azından 10 20 bişe görmeyi deli gibi istedim. Sonuç 25!!! Allahım umarım katlanır... Rüyada gibiyim. Bu gerçek olamayacak kadar güzel. Kızlar ben Perisokonuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
becerebilirsem oglusun resimleri yüklicem masallah sübanallah deyin kızlarrr olurmu Eki Görüntüle 591282 Eki Görüntüle 591283 Eki Görüntüle 591284 ilk resim dogdugu gün kundaklı olan digerleri bıcı bıcı yaparken 3 haftalıgız teyzeleri
Eki Görüntüle 591184
1 senedir her ayyyyyyy sadece bu ikinci çizgiiyi görebilmek için her test yaptığımda gözlerimi kör ettimmmm, hayali çizgiler gördümmmm. Sadece bu resmi görebilmek için neler vermezdim. Şuan görüyorummm inanmak çok zoorrrr!!! Çokkkkkkk........ Dünden beri büyümüş teyzeleriiii artık net görülebiliyorr. Allahımmm öyle mutluyumkii anlatamam size. Çokkkkkkkkk seviyorum hepiniziiiiiiiiii çokkk!!!!!!!
bu arada ben regl oldum h.sonu
hasta olcak gibiyim diyodum o yüzden test yapmamıştım
yine de cuma günü bişedim ııhh bişii çıkmadı
hayırlısı olsun
birazdan dr.a gidicem tüp bebiş tedavisine başlıcam büyük ihtimalle
hepinizi kocaman öpüyooommmm yawrularrr
periiiiiiiiiimmmmm seni daha çok öpüyooommmm
Kimse alınmasın heee
Canım çokk çokkk sevindimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Evet Allahım geç verdi kıymetli bebek o tedaviyle oldu... İnşallah tüm hamileler için herşey yolunda gider sağ salim alırız kucağımıza arada yaz özletme kendini canım öpüyorummmCanım benim ara ara girip hep okudum senin yaşadıklarını ve dua ettim senin için ve çok şükür meleğin seninle.. Bazen hemen olmuyor istediğmiz şeyler ama hayırlısı bu aymış.. Belki de evlatlarımızın kıymetini, çok kolay bir şey olmadığını ve ne büyük mucize olduklarını anlamamız için Rabbim biraz bekletiyor bizleriçok şükür biz de yaşadık o mucizeyi 3,5 aylık olduk teyzesi elhamdülillah her şey yolunda seyzenle günlerimiz aynı hatta ama biz daha cinsiyet öğrenemedik iki hafta sonra kntrolum:) inşaah bundan sonrası hepimiz için en güzel şekilde geçer ve kucağımıza alıp kokularını duyduğumuz günleri de görürüz
Ponjuuummmm dürterken bilmiodm ama şüphelerim vardııı aşılamanın 9. Günü çıktı çizgi ama inanmadım iğnedendir dedim. Sonra günden güne koyulaşınca çaktm köfteyiii. En son kan verdim zaten.. Canım benim 2. Aşılamada şans daha yüksek oluyo bide senin doktor neden iğneyle aşılama yapmadı kiii. Zaten aşılamada şans düşük iğne ciddi şekilde artırıyor şansı. Yumurta sayısını arttırması bakımından ikiside aynı ama iğneyle daha kaliteli yumoşlar oluo bide rahmi gebeliğe hazırlıpmuş. İğneyle 2. Aşılama düşünürsen gonaş f var elimde gönderirim canım sanaaaa. Az kaldı annemmmm hissediommmm bende hamiş kaldıysam artk sapır sapır döküleceksiniiiizzzzz hehhhe lüçük pojuuı geliooo birlikte başladık birlikte bitircezzz içimde ni his varrr kalan herkes bu 3 ay içinde hamiş kalcak Allahın izniyleeeeePERİİİİİİİİİİİİİMMMM AYLARDIR BEKLEDİĞİMİZ GÜZEL HABER BUUUUUUUUUUUUUU
ŞÜKÜRLER OLSUN SONUNDA HAMİLESİİİİİİİİİİİNNNN HAMİLESİİİİİİİNNNNN
BENİ BUNUN İÇİN Mİ TACİZ EDİP DURUYODUN HEEE :))
CANIM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM YAAAAAAA
ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARLİNG
DEĞMESİİİİİİİİİİİİNNNN
DARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH
AYY NE YAPSAM BİLEMEDİM ÖNCE HALAY MI ÇEKSEM
DANS MI ETSEM
ÖPSEM Mİ ZIPLASAM MIII ANAAAAAAAAAAAAMMMM
YENİ YILA BEBİŞİNLE GİRİCEKSİN YAWRIIMM SÜPEEEEEEEEEEEEEERRRR Bİ HEDİYEEEE
Pendoşummmmm oldu aonunda bebeğimmmmmmm Allahım bana da yaşattı bı eşsiz duyguyuuu... İnşallah sağ salim tamamlarız bu gururlu yolculuğu... Çok teşekkür ederim bitanemmmm seviyorum seniiiiiiiiayyyyy perimm şükürlerr olsun o kadar sevindim ki anlatamam :)) allahım tamamına erdirsin insallah mutlulugnuzu daim etsinnn..agladım aglıcamm yani o durumdayımm,cok güzel sekilde eşine sölemişsinn :)) ayyyyyyyyyyyyyy cooookkkkkkkkk güzelll bi duyguuuuuuuuuuuuuu :)))))))) hayırlıı olsunnn kuzucummm dicek bişe bulamıyorummm,suan ne desemm boss..yeniyıl size uğur getirdi şimdidenn :))
bu arada ben regl oldum h.sonu
hasta olcak gibiyim diyodum o yüzden test yapmamıştım
yine de cuma günü bişedim ııhh bişii çıkmadı
hayırlısı olsun
birazdan dr.a gidicem tüp bebiş tedavisine başlıcam büyük ihtimalle
hepinizi kocaman öpüyooommmm yawrularrr
PERİİİİİİİİİİMMMMM seni daha çok öpüyooommmm
kimse alınmasın heee
Ayy topik cıvıl cıvılllllll
Burdaki herkesi çok ama çoooooooooookk seviyorum neşeniz neşem oluyor hep güzel haberler alalım inşallah
seyzeşomm yaz bidenem kızım için istediklerimNapalım nazlı bizim kızımız öle hemen veremem annesinin minik kelebeği o ayy yok ben kızımı kismelere veremmmm En iyisimi ahmet efe bize gelsinnn iç güveyi
bojoouuum zamanı diilmiş demekki... Dal gitsin tüplüyee
Yaz hafzam listeyi feda olsun güzel kızımıza. Zaten ahmet efe yi kim istese verir babasıHiç sevmiyor göbişimi artık Biraz zaman tanımak gerekiyor biliyorum ama içten içe de üzülüyorum Neyse erkeklerde durum biraz farklı zaten :44:
oyy bitanemmm benimm üzülme kurban olurum alışıcak o kız mı istiyordu eşin biraz zaman ver ona minik bebişini canından bile çok sevecek bak görürsün
saol canım biliyoruum çok sevecek kimseye elletmeyecek ama şimdi biraz duyguları karıştı sanırım. Kız çocuklarını çok sever eşim. Kızlarda onu sever zaten
İnanmak çok zor çok zor... Ölüyorum heyecandan Allahım sana şükürler olsun. Allah sizden dualarınızdan dostluğunuzdan razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. 1 senedir her ay hüsrana uğramaktan ölesiye yorulmuştum ki dün rüyamda adet olduğumu ama aynı zamanda test yapıp çift çizgi gördüğümü gördüm. Günlerdir şüphelerim vardı ama önceki aylarda olduğu gibi kuruntu yaptığımı sandım. Sabah kalktım ümitsizce testi yapıp bekledim. Aman tanrım çift çizgi!!! Hiç böyle görmemiştimmmmm!!!! Koşa koşa kan verdim!!! Henüz aşılamanın üzerinden 11 gün geçti bu yüzden değerimin düşük olacağına emindim ama en azından 10 20 bişe görmeyi deli gibi istedim. Sonuç 25!!! Allahım umarım katlanır... Rüyada gibiyim. Bu gerçek olamayacak kadar güzel. Kızlar ben Perisokonuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?