- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.101
gunaydın canlarrrrrrrrr gunaydın seyzosummmmmm uyuyamıyorummmm 7:30 da uyandm mıde bulantısıylaaa çıkardm azckk bısıler yedm şimdi sen napıosunnnn canmmmm
Kızlarrrr gobusunuz ne zaman belırgınlesmeye basladıııııı?? Bnde de hep bı merak hep bı merakkkk
evet bebıskom valla dun gıbı hamıs halayını cekıoduk sımdı nılımız gelıooooo yerım onu bennnnnn cnm benmmmmm çok az kaldııııımıde bulantm var ama cok rahatsız etmıo cnmmm o ıcımde dıe mıdemın bulandıgını dusununce mutlu bıle oluorummmm.... Herseye razıyım o geldı yaaaa bide saglıkla kucagıma alabıleyım gerısıı hıııcccc önemli diillll
ben allahın izniyle 22 ocak salı günü doğuma girecem epidural sezeryan.dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum.
ben allahın izniyle 22 ocak salı günü doğuma girecem epidural sezeryan.dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum.
gunos ırosummm esınde bıraz hız problemı cıkmıs sanırım sızı de bekleten o demekkiii... Bol ceviz ve keciboynuz özü yedir cnm çok işe yarıoo. Bnm eşim aşılamadan önce kendi oturp yiyip içiodu bisürü sonra çok iyi artış oldu hızda felann hiç canını sıkma cnmmm artk herşeyn çözümü var şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?