- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.061
günaydın canım nasılsın pek giremiyorum işler yoğun
eveeeeeet tatiiil olsuuungünaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz :)) yarın olsada tatile girsekk :)
Gunaydin canlarimmmmmmmm guze bi tatilin ardindan evimize dondukkk bugun kalp pitpiitlrini duymaya gidicezzzz insallah bi aksilik cikmazzzz hepinizi ozledim ve seviyorummmm
çok iyiyim çok şükür
cumartesi annem geliyor çok mutluyuuuum. iki valiz mama cici getiriyor bana
memleketten halamlar, babaannem oğluşuma birsürü ciciş almışlar heyecanla bekliyorum bende
bi de tatili bekliyorum tabii bir hafta daha kaldı :18: okul çok zorluyor beni çocuklarla uğraşmak çok zor hepsinin türlü türlü derdi var :44:
sen nasılsın tatlımkolay gelsin çok yorma kendini
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz :)) yarın olsada tatile girsekk :)
seni adına çok sevindim canım ne güzel rahat edersin bir süre annen gül gibi bakar sana hem bebeğede ciciler geliyor süper ben şimdilik sadece bakıyorum cinsiyeti belli olmadan birşey almak istemiyorum cinsiyeti belli olsun ozaman alırız cicişleri inşAllah sen çocuklarla uğraşıyosun en azından kızarsan seslerini çıkartamazlar ben koca koca adamlarla uğraşıyorum kızamıyosunda anlamıyolar anlamak istemiyolar canım ooooohhhhhhh negüzel tatil var sana süpermil vallaha
ben iyi sayılır sadece yemek yeme problemim var pek bişey yiyemiyorum zorluyorum kendimi yiye ilmek için yiyebildiğim kadar yiyorum birde kabızlık ve karında şişkinlik problemim var diyeceksinki daha ne kaldıama başka bir sıkıntım yok bunlardan hariç benim kzenimde hamile onun baya zor geçiyor onu görünce halime şükrediyorm birşey sormak istiyorum sen kacıncı haftada öğrendin cinsiyetini
canlarimmmmanoyyyyy ponjuum asilanioooo bugunnnn cok heyecanliiiii dualarim onunlaaaaaaa insallah 14 gun sonra halayini cekicezzz kuzumunnn
Mehmetderyammm cok mutlu oldum ıkı bebısın de evde artıkkkk hersey cook guzel olucak yasasınnnn
Kızlarrrrr yavrumun kalp atısını duydummmmm dunyanın en guzel sesıymısssssss mınıcık nohut kadar bıseee kalbı nasıl atıyorerr Allahımmmmmm nası bı mucızeeeee!!!!! Sukurler olsuuuunnnn bınlerce kezzzz cok mutluyummmmmmm
evet canım tatil gelse uyuyacağım evde öğlene kadar çok yoruluyorum iş ev yoruyo tabi bünye iki kişilik çalışıyor enerji kalmıyor hiç ben çok şükür iyiyim sen nasılsın
canlarimmmmanoyyyyy ponjuum tuplu dalıooooo bugunnnn cok heyecanliiiii dualarim onunlaaaaaaa insallah 14 gun sonra halayini cekicezzz kuzumunnn
Mehmetderyammm cok mutlu oldum ıkı bebısın de evde artıkkkk hersey cook guzel olucak yasasınnnn
Kızlarrrrr yavrumun kalp atısını duydummmmm dunyanın en guzel sesıymısssssss mınıcık nohut kadar bıseee kalbı nasıl atıyorerr Allahımmmmmm nası bı mucızeeeee!!!!! Sukurler olsuuuunnnn bınlerce kezzzz cok mutluyummmmmmm
öptük demişşiiimmmmm alçımla ben karışmasın başka şeyle
öptük demişşiiimmmmm alçımla ben karışmasın başka şeyle
AYYY DOĞRU VALLA koca koca adamlarla uğraşmak daha zor. ben masaya sopayla bi vuruyorum hepsi sus pus oluyooo
kabızlık problemi hamilelerde sık görülüyor canım ev yapımı yoğurt ye ananas ye birde bol bol su iç sabahları kahvaltıdan önce de bir bardak su iç çok faydası oluyor. ben bunlara dikkat ediyorum hiç bi sıkıntım olmuyor o konudaiştahsızlık bende de çok vardı lokmalar ağzımda büyüyordu resmen yutamıyordum şimdi biraz daha iyi ama şimdi de hemen doyuyorum sık sık acıkıyorum ama iki lokma yiyince de tıkanıyorum :44: neyse dediğin gibi bunlar çok büyük sıkıntılar diil senin de yakında açılır iştahın...
aaaa teyzeleeer vallaha tekmeledi oğluşum şu an
ben 16. haftada öğrendim canım cinsiyeti 12. haftada ikili testte öğrenen çok ama benim doktorum erken daha dedi ve bişey söylemedi o zaman. 16. haftada %90 erkek dedi. 20. haftada tekrar gideceğim ayrıntılı için o zaman da % 100 diyecek işte
ohhh çok şükürcanlarimmmmanoyyyyy ponjuum tuplu dalıooooo bugunnnn cok heyecanliiiii dualarim onunlaaaaaaa insallah 14 gun sonra halayini cekicezzz kuzumunnn
geçmiş olsun messim, ne alçısıöptük demişşiiimmmmm alçımla ben karışmasın başka şeyle
bende iyiym canım cok şükürr :)) 34.haftamdayım 37.kadar calısmayı düşünüyorm ama nasıl olcak bilmiyorumm :)) smdi bile işe zorla geliyorumm..su 6 ay hayırlısıyla bi yasalaşsa cok güzel olcakkk :) insallahhhh
su çok içiyorum zaten tuvalete taşınıyorum bu yüzden benimde lokmalar ağzımda buyuyor yutamıyorum yutamayıncada istifrar edecek gibi oluyorum doktorum demişti inşallah dediği çıkar 3 ay dolduktan sonra bu sıkıntıların gececek 1-2 ay rahat edeceksin ondan sonrada bebek büyüdükce ağırlaşacaksın ağrıların olcak bu seferde bunlardan şikayet edeceksin dedi hepsini yaşacağız Allahın izniyle
ooooh maşallah hisetmeye başladın demek hareketlerini ne güzel Rabbim bizede tatdırsın inşAllah
ben 2li ve 3 lü testi yaptırmıycam tarama testi kesin sonucu olmayan bişey benim kuzenimin çocuğu için riskli grupta dediler alınması lazım sakat dediler kuzenim aldırmadı dünyadaki sınavım buysa cekicem dedi şimde 8 yaşında çok zeki çok akıllı bir oğlu var hiç birşeyide yok ama doğum yapana kadar çok kötü günler yaşadı kuzenim bende aldıramam böyle olsa Allaha emanet ediyorum Rabbim herşeyin en iyisini bilir
kızlar allah hepinize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, gerçekten zor bir karar, allah kimseyi böyle bir ikilemde bırakmasın, böyle zor bir sınava tutmasın canım...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?