- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.341
canım bence onu ben görmek istediğim için öyle gördüm belkide bilmiyorum kii,yani görünmeyecek kadar azdıı.
Ama yeni testte de sonucta iki çizgide görünmüyor,idrarı koyduktan snra cıkıyor kırmızılık ama bunda öylede değildi,belirginde değildi,telden cektim ama belli olmuyor yoksa koycaktım fikriniz almak için...
Keşke dediğin giibi olsaa:44::44::44::44:
aynennn canımmmm, allahtan hayırlısııı bakalım.....
Senin bebiş nasııı??
Nasılsınız bakalım h.sonu yogundum misafirdi gezemeydiiiiiii derken hiç vakit bulamadım nete girmek için,
beni soracak olursanız halvet çalışmlarıma dün gece start verdim bakalım aysonuna kadar 1 dolu 1 boş devam etmeyi düşünüyorum :=)
diyete başladım ekmek yemiyorum artıkın yaz geldii malummm:=)) deniz,kum,güneş,bikini dörtlüsü beni bekler fit olmam lazım:=)
yürüyüş yapıyorum başkada bu akşam s.kürünü yapmaya başlayacagımm benden haberler bunlarrrrrr öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiOlucaz inş.
Eki Görüntüle 391696
selam hanımlar ben topiğinize ilk yazıyorum adet günüm dündü ama olmayınca bu sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim inşallah isteyen herkese nasip olur...
kızlar merhabalar nasılsınız görüşmeyeli.hamiş varmı yeni haftada
Eki Görüntüle 391696
selam hanımlar ben topiğinize ilk yazıyorum adet günüm dündü ama olmayınca bu sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim inşallah isteyen herkese nasip olur...
canım merhabalarrrrrr
sen dokttora bugünmü gidicektin ilk ravndevun ne zamandı?
aaaaa bende nerden tanıyorum bu elvanı diyorum diğer topikte yazarken
şimdi görünce düştü jetonum
idilgammmmm sende hoşgeldin tatlımmmm ne güzel dilekler bunlar allah gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 391696
canım merhabalarrrrrr
sen dokttora bugünmü gidicektin ilk ravndevun ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?