Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canıım 11. Haftaya gelmişsin maaşallah
Nasılsın bulantın bi sıkıntın var mı?

merhaba canım daha yeni girebildim işler çok yoğun sitede niye böyle yazıyor anlamadım 10 haftadayım canım daha bulantım yok çok şükür yemek yiyemiyorum sadece inşallah oda gececek sen nasılsın

bdt:9 ocak 2013
dogum tarihi :8 ocak 2013
dogum şekli :genel anestezi altında sezeryan
kilo:3.740 gr
boy:52 cm

8 ocak sabahı saat 9 da dr kontrolu için hastaneye gittik zaten dr hazırlıklı gelin demişti çünkü haftamız dolmuştu ve beklemek istemiyoduk öylede yaptık muaynede normal dogumun çok zor oldugu bebegin daha dogum kanalına bile inmedigi söyledi drum ve hemen sezeryan istedi ve saat 11 de ameliyata alındım ameliyathane yarım saat anestezi drunu bekledim işlemlerim yapıldı sonra anestezi dru geldi ve sana hava verecegim dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum:) kıızım 11.44 de dünyaya geldi boynuna iki kez kordon dolandıgından dogum kanalına inememiş eger inemeye çalışsaymış Allah korusun ölebilirmiş drum ameliyattan sonra anlattı son muaynede kordon dolanma riskini tahmin ettigi için acil sezeryana aldım seni dedi bende saat 12.00 de ayılmıştım bogazım hafif yanıyodu elimde bir ufak bir pompa vardı acın oldukça bas sana agrı kesici ilaç gelecek dedi ve inan hiç ne acı nede agrı hissettim akşam 8 de ayaga kaldırdılar 3-4 adım atıp geri yattım ikinci gün sabahı sonda çıkarıldı ,serum çıkarıldı ayaga kalkıp yürüdüm koridorda gezdim hastanede banyo yaptım agrım yoktu ve 3.gün öglen de evimize geldik şimdi her işimi kendim yapıyorum hafif sızlıyo yaralarım ama geçti çok şükür :)

inş.hepiniizin dogumu saglıklı ve güzel olur kızlarrr öpüldünüz :) ve

maşallah diyorum. Deniz kızımızı da çok beğendik. allah onu size bağışlasın canım, şansı hep açık olsun inşallah
yaaldık hamınızı

annem sagol am?a ben hergun meyvemi yogurdumu salatami yerim faranjit olmustumya sıkıntiya gelemedim ama cumartesi dr gidicem sorarim ozaman

adosumm darisi bizlere insallahhhh bir gun bizde anlatiriz keyifle insallahhhh

annem sagol am?a ben hergun meyvemi yogurdumu salatami yerim faranjit olmustumya sıkıntiya gelemedim ama cumartesi dr gidicem sorarim ozaman

adosumm darisi bizlere insallahhhh bir gun bizde anlatiriz keyifle insallahhhh

seyzenim dua telden sadce isilin gibi gorunuyo baska kime okuyoruz cok yardim edemedim ama son 10.000 kaldi bitireyim bol bol yardim edicem ama hep dua ediyorum inanin

**deryammmmm Allah bebeklerine uzun ömürler versin kuzummmm aman ne güzellerdir şimdi onlar yaa kıyamammm inş tez zamanda ailenizin diğer üyesi de eşlik eder size hiç korkma kuzuzmm sadece tavsiyem emzik verin emme refleksi gelişsin (kiraz uçlu 0-3 ay olanlarda al) emin ol işe yarayacaktır.bebişlere

**meesssimmm gecmiş olsunnnnn nazar mı oldun bebem sen biz daha voltran oluşturecektik noldun sen aman dikkat et (tv nin de keyfini çıkar bi de bebek için duygu sömürüsü yap tam zamanı sonraki ay gelsin bebişşşşş

**perimm kızzzz kocanaa kocaman alkışşşşş hep mutlu olunnn
**idilgam senden haber bekliyoruz kkuuuuşşşşummmm
**bojum gel ve bize haberlerini getir artık inş bebeişler tutmuştur kızzzzz
**vitom kızına maşallah faceden takiplerim sürüyorr DD
**Add maşallah bebeğinee
Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşşş

adoşuummmm...ne güzel fazla ağrın olmamışşş...kızına da kocaman bir maşallaahhh....

genel anestezi bile olsa bebeğin sağlığı daha önemli...ya doktor zorlasaydı

öptük deniz kızımızı....

asosumm seyzenim doğru demiş...bende hiç çıkmaz ama eşim hasta olacağı zaman hemen ağzında beliriverir...beslenmene dikkat et, stresten uzak dur canımcım..

bojumdan ses çıkmamıışşş....:44::44::44::44::44::44: inşallahh süper yumurta haberiylee geliirrr....

eveettt canııımmm valla değdiii....hemde hissettim kesin bana bişi olacak dediimmm

oluşturururuuzzz ne demeekkk alyaammmmmm aha da bak böylee oluşturuluuurrr....

sagol cnımmm çok tesekkür ederizzzzz :)))

ses yok tık yok naptı acabaaa
benim minnakım bugün çok huzursuzduuu hiç uyumadı daha yeni yattııı

fırsat bulupta arayamadımmm
olmazsa yarın ararımm

merhaba canııım nasılsın
iyiyim canım benim dün giremedim tekrar,cvp yazamadım
sen nasılsın tatlım? senin minnoş kocaman olmuş
bu arada benden 50 yaz seyzenimmmmmmm

şükürler olsun deniz bebeğimiz sağlıkla doğdu canımmm Rabbim korumuş onu,hayırlı sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallahhh...
ikinizi de çok öpüyorummmmmmm

Son düzenleme:
günaydın penderimm nasılsın?şikayetlerin arttı mı?
sezeryan düşünüyordun sende galiba canım çok az kaldıııııııı

günaydın ışılım evet cok arttı hemde diğer haftaları düşünemiyorum simdiden..geceleri uyuyamıyorum belim agrıyo,uzandıgım an midem yanıyo,nefes alamıyorumm daha bisürü şeyy :) yinede şükrediyorum..hala calısıyorum 37.haftaya kadar bi aksilik olmazsa insallh calıscam :) sezeryan düşünüyorum canım doktor ağrı eşiğimin düşük oldugunu söledi normal yapabilirmişim ama dayanamam sanırım,bide son anda bişe cıkıp sezeryana alınmak istemiyorum :/ sen nasılsınn minik meleğin nasılll? ve sen ne düşünüyosun doğumla ilgili :)

ben geldim ya zilloşlar :)
dün izinliydim malum yumoşlarım toplandıı
18 adet toplamışlarr
inşallah kaliteleri de iyidir
perşembe günü transfer olcak bi aksilik olmazsa
yarın arıcaklar bakalım
işlemden sonra çok ağrım olduu,halen ağrıyo yürüdükçe
bi ton da ilaç verdiler
olsun bebişimm bana gelsin de hayırlısıyla ben razıyım
bugün çalışıyom iş aşkıyla yanıp tutuştuğum içün geldim
perşembeden sonra rapor alıcam en az 10 gün kadar
hayırlısı olur inşaallah
dualarınız için şimdiden teşekkür ediyom

bende de başladı canım şikayetler ama dediğin gibi şükrediyorum bebişler sağlıklı olsunlarda...doğam iyi çok şükür teyzesi zıp zıp zıplıyor içerde şaşırtıyor beni
doğum konusuna gelinceeeeee sezeryan olacak benimde penderimm,kan sulandırıcı iğne kullandığım için iğneyi erken kesmek tehlikeli olabilirmiş risk almak istemiyorum
hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallahhhhhhhhh

hoşgeldin ponjuummm merak ettik seni
yumurta sayısı çok güzel,inşallah en kalitelileri yerleştirince oldu bu iş
dualarımız seninle tontişimm,minnak minnak yeğenlerimiz geliyor az kaalllllldddııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…