- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.001
canıım 11. Haftaya gelmişsin maaşallah
Nasılsın bulantın bi sıkıntın var mı?
bdt:9 ocak 2013
dogum tarihi :8 ocak 2013
dogum şekli :genel anestezi altında sezeryan
kilo:3.740 gr
boy:52 cm
8 ocak sabahı saat 9 da dr kontrolu için hastaneye gittik zaten dr hazırlıklı gelin demişti çünkü haftamız dolmuştu ve beklemek istemiyoduk öylede yaptık muaynede normal dogumun çok zor oldugu bebegin daha dogum kanalına bile inmedigi söyledi drum ve hemen sezeryan istedi ve saat 11 de ameliyata alındım ameliyathane yarım saat anestezi drunu bekledim işlemlerim yapıldı sonra anestezi dru geldi ve sana hava verecegim dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum:) kıızım 11.44 de dünyaya geldi boynuna iki kez kordon dolandıgından dogum kanalına inememiş eger inemeye çalışsaymış Allah korusun ölebilirmiş drum ameliyattan sonra anlattı son muaynede kordon dolanma riskini tahmin ettigi için acil sezeryana aldım seni dedibende saat 12.00 de ayılmıştım bogazım hafif yanıyodu elimde bir ufak bir pompa vardı acın oldukça bas sana agrı kesici ilaç gelecek dedi ve inan hiç ne acı nede agrı hissettim akşam 8 de ayaga kaldırdılar 3-4 adım atıp geri yattım ikinci gün sabahı sonda çıkarıldı ,serum çıkarıldı ayaga kalkıp yürüdüm koridorda gezdim hastanede banyo yaptım agrım yoktu ve 3.gün öglen de evimize geldik şimdi her işimi kendim yapıyorum hafif sızlıyo yaralarım ama geçti çok şükür :)
inş.hepiniizin dogumu saglıklı ve güzel olur kızlarrr öpüldünüz :) ve
**deryammmmm Allah bebeklerine uzun ömürler versin kuzummmm aman ne güzellerdir şimdi onlar yaa kıyamammm inş tez zamanda ailenizin diğer üyesi de eşlik eder size hiç korkma kuzuzmm sadece tavsiyem emzik verin emme refleksi gelişsin (kiraz uçlu 0-3 ay olanlarda al) emin ol işe yarayacaktır.bebişlere
**meesssimmm gecmiş olsunnnnn nazar mı oldun bebem sen biz daha voltran oluşturecektik noldun sen aman dikkat et (tv nin de keyfini çıkar bi de bebek için duygu sömürüsü yaptam zamanı sonraki ay gelsin bebişşşşş
**perimm kızzzz kocanaa kocaman alkışşşşşhep mutlu olunnn
**idilgam senden haber bekliyoruz kkuuuuşşşşummmm
**bojum gel ve bize haberlerini getir artık inş bebeişler tutmuştur kızzzzz
**vitom kızına maşallah faceden takiplerim sürüyorrDD
**Add maşallah bebeğinee
Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşşş
**deryammmmm Allah bebeklerine uzun ömürler versin kuzummmm aman ne güzellerdir şimdi onlar yaa kıyamammm inş tez zamanda ailenizin diğer üyesi de eşlik eder size hiç korkma kuzuzmm sadece tavsiyem emzik verin emme refleksi gelişsin (kiraz uçlu 0-3 ay olanlarda al) emin ol işe yarayacaktır.bebişlere
**meesssimmm gecmiş olsunnnnn nazar mı oldun bebem sen biz daha voltran oluşturecektik noldun sen aman dikkat et (tv nin de keyfini çıkar bi de bebek için duygu sömürüsü yaptam zamanı sonraki ay gelsin bebişşşşş
**perimm kızzzz kocanaa kocaman alkışşşşşhep mutlu olunnn
**idilgam senden haber bekliyoruz kkuuuuşşşşummmm
**bojum gel ve bize haberlerini getir artık inş bebeişler tutmuştur kızzzzz
**vitom kızına maşallah faceden takiplerim sürüyorrDD
**Add maşallah bebeğinee
Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşşş
iyiyim canım benim dün giremedim tekrar,cvp yazamadımmerhaba canııım nasılsın
bdt:9 ocak 2013
dogum tarihi :8 ocak 2013
dogum şekli :genel anestezi altında sezeryan
kilo:3.740 gr
boy:52 cm
8 ocak sabahı saat 9 da dr kontrolu için hastaneye gittik zaten dr hazırlıklı gelin demişti çünkü haftamız dolmuştu ve beklemek istemiyoduk öylede yaptık muaynede normal dogumun çok zor oldugu bebegin daha dogum kanalına bile inmedigi söyledi drum ve hemen sezeryan istedi ve saat 11 de ameliyata alındım ameliyathane yarım saat anestezi drunu bekledim işlemlerim yapıldı sonra anestezi dru geldi ve sana hava verecegim dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum:) kıızım 11.44 de dünyaya geldi boynuna iki kez kordon dolandıgından dogum kanalına inememiş eger inemeye çalışsaymış Allah korusun ölebilirmiş drum ameliyattan sonra anlattı son muaynede kordon dolanma riskini tahmin ettigi için acil sezeryana aldım seni dedibende saat 12.00 de ayılmıştım bogazım hafif yanıyodu elimde bir ufak bir pompa vardı acın oldukça bas sana agrı kesici ilaç gelecek dedi ve inan hiç ne acı nede agrı hissettim akşam 8 de ayaga kaldırdılar 3-4 adım atıp geri yattım ikinci gün sabahı sonda çıkarıldı ,serum çıkarıldı ayaga kalkıp yürüdüm koridorda gezdim hastanede banyo yaptım agrım yoktu ve 3.gün öglen de evimize geldik şimdi her işimi kendim yapıyorum hafif sızlıyo yaralarım ama geçti çok şükür :)
inş.hepiniizin dogumu saglıklı ve güzel olur kızlarrr öpüldünüz :) ve
günaydınnnnnnn hemencecik gecsin su haftalar artıkkkk :))
günaydın penderimm nasılsın?şikayetlerin arttı mı?
sezeryan düşünüyordun sende galiba canım çok az kaldıııııııı
bende de başladı canım şikayetler ama dediğin gibi şükrediyorum bebişler sağlıklı olsunlarda...doğam iyi çok şükür teyzesi zıp zıp zıplıyor içerde şaşırtıyor benigünaydın ışılım evet cok arttı hemde diğer haftaları düşünemiyorum simdiden..geceleri uyuyamıyorum belim agrıyo,uzandıgım an midem yanıyo,nefes alamıyorumm daha bisürü şeyy :) yinede şükrediyorum..hala calısıyorum 37.haftaya kadar bi aksilik olmazsa insallh calıscam :) sezeryan düşünüyorum canım doktor ağrı eşiğimin düşük oldugunu söledi normal yapabilirmişim ama dayanamam sanırım,bide son anda bişe cıkıp sezeryana alınmak istemiyorum :/ sen nasılsınn minik meleğin nasılll? ve sen ne düşünüyosun doğumla ilgili :)
ben geldim ya zilloşlar :)
dün izinliydim malum yumoşlarım toplandıı
18 adet toplamışlarr
inşallah kaliteleri de iyidir
perşembe günü transfer olcak bi aksilik olmazsa
yarın arıcaklar bakalım
işlemden sonra çok ağrım olduu,halen ağrıyo yürüdükçe
bi ton da ilaç verdiler
olsun bebişimm bana gelsin de hayırlısıyla ben razıyım
bugün çalışıyom iş aşkıyla yanıp tutuştuğum içün geldim
perşembeden sonra rapor alıcam en az 10 gün kadar
hayırlısı olur inşaallah
dualarınız için şimdiden teşekkür ediyom
bu arada farkettimde topikçene sezeryan oluyozzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?