Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ben geldim,kuzular ve ben iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah...

Bebişin biri uyuyo,diğeri saat 4 ten beri huzursuz ve uyumadı hala.Salı günü kontrolümüz vardı,başka bir dr a gittik ultrasona girdi bebişler.Dr larda bir tuhaf,her gittiğin dr ayrı bir şey söylüyor,korkutuyor insanı.Dr idrar yollarında genişleme ve böbreklerle ilgili bir şeyler söyledi.2 bebişimde de varmış,ama 1 ay sonra tekrar bakacağız düzelmiş olabilir dedi.Rabbimde hep sağlık istiyorum her şeyden önce.İnşallah korktuğumuza uğratmaz Allah ım...

Perim maşallah minik fındığa,yerim ben onu.Allah ım bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah.Karnımdayken de güzeldi ama,inanın dünyaya gelmeleri elhamdülillah mücizevi bir şey.O duyguları anlatmak imkansız.O andan itibaren dünya duruyor sanki.Karnınızdayken bebiş yine kendiniz için uğraşıyorsunuz ama bebişler gelince,gözünüz hiçbir şey görmüyor...Allah ım kimselere yokluğunu yaşatmasın,en yakın zamanda da siz canlarıma da nasip etsin inşallah...

Meesstrraam inşallah hayırlı haberini alırız bu ay canım benim,bebiğin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah...

Hamişler sizinda Allah ım yardımcınız olsun.Endefst az kaldı canım,inşallah sağ salim kucağına alırsın minik kuzuyu...

Asosum,hafzağım dikkat edin sizlerde.Geçmiş olsun...

Adoşum,vitoşum,eylemim,zeytinim ve unuttuğum tüm annişler öptüm sizi ve bebişleri.Kib.

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız aşılılarrrrr tekrarrr hayırlı olsunnnn güzel haberlerinizi duyarız yakında inşalllaaahhhhh pericim yerim senin küçüğünü yerim o oynaşan eller ayaklarıı , ben gribi her zamanki gibi ağır atlatıyorummm 3 gün izin aldım dün kayganamlaydım iyi baktı bugün daha iyiyim , ilaç kullandım biraz moralim bozuk o yüzden ama sahalara döndüm eşim yarın teste gidiyo inşallah iyi olur sonuç, seyzencim 300 fatihada benden canımmm , kızlar hepiniz ve bebişleriniz öpüldünüz tarafımdannnn

MAşşallah canım.Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

maşAllah canım ne güzel bir duygu onu görmek hareketleriniz izlemek güzel Rabbim herkeze yaşatsın canım tüm isteyenlere nasip etsin ay nasıl belli kolları bacakları

günaydııınnnn...

deryaammmm bişicik olmicak Allahın izniyle kuzularına tatlım....bikaç dra göstermekte yarar var....

aybikeme diyorum da zaman hakkaten çok yavaş geçiyooooo:97::97::97: .....neyse cumaya geldiiikk....dualarımızz kabul olsuunnnn....:109::109::109::109::109::109:

deryam gelmiş canım yaa bebeklerin için dua edicem ama ben inanıyorum ki bişeycikleri yok bak doktorda düzelebilir demiş düzelicek onlar bak görürsün
inşallah o günler bizede nasip olur deryam inşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız

daha ne var ne yok bugün topiği durgun istemiyorum hergelen bi merhaba diyecekkk anlaşıldımııı bakıp kaçmak yokkkk kaçanlara yazanlara

okadar herkese ayri ayri yazmistim elim bir yere basti hepsi gitti sinir oldum yaaaaa

perim senin tombis bebekini yerim bideee benim icime kiz dogdu bilemiycem artikin ogluma kiz bakiyorumda teyzesi

mehmet deryam bebislerine saglik versin rabbimmm

iremcimm gecmis olsun insalllah kocisin sonucu guzel cikar

aybicem messiiimmm insalllah sizde iuisinizdir rabbim gonlunuzun muradini versin insallahh

kaplangim bebisin nasil kuzuuummm

bojom nerdeeeee

seyzenimde yoookkkk

alyaaammmm da yokkk

adosum esinim vitommm bebislerinizi derin derin koklayin bizim icin olurmu rabbim hayirli uzun omurler versinnn

hglegend insallah sende iyisindir canimmm

rabbim bu mubarek gunde sevdigi duasini reddedemeyecegi kullari hatrina duaalarimizi kabul etsin insallahhh

biz iyiyiz sukur teyzeleri sevisiyoruz oglumla aşkım hergun daha cok buyuyo icim icime sigmiyo saglikla kucagima alaccagim gunun hayalini kuruyorum hep onu dogurup kendi evimize gitmenin hayalini aman duygusala bagladim hemen rrabbimmm korkularimizdan emin eyle bizleri yavrularimizi koru

hepinizi kocaman

valla olabilir cnm ben unutmusta olablriim sen yine bir arastırr:)

vitoşuumm naptın 15 kilo muuu Doğumda kaç kilon gitti vitom
olsun annesi sağlıklı olsundaaa

tabii canım ben ilk baslarda hamile gibi değilde şişko gibiydim ıyyy çok çirkindim :)))
6 .aydan snra karnım güzel şekl aldı ama kız cocugu işte genişledim :))
toplamda 20-21 kilo fln aldım cnm birde ben normal kilomdan 5-6 kilo daha fazlayken hamilekaldım mahvoldum yanii 82 kiloyla doguma gittimm :))
daha tartılmadım dogum yaptıktan 6 gün snra 76 kioloydum
40ım cıktıgında 10 kilo gitmişti bilmiyorum şimdi verebldim mii ama deli gibi yiyorum emzirince insan nası acıkıyo anlatamam

ohh masallahhh
güzel haberlerle geldin

perimm yeim senin minnakınıııııııııııııııı
ne güzel dimi elleri ayaklarııııııııı
kordın bagı bile bakk orda görünüyooooooooooooooooooo
kalbini hızıı 140 dan büyükse kız eger küçükse erkek perim heeee
bir köy efsanesi daha bendenn sana al cinsiyetle ilgili :)))))))))))))))))))))))))

benimki 170 cıkıyordu ahanda tosun gibi kızcem olduuuuuuuuuuu

günaydın vitomm
araştırıyom canım bugün sabah 2 ayağımda çok kötü oldu ve hala devam eden bi kas ağrısı var
kilo gider vitom dert etmiyoz dimi platese başlarız napak Ablamda öle diyo emzirmek çok acıktırıyo diyo bol bol yee yeki vucüdün süt üretsin

kıslar günaydınlar.canım aşılaman nasıl gidiyo benim kasık ağrılarım aşılamadan beri devam ediyo sen kendini nasıl hissediyorsun inşallah sonuçlarımız hayırlısı ile pozitif olur.

slm herkese

nasılsınızzz.benim ve messsimmm içinnn ii dua ve dileklerde bulunanlara tşk ederim

listeye benide yazın kızlar,uğurunuz bizede bulaşsın:))

Ovulasyon testi aldım internetten yarın elimde olur sanıyorum.Bu ay korunmayı bıraktık bizde.Bakalım artık kısmet nezamana.Enfeksiyon yüzünden ilaç kullandık bende eşimde.Bitti çok şükür artık zamanıdır heralde

BAT : 2 mart

Son düzenleme:
slm herkese

nasılsınızzz.benim ve messsimmm içinnn ii dua ve dileklerde bulunanlara tşk ederim

günaydın bebekim :119: iyiyiz çok şükür.
güzel haberler bekliyorum aybikem sizden, hadi bakalım

bu arada dün tesadüfen bir topic okudum: arkadaş eşinin spermlerini eczaneden aldığı temiz bir enjektöre çekiyormuş. enj. iğnesini çıkarım sonra basınçla kendine enjekte ediyormuş ve bu yöntemle hamile kalmış, birkaç arkadaşı da bu yöntemle hamile kalmış.

siz aşılamaya boşuna para verdiniz kısııııııııııııııııııımm

perim maşaallah bebişne eller falan belirginleşmiş artıkkkk.yerimmmm onuuu ben yaaaaisim konusunda ne düşünüyorsun canımm kaz yada erkek.benim içimden önceleri hep kız geçiyordu senin için ama şimdi irkekkkkk

perdoğanım canım benim inş eşin daha güzel bi iş bulur.sıkıntı etme kendine.hepimizn başında dönem dönem sıkıntılar gelebiyor.Rabbim üstesinden glmeyi nasip etsin muckkkkkkkk

inşşş perdoğanımmm inşşşşşş sona kaldıkkk ama inşş hepimzden güzel haberler gelir

hatunnn ciddi cidddi aşılama yapmışşş leynnn doktorlarr bizi kandırrrrrr

inşşş perdoğanımmm inşşşşşş sona kaldıkkk ama inşş hepimzden güzel haberler gelir

hatunnn ciddi cidddi aşılama yapmışşş leynnn doktorlarr bizi kandırrrrrr

eskilerden bir tek ben kaldım yaaa. herkes bir şey yaptırıyor, aşılanıyor, düple dalıyor...
ben de anca boşuna kulaç atıyım
ben de kendimi aşıliiciiimmm

işte bunu bekliyodum gerçekten bekliyodum

Ciddi hamile kalmışlar mı öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…