Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
senin hikayeyi bilmiyorum tatlım ya senin ki daha acısız oldu sanırsam iğnesizzzz şuyaşıma geldim kendime hiç iğne yapmadım yapabilirmiyim şüpheliyim bu konuda :18:

oy tatlım oy gülme krizine girdim bende o zaman kabaca anlatayım perinin misal :)) canım ben iki buçuk yıl uğraştım yumurta takibi, iki aşılama ve bu ay tüp bebek yapacağım sıra hamile kaldım benim gibi ol derken diğer yaşadıklarımı düşünerek demedim Allah korusun hani tam tedaviye karar vermişken tüple dalacakken bebişim amaaaaaaan dedi ha bir ay önce ha bir ay sonra önce geleyimde sevindireyim sizi dedi kuzum onun için dedim önceki yaşadıklarım değil bu ay yaşadığımı yaşa inş kendiliğinden Rabbim olduruversin

ayyyy çok tatlısın canım... evet tam sinsirellayım yani inşallah canım allah bizede nasip eder yaşadığınız güzel duyguları seneye inşallah takipteyim

Son düzenleme:

ay canım benim süper bu haber topiğimiz bereketlendi maşaşlllah allahım tamamına erdirsin hayırlı evlat versin

herşeyde bir hayır var gerçekten hep umutsuz anlarda umudun gelir seni bulur ya seninki öyle olmuş maşallahh bebişin yeter artık beni çok beklediler gelivereyim artık demiş.

ben on arı beşde ellerini ayaklarını hareketlerini gördüm cinsiyeti de o zaman belli oldu canım

anoooy gemisini en son terk eden kaptanlar gibisinini önce bizi hamiş ettirdiniz kendinizi sona skladınız maşallak canıum yta bayıldım bugünkü haberlere şükürler olsun

tatlım mutlu seneler allah he rşeyi gönlüne göre versib beninm de koçişin doğum günü

ben on arı beşde ellerini ayaklarını hareketlerini gördüm cinsiyeti de o zaman belli oldu canım

Deroşummmmmmm eniştenin doğum günüsünü kutlarım bebişimmmmmmmmm bebişinizle nice mutlu seneler olsun inşallahhhh hepiii börtdeyy enişteeeeeeeeee hepi bööörtdey enişteeeeeeeeeeeeee

Neeeeeeeeöööyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 10+5 miiii ayyyyyyyyyyy inanemiyemmmm Allahhımm bayılcammmm ay ne hoş ne ciciş ne güzellllllllllllllllllll inşallah bende bian önce o elleri ayakları görebilirimmmmmmmmmmmmmmmmm kukuş veya pipişini deeee

selam kızlar biz geldik ben ve kızım çok iyiyiz kızım 3.740 gr 52 cm dogdu genel anestezi oldum korkulacak bişey yok iyiyim kzıım emiyor ama gazımız çok dua edin bizeeeeee resim yükleyecem bi ara öptük yaladık

hee görürüsün bebem çok tatlı oluyolar maşallah sana da az kaldı yuppii

maşallah tatalım size allah hayırlı evlat eylesin ne çabuk geldin kız sen bebekten kalan zamanarda yataktan çıkma

kızlar rüyada mıyım beynim uyuştu.
yazdıklarınız ne demek oliiiii

rabbim sana şükürler olsun sevincimiz tamamlandı şimdi

çok duygulandım yaa çok

Son düzenleme:

canım Adoşum güzel annem mis kokulummmmm herşeyin yokunda olmasına çok sevindimm maşallah denizimizeee maşallah annesineeeeeeee Dikkat et kendine bitanem seviyoruz siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar rüyada mıyım beynim uyuştu.
yazdıklarınız ne demek oliiiii

Hepsş gerçek bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda olduuuuuuuuuuuu Allah yüzümüze güldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

geçmiş olsun canım. varsın derdiniz gaz olsun Allah başka sıkıntı göstermesin seni, denizi çooooook öpüyorum
sen kendini toparla ayrıntılara geçeriz sonra

topiğimize nazar değmesin :18:
amaaaan giren bakan okuyan arkadaşlar MAAŞALLAH DEYİİİİİİİN !!!!!!!

.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ..................100
enderfts..............................100......... ....................100
seyzen.................................50......... .....................50
19asos03..............................50.......... ....................50
eylemsevcan.........................100.............................100

TOPLAM...............................600.......... . .................600

periiiim eylemle görüştüğünde benden de selam söyle canım

Son düzenleme:
acaba vicks in bebegime bi zarari olurmu yarin dr a sorayimda ona gore kullanayim bari
zararı yok cnmm benm doktrum vucuduna tek viks süreblrsn demiştii

ayyy evettt, ya canım kusura bakma seni yanlış yönlendirmek istemem.

Vet sor mutlaka...

Ayy ana yüreği, bebeğini de düşünürmüş hemen

nice nice mutlu yıllara perdoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyy
tebrik edermmmmmmmmmmmmm degerlerinde cok iyiymişşşşşşşşş

perim 10. ve 12. haftalarda ayrıntılıdaa cok güzel belli oluyo nokto gibi ellerii ve ayakları oluyoooooooooo
ayy perim yaaa kıyamamm sana kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

az kaldı azzzzzzz görceksinnnnn

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
idilişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yıvrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vallaaaaaaaaaaaa içim bi hoşşşşşşşşşşşşşşşş olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

adoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
koy minnakınnın resimlerinii
hadi bakalım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnn

pojoumda aradı sagolsunnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyy çokk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm idilgammm canım yaaaaaaa

pojumada dedimmmmmmm sıra onda vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrr dua edelimm

vallahi içim bir hoş olduuu
kızım kucagımda artık yarım yamalak yazıyorum kusura bakmayın

hepinizi cok seviyorumm
biz burda kardeş olduk kardeşşşşşşşşşşş

Bakın allahtan ümit kesilmezzzzzzzz öyle yadaböyle olucaktı işteee geç oldu ama olsunnnnnn

saglıkla alın bebklerinizi kucagınıza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…