Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

gözün aydın canım süper bişey değilmi hem duymak hem görmek yavaş yavaş nelerini göreceğiz daha gün geçtikce büyüyecek kendine dikkat et canım hareketlerini kısıtla bu arada varm miğde bulantısı falan

İnşAllah canım çok şükür başka bir sıkıntım yok rabbim herkezin hamileliğini kolaylaştırsın hayırdır geçmiş olsun bişeyinmi var bir hafta yatmam gerekli demişsin canım

Seyzosummmm saol canım benımmmmm tekmelıomuuuuu ayyyy ınanmıyorummm yaaaa Allahım bızede nasıp etsın o duyguyu yasamayıııı

Perdosummmmmm kaplangımmmm saolun canlarım bıkac gunekadar hıcbı sıkayetım yoktu hafıf mıdenulantılarım basladı ama cok rahatsız etmıyor sımdılık ınsallah boyle devam ederrr onun dısında cok ıyıyım canlarımmmm

aman maşallah içinde hissettirmeye başladı kendini, ayy ne güzell

ne alçısı leeennnnnnn

ohhh çok şükür canım gözün aydın,
mide bulantıların başladı mı bebekim

geçmiş olsun messim, ne alçısı

teşekkür ederiimmm...ayağımı burktum.. çok şişti, herkes korkuttu..ben de ağrısına dayanamayıp acile gittim acilde ki pimpirik doktorda alçıya aldı hemde dizime kadar yatıyorum. kırık filan yok sadece doku zedelenmesi. yarın dr çıkartmazsa kendim çıkarcam...böylediiirrrr....

reglime de kaldı üjjj beejjj güünnnn....bu zıplamaya değil bebek iç organlarım bile dayanmıycaakkk...

oyyyy kuzummmm kıyamammmmmmmmmm nazar degdı sanaaaaa gecmıs olsun kuzummmm dikkat et kendıneeeeeeeee

MERHABA KIZLAR MESTRAM GEÇMİŞ OLSUN PERİM MUTLULUĞUN KATLANAN KATLANA ARTSIN İNŞALLAH. YARIN DOKTORA GİDECEĞİM net kotam dolmazsa haberleri veririm dolmuş olursa haftaya görüşürüz anacım

Messim oyyyyyyyyyy
sagol canımm
altını acıyorumm nasıı gülüyoooooooo oyyy kıyamammm
zeytinyagı sürdük iyi geldi vallaa ben portakal suyu şçtim 2 gün üst üste ondan oldu büyük ihtimallee :))
sürekli bez değiştiriyorum,kremliyorum ve organik havlularlaaaaaaa kuruluyorumm :)) o döt kıymetliii:)))))))))

huggies kullnıyrum cnm memenun kaldım ama bir sorun yok
her ihtimale karsı primada var onuda kullnıyorumm

aonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızzzzzzzzzzzzzzz hani bir kadın vardıyaaaa 7 iz dogurmustuuuuuuuu
sende öyle olmayasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oyyyyyyyyyyyyyy çıldırırsın vallahiiiiiiiiiiiiiiiii7
sen koydurt en az 3 taneee vallahi pojummmmmmmm bir seferde kurtulursun vallahiiiiiiiiiiiiii
ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmm
yarın arıcam seni zilloşum bırakırsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öptüm

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pıt pıtların şerefineeeeeeeeeeee perimmmmmmmmmmmm
masallahh
bana doktor ozmanlar bildiğin fasülye varyaa işte tam okadar bebeğin demişti oda ztn kalp ten olusuyoo
eve gttim yaa aldım elime fasülyee bakıyorumda bakıyorummmm
kıyamamm kuzummm
dahada büyüdüğü günleride görceksin inşşşşşşşşşşş

gunaydın canlarrrrrrrrr gunaydın seyzosummmmmm uyuyamıyorummmm 7:30 da uyandm mıde bulantısıylaaa çıkardm azckk bısıler yedm şimdi sen napıosunnnn canmmmm

günaydınn canlarrrr,hayırlı cumalar..allahım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin insallahh

Pendosummmm gunaydnnn cok merak edıorum gobusunu kocaman olmustuurrrrr cnm benmmm dun gıbı yaaa en hızlı gecen hamıslık senınkı olduuuu benm ıcınnnnn ınanamıorum halaaaa

Pendosummmm gunaydnnn cok merak edıorum gobusunu kocaman olmustuurrrrr cnm benmmm dun gıbı yaaa en hızlı gecen hamıslık senınkı olduuuu benm ıcınnnnn ınanamıorum halaaaa

günaydınnn perimmm evettt yaa daha dün gibiii neler neler yazmısızzz :)) test yaptıgım günü unutamıyorummm :)) göbüşüm patlamak üzere gerginlikten :)) sezeryan olcak doğumum en gec 1 ay içinde insallahh bebişimm NİL yanımda olcakkkk saglıklaaa..sende nasıl herseyy cıkarmaların nazar boncugun olsunn :) bebişlerimiz için herseye değerrr şükürler olsunnn canımmmm

evet bebıskom valla dun gıbı hamıs halayını cekıoduk sımdı nılımız gelıooooo yerım onu bennnnnn cnm benmmmmm çok az kaldııııı mıde bulantm var ama cok rahatsız etmıo cnmmm o ıcımde dıe mıdemın bulandıgını dusununce mutlu bıle oluorummmm.... Herseye razıyım o geldı yaaaa bide saglıkla kucagıma alabıleyım gerısıı hıııcccc önemli diillll

günaydın kızlar....................

Gunos ırosummm esınde bıraz hız problemı cıkmıs sanırım sızı de bekleten o demekkiii... Bol ceviz ve keciboynuz özü yedir cnm çok işe yarıoo. Bnm eşim aşılamadan önce kendi oturp yiyip içiodu bisürü sonra çok iyi artış oldu hızda felann hiç canını sıkma cnmmm artk herşeyn çözümü var şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…