- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.801
senin hikayeyi bilmiyorum tatlım ya senin ki daha acısız oldu sanırsam iğnesizzzzşuyaşıma geldim kendime hiç iğne yapmadım yapabilirmiyim şüpheliyim bu konuda :18:
Ayyyy seni sinsirella seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiValla bende sebastianla olan maceralarımızı özlemedim dersem yalan olurr Gene arada o yüzlerce negatif teste inat bişeyiveriyorum çubuğa mutlulukla Canikom çok bi problem yok yakındır inşşş emin ol.. Bak bizim de sayımız ve morfolojimiz düşüktü doktor normal yolla olur ama zaman alır dedi. Biz beklemek istemedik çok şükür bekletmedi dee Başka bi sorun yoktur canım yorma kafanı sayının düşük olması felan zaman alıyor sadece Gelişmelerden haberdar et biziiiiiiiiiiii
Ahanda bi sinsirella dahaaaaaaaaaaaaaTopiğin coşma zamanları gizli hayranlarımız katılıyor ne güzellllllllll İnşallah düşündüğünüz zaman bekletmeden gelir bebişin canımmmm çoook teşekkürler iyi dileklerin içiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim canım, inşallah....
inşallah siz de 4 kişi, hatta 5 kişi olarak girersiniz :)))))))))))))))
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
oy tatlım oy gülme krizine girdim bende o zaman kabaca anlatayım perinin misal :)) canım ben iki buçuk yıl uğraştım yumurta takibi, iki aşılama ve bu ay tüp bebek yapacağım sıra hamile kaldım benim gibi ol derken diğer yaşadıklarımı düşünerek demedim Allah korusun hani tam tedaviye karar vermişken tüple dalacakken bebişim amaaaaaaan dedi ha bir ay önce ha bir ay sonra önce geleyimde sevindireyim sizi dedi kuzum onun için dedim önceki yaşadıklarım değil bu ay yaşadığımı yaşa inş kendiliğinden Rabbim olduruversin
Kızlaaaaaaaaar bişey sorcammmm bebişinizin net bebiş şekli aldığını kafasının felan belirginleştiğini ultrasonda kaçıncı haftada yada ayda gördünüzzzzzzzzzz
Medmusuuummmmmmmmmmmm ne zaman çıkcak sonuççççççççç fenalardayımmmmmmm 300-400 arası çıkıcak bencee
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy bende diyorummm nolayaaa bunu yazan gerçekten pidilimmmii gayettt ciddi sakinnnnn
tatlım mutlu seneler allah he rşeyi gönlüne göre versib beninm de koçişin doğum günü
ben on arı beşde ellerini ayaklarını hareketlerini gördüm cinsiyeti de o zaman belli oldu canım
Deroşummmmmmm eniştenin doğum günüsünü kutlarım bebişimmmmmmmmm bebişinizle nice mutlu seneler olsun inşallahhhh hepiii börtdeyy enişteeeeeeeeee hepi bööörtdey enişteeeeeeeeeeeeee
Neeeeeeeeöööyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 10+5 miiii ayyyyyyyyyyy inanemiyemmmm Allahhımm bayılcammmm ay ne hoş ne ciciş ne güzellllllllllllllllllll inşallah bende bian önce o elleri ayakları görebilirimmmmmmmmmmmmmmmmm kukuş veya pipişini deeee
selam kızlar biz geldik ben ve kızım çok iyiyiz kızım 3.740 gr 52 cm dogdu genel anestezi oldum korkulacak bişey yok iyiyim kzıım emiyor ama gazımız çok dua edin bizeeeeee resim yükleyecem bi ara öptük yaladık
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ayyyyyyyyyyyyyyy çok salaklık çöktü üzerime agladım agladım şimdide mayıştım oturuyorummmm
canımm arkadaşlarım iyki sizi tanıdımmm ayy iyki varsınızzzzz
çok devlet memuru ciddiyetinde olmuşş yukardaki yazımmmmmmmmm yahuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah hepimizi güldürsünnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh
selam kızlar biz geldik ben ve kızım çok iyiyiz kızım 3.740 gr 52 cm dogdu genel anestezi oldum korkulacak bişey yok iyiyim kzıım emiyor ama gazımız çok dua edin bizeeeeee resim yükleyecem bi ara öptük yaladık
kızlar rüyada mıyım beynim uyuştu.
yazdıklarınız ne demek oliiiii
zararı yok cnmm benm doktrum vucuduna tek viks süreblrsn demiştiiacaba vicks in bebegime bi zarari olurmu yarin dr a sorayimda ona gore kullanayim bari
ayyy evettt, ya canım kusura bakma seni yanlış yönlendirmek istemem.
Vet sor mutlaka...
Ayy ana yüreği, bebeğini de düşünürmüş hemen
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonunda çift çizgiyi gördüm az önce o kadar yazdım resim ekleyeyim dediğim perinin tabiriyle çişmatiğin resmini ama olmadı yaaaaa sinir oldum inş bunu gönderebilirim sizi seviyorum dua edin nolur öğleden sonra kan tahlili sonuçlarım çıkacak
Kızlaaaaaaaaar bişey sorcammmm bebişinizin net bebiş şekli aldığını kafasının felan belirginleştiğini ultrasonda kaçıncı haftada yada ayda gördünüzzzzzzzzzz
Medmusuuummmmmmmmmmmm ne zaman çıkcak sonuççççççççç fenalardayımmmmmmm 300-400 arası çıkıcak bencee
adoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşselam kızlar biz geldik ben ve kızım çok iyiyiz kızım 3.740 gr 52 cm dogdu genel anestezi oldum korkulacak bişey yok iyiyim kzıım emiyor ama gazımız çok dua edin bizeeeeee resim yükleyecem bi ara öptük yaladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?