Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
gunaydın canlarrrrrrrrr gunaydın seyzosummmmmm uyuyamıyorummmm 7:30 da uyandm mıde bulantısıylaaa çıkardm azckk bısıler yedm şimdi sen napıosunnnn canmmmm

ben çok iyiim canım saol yarın annem gelecek diye heyecanlıyım bana mamalar oğluma da ciciler getiriyor memleketten

hiç çıkarmayan hamiş olur mu canım daha büyük sıkıntılar olmasın da... gelmiş geçmiş olsun

Kızlarrrr gobusunuz ne zaman belırgınlesmeye basladıııııı?? Bnde de hep bı merak hep bı merakkkk

göbüşüüüm üç haftadır belirgin canım yani 17. haftada çıktı diyebilirim en net. 16. haftaya kadar şişkinlik gibiydi bi de benim önce kalçam büyüdü :44: belim kayboldu sonra göbeğim çıktı :26:

Son düzenleme:
yanlış yere yazdım dalgınlık :26::26::26:

Son düzenleme:
ben allahın izniyle 22 ocak salı günü doğuma girecem epidural sezeryan.dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum.

evettt perimmm hiç önemli deillll :)) saglıkla sıhhatle kucagmıza alalım insallahhh..hamiş olmayan arkadaslarımızda saglıkla hemen bebişleri göbüşlerine konsunn..amin allahımm

gunaydin herkeseeeee

sanirim dun aksam gayet net hissettim oglusumun haraketleriniiiiiii cok sukur

perim 16. haftaya kadar hep bir gobek oluyo ama o gaz 16 dan sonra sabah kalktiginda artik inmeyenn minicik bisi cikiyo yalniz benimde once belim kalinlasti sonra poposum buyudu azicik sonrada gobekim ciktiii

eylemim sevcanim rabbim saglikla versin kucagina insallah ayyy bi bu sayfayi okuduydum gecmisi okuyup geliyim

Kızlaaarr nasılsınız geçmişi hiç okuaymadım kaçak olarak başka bir pc den giriyorum sizi çok özlediiimmmmmm
Umarım herkesler iyidir.
Salı günü detaylı ultrasyonda kızımı gördüm ilk defa ağladım çok ama çok güzeldiii ama bana benzemiyor şimdiden babacı olduğunu belli etti özledim kızımı yaa doktor ultrasyonla görülebilecek hç bir rahatsızlığımız yok herşey gayet güzeldedi şükürler olsun

Resim falan koyan var mıacabaaa yaa hafta sonu eşimin dükkanından giricektim yatıya misafirim geliyor olmadı yine
sizi çok seviyorum herkese kocaman Kendinize iyi bakın

biri gelişmeleri bana özet geçebilir mi ben bu sayfa numarasından bulur okurum onu sonraaaa lütfeeennn

Öncelikle ikizlerimizi tebrikk ediyorum allahh sağlık versinnn inşallahhhhhhhh akınımızın anılımızın bahtı açık şansı bollllll olsunnn tahtlarıda güçlü olsun inşallahhhhhhhh

ayyy herkesi özlüyorum ama zaman bulup giremiyorum sonra akşamları okumaya çalışıyorum sizleriiiiii

perimlede telleşip haberleşiyoruz POJUMla da öyleeeeee yani herdaimm takipteyimm :)))

benim allaha çok şükür herşey yolunda gibi maşallahhhhh allah yardım etsin
ama haberi aldığımdan beri her sabah ezanında gayriihtiyari uyanıyorum ve çokçok dua ediyorum şükrediyorummmm
alışkanlık olduu :))

herkesi öpüyorum çokçokkkk

sağol canım benim, sayı değilde hızda sıkıntı var dedi doktor e vitamini ve largının diye bir toz verdi , eşim e vitamini yazılınca bakmış netten akşamları ilacını içiyo arkasına biraz ceviz biraz fındık bir avuçta kabak çekirdeği yiyor Ben keçi boynuzununda pekmezini aldım marketten aldığımda vardı ama doğal yapılıyo dediler tadı ve kıvamı markete göre farklı bir tanede ondan aldım şimdi doğal pekmezden yiyor, o yüzden keçiboynuzu kürüne falan geçip eşimide çok etkilemek istemiyrum, doktor çok ciddi bişey gibi konuşmadı benle verdiği ilaçlar yeterli gibi konutu fakat kendi olmayınca o an etkilendi düşüğümüzün nedenide bu durum olabilir mi diye o yüzden akışına bıraktım bu ay doktora gidene kadar ateş falan ölçüyordum , ateş ölçme ovu testi hiç bişey yapmıyorum şuan hayırlısı olsun en azından sıkıntımızı biliyoruz rabbim isteyen kimseyi bekletmez inşallah ..........

günaydın kızlar benim bebik oğluşdu ya doktor dün göremedi ne kız ne erkek belli deil yani kesin olanı öğrenemedimm ya

ilk sayfaya baktım idilgam ve medmus hamileymiş. Çok sevindim,dualarımız kabul oldu.İdilgam canım,tazecik annem seni çoooookkk seviyorum.Hayırlı uğurlu olsun,Allah ım tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallah...

Darısı da Alya'ma,Miskamber'ime,Meessttrraa'ma,Eerdgn'ıma,Bojou'ma olsun inşallah.Bojum tüp bebek çalışmalarına başlamış inşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda...

Alyam güzel annecik adayım senin yazdıkların okadar güzelki,verdiğin bilgiler.Senden çooooooooooooookkkkkkkkkk süper bir anne olacağı kesin.Allah ım sana da nasip etsin inşallah en yakın zamanda...

Meestrram sen nasılsın canım benim.Hepinizi çoookkk özledim...

Perim bebiş nasıl?Kuzum bir zamanlar ben hamilelik yakışıyor mu diye bebişler yokken tabi kırlent koyardım ayna karşısında bakardım duygulandım,bak şimdi çok şükür 9 ay geçti o koca göbek büyüdü ve gitti bile.Ozamanlarda ayrı güzeldi ama.Göbeğimi özledim şimdiden :) Seninde yakında büyümeye başlar inşallah...

Ben 64 le hamiş kaldım şuan 69-70 arası kilom ama göbüşte şişlik var biraz...

Asosum,Işılım,Enderfts im,Hafzağım,seyzenim ve unuttuğum her kim varsa sizlere de Allah ım kolaylık versin.Doğumlar yaklaşıyor...

Eylemim sıra sende inşallah,Rabbim sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin....

Kızlar bu arada benim minik oğlanlar sütümle doymuyor,anca mama yiyorlar teyzeleri :) Emiyorlar ama çerez niyetine.Sonradan da üstüne mama veriyoruz.Özellikle de geceleri ikisi birden uyanıp ağlamaya başlayınca hemen mama vermek zorunda kalıyoruz.1 kutu mamamız bitti bile...İnşallah zamanla sütüm daha da artar.En azından doyuramasam da kuzucuklarımı ne emseler o kar anne sütü olarak.Bende durumlar böyle teyzelerimiz.Günler yorucu geçiyor.İlk günlerde kıyafetleri çok fazla değiştirmek zorunda kalıyoruz.Göbekleri düşmediği için bezlerini çok yukarı çekemiyoruz,bu nedenle de çişleri kıyafetlerini ıslatıyor bazen.O kadar aldığımız hastane çıkışı ve kıyafetleri zar zor yetişiyor.E birde kış günü kurumaları zor oluyor.iyiki de fazla fazla almışız.Aklınızda bulunsun kış bebklerine kıyafet daha çok alın.Çünkü kat kat giydiriliyor.Bu arada uykusuzluk hat safhada oluyor.Geceleri bir akın bir anıl uyanıyor.Dün ilk defa yatağıma uzandım kayınvaldem ben bakarım bebişlere dedi.Saat 12 ye kadar da emzirdim ikisinide.Gecede kv mama vermiş.Saat 7 ye kadar uyumuşum 9 gündür ilk defa...

Son düzenleme:
Canim oncelikle Allah anali babali saglikli buyumeyi nasip etsin evlatlarina. gobek baglari icin acik birakma gobeklerini benim kizim dunyaya geldi 19 gun once ve 6 gunlukken gobegi dustu kapali tuttuk ve banyo yaptirmadik gobegi dusene kadar istersen sende dene bebislere.

Birde bebedorun bebeklerin gobekleri icin sterilizasyon sprey ve mendilleri var onu da kullanmani tavsiye ederim sut icin de sut artirici caylar var duzenli kullaninca cogaltio benim baslarda sutum gelmemisti artirdi ayva kompostosu ve rezene cayi icmeni tavsiye ederim rezene bebislerin gazini rahat cikarmalarini saglio ayva da sut artirio canim

selam hatunlar,,

deryam gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım evlatlarına uzun ömür versin amin.
elif fatih seninde gözün aydın canım rabbim evladına uzun ve güzel ömürler versin amin.

benim zilli denizde gece bekçisi mübarek hiç uyku yok geceleri gündüz uyuyor geceleri alemlere akıyoooooooooooooo zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

uyku nedir unuttuk valla neyseki haftaya annanemz geliyoo belki biraz rahatlarız benim gögüsler fena halde yaraydı halada yara ama eskiye göre biraz daha iyi benimde sütüm pek yok ara ara mama veriyorum doymuyoo mintirellam denizim

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii acep ikiz mi bebikler belli oldu mu ki?

periiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallah kuzucugunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bojouuuuuuuuuuuuuuuuuu inş.bu ay olay tamamdır geliyoooooooooooooooo üçüzlerrrrrrrrrrrrr hadi inş.

eeeeeeeeeeeeee kızlar ne var ne yok ????

çoookk şüküürrrr....maşallaahhh oğluşlaraaaaaa....
ayy yaaa yakınımda bir bebek olsa da sevsem..... perimm doğuru verde sevmeye geliiimm....

ben iyiyim deryamm....ayağımı burkmuştum..alçıdaydı...sabah dr. gittik çıkarttırdım alçıyı...şişliği azda olsa inmiş...artık sargı bezi filan topallayarak idare edicem...
bebek işi için hala beklemedeyim.......:26::26:

hepinizi seviyoreeee...

bende 64 kilo ile hamile kaldım 80 ile doguma girdim şimdi 72 kiloyum ( deniz 11 günlük oldu bugün dünde göbegimiz düştü ),çok az göbegim kaldı şiş zaten elleyince agrıyoo göbegim rahmim henüz toplanmadı galiba zaten 40 günü bulurmuş toplanması ama hiç iştahım yok çok az yiyebiliyorum siz de öylemisiniz kızlar hemen doyuyorum nedense ??yani dogum kilonuzu hiç takmayın derim ben hiç bişey yapmadan 8 kilo gitti bile inş.böylede devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…