Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam kızlar ;

ne habersiniz ben iyiiyim çok şükür bi sorun yok bekliyorum bakalım neler olacak

periiiiiiiiiiiii testi tekrarlayacak mı acaba inş.degeri kat be kat artmıştır amin...
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bojouuuuuuuuuuu üzülme canı hakkında hayırlısı duarlarımdasın canım arkadaşım inş.tez zamnda bebeklerin seninle olacak amin...
i
idilgadan haber var mı ne zamn test yapacak acaba?

seyzen üzülme alışır eşinde erkek bebek ahmet efe beye alışır zaman ver adama

hafzakkkkkkkkkkkkk ne yapan yavrum?

bende bugün hep derya yı gördüm rüyamda ama tam hatırlamıyorum hakkında hayırlısı olsun dogumdaşımın

hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii öpüyoz yalıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

napıyım işteyim çalışıyorum adoşş bittimi hazırlıkların

Canlarımmmmmm yeni değerimmmmmm 180 inanamıyorum ço mutluyummmmmmm!!!! Şimdi daha çok inandım bebeğimin benimle olduğunaaaaaa... Bugün tam verdi hediyesini annesine... Allahım bozmasın çok mutluyum canlar yeni tolda hepimize sağlık mutluluk bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamamızı diliyorum. Hasret çekenlere de Allahım nian önce bu mükemmel duyguyu yaşataın dilerimmmmmmmmgöklerdeyimmmmmmmmmm

AMİİNN PERİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU HARİKA DUYGULARI DAHA BİKAÇGÜN SİZİN AYAKLAR YERE BASMAZ

DEĞERİN ÇOK GÜZEL ARTMIŞ CANIM MAŞALLAH DEĞMESİN

kaçıncı haftadaydı kızlar 20. haftanın içindeyken mi yapılıyo 20. hafta dolduktan sonramı ona göre sağlık ocağına gidicem de :44::44:

perimmmmmmmmm canımmmmmmmm cokk sevindimm seninn adınaa :)) allahımmm insallahh pıt pıt die kalp atışlarını da duymayı nasip ederrr :))) aminnnnnnnn

huhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv yaşasın perim ayyyyyyyyy çok mutlu oldum darısı bekleyen bütün arkadaşlarımızn başınaaaaaaaaaaa inş.ikizdir periiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biri kız biri erkek kız senin gibim karaböcük olur erkekde kocişine benzer inş.rabbim amin... ne zamn dr gideceksin ???? hadi inş.kalp atışlarını duymaya az kaldııııııııııııı oh oh tey tey
yeni yılın en güzel hediyesini alsın canım sefan olsun şimdi at göbecikleriiiiiiiiiiii ohhhhhhhh degmesinnnn öptüm canım karaböcüküm

kaçıncı haftadaydı kızlar 20. haftanın içindeyken mi yapılıyo 20. hafta dolduktan sonramı ona göre sağlık ocağına gidicem de :44::44:

valla hafzoş ben tam 20 haftada ilk dozunu vurulmuştum sonrada 24.haftada 2.dozunu vurulmuştum diye hatırlıyorum canım:26:

hadi cnaım tekrar gözümüz aydın olsun

2 GÜNDE 20 LERDEN 180 LEREEE YOKSAAA YOKSAAAAA MAŞALLAHHHHHH

herkese mutlu mutlu yıllarrr kızlarr
kızımda sizlerii öpüyorrrrrrrrrrrrr

tam yine geçmişi başlıyorumm okumyaaaaaaaaaaaa bizim hnım sıtrese gşrşyoo benle ilgilen diye baslıyo aglamayaa

kızlar ben den haberler çok zor bir lohusalık dönemi geçiriyorumm sonum depresyon olucak diye çöokk korkuyorum ((
kyeyfim yok moralim bouzukk
sürekli aglıyorumm
bütün vücudum döktüü kurdeşen gibi kasın allah kasınnn

okudugum kadarıyla yazıcam kızlarr

Perim çok güzel bir süpriz olmuş eşine vallahiii çok begendim :))

Bojoumm sen tüplüyee geçiş yapp en saglamıııı sıkma içinii sakın öperim :))

Adoşşşş bebeğinin saglıgı en önemlisii olsun hayırlısııı biraz zor oluyo sezeryan ama napcan yapcak birtsy yok bzenn..hadii geri sayım basladıı sanadaa

Mehmetderya çok begendişm vallahiiii süslerini ve şekerlerini canmm,iyice agırlaşmısındır sennn ne durumdasın iyimisinn

Zeytin anomm masallahh çekirdeğineeeeeeeee çok tatlııııııı

seyzen masallahh oğlusunuaaaaaa :))) oğluş geliyoo oğluşş şehzaden :))

asoss kanamları takma sen bende cok yasadımm,Allahın bilceği işş gerçkten sen yapcagını yapp elinden geldiğince kendine dikkat et içini de rahat tutt.sıkmaa kendini hiçbirseyee

ayy daha unuttugum varsa nolur kusura bakmasınnnnnnnnn

hadii öpüldünüz kızlarr

İYi senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar hepinize sağlıklı mutlu huzurlu saadet dolu bir 12 ay diliyorum. Bütün güzellikler sizin olsun. Seneye görüşmek üzere

yawrulaar
hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu,güpgüzel nice yıllar diliyoooooooommm
hepinizi öpüyooooooooooooommmmmmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119:

vitooom neyin var tatlım. neden öyle kaşıntı felan oldun. :44: anlat dök içini canım üzme kendini kızçen de ondan strese giriyordur. sütün felan kesilir Allah korusun kaşıntıya da killi sabun iyi gelir bi dene istersen :26:

Kızlar hepinize sağlıklı mutlu huzurlu saadet dolu bir 12 ay diliyorum. Bütün güzellikler sizin olsun. Seneye görüşmek üzere

hafzoşum bende bu espriyi kim yapçek diye bekliyordum haa demek yılın geyiği sensin

kızlaaaaaaar yılın enlerini yazalım mı? hani andaçlarda falan olur işte "en geveze, en hayalperest, en bilmiş"... v.s.
ne dersiniz ????

itirazı olan ekleme yapmak isteyen düzeltsin :44:

yılııın şantiye yengesi meessttrraa

yılııın yalama yutma genel müdürü ADDD83

yılııın s.di.li polyannası seyzen

yılııın .......

aklıma gelmiyor bişey bulan eklesin... listeyi kopyalayıp devam edelim

Son düzenleme:

ayy canım ya mahvoldumm bütün vücudum öyle br döktükii anlatamamm kıpkırmızıı kasıntıdan ölüyorum ve kaısyrum dahada berbat oluyoo
dün doktora gttim bir krem karısımı verdi bakalım inş iyi gelir 2 defa sürdümde hiç tık yok ama (((((
korkuyorum kızada geccek diye ellerimde bile çıktı gögsümde (((((

kil sabunu duymadım onuda alayım bakalım eşime diyimde alsınn

seyzoşuuumm baktım kimse yazmıyooo ben yazıyım bari dedim Yoksa saftirkliğimden değil bayatladı bu espiri artık klişeleşti

En bilmişi seçiyorumm idilgaaaaa Benim oyum ona valla

canım yaa çok geçmiş olsun acaba lohusalık depresyonu gibi bişeymi geçiriyon lohusalıkta olurmuş öle şeyler düzelir inşallah bitanem

................................ADDD83............ ...............eylemsevcan

perisoko.......................300................ .....................300
seyzen.........................100................ .....................100
meessttrraa...................80.................. ....................80
HAFZAK.......................150.................. ....................150

TOPLAM.......................630................. ....................630

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…