- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.041
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
Canlarım bu arada hamiş var mı?Herhangi bir gelişme var mı bana yazarsanız çok sevinirim.Geçmişe bakmaya fırsatım olmuyor...Hepinizi öpüyorum.A.e.olun...
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
Canlarım bu arada hamiş var mı?Herhangi bir gelişme var mı bana yazarsanız çok sevinirim.Geçmişe bakmaya fırsatım olmuyor...Hepinizi öpüyorum.A.e.olun...
günaydın kızlar.............
dün doktora gittimm hormon ve muayenede bir sıkıntım yok, yumurtam güzel gelişmiş,fakat eşimde hız sorunu varmış, ilaç verdi doktor gelecek ay tekrarlayın testi dediler.............
kızlar minişimmm pişik olduu((
dünde aşısını yaptırdımm nasııı yaygara kopardıı katıldı mosmos oldu aglamaktann(((((((
ilk defa gözünden yaş geldii çok üzüldümm amaa neysekii benim kızım güçlüüü hemen sarıldım öptümm sustuuu
kıyamam ona bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
deryammm canim gozunaydin akinn gelmissss cookkk sevindimm canimm allahim korusun tum bebisleri :118::118::118::118::118:
Bojumm 18 yumosu ben dogru okudum dimmiii ayyy masallah kizimmm nasil yimirtliyorsun oyleBen de bu ay iki tane yumurtlasam keske
Iremm canimm hiz dusukse hemen keciboynuzu yap canim sen de birsey cikmamasina cok sevindimm herseyin hayirlisi olsun gelecek bu bebis kesinnnnn
Hadi bakalım canım ilaç inşallah işe yarar.... Gelecek ay oluverir bu iş...
kızlar minişimmm pişik olduu((
dünde aşısını yaptırdımm nasııı yaygara kopardıı katıldı mosmos oldu aglamaktann(((((((
ilk defa gözünden yaş geldii çok üzüldümm amaa neysekii benim kızım güçlüüü hemen sarıldım öptümm sustuuu
kıyamam ona bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
messttraaam canım paylaşımın çok güzel yaa benim böyle şeyleri yavaş yavaş öğrenmem lazım
sen nasıl oldun yatıyor musun halaa
naraninnnooonooommm
yarın büyük gün
onlar aramadan ben aradım bugün
yarın öğlende transfer olayı olcak bi aksilik çıkmaz ise
yedi adet olmuş bebişler
kaç adet transfer edilcek,nolcak,edilebilcek mi, malum rahim duvarı kalınlığı önemli
bilmiyom,hayırlısı bakalım
amaaaaaaaaa çoookkkk heyecanlıyıııııııımmm
dün gece doğru düzgün uyuyamamıştım,bu gece hiç uyuyamam heraldee
dualarınız için çookk teşekkür ediyooomm
hepinizi kocaman öpüyyoooommmm
hoççakalıııınnnn
Deryaaammm gözünaydın bebişiiimm,maşallah bebişlerinee
geçmişe çok bakamadım,alınmayın ağlamayın
yoğunuuuumm leeeeeeeeeeeyyynnn
hop kaçtım ben
naraninnnooonooommm
yarın büyük gün
onlar aramadan ben aradım bugün
yarın öğlende transfer olayı olcak bi aksilik çıkmaz ise
yedi adet olmuş bebişler
kaç adet transfer edilcek,nolcak,edilebilcek mi, malum rahim duvarı kalınlığı önemli
bilmiyom,hayırlısı bakalım
amaaaaaaaaa çoookkkk heyecanlıyıııııııımmm
dün gece doğru düzgün uyuyamamıştım,bu gece hiç uyuyamam heraldee
dualarınız için çookk teşekkür ediyooomm
hepinizi kocaman öpüyyoooommmm
hoççakalıııınnnn
Deryaaammm gözünaydın bebişiiimm,maşallah bebişlerinee
geçmişe çok bakamadım,alınmayın ağlamayın
yoğunuuuumm leeeeeeeeeeeyyynnn
hop kaçtım ben
evet canımmm öğrenmekk lazıımm doğuranlar çoğaldıkçaa problemlere göre okuyorum bendegebe kalmayı yaladık yuttuk..şimdi sıra bebek bakımı öğrenmektee...
(seyzen:)
yatıyorum tatlım yaaa. 2 kere alçı değişti...içimiz şişti kocamla bugün beni avm ye götürdü..tekerlekli sandalye aldık kapıdan..ne zormuş...psikolojisi altüst ediyor adamı...
az daha kallır sonra çıkarırım...
süper sayııııı 7....haydii bakallııımmm yarın oluuurrrrr bojummmm..heyecan da olsun canımmmm...
deryam canım gözün aydıb bitanem vitaminin miniğine geçmiş olsunnn irem canım ilaçtan sonra bence hemen hamöile kalırsın çünkü hamiile kalabiliyorsun malum aynı zamanda düşük yapmıştık hemen olur allahın izni ile
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Gunaydin canlarimmmmmmmm guze bi tatilin ardindan evimize dondukkk bugun kalp pitpiitlrini duymaya gidicezzzz insallah bi aksilik cikmazzzz hepinizi ozledim ve seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?