Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam kızlar;
nasılsınız bende iyi sayılırım ne yapim işteeeeeeeee bekliyorum :26:sezeryan dogum olacak benim ki büyük ihtimalle 7 ocak pztrsi deniz hanım Allahın izniyle dogacak bakalım hayırlısı inş.

druma güvenim tam çünkü gerçekten biliyorum ki drum zorunlu haller dışında sezaryen karşıtı bir dr en başından beri ban hep normal dogumu anlatmış ve normal dogumu desteklemiştir ama nasip zaten bana kesin sezaryen demedi haftaya netleştiririz dedi önce kendi muayne ettti sonra başka dr arkadaşını çagırdı o da muayne etti ve ikiside bana riskleri olabilecekleri anlattı bebegim kanala bile girmemişçok darmış pelvis kemigim zaten muaynede canım çok yandı dogum olur ama zor olur dedi bebegin kafası sıkışır stresse girer filan dediler hakkımızda hayırlısı rabbim bir nefesde cümlemizi kurtarsın amin..

Canım benim ara ara girip hep okudum senin yaşadıklarını ve dua ettim senin için ve çok şükür meleğin seninle.. Bazen hemen olmuyor istediğmiz şeyler ama hayırlısı bu aymış.. Belki de evlatlarımızın kıymetini, çok kolay bir şey olmadığını ve ne büyük mucize olduklarını anlamamız için Rabbim biraz bekletiyor bizleri çok şükür biz de yaşadık o mucizeyi 3,5 aylık olduk teyzesi elhamdülillah her şey yolunda seyzenle günlerimiz aynı hatta ama biz daha cinsiyet öğrenemedik iki hafta sonra kntrolum:) inşaah bundan sonrası hepimiz için en güzel şekilde geçer ve kucağımıza alıp kokularını duyduğumuz günleri de görürüz

2012 nin son günüüüü

eski yıldan sadece sevinçleri alalıım yeni yılda kat kat çoğaltalıııım

oğluşum büyümüş ama dimi teyzeleri resimleri beyenmenize coook sevindik cekirdeğimle darısı tüm isteyenlere ve hamişlerimize emir bey uyandı pek uyudugu yok gerci ama ben kacar öpüldünüz..

büyümek mii evlilik çağına gelmiş zeytinim maaşallah kimselere gösterme kız oğluşunuu çook tatlı çok yakışıklı çook tontiriiik yirim yirim ben onu tatlım benim

Son düzenleme:

PERİİİİİİİİİİİİİMMMM AYLARDIR BEKLEDİĞİMİZ GÜZEL HABER BUUUUUUUUUUUUUU
ŞÜKÜRLER OLSUN SONUNDA HAMİLESİİİİİİİİİİİNNNN HAMİLESİİİİİİİNNNNN
BENİ BUNUN İÇİN Mİ TACİZ EDİP DURUYODUN HEEE :))
CANIM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM YAAAAAAA
ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARLİNG
DEĞMESİİİİİİİİİİİİNNNN
DARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH
AYY NE YAPSAM BİLEMEDİM ÖNCE HALAY MI ÇEKSEM
DANS MI ETSEM
ÖPSEM Mİ ZIPLASAM MIII ANAAAAAAAAAAAAMMMM

YENİ YILA BEBİŞİNLE GİRİCEKSİN YAWRIIMM SÜPEEEEEEEEEEEEEERRRR Bİ HEDİYEEEE

bu arada ben regl oldum h.sonu
hasta olcak gibiyim diyodum o yüzden test yapmamıştım
yine de cuma günü bişedim ııhh bişii çıkmadı
hayırlısı olsun
birazdan dr.a gidicem tüp bebiş tedavisine başlıcam büyük ihtimalle
hepinizi kocaman öpüyooommmm yawrularrr
PERİİİİİİİİİİMMMMM seni daha çok öpüyooommmm
kimse alınmasın heee

Ayy topik cıvıl cıvılllllll

Burdaki herkesi çok ama çoooooooooookk seviyorum neşeniz neşem oluyor hep güzel haberler alalım inşallah

bojuuuu kız gelen giden varmı gelicem oraya saçını başını yolucam bak bi test yapmadın kaç gün oldu aşılanalı kız bebek varsa tekmelemeye başlayacak sen hala bekle

seyzeşomm yaz bidenem kızım için istediklerim Napalım nazlı bizim kızımız öle hemen veremem annesinin minik kelebeği o ayy yok ben kızımı kismelere veremmmm En iyisimi ahmet efe bize gelsinnn iç güveyi

adoşummmm canım hayırlısı bebeğinin ve senin için en iyisi ne ise doktorun onu isteyecektir. üzülme normal olmasını hepimiz isteriz tabi ama önemli olan sağlıklı bir doğum

Güzel annem benimmmm maşallah çekirdeğimize çok tatlııııııııııı çok yakışıklı rabbim sağlıklı uzun ömürler versin onaaa

ayyyyy perimm şükürlerr olsun o kadar sevindim ki anlatamam :)) allahım tamamına erdirsin insallah mutlulugnuzu daim etsinnn..agladım aglıcamm yani o durumdayımm,cok güzel sekilde eşine sölemişsinn :)) ayyyyyyyyyyyyyy cooookkkkkkkkk güzelll bi duyguuuuuuuuuuuuuu :)))))))) hayırlıı olsunnn kuzucummm dicek bişe bulamıyorummm,suan ne desemm boss..yeniyıl size uğur getirdi şimdidenn :))

tüplü dal bojummm bekleme gelsin meleğin ve gelicek inşallah moral bozmak yok canım hiç yok umutla devam edicez hep beraber

Canım çokk çokkk sevindimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Evet Allahım geç verdi kıymetli bebek o tedaviyle oldu... İnşallah tüm hamileler için herşey yolunda gider sağ salim alırız kucağımıza arada yaz özletme kendini canım öpüyorummm
Ponjuuummmm dürterken bilmiodm ama şüphelerim vardııı aşılamanın 9. Günü çıktı çizgi ama inanmadım iğnedendir dedim. Sonra günden güne koyulaşınca çaktm köfteyiii. En son kan verdim zaten.. Canım benim 2. Aşılamada şans daha yüksek oluyo bide senin doktor neden iğneyle aşılama yapmadı kiii. Zaten aşılamada şans düşük iğne ciddi şekilde artırıyor şansı. Yumurta sayısını arttırması bakımından ikiside aynı ama iğneyle daha kaliteli yumoşlar oluo bide rahmi gebeliğe hazırlıpmuş. İğneyle 2. Aşılama düşünürsen gonaş f var elimde gönderirim canım sanaaaa. Az kaldı annemmmm hissediommmm bende hamiş kaldıysam artk sapır sapır döküleceksiniiiizzzzz hehhhe lüçük pojuuı geliooo birlikte başladık birlikte bitircezzz içimde ni his varrr kalan herkes bu 3 ay içinde hamiş kalcak Allahın izniyleeeee
Pendoşummmmm oldu aonunda bebeğimmmmmmm Allahım bana da yaşattı bı eşsiz duyguyuuu... İnşallah sağ salim tamamlarız bu gururlu yolculuğu... Çok teşekkür ederim bitanemmmm seviyorum seniiiiiiii

bojoouuum zamanı diilmiş demekki... dal gitsin tüplüyee

yaz hafzam listeyi feda olsun güzel kızımıza. Zaten Ahmet Efe yi kim istese verir babası hiç sevmiyor göbişimi artık biraz zaman tanımak gerekiyor biliyorum ama içten içe de üzülüyorum neyse erkeklerde durum biraz farklı zaten :44:

oyy bitanemmm benimm üzülme kurban olurum alışıcak o kız mı istiyordu eşin biraz zaman ver ona minik bebişini canından bile çok sevecek bak görürsün

oyy bitanemmm benimm üzülme kurban olurum alışıcak o kız mı istiyordu eşin biraz zaman ver ona minik bebişini canından bile çok sevecek bak görürsün

saol canım biliyoruum çok sevecek kimseye elletmeyecek ama şimdi biraz duyguları karıştı sanırım. kız çocuklarını çok sever eşim. kızlarda onu sever zaten

saol canım biliyoruum çok sevecek kimseye elletmeyecek ama şimdi biraz duyguları karıştı sanırım. Kız çocuklarını çok sever eşim. Kızlarda onu sever zaten

benim eşimde aynı öle kızlar-eşim eşim-kızlar çok iyi anlaşırlar budurum karşısında ben

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!

aşılama gününü biliyordum, bugünlerde belli olacağını da biliyordum, girip bi bakayım dedim ve inanamadımmmmmmmmmmmmmmm
allahım çok şükür, hepimizden çok sen istiyor ve hak ediyordum canım.

allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip etsin.

ne yazacağımı bilemiyorum yaaaaaaaaaaaa,,,,
ama eşine yaptığın sürprizi okuyunca ben de kendimi tutamayıp ağladım o anı yaşıyor gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…