Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım bence onu ben görmek istediğim için öyle gördüm belkide bilmiyorum kii,yani görünmeyecek kadar azdıı.
Ama yeni testte de sonucta iki çizgide görünmüyor,idrarı koyduktan snra cıkıyor kırmızılık ama bunda öylede değildi,belirginde değildi,telden cektim ama belli olmuyor yoksa koycaktım fikriniz almak için...
keşke dediğin giibi olsaa:44::44::44::44:

öyledir inşallah benim içime doğduğu gibidir
hem üzülme testi çok erken yapmışsın benimki bile 5 gün önce silik çıkmıştı
perşembeye falan bellimi olur belirginleşir belki olmasada üzülmeeeee vakti zamanı gelmemiştir deriz çalışmalara devam ederiz
ÜMİTSİLİĞE KAPILMAK YOKKKK

Son düzenleme:
Günaayyyyydııınnnnn...

hadi sırası gelenleerrr....güzel haber verinde halay çekelliimm....

İyidir canım iyidirrrrrrrrrrr :1
Diğer kızlarrr nerdee bugn pazartesi biliyoruzdaa saat öğlen olduuuuu

Çalışan bayannnnnnlaaaarrrrrrrrr hadiiiiiiiiiiii gelinnnn
Ev hanımlarııı hadi çıkın yataktaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

Nasılsınız bakalım h.sonu yogundum misafirdi gezemeydiiiiiii derken hiç vakit bulamadım nete girmek için,
beni soracak olursanız halvet çalışmlarıma dün gece start verdim bakalım aysonuna kadar 1 dolu 1 boş devam etmeyi düşünüyorum :=)
diyete başladım ekmek yemiyorum artıkın yaz geldii malummm:=)) deniz,kum,güneş,bikini dörtlüsü beni bekler fit olmam lazım:=)
yürüyüş yapıyorum başkada bu akşam s.kürünü yapmaya başlayacagımm benden haberler bunlarrrrrr öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii Olucaz inş.

günaydııınnn....hoşgeldiin..kolay gele diyetinde yaz geliyo kış kilolarını atmak lazımm...

selam hanımlar ben topiğinize ilk yazıyorum adet günüm dündü ama olmayınca bu sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim inşallah isteyen herkese nasip olur...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 391696

selam hanımlar ben topiğinize ilk yazıyorum adet günüm dündü ama olmayınca bu sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim inşallah isteyen herkese nasip olur...

aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hayırlı uğurlu olsun tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Eki Görüntüle 391696

hadii bakalimmm ugur ve SANNSSS getir bizeeeeee :)) ugur bocugunnn krlrbrginnn gobusunee konmuss insallahh allahh kucagina almayida hayirlisiyla kismet ederrrrr
Allahhh insallahhh bizede yasatir bu mutluluguuuuuu
hosgeldinnn aramizaaaaaaaa
bugun itibariyleeeee yemene icmene dikkat ediyosunnnn bizim topikkkk bilgicc topikkk :)))) geri sayfalarda beslenme tablolarimiz bilemm varr:)))
hadi bakalimmmm bebisinin sansi bahti acikk olsunnn bizedeee SANSSSSSSSSSSSS olsunnnn

mucksssssss

KISLARRRRRRRRRRR BEN GELDIMMMMMMMMMMMMMM

GUNUNUZZ AYDINNNN ; HAFTANIZZZ SANSLIIII, GUNUNUZ MUTLU , KALBINIZ HUZURLU ,YATAK ODANIZZ HALVETLIIII ,YUMURTALARAINIZZZ SAGLIKLIIIIIIIIIIIIIIIII , SPERMCANLARINIZZZZ HAREKETLIIII BEREKETLIIIIIII OLSUNNNNNNNNNN
GOBUSLERIMIZZZZZZZ BEBISLERLEEE DOLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

siziii seviyorummmmmmmmmm iykiii varizzzzzzzzzzzzzzz :))))) insallahhhh cogalicagizzzzzzzzz

hadii bakalimmm pozitiff gunn diliyorummmmmuckssssssss

burda saat 11 ve benn halaaaaaaaaaa yatak modundayimmmmmm yasasinnnnnnnnnnn :))

canım merhabalarrrrrr
sen dokttora bugünmü gidicektin ilk ravndevun ne zamandı?

aaaaa bende nerden tanıyorum bu eylemi diyorum diğer topikte yazarken

şimdi görünce düştü jetonum

idilgammmmm sende hoşgeldin tatlımmmm ne güzel dilekler bunlar allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
aaaaa bende nerden tanıyorum bu elvanı diyorum diğer topikte yazarken

şimdi görünce düştü jetonum

idilgammmmm sende hoşgeldin tatlımmmm ne güzel dilekler bunlar allah gönlüne göre versin

evet canım bir kaç topikta yazıyorum
görüşmek dileğiyle pozitif haberlerleeeeeeeeee

seninki hayırlı olsun canım bende bu aralar bir test yapacvak yarın sabah yapayım diyorum daha çok erken ama denemek maksatlı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…