- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.561
Bugünlere beraber geldiiikkkkkkk herşeyi paylaştıkkk şuanda bunu sizlerle paylaşmak en büyük mutluluğummmm.........
Bu duygunun tarifi yok...
Fıstığım çok iyi Allahıma bin şükürrrrr
Herşey yolunda keyfi çok yerinde dedi doktor. Elleri ayakları oynuyordu canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbi güm güm atıyordu Allahımmmmmmmmmmm nolurrr tüm isteyenlere yaşatsın bu eşsiz duyguyuuuuuuu
Çok tuhaf hissediyorum nası bi mucizeee..... Rabbime şükürler olsunnnn
Eki Görüntüle 626871 Eki Görüntüle 626872
Bugünlere beraber geldiiikkkkkkk herşeyi paylaştıkkk şuanda bunu sizlerle paylaşmak en büyük mutluluğummmm.........
Herşey yolunda keyfi çok yerinde dedi doktor. Elleri ayakları oynuyordu canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbi güm güm atıyordu Allahımmmmmmmmmmm nolurrr tüm isteyenlere yaşatsın bu eşsiz duyguyuuuuuuu
valla olabilir cnm ben unutmusta olablriim sen yine bir arastırr:)öle miii erken demek yok vitom ihmal etmem bidaha cuma gitcem mutlaka sorucam
maden suyu mu bunu bi araştırayım mineralli su yazmış kızlar sanırım maden suyu bu kategoriye giriyo
bi liste yaptım magnezyum içeren gıdalar diye onlara ağırlık vericem
vitoşuumm naptın 15 kilo muuuDoğumda kaç kilon gitti vitom
olsun annesi sağlıklı olsundaaa
koca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
hersey cok guzel dedi bebek kendine yer
acabiliyormus cok sukur nereye kadar acabilir
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmis bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunlugu 3.55 cm vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
gelistirici igne yapacakmisiz unutturma sakin
dedi sonraaaa raporu sordum yatman lazim
sonunna kadar ama hastane karsi geldi dedi
bende dedimki giderim bashekime bide ben
konusuyum bakiyim dedim oda dur bir dahaki
geldigine konusuruz simdiden kafana takma
dedi... sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
kanla idrar testi verdik ogleen sonu alcaz
sonuclarinida alinca yazarim iste boyle teyzeleri
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun
kizlar bu arada 2.5 kilo aldim toplamda
valla olabilir cnm ben unutmusta olablriim sen yine bir arastırr:)
tabii canım ben ilk baslarda hamile gibi değilde şişko gibiydim ıyyy çok çirkindim :)))
6 .aydan snra karnım güzel şekl aldı ama kız cocugu işte genişledim :))
toplamda 20-21 kilo fln aldım cnm birde ben normal kilomdan 5-6 kilo daha fazlayken hamilekaldım mahvoldum yanii 82 kiloyla doguma gittimm :))
daha tartılmadım dogum yaptıktan 6 gün snra 76 kioloydum
40ım cıktıgında 10 kilo gitmişti bilmiyorum şimdi verebldim mii ama deli gibi yiyorum emzirince insan nası acıkıyo anlatamam
günaydııınnnn...
deryaammmm bişicik olmicak Allahın izniyle kuzularına tatlım....bikaç dra göstermekte yarar var....
aybikeme diyorum da zaman hakkaten çok yavaş geçiyooooo:97::97::97: .....neyse cumaya geldiiikk....dualarımızz kabul olsuunnnn....:109::109::109::109::109::109:
slm herkese
nasılsınızzz.benim ve messsimmm içinnn ii dua ve dileklerde bulunanlara tşk ederim
günaydın bebekim :119: iyiyiz çok şükür.
güzel haberler bekliyorum aybikem sizden, hadi bakalım
bu arada dün tesadüfen bir topic okudum: arkadaş eşinin spermlerini eczaneden aldığı temiz bir enjektöre çekiyormuş. enj. iğnesini çıkarım sonra basınçla kendine enjekte ediyormuş ve bu yöntemle hamile kalmış, birkaç arkadaşı da bu yöntemle hamile kalmış.
siz aşılamaya boşuna para verdiniz kısııııııııııııııııııımm
inşşş perdoğanımmm inşşşşşş sona kaldıkkk ama inşş hepimzden güzel haberler gelir
hatunnn ciddi cidddi aşılama yapmışşş leynnn doktorlarr bizi kandırrrrrr
günaydın bebekim :119: Iyiyiz çok şükür.
Güzel haberler bekliyorum aybikem sizden, hadi bakalım
Bu arada dün tesadüfen bir topic okudum: Arkadaş eşinin spermlerini eczaneden aldığı temiz bir enjektöre çekiyormuş. Enj. Iğnesini çıkarım sonra basınçla kendine enjekte ediyormuş ve bu yöntemle hamile kalmış, birkaç arkadaşı da bu yöntemle hamile kalmış.
Siz aşılamaya boşuna para verdiniz kısııııııııııııııııııımm
beklemek ne zorr bişeyyy yaffffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?